Πηγαινω Λευκορωσσια 4-5 φορες το χρονο.
Οι ιδιες οι Ρωσσιδες θεωρουν οτι οι πιο ομορφες ειναι οι Λευκορωσσιδες!
Δυστυχωςχρονο με το χρονο χαλαει το πραγμα και παει να γινει ουκρανια.
Οποιος θελει να παει για να γαμησει μονο καλυτερα να μην παει γιατι θα τον γδυσουνε. Τοχουνε παρει πρεφα καλα οτι ολοι οι τουριστες πανε για μουνι και τους περιποιουνται καταλληλα!
Οποιος ειναι σεξοτουριστας ο οποιος θελει να κατακτησει γυναικα πρεπει να μαθει τα κολπα!
Θεωρω τον εαυτο μου εξπερ στον προορισμο αυτο, επειδη ομως δε θελω να τον χαλασω και αλλο, δεν προκειται να απαντησω σε κανενα που παει με την Ελληνικη νοοτροπια! Ολους αυτους τους προορισμους κατι εξυπνακηδες ξενοι γαμικουλες τους χαλανε οι οποιοι ενω πανε με τη λογικη οτι θα γαμησουνε θεα τζαμπα, τελικα τους πιανουνε τον κωλο και γαμανε καμια πουτανα στην καλυτερη περιπτωση...
καλυτερα αυτοι να μενουνε στα σπιτια τους, γιατι περα οτι χαλανε τζαμπα λεφτα, χαλανε και τις πιατσες οπου πανε!
πρωτοι διδαξαντες του ειδους
ιταλοι
ακολουθουν με διαφορα
αραβες
τουρκοι
ΥΓ ο ενφορσερ που ενδιαφεροτανε παλιοτερα αν θελει ας μου στειλει πμ, τον θεωρω αρκετα σοβαρο για να του εκμυστηρευτω λεπτομερειες.
Φίλε memosan νομίζω ότι έχουμε χάσει το μπούσουλα σε αυτό το σάιτ.
Κύριοι αντιμιστρέιτορς και μοντερέιτορς το σάιτ έχει ξεφύγει για τα καλά.
Υποτίθεται ότι κύρια θεματολογία είναι η ο αγοραίος έρωτας και η ανταλλαγή σωστών πληροφοριών για την άσκηση του αθλήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Από τη μία καταντήσαμε περισσότερα από τα μισά ποστ και περισσότερα από τα μισά θρεντ να είναι άσχετα τελείως με τη θεματολογία του σάιτ και αυτό το ανεχόμαστε σιωπηλά. Από την άλλη τώρα φτάσαμε και στο σημείο να λέει ένα μέλος (προκλητικά) ότι έχει γνώσεις για έναν προορισμό, αλλά αρνείται να τις δώσει διότι δεν θέλει να ξέρουνε οι άλλοι τα κόλπα για να μην έρχονται και του χαλάσουν τη ζαχαρένια.
Δηλαδή εγώ μαλάκας είμαι που έχω δώσει λεπτομερείς πληροφορίες στο παρελθόν για κάποια μέρη ;
Δηλαδή ο Δημητράκης και όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει εκτενείς αναφορές είναι όλοι μαλάκες ;
Αυτά που λες φίλε memosan για τους αδιόρθωτους είναι σωστά. Όμως είναι αδιάφορα. Όταν ένα είναι μαλάκας, ότι και να του πεις, ότι και να του κάνεις, μαλάκας θα παραμείνει. Η φύση είναι ρατσιστική. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν έξυπνοι και ικανοί, υπάρχουν ηλίθιοι και ανίκανοι. Αυτό όμως δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λόγο για να μην ανταλλάσσουμε πληροφορίες.
Επειδή λοιπόν το Μινσκ είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον προορισμός, και επειδή δεν υπάρχουν άλλοι που να γνωρίσουν την πόλη και τα κόλπα, θεωρώ τις γνώσεις σου και την παρουσία σου στο σάιτ πολύ σημαντική, και σου ζητάω να το ξανασκεφτείς και να αλλάξεις γνώμη.
Σκοπός του σάιτ είναι η ενημέρωση σε αυτά τα θέματα. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.
Ο πικραμένος Νέαρχος