Νέα

Λέτε να την άφησα έγκυο ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ApostolosKorydallos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια, χθες με τη κοπελα μου καναμε ερωτικα παιχνιδακια και μετα τελειωσα στο σωμα της. Αλλα μερικες σταγονες σπερματος επεσαν στο δαχτυλο της και μετα πηγε στη τουαλετα και εκει καταλαθος ακουμπησε με αυτο το δαχτυλο το κολπο της. Μου ειπε οτι απλως το ακουμπησε και οτι δεν το εβαλε μεσα. Και αφου εγινε αυτο, σκουπισε το κολπο της αμεσως... Λετε μηπως απο αυτο το περιστατικο να μεινει εγκυος ???

καλα στεφανα φιλε για διδυμα πας :2funny:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Δεν ειναι εγκυος

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειναι πολυ πιθανο να ειναι εγκυος.δυστυχως λειπει ο απολυτος για να σου δωσει μια πιο επιστημονικη αποψη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Μπας κ φοβαται απο κανεναν αλλο γαμια κ σου λεει "κατσε να πω την παπαρια μου στο αμορε"...
Ψαξε φβ κινητα κ μεηλ

Χρονια πολλα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σας αφηνουν να κανετε σεξ στο ιδρυμα;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μπας κ φοβαται απο κανεναν αλλο γαμια κ σου λεει "κατσε να πω την παπαρια μου στο αμορε"...
Ψαξε φβ κινητα κ μεηλ

Χρονια πολλα

100% σωστός.  :thumbsup:

Φίλε Αποστόλη μην μασάς , παιδί είναι και αυτό, θα το αγαπήσεις σαν δικό σου.

Επισκέπτης

γρηγορα για το χαπι της επομενης μερας  δεν ειναι να ρισκαρεις αφου ακουμπησε το δαχτυλο πολυ πιθανο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
γρηγορα για το χαπι της επομενης μερας  δεν ειναι να ρισκαρεις αφου ακουμπησε το δαχτυλο πολυ πιθανο
Τι  να του κάνει το χάπι της επόμενης μέρας φίλε.
Ο άλλος πρέπει να την έχει γκαστρώσει βδομάδες τώρα και αυτή έκανε το κόλπο με τον Αποστόλη γιατί ο άλλος δεν κάνει για πατέρας  :S

OP
OP
ApostolosKorydallos

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
μπορει να ειναι και στο μηνα της.η κοιλια της πως ειναι;

OP
OP
ApostolosKorydallos

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να ειναι και στο μηνα της.η κοιλια της πως ειναι;
Η κοιλια της ενταξει ειναι. Και μου ειπε οτι περιμενει περιοδο μετα τις 27 του μηνος. Δεν εχει και πολυ σταθερο κυκλο...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η κοιλια της ενταξει ειναι. Και μου ειπε οτι περιμενει περιοδο μετα τις 27 του μηνος. Δεν εχει και πολυ σταθερο κυκλο...

Εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν ήδη όνομα για το μωρό. Ρε τι ακούμε Χριστουγεννιάτικα  :headbang: :headbang:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια, κοψτε τη πλακα. Μιλαω σοβαρα... Με τη κοπελα μου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει. Παρθενα ειναι και σιγουρα δεν παιζει κατι με καποιον αλλον... Ειλικρινα απο χθες τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο μηπως τυχον μεινει εγκυος... Κοντευω να τρελαθω...

Φίλε λάθος εποχή άνοιξες αυτό το θέμα, σήμερα είναι χριστούγεννα, έπρεπε να το ανοίξεις στον ευαγγελισμό  της θεοτόκου  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν προκειται να ερθει περιοδος τυπε.νονο εχεις βρει;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε στα σοβαρα τωρα αλλα αυτο που λες ειναι τοσο ηλιθιο που ή είστε και οι δυο σε ιδρυμα καθυστερημενων ή τρολαρεις.Δεν υπαρχει αλλη περιπτωση.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δεν προκειται να ερθει περιοδος τυπε.νονο εχεις βρει;
Δεν θα είναι δύσκολο να βρει νονό φίλε, το θέμα θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
Το μωρό της παρθένας ..... μέχρι και στο CNN θα παίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom