Νέα

let's go gym-τιγκα στα σκουληκια στης ντουζιερες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
δεν εχουν μαφια φιλε ολα τα γυμναστηρια,το θεμα για μενα ειναι να κανει δουλεια το υγειονομικο οχι να πας να πλακωθεις με τον καθε βρωμιαρη που εχει το γυμναστηριο μεσα στη μπιχλα.

συμφωνω απολυτα στο να μη το αφησεις αλλα εχω πολλες αμφιβολιες για το αν θα τους κλεισει οντως το υγειονομικο η απλα θα πληρωσουν ενα προστμο και τελος  ;)
...αν κανουν πολλοι καταγγελια μπορει να τους το κλεισει ,εκτος αν λαδωσουν το υγειονομικο και τη γλυτωσουν...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
...αν κανουν πολλοι καταγγελια μπορει να τους το κλεισει ,εκτος αν λαδωσουν το υγειονομικο και τη γλυτωσουν...
να μαζευτουν να κανουν καταγγελια δεν υπαρχει περιπτωση γιατι οι πιο πολλοι θελουν την ησυχια τους και οχι να μπλεκουν σε τετοιες ιστοριες.οποτε πας μονος σου,κανεις την καταγγελια σου και περιμεεεενεις μετα...

ασε που μπορει να χουν γνωστους στο υγειονομικο οπως ειπες και να μη τους κανουν τιποτα.γι αυτο ρωτησα το λοπεζ τι λυσεις υπαρχουν γιατι με το υγειονομικο δε νομιζω να χεις τυχη...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι μεχρι να πας σπιτι για μπανιο θα βρωμοκοπας ιδρωτίλα.
απ το να κολλησεις κανα μυκητα ας βρομας και λιγο,ετσι κι αλλιως μπανιο θα κανεις μετα  ;)

εξαλλου πριν πας υποτιθεται οτι εισαι καθαρος,δε πας απλυτος.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
απ το να κολλησεις κανα μυκητα ας βρομας και λιγο,ετσι κι αλλιως μπανιο θα κανεις μετα  ;)

εξαλλου πριν πας υποτιθεται οτι εισαι καθαρος,δε πας απλυτος.
σωστο και αυτο

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγω θα λεγα γενικα μακρυα απο τα γυμναστηρια ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΑ....δεν προσφερουν τιποτα...αγοραστε εξοπλισμο,παγκους,βαρη κτ,κτλ κ καντε σπιτι...ειδικα οποιος εχει εξτρα αχρησιμοποιητους χωρους στο σπιτι μια χαρα.... ;)

Οπως εχω ξαναπει αν το κανεις αυτο θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στη γυμναστικη στο σπιτι ή σε 15χρονια συνδρομη σε γυμναστηριο. Εγω θα προτιμουσα το δευτερο!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγω θα λεγα γενικα μακρυα απο τα γυμναστηρια ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΑ....δεν προσφερουν τιποτα...αγοραστε εξοπλισμο,παγκους,βαρη κτ,κτλ κ καντε σπιτι...ειδικα οποιος εχει εξτρα αχρησιμοποιητους χωρους στο σπιτι μια χαρα.... ;)

Για μονόχτωτους κι ακοινώνητους σαν κι εσένα όντως η καλύτερη λύση είναι το σπιτικό. Για τους νορμάλ ανθρώπους υπάρχουν πολλοί λόγοι που το γυμναστήριο είναι καλύτερο από το να φτιάξεις δικό σου στο σπίτι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μα τυπε στο σπιτι δεν εχει ουτε κονε, ουτε γκομενες, ουτε μουναρες, ουτε κωλαρες, ουτε καμακι, ουτε γνωριμιες... :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μα τυπε στο σπιτι δεν εχει ουτε κονε, ουτε γκομενες, ουτε μουναρες, ουτε κωλαρες, ουτε καμακι, ουτε γνωριμιες... :grin: :grin: :grin:
εσυ δεν πας να γυμναστεις...πας για να πυρφορισεις...

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αρχικα οταν πιγαινα στο γυμναστηριο στης ντουζιερες για να κανω μπανιο,αρχικα νομιζα οτ ηταν απο κλοστες απο τα ρουχα,και μετα εσκιψα και ειδα οτι ηταν σκουλικηα,τους το ειπα 3,4 φορες και μου λεγανε οτι κανανε απολυμανση,τριχες παλι το ιδιο... ειαχ ρωτησει ενα παιδι που πιγαινε στο lets go στην καλιθεα και μου ειπε και εκει το ιδιο ειναι... σιχαμενοι οτι και να πω ειναι λιγο ντροπη τους! εληξε η συνδρομη μου και φυσιακ δεν ξαναπηγα,μπορει να ειναι μεγαλο σαν γυμναστηριο να εχει και spa αλλα τι να κανεις,αφου δεν πληρι την καθαριοτητα
ελεος

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
αρχικα οταν πιγαινα στο γυμναστηριο στης ντουζιερες για να κανω μπανιο,αρχικα νομιζα οτ ηταν απο κλοστες απο τα ρουχα,και μετα εσκιψα και ειδα οτι ηταν σκουλικηα,τους το ειπα 3,4 φορες και μου λεγανε οτι κανανε απολυμανση,τριχες παλι το ιδιο... ειαχ ρωτησει ενα παιδι που πιγαινε στο lets go στην καλιθεα και μου ειπε και εκει το ιδιο ειναι... σιχαμενοι οτι και να πω ειναι λιγο ντροπη τους! εληξε η συνδρομη μου και φυσιακ δεν ξαναπηγα,μπορει να ειναι μεγαλο σαν γυμναστηριο να εχει και spa αλλα τι να κανεις,αφου δεν πληρι την καθαριοτητα

Αδερφέ Κώστα, το γυμναστήριο αυτό είναι ένα δείγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας... Όλα τα γυμναστήρια ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το χειρότερο... Πολύ κακό αυτό.. μετά κλαίγονται για τη κρίση τρομάρα τους!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι....περιμενε να ληξει η συνδρομη σου κ σηκω φυγε..τραβα αλλου...αλλωστε ειναι ωραιες οι αλλαγες περιβαλλοντος... :grin: :grin:

Φίλε δεν είναι τόσο εύκολο, αν ο άλλος το έχει δίπλα δεν βολεύει να πάει αλλού...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Φίλε δεν είναι τόσο εύκολο, αν ο άλλος το έχει δίπλα δεν βολεύει να πάει αλλού...
Αν σκεφτεται καποιος οτι το βολικο ειναι το γυμναστηριο να ειναι διπλα,καλυτερα να μην κανει τον κοπο να παει καθολου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αμα δεν του κανει,θα πρεπει να παει αλλου...απλα πραγματα...το γυμναστηριο δεν ειναι το περιπτερο της γειτονιας,με βολευει πεταγομαι εκει...στο γυμναστηριο θα πρεπει να πληρει κ τα στανταρ κ τις προδιαγραφες που θελει ο καθε ασκουμενος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
με προλαβε ο μαστερ...αυτο ακριβως.

Αυτός ο μάστερ και εσύ πρέπει να είστε και εισοδηματίες... αλλιώς δεν εξηγείται... Αν έρχεσαι αργά απόγευμα από δουλειά θες να πας κοντά στο γυμναστήριο, εκτός αν παίρνεις κόκες.. τότε πετάς και μετά από κούραση... και συνήθως υπάρχουν κοντινά, απλώς οι επιχειρηματίες είναι άθλιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom