karadeniz111
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
και γω θαθελα να εχω μερικες λεσβιουλες (ρωσιδες κατα προτιμηση) και να χωθω και γω αναμεσα!
αδερφε αν ειναι μονο φιλη σου και δεν εχεις θεμα θα πας σε swinger bar . εκει θα βρεις αυτο που ψαχνεις αν ειστε και εμφανισιμοι θα γινεται αναρπαστοι. βεβαια θα παιξετε σαν ζευγαρια . σκετη κοπελα πιο δυσκολοΤο θέμα είναι ότι εγώ έχω την κοπέλα που το κάνει αλλά δεν ξέρω που να βρω την δεύτερη κοπέλα που να δεχθεί να κάνει τρίο με λεσβιακό.
Το θέμα είναι ότι εγώ έχω την κοπέλα που το κάνει αλλά δεν ξέρω που να βρω την δεύτερη κοπέλα που να δεχθεί να κάνει τρίο με λεσβιακό.
δεν υπαρχει λογος να φορτωσει βιζιτα που θα ειναι και κρυο πραγμαΦορτοσε καμια βιζιτα απο παραλιακη φιλε
δεν υπαρχει λογος να φορτωσει βιζιτα που θα ειναι και κρυο πραγμα
υπαρχουν πολλα ζευγαρια με κοπελες bi
το εζησα το καλοκαιρι και ηταν τελεια εμπειρια
διακοπες εγω με την κοπελα μου βρεθηκαμε με αλλο ζευγαρι οπου επαιξαν μονο οι κοπελεςΠου σου ετυχε τετοιο σκηνικο αδερφε;
διακοπες εγω με την κοπελα μου βρεθηκαμε με αλλο ζευγαρι οπου επαιξαν μονο οι κοπελες
ειχε τη φαντασιωση να δοκιμασει με κοπέλα και ηταν τελεια
η γνωριμια εγινε απο νετ
έλα θα σου φέρω εγώ κοπέλα μην ψάχνεις, ούτε χρήματα δεν θα πληρώσεις απλά να συμμετάσχω και εγώ.Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει στούντιο ή οίκος ανοχής που να παιζει λεσβιακό. Δηλαδή να συμμετέχει μια φίλη μου που είναι μπάι. Επειδή λείπω πολύ καιρό από Ελλάδα και έρχομαι κατά διαστήματα,αν έχει ξαναμπεί τέτοιο θέμα ας το μεταφέρει ο διαχειριστής.
δεν είναι απαραίτητο να παίξεις εκεί εκεί κάνεις τη γνωριμίαΟπότε θα πρέπει να τύχει κάποιο σχετικό σκηνικό. Από την άλλη swinging σε σχετικά μπαρ δεν θα ήθελα. Βλέπω να καταλήγουμε παραλιακή όπως είπε ο συναγωνιστής παραπάνω. Πάντως πριν φύγω εξωτερικό είχα ακούσει για κάποιο μαγαζί στην Δευκαλίωνος αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα...
Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει στούντιο ή οίκος ανοχής που να παιζει λεσβιακό. Δηλαδή να συμμετέχει μια φίλη μου που είναι μπάι. Επειδή λείπω πολύ καιρό από Ελλάδα και έρχομαι κατά διαστήματα,αν έχει ξαναμπεί τέτοιο θέμα ας το μεταφέρει ο διαχειριστής.