Νέα

let's go gym-τιγκα στα σκουληκια στης ντουζιερες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω θα λεγα γενικα μακρυα απο τα γυμναστηρια ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΑ....δεν προσφερουν τιποτα...αγοραστε εξοπλισμο,παγκους,βαρη κτ,κτλ κ καντε σπιτι...ειδικα οποιος εχει εξτρα αχρησιμοποιητους χωρους στο σπιτι μια χαρα.... ;)

εγω συμφωνω μαζι σου τυπε αλλα ολα αυτα κοστιζουν παραπανω απο ενα χρονο συνδρομη στο γυμναστηριο

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Το καλυτερο γυμναστηριο ειναι ενα ποδηλατο πολης για φιτνες και μια γκομενα για πους απς  :knockinb:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ξέχασα κάτι.

για πρωτεϊνη,

ένα πιάτο φάβα με λεμόνι και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

27γρ στα 100 πρωτεϊνη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αλλα ολα αυτα κοστιζουν παραπανω απο ενα χρονο συνδρομη στο γυμναστηριο
αγορασε τα λιγα-λιγα...αμα ψαχτεις στο νετ θα βρεις κ πολυ καλες προσφορες (μιας κ εχει πεσει ο τζιρος).
εγω παιδες το κανω κανα χρονο στο σπιτι κ βρηκα την υγεια μου...τα βαρεθηκα τα σιδεραδικα...κ πιο πολυ τους χλεπες που εβλεπα μεσα...μονο για δυο,τρια μουνακια αξιζε να πας κ παλι μετα χαζευες κ δεν εκανες γυμναστικη...πιρφοριζες... :grin: :grin: :grin: :grin:+ η βρωμια,το χαΐλικι,το ψευτο-attitude κτλ,κτλ...αει στα διαλα... :P

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ξέχασα κάτι.

για πρωτεϊνη,

ένα πιάτο φάβα με λεμόνι και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

27γρ στα 100 πρωτεϊνη.
Ναι και μετα να παει γυμναστηριο  :badair:....αν δεν χεστει στο σπιτι

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Μια φορά είχα επισκεφθεί ένα μεγάλο γυμναστήριο και όπως μου έδειχναν τους χώρους φτάσαμε στη αίθουσα μασάζ. Έχεις 2 συνεδρίες μασάζ το μήνα, μου λέει γυμναστής, από τον μασέρ. Είναι φυσιοθεραπευτικό το μασάζ ρωτάω (έχω λίγο πρόβλημα στη μέση); Ναι, μου λέει. Χτυπάει την πόρτα μήπως είναι κανείς μέσα, ανοίγει και βλέπω ένα σκοτεινό δωματιάκι γεμάτο αρωματικά κεριά. :badair:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλα ρε καυλιαρηδες σπιτι δεν εχετε για να κανετε μπανιο? πρεπει ντε κ καλα να κανετε στο γυμναστηριο και να κυκλοφορειτε με την ψωλη εξω σαν τα πουστρακια?

zx6r

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε καυλιαρηδες σπιτι δεν εχετε για να κανετε μπανιο? πρεπει ντε κ καλα να κανετε στο γυμναστηριο και να κυκλοφορειτε με την ψωλη εξω σαν τα πουστρακια?
φιλε ολοι τα ιδια εχουμε, σιγα το πραμα, αντρες ειμαστε. αν τωρα εσυ καθεσαι κ προσεχεις την ψωλη του καθενος μαλλον εσυ εισαι το πουστρακι, νομιζω ειναι λογικοτατο το συμπερασμα.

κ οταν εχει αλλαξει η μπλουζα χρωμα απτον ιδρωτα δν περιμενεις να πας σπιτι να αναβεις θερμοσιφωνες μιση ωρα. ειδες ειναι κ πιο οικονομικο να κανεις μπανιο στο γυμναστηριο χαχα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ο Κωστας ψαχνει και ατομο για παρτουζα.Φοραει και κουστουμι τις αλλες ωρες!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε κανεις μπανιο στο γυμναστηριο.απλο.σπιτι δεν εχεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αρχικα οταν πιγαινα στο γυμναστηριο στης ντουζιερες για να κανω μπανιο,αρχικα νομιζα οτ ηταν απο κλοστες απο τα ρουχα,και μετα εσκιψα και ειδα οτι ηταν σκουλικηα,τους το ειπα 3,4 φορες και μου λεγανε οτι κανανε απολυμανση,τριχες παλι το ιδιο... ειαχ ρωτησει ενα παιδι που πιγαινε στο lets go στην καλιθεα και μου ειπε και εκει το ιδιο ειναι... σιχαμενοι οτι και να πω ειναι λιγο ντροπη τους! εληξε η συνδρομη μου και φυσιακ δεν ξαναπηγα,μπορει να ειναι μεγαλο σαν γυμναστηριο να εχει και spa αλλα τι να κανεις,αφου δεν πληρι την καθαριοτητα

:S καλα ρε τυπε βλεπετε σκουληκια και δε τα κανετε πουτανα? ημαρτον

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να κανουν δηλαδη ρε τυπε,σε ποιον απευθυνεσαι σε τετοιες περιπτωσεις  :think:

τι να κανουν??? ρε τι ειστε σεις. τους γαμας τα ραματα. τους τριβεις τη μουρη στα σκουληκια μεχρι να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω να φυγεις και κανεις και μια καταγγελια στο υγειονομικο του δημου να το σφραγισουν το μπουρδελο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι να κανουν??? ρε τι ειστε σεις. τους γαμας τα ραματα. τους τριβεις τη μουρη στα σκουληκια μεχρι να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω να φυγεις και κανεις και μια καταγγελια στο υγειονομικο του δημου να το σφραγισουν το μπουρδελο.
το υγειονομικο ομως θα τους σφραγισει η θα τους κλασει τ αρχιδια? αυτο εννοω.

να κανεις τσαμπουκα και απλα την αλλη μερα αυτοι να κανουν τα ιδια δεν εχει καμμια αξια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το υγειονομικο ομως θα τους σφραγισει η θα τους κλασει τ αρχιδια? αυτο εννοω.

να κανεις τσαμπουκα και απλα την αλλη μερα αυτοι να κανουν τα ιδια δεν εχει καμμια αξια...

μια χαρα σφραγιζει. πρωτοκολλημενη καταγγελια σε αστυνομια και δημο και παρακολουθεις και την εκβαση. και φυσικα και ο τσαμπουκας εχει αξια.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
μια χαρα σφραγιζει. πρωτοκολλημενη καταγγελια σε αστυνομια και δημο και παρακολουθεις και την εκβαση. και φυσικα και ο τσαμπουκας εχει αξια.
...μη τα βαζετε με τη μαφια των γυμναστηριων ,κι εχουνε βαρυ χερυ αυτοι...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
...μη τα βαζετε με τη μαφια των γυμναστηριων ,κι εχουνε βαρυ χερυ αυτοι...
δεν εχουν μαφια φιλε ολα τα γυμναστηρια,το θεμα για μενα ειναι να κανει δουλεια το υγειονομικο οχι να πας να πλακωθεις με τον καθε βρωμιαρη που εχει το γυμναστηριο μεσα στη μπιχλα.

συμφωνω απολυτα στο να μη το αφησεις αλλα εχω πολλες αμφιβολιες για το αν θα τους κλεισει οντως το υγειονομικο η απλα θα πληρωσουν ενα προστμο και τελος  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom