Νέα

let's go gym-τιγκα στα σκουληκια στης ντουζιερες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ναι , σαφώς και είναι επιχειρήματα, δεν αντιλέγω, απλώς είναι επιχειρήματα της πλάκας. Και κινούνται στη λογική που δίνει ώθηση στους κακούς ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων να συνεχίσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο χειρότερος....
καλα,καλα του χρονου παλι.... :tired:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μεγάλη παπαριά αυτό που έχω μαρκάρει με κόκκινο χρώμα, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΗ.. ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ

γιαυτο εγινε μπουρδελο η ελλαδα τυπε. γιατι η κοροιδια παντρευτηκε την αδιαφορια και ηταν αγαπημενοι. 

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
καλα,καλα του χρονου παλι.... :tired:

Και του χρόνου? αυτή είναι η λογική σου? Ρε μπας και είσαι ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ? Σοβαρά ρωτώ. Άκουτε εδώ: ο dimmits δεν έχει πρόβλημα να παει στου διαόλου τη μάνα για να βρει καλό γυμναστήριο.. ΡΡΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
καποιος να φτιαξει ενα θρεντ με ωραια ποστ γιατι τα ξεχναω ολα τα καλα που λεω της στιγμης ρε τυπε  :grin:
Ε μα δεν είναι λογικό αυτό που λες? Είναι δυνατόν να αφήνουμε λέγοντας: δεν βαριέσαι...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
πριν 4 χρονια , τα ειχα φτιαξει με μια μουναρα που πηγαινε GYM , στο γυμναστηριο που ειναι, εντος του εμπορικου κεντρου ΑΤΤΙΚΑ, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ειχε συνδρομη ετησια 1200 ευρω!
Ξερει κανενας ποσο εχει σημερα η συνδρομη?
Μεσα τοτε, ειχε και γαμω τα μουνια, milf, πιπινια, ψωνια, προφανως φραγκατες και απο αντρες, κυριως πλουσιους πουστηδες οπως μου ειχε πει η πρωην μου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε μα δεν είναι λογικό αυτό που λες? Είναι δυνατόν να αφήνουμε λέγοντας: δεν βαριέσαι...

εμ πως ρε τυπε. τεσπα εγω δεν χαριζω. μια φορα πεταξα ενα μαλακα εξω απο τη σαουνα και εβαλα γκαζια και στη διευθυνση. παει ο καθε μαλακας και βαζει μεντες και αρχιδια και οτι διαολο ματζουνι θελει πανω στο μαγκαλι λες και ειναι δικια του η σαουνα σπιτι του.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
πριν 4 χρονια , τα ειχα φτιαξει με μια μουναρα που πηγαινε GYM , στο γυμναστηριο που ειναι, εντος του εμπορικου κεντρου ΑΤΤΙΚΑ, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ειχε συνδρομη ετησια 1200 ευρω!
Ξερει κανενας ποσο εχει σημερα η συνδρομη?
Μεσα τοτε, ειχε και γαμω τα μουνια, milf, πιπινια, ψωνια, προφανως φραγκατες και απο αντρες, κυριως πουστηδες οπως μου ειχε πει η πρωην μου

Το έχω ακούσει φίλε αυτό το γυμναστήριο, το κακό είναι πως αν κάποιος δεν ασχοληθεί και το παρατήσει, χαλάνε και τα όργανα και οι ντουζιέρες.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
εμ πως ρε τυπε. τεσπα εγω δεν χαριζω. μια φορα πεταξα ενα μαλακα εξω απο τη σαουνα και εβαλα γκαζια και στη διευθυνση. παει ο καθε μαλακας και βαζει μεντες και αρχιδια και οτι διαολο ματζουνι θελει πανω στο μαγκαλι λες και ειναι δικια του η σαουνα σπιτι του.
Καλα αυτό με τα ματζούνια αδερφέ δεν με πειράζει τόσο όσο αυτός ο "ωχμωρεαδερφισμός" ορισμένων όπως ο dimmits... ναι να τσακωθώ με τους υπευθύνους.. ακούς εκεί βρώμα στα μπάνια, ή πόρτες χαλασμένες, ή ντουλάπες κλπ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα αυτό με τα ματζούνια αδερφέ δεν με πειράζει τόσο όσο αυτός ο "ωχμωρεαδερφισμός" ορισμένων όπως ο dimmits... ναι να τσακωθώ με τους υπευθύνους.. ακούς εκεί βρώμα στα μπάνια, ή πόρτες χαλασμένες, ή ντουλάπες κλπ

α εγω τρελενομαι τυπε με τετοιες μαλακιες. μολις δω μπουκαλακι με διαλυμα ανα χειρας να πλησιαζει τη σαουνα σιφιλιαζω. απαγορευεται ρητα και καποιοι το παιζουν αδιαφοροι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
α εγω τρελενομαι τυπε με τετοιες μαλακιες. μολις δω μπουκαλακι με διαλυμα ανα χειρας να πλησιαζει τη σαουνα σιφιλιαζω. απαγορευεται ρητα και καποιοι το παιζουν αδιαφοροι.
Δεν εχουν απο εξω τους κανονες;Σε εμας εχουν ενα χαρτι που γραφει αναλυτικα το τι απαγορευεται και αν δουμε καποιον να τους παραβιαζει να το αναφερουμε αμεσως.Ενταξει δεν μπορουν να ειναι και εξω απο την σαουνα οι υπευθηνοι να παρακολουθουν τους ελληναρες που γραφουν τους αλλους στα αρχιδια τους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν εχουν απο εξω τους κανονες;Σε εμας εχουν ενα χαρτι που γραφει αναλυτικα το τι απαγορευεται και αν δουμε καποιον να τους παραβιαζει να το αναφερουμε αμεσως.Ενταξει δεν μπορουν να ειναι και εξω απο την σαουνα οι υπευθηνοι να παρακολουθουν τους ελληναρες που γραφουν τους αλλους στα αρχιδια τους.

εχει χαρτι ναι. στο μπουτσο τους λεμε, γιαυτο δουλευω κλοτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom