Νέα

let's go gym-τιγκα στα σκουληκια στης ντουζιερες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
απ το να κολλησεις κανα μυκητα ας βρομας και λιγο,ετσι κι αλλιως μπανιο θα κανεις μετα  ;)

εξαλλου πριν πας υποτιθεται οτι εισαι καθαρος,δε πας απλυτος.

Τι λες ρε τύπε, αν δεν είναι κάποιος τελειωμένο λιγούρι που πάει στο γυμναστήριο για καμάκι και κάνεις το πρόγραμμά σου, μετά δε παλεύεται με τίποτα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μπάνιο.

Στρατό, κανά camping, σε κάποιο άθλημα δεν έχετε πάει;  Πηγαίνατε στη μαμά σας για μπανάκι μετά;

Σιγά μη κολλήσεις και aids επειδή κάνεις ντουζ στο γυμναστήριο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τοσο εχει και το χολμες ρε σιγα. εχει ανοιξει ενα καινουργιο τωρα στο μαρουσι σουπερ πριβε vip εχει κανα 10χιλιαρο το χρονο

νομιζω οτι στο holmes εχουνε πεσει παρα πολυ οι τιμες τυπε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απ το να κολλησεις κανα μυκητα ας βρομας και λιγο,ετσι κι αλλιως μπανιο θα κανεις μετα  ;)

εξαλλου πριν πας υποτιθεται οτι εισαι καθαρος,δε πας απλυτος.

γιαυτο ειναι τοσοι σπυριαρηδες στη πλατη. καθονται και στεγνωνει η ιδρωτσιλα πανω τους.
ρε μαθετε λιγο υγιεινη ρε. μπανιο πριν μπανιο αμεσως μετα και παντα σαγιοναρα στα ντους και φρεσκια στεγνη πετσετα μαζι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τι λες ρε τύπε, αν δεν είναι κάποιος τελειωμένο λιγούρι που πάει στο γυμναστήριο για καμάκι και κάνεις το πρόγραμμά σου, μετά δε παλεύεται με τίποτα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μπάνιο.

Στρατό, κανά camping, σε κάποιο άθλημα δεν έχετε πάει;  Πηγαίνατε στη μαμά σας για μπανάκι μετά;

Σιγά μη κολλήσεις και aids επειδή κάνεις ντουζ στο γυμναστήριο.
το γυμναστηριο εμενα ειναι διπλα απ το σπιτι μου οποτε δεν κανω μπανιο εκει.αλλα και παλι οση προπονηση και να κανεις αμα εισαι πλυμενος απο πριν δε βρομας τοσο ωστε να μη περιμενεις να πας σπιτι σου μετα να πλυθεις.

και οι πακιστανοι ξερεις κανουν μπανιο στα γυμναστηρια δεν ειναι κατορθωμα  ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν είναι μόνο θέμα βρώμας, όπως είπε και ο Έκτωρας, είναι θέμα υγιεινής.

Φαντάσου οι Πακιστανοί είναι πιο καθαροί από μερικούς μερικούς.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω δε γουσταρω να κανω μπανιο εκει που αλλος κατουραει  ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Περίεργο στο γυμναστήριο που πηγαίνω έχει τουαλέτες και σε όσα είχα πάει στο παρελθόν είχαν επίσης.

Τέλος πάντων τα σχόλια που έκανα δεν αφορούν εσένα προσωπικά, όπως έγραψες το σπίτι σου είναι δίπλα.

Όσοι γυμνάζονται με ένταση και βγάζουν το πρόγραμμα τους ιδρώνουν πολύ, το ντουζ μετά είναι θέμα υγιεινής και χαλαρώνει.

Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Περίεργο στο γυμναστήριο που πηγαίνω έχει τουαλέτες και σε όσα είχα πάει στο παρελθόν είχαν επίσης.

Τέλος πάντων τα σχόλια που έκανα δεν αφορούν εσένα προσωπικά, όπως έγραψες το σπίτι σου είναι δίπλα.

Όσοι γυμνάζονται με ένταση και βγάζουν το πρόγραμμα τους ιδρώνουν πολύ, το ντουζ μετά είναι θέμα υγιεινής και χαλαρώνει.

Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.
επειδη υπαρχουν τουαλετες δε σημαινει οτι τις χρησιμοποιουνε κιολας  ;) ειδικα αν πας σε γυμναστηριο με αλλοδαπους μεσα (και ελληνες για να μη παρεξηγουμαι) ολο και καποιος βρωμιαρης θα κανει μαλακιες στις ντουζιερες.το εχω δει γι αυτο μιλαω

εγω που πλενομαι παντα πριν και ιδρωνω και σα γουρουνι ποτε δε βρομαω μετα την προπονηση.αλλα οπως ξαναειπα το σπτι μου ειναι διπλα.

ομως εαν εμενα μακρια θα προτιμουσα να ειχα μια αλλαξια καθαρα ρουχα να τα εβαζα για κανα 20λεπτο μεχρι να φτασω σπιτι να κανω μπανιο σαν ανθρωπος κι οχι εκει που πριν μπορει να επαιζε την πουτσα του ο αλλος  ;)

και για να απαντησω σε προηγουμενη απορια σου και στρατο εχω παει και μαλιστα κανονικο(οχι οπως πανε καποιοι αεροποριες και ναυτικα  :2funny: ) και ακομη  κι εκει ημουν μια χαρα καθαρος-κι ας ηταν το νερο κρυο σε σημειο να σε χτυπαει στην καρδια  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγω που πλενομαι παντα πριν και ιδρωνω και σα γουρουνι ποτε δε βρομαω μετα την προπονηση.

Εσένα ο ιδρώτας σου μυρίζει γαρύφαλο και λεβάντα, πρίγκηπα της άνοιξης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγω δε γουσταρω να κανω μπανιο εκει που αλλος κατουραει  ;)

Δε χρειάζεται να κάνεις μπάνιο όπως στο σπίτι σου βλακέντιε, που κάθεσαι κάτω και παίζεις με τα παπαράκια σου. Στο στρατό πώς έκανες;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εσένα ο ιδρώτας σου μυρίζει γαρύφαλο και λεβάντα, πρίγκηπα της άνοιξης
εγω βλακα δε βρομαω.βρομανε οσοι δε πλενονται,δε βαζουν αποσμητικο η εχουν ορμονικο προβλημα αλλα ειναι δυσκολα αυτα για σενα αστο.

και το σπιτι μου ειναι διπλα οπως εγραψα οποτε για ποιο λογο να πλυθω στο γυμναστηριο.

ειναι ενας διπλα μου που κανει τρεξιμο καμμια ωρα καθε φορα και ειναι μουσκεμα στον ιδρωτα.μια φορα ειχε τυχει να τρεξω διπλα του και δε μυριζε τιποτα παρολο που εσταζε η μπλουζα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δε χρειάζεται να κάνεις μπάνιο όπως στο σπίτι σου βλακέντιε, που κάθεσαι κάτω και παίζεις με τα παπαράκια σου. Στο στρατό πώς έκανες;
στο στρατο ηλιθιε μια χαρα εκανα γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση.εισαι πολυ εξυπνος μιλαμε

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επειδη υπαρχουν τουαλετες δε σημαινει οτι τις χρησιμοποιουνε κιολας  ;) ειδικα αν πας σε γυμναστηριο με αλλοδαπους μεσα (και ελληνες για να μη παρεξηγουμαι) ολο και καποιος βρωμιαρης θα κανει μαλακιες στις ντουζιερες.το εχω δει γι αυτο μιλαω

εγω που πλενομαι παντα πριν και ιδρωνω και σα γουρουνι ποτε δε βρομαω μετα την προπονηση.αλλα οπως ξαναειπα το σπτι μου ειναι διπλα.

ομως εαν εμενα μακρια θα προτιμουσα να ειχα μια αλλαξια καθαρα ρουχα να τα εβαζα για κανα 20λεπτο μεχρι να φτασω σπιτι να κανω μπανιο σαν ανθρωπος κι οχι εκει που πριν μπορει να επαιζε την πουτσα του ο αλλος  ;)
images

images

και να μην ξεχάσουμε και για τον jo165

YBkSsOLWry-2.png

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πριν 4 χρονια , τα ειχα φτιαξει με μια μουναρα που πηγαινε GYM , στο γυμναστηριο που ειναι, εντος του εμπορικου κεντρου ΑΤΤΙΚΑ, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ειχε συνδρομη ετησια 1200 ευρω!
Ξερει κανενας ποσο εχει σημερα η συνδρομη?
Μεσα τοτε, ειχε και γαμω τα μουνια, milf, πιπινια, ψωνια, προφανως φραγκατες και απο αντρες, κυριως πλουσιους πουστηδες οπως μου ειχε πει η πρωην μου

12 χρονων ειχες γκομενα φραγκατη κιολας? ωραιος

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Σαν την βολτα με τον σκυλο δεν εχει...
Και μιλαμε για περπατημα - τρεξιμο για χιλιομετρα οχι αστεια...
σε 6 μηνες εχω χασει περιπου 17 κιλα, πιο πολυ λογω περπατηματος με τον σκυλο παρα τρεξιμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom