Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Συγνώμη ρε μάστορα, με όλο το θάρρος.
Το ζήτημα ήταν να ξεμουνιαζες την κόρη της όταν ήταν 22. Στα 38 τι να την κάνεις; Να την γηροκομησεις;
Στα 38 ψάχνει (οπωυ όλες) , τον μαλακα για να αποκατασταθεί.
Αν δε πήρε από την μάνα της, μόλις της κάνεις παιδί, θα σε χωρίσει και θα πληρώνεις γαμισιατικα μια ζωή.
Προσωπικη άποψη, αν είσαι να καλά οικονομικά, και απλά βλέπεσαι, βρες μια 25αρα για να βγάλεις γούστα.
πριν 16 χρόνια που η κόρη ήταν 22 είχε τη μάνα ο τύπος...δεν είμεθα τίποτα σάτυροι εδώ μέσα :confused:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα κύριοι (όσοι δηλ είστε ενεργοί πλέον) έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια . Συνέβη πρόσφατα κατι απίστευτο με την περιπέτειά που είχα τοτε. Αλλά ας κάνω πρώτα μια περιληπτική αναδρομή στα γεγονότα που δεν είχαν καταγραφεί εδώ. Τέλη του 2006 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η περιπέτεια-σχεση με την γυναίκα. Έφυγε αρχές του 2007 για εξωτερικό κ με κάλεσε 3 μέρες πριν φύγει, για δείπνο κ έριξα κ ένα μανίκι αποχαιρετιστήριο. Κρατήσαμε επαφή μέσω email για λίγους μήνες κ μετά σταμάτησε η επαφή. Δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε μου είπε. Επίσης ήταν με κάποιον σε σχέση από ότι κατάλαβα κ οπότε σταμάτησα. Χαθήκαμε για 3 χρόνια περίπου κ μετά, μεσα στο 2010 μου έστειλε ένα μήνυμα κ της απάντησα σε φιλικό επίπεδο. Έπειτα δεν επικοινωνήσαμε για 12 χρόνια κ φετος έστειλε email πριν 2 μήνες. Απάντησα γενικά κ μου ξαναεστειλε πριν λίγες μέρες κ ζήτησε τηλ. Έστειλα. Κ σήμερα λοιπόν συνέβη το εξής. Θέλει να μου γνωρισει την κόρη της ! Μάλιστα κύριοι! Εκείνη η γυναίκα του άρθρου αυτού πλέον είναι 61 ετών περίπου κ η κόρη της 38, εγώ 40 κ ελεύθερος ακόμα για διάφορους λόγους. Πώς τα φέρνει η ζωή κ η τύχη ε; Λέω να έχω μια περιπέτεια πλέον με την κόρη της κ για να δούμε....
Αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν.Ξέθαψες νήμα δικό σου μετά από 500 χρόνια και είσαι και ιδρυτικό μέλος.Σε ένα άλλο νήμα την ίδια περίοδο,ένας που ήταν φαντάρος,απαντήθηκε μετά από 17 χρόνια και ανταπάντησε.Εδώ στη Θεσσαλονίκη αυτό.Και όμως είστε ακόμα εδώ που λέει και το τραγούδι.

Προχώρα με την κόρη της,τι έχεις να χάσεις;Φτάσαμε τα 40 και πρέπει να το κυνηγάμε περισσότερο

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Σου έστειλε καμία φωτό από την κόρη να δεις τι παίζει εμφανισιακά; Άμα κάνει γενικά ραντεβού και είναι καλή να την έχουμε υπόψη!
Ναι την είδα. Είναι καλή ! Από ότι κατάλαβα ψάχνει σοβαρή σχέση

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Τότε η κόρη σπούδαζε εξωτερικό, δεν ήταν εδώ Ελλάδα
Συγνώμη ρε φίλε, ειδικά αν είναι ωραία, σίγουρα μπορεί να βρει μόνη της γκόμενο.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Μακριά.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Συγνώμη ρε φίλε, ειδικά αν είναι ωραία, σίγουρα μπορεί να βρει μόνη της γκόμενο.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Μακριά.
Πάντως 300ρα ευρώ δεν παίζει να δώσω... Θα γνωριστούμε κ ότι βγει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Θα πρέπει άμεσα να μάθουμε και την άποψη του Πανοφάνη και των γουρουνιών επι του θέματος.....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Καλησπέρα κύριοι (όσοι δηλ είστε ενεργοί πλέον) έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια . Συνέβη πρόσφατα κατι απίστευτο με την περιπέτειά που είχα τοτε. Αλλά ας κάνω πρώτα μια περιληπτική αναδρομή στα γεγονότα που δεν είχαν καταγραφεί εδώ. Τέλη του 2006 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η περιπέτεια-σχεση με την γυναίκα. Έφυγε αρχές του 2007 για εξωτερικό κ με κάλεσε 3 μέρες πριν φύγει, για δείπνο κ έριξα κ ένα μανίκι αποχαιρετιστήριο. Κρατήσαμε επαφή μέσω email για λίγους μήνες κ μετά σταμάτησε η επαφή. Δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε μου είπε. Επίσης ήταν με κάποιον σε σχέση από ότι κατάλαβα κ οπότε σταμάτησα. Χαθήκαμε για 3 χρόνια περίπου κ μετά, μεσα στο 2010 μου έστειλε ένα μήνυμα κ της απάντησα σε φιλικό επίπεδο. Έπειτα δεν επικοινωνήσαμε για 12 χρόνια κ φετος έστειλε email πριν 2 μήνες. Απάντησα γενικά κ μου ξαναεστειλε πριν λίγες μέρες κ ζήτησε τηλ. Έστειλα. Κ σήμερα λοιπόν συνέβη το εξής. Θέλει να μου γνωρισει την κόρη της ! Μάλιστα κύριοι! Εκείνη η γυναίκα του άρθρου αυτού πλέον είναι 61 ετών περίπου κ η κόρη της 38, εγώ 40 κ ελεύθερος ακόμα για διάφορους λόγους. Πώς τα φέρνει η ζωή κ η τύχη ε; Λέω να έχω μια περιπέτεια πλέον με την κόρη της κ για να δούμε....
μπηκα να βρισω οποιον κλωνομαλακα αναγεννησε ενα νημα 16 ετων για να γραψει προφανως καποια ασχετη πιπα, αλλα επεσα παντελως εξω βλεποντας οτι το μηνυμα λοιπον ειναι απο τον νηματοθετη οπου συνεχιζει να γραφει την περιπετεια του μετα απο τοσα χρονια, σαν το twin peaks του Lynch που εβγαλε (οπως ειχε υποσχεθει) την τριτη σεζον της σειρας 27 χρονια μετα την δευτερη, με τους ιδιους ηθοποιους σε μεγαλυτερη ηλικια.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και η βοηθεια που εδωσες πριν τοσα χρονια να σου επιστραφεί με οποιον τροπο θελει.
Κρατα ενημερωμενους τους αναγνωστες σου, καλη τυχη!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
μας ζητησες κανεις ; :coffee:
υφίσταται ζήτημα με μέλος που πάει γαιτανάκι μαμά, κόρη (και αναμένει εγγονή)
το προχωράει ή όχι?
πλερώνει 300αρα αν ζητηθεί ? (δις εξαμαρτείν)
πολλά τα ερωτήματα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
μην γραφετε κακιες ολοι ρε μιζεροι ανθρωποι. Μπορει απλα να υπαρχει ευγνωμοσυνη απο μανα και κορη για την βοηθεια που δεχτηκε τοτε. Δεν ειναι αναγκη να γινει μια μεγαλη παρτουζα, μπορει το "χαπυ εντ" της ιστοριας να μην ειναι τοσο ρηχο οσο ενα πουτσωμα.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Daughter seduces mom's ex-boyfriend :rockon::rockon: Τύπε ένα μανίκι στο granny να θυμηθείτε τα παλιά επιβάλλεται...Aνυπομονούμε για την συνέχεια

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.710
Πόντοι
18.496
Η γκομενα ειναι καλη σε προσωπο. Σε σωμα μετρια (εχει μερικα κιλα παραπανω). Μεγαλα στηθη φυσικα, κ εξαιρετικο ακαποτο τσιμπουκι !!!
Εγλυφε με ναζι τα προσπερματικα υγρα κ η γλωσσα της εδινε ρεσιταλ !
:cheesy:
ΑΜΑ παρεις μαμα και κορη μαζι νταξει την εκανες την αποσβεση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
μην γραφετε κακιες ολοι ρε μιζεροι ανθρωποι. Μπορει απλα να υπαρχει ευγνωμοσυνη απο μανα και κορη για την βοηθεια που δεχτηκε τοτε. Δεν ειναι αναγκη να γινει μια μεγαλη παρτουζα, μπορει το "χαπυ εντ" της ιστοριας να μην ειναι τοσο ρηχο οσο ενα πουτσωμα.
Η ιστορία τελικά δεν έκλεισε πριν από 16 χρόνια. Είδες τι απρόβλεπτη είναι η ζωή?

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.710
Πόντοι
18.496
ωχ τωρα καταλαβα ποσο παλιο ειναι το νημα,καλα κρασια να πουμε

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ωχ τωρα καταλαβα ποσο παλιο ειναι το νημα,καλα κρασια να πουμε
είναι σπονδυλωτή ιστόρια, τριλογία του κισλόφσκι...
είδαμε το μπλε, μάθαμε για το λευκό σήμερα και αναμένουμε το κόκκινο

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Daughter seduces mom's ex-boyfriend :rockon::rockon: Τύπε ένα μανίκι στο granny να θυμηθείτε τα παλιά επιβάλλεται...Aνυπομονούμε για την συνέχεια
Την θειτσα την ξεχνάμε. Μένει μόνιμα στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom