Yπαρχει καμια εδω μεσα?
GEORGE G Σπουδαίος Εγγρ. 14 Σεπ 2013 Μηνύματα 3.337 Κριτικές 48 Like 1.806 Πόντοι 2.646 16 Νοε 2015 #2 Crazy Bianconero έγραψε: Yπαρχει καμια εδω μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επαγγελματικές bi υπάρχουν πολλές...και τις ξέρουμε. ;) Λεσβίες όμως- που γαμάνε ή γαμιούνται μόνο με γυναίκες, τι μας κόφτει????
Crazy Bianconero έγραψε: Yπαρχει καμια εδω μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επαγγελματικές bi υπάρχουν πολλές...και τις ξέρουμε. ;) Λεσβίες όμως- που γαμάνε ή γαμιούνται μόνο με γυναίκες, τι μας κόφτει????
Επισκέπτης 16 Νοε 2015 #3 George G έγραψε: Επαγγελματικές bi υπάρχουν πολλές...και τις ξέρουμε. ;) Λεσβίες όμως- που γαμάνε ή γαμιούνται μόνο με γυναίκες, τι μας κόφτει???? Κλικ για ολόκληρη προβολή... απλη απορια τυπε
George G έγραψε: Επαγγελματικές bi υπάρχουν πολλές...και τις ξέρουμε. ;) Λεσβίες όμως- που γαμάνε ή γαμιούνται μόνο με γυναίκες, τι μας κόφτει???? Κλικ για ολόκληρη προβολή... απλη απορια τυπε
R RiaPatra Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2017 Μηνύματα 13 Like 4 Πόντοι 0 17 Μαΐ 2017 #4 Bisexual και ασέξουαλ γενικώς. Το διαπραγματεύομαι..
redmoon Μέλος Εγγρ. 18 Ιουν 2020 Μηνύματα 13 Like 13 Πόντοι 0 18 Ιουν 2020 #6 Είμαι ενεργητική λεσβία και ψάχνω μόνο παθητικές και να είναι γυναίκες.
L lesbianvas Νέο Μέλος Εγγρ. 13 Μαρ 2021 Μηνύματα 3 Like 4 Πόντοι 0 14 Μαρ 2021 #7 Lesbia έγραψε: Ψαχνω λεσβια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλησπέρα . Ενδιαφέρομαι
L lesbianvas Νέο Μέλος Εγγρ. 13 Μαρ 2021 Μηνύματα 3 Like 4 Πόντοι 0 14 Μαρ 2021 #8 redmoon έγραψε: Είμαι ενεργητική λεσβία και ψάχνω μόνο παθητικές και να είναι γυναίκες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλησπέρα. Είμαι παθητική και ψάχνω να με ξεσκίσει μια ενεργητική
redmoon έγραψε: Είμαι ενεργητική λεσβία και ψάχνω μόνο παθητικές και να είναι γυναίκες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλησπέρα. Είμαι παθητική και ψάχνω να με ξεσκίσει μια ενεργητική
Διαγραμμένο μέλος 198166 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Μαΐ 2020 Μηνύματα 1.640 Like 2.010 Πόντοι 216 14 Μαρ 2021 #9 Τι λεσβίες και μαλακίες. Βρείτε κει έναν άντρα να σας αλλάξει τα φώτα. Το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και ταρχίδια.
Τι λεσβίες και μαλακίες. Βρείτε κει έναν άντρα να σας αλλάξει τα φώτα. Το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και ταρχίδια.
C Chichino69 Νέο Μέλος Εγγρ. 22 Μαρ 2020 Μηνύματα 1 Like 0 Πόντοι 0 20 Μαρ 2021 #10 lesbianvas έγραψε: Καλησπέρα. Είμαι παθητική και ψάχνω να με ξεσκίσει μια ενεργητική Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν είναι bi σε χαλάει?
lesbianvas έγραψε: Καλησπέρα. Είμαι παθητική και ψάχνω να με ξεσκίσει μια ενεργητική Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν είναι bi σε χαλάει?