Νέα

Λεσβιακό κέρατο.... πώς θα αντιδρούσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnskg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή θα σου έβγαινε αδερφάντζα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ που πίστευα ότι, με γυναίκα θα σας φαινόταν χειρότερο... αλλά ανώμαλες γυναίκες δεν είστε; Μυαλά κουκουρουκου :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα θα προτιμουσα να βαλω ενα stap-on και να τον παρω εγω παρα να τον παρει αλλος  :s&m_1:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παλι επειδη ηταν παλιοτερα περιεργη και γουσταρε, την πηγα σε ενα στριπτιτζαδικο με φουλ προγραμμα (και δαχτυλα μεσα κατ εξαιρεση) για να της βγει η απορια. Δεν πληρωσαμε και τπτ και στο καπακι η κοπελα εκανε και δευτερο προγραμμα κι αυτο χωρις χρεωση:) :grin: Και η κοπελα μου τοτε και η κοπελα στο μαγαζι Ελληνιδες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οχι καμμια σχεση...απλα οταν εγινε το thread κανενας δεν απαντησε.... και απλα εγραψα εγω. Δεν μου εχει συμβει..και ελπιζω να μην μου συμβει....γι'αυτο ειπα "ΑΝ"
Ουτε στον εχθρο μου που λενε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι καμμια σχεση...απλα οταν εγινε το thread κανενας δεν απαντησε.... και απλα εγραψα εγω
Γι'αυτο θελη να προσεχουμε πως γραφουμε αν και δεν το κανουμε συνεχεια,το γνωριζης πολυ καλα οτι κανοντας παραθεση μπορω να το τροποποιησω οπως θελω, να γραψω οτι μαλακια μου κατεβη με συνενοηση με εναν αλλον και μετα αντε να πης εσυ οτι δεν εισαι ελεφαντας

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω τι λες...
αλλά ειναι λίγο διαφορετικά τα πραγματα.
οι γυναίκες λεσβίες είναι κάτι σεξυ στο μυαλο τον αντρων..
οι αντρες gay είναι ξεφτίλα στο μυαλο των γυναικών...

Οχι, αλλα αλλο να το δινει σε αλλην και αλλο να τον περνει.....

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άυτό θα'ταν μια ευχάριστη έκπληξη, δηλ. το να τις έπιανα να γλύφονται στο κρεβάτι. Μακάρι να μου συμβεί (δεν είμαι παντρεμένος). Θέλει και ρώτημα? Θα'μπαινα και γω στο party :2funny:  :knockinb:

Και θα τη χώριζα όταν θ'αποφάσιζε να μην με "παίζει" άλλο με τη φίλη της  :huh:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άυτό θα'ταν μια ευχάριστη έκπληξη, δηλ. το να τις έπιανα να γλύφονται στο κρεβάτι. Μακάρι να μου συμβεί (δεν είμαι παντρεμένος). Θέλει και ρώτημα? Θα'μπαινα και γω στο party :2funny:  :knockinb:

Και θα τη χώριζα όταν θ'αποφάσιζε να μην με "παίζει" άλλο με τη φίλη της  :huh:
και αν θα σου λγανε οχι δεν σε θελουμε θελουμε μονο μεταξυ μας να το κανουμε??? :think: :think: :think: :grin: :grin: :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η καλυτερη παρτουζα ειναι μαγκα μου μακαρι να μου τυχει...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μια και ειμαστε Ελληναράδες, τα καλύτερα γαμήσια ειναι αυτά που κάνουμε με τις γυναίκες των αλλονών. Στο πλαισιο αυτό, μια ιντερνετική παντρεμένη, έφερε, χωρίς να το ξέρω, στο χοτέλ κατά την συνευρεση μια άλλη - επίσης ιντερνετική- παντρεμενη. Όντως, μαγεία το αποτέλεσμα. Απλά, αναρρωτιέται κανεις, αν παρακάμψει εγωισμούς και ταμπού και το κανει αυτό με την νομιμη συζυγο, θα έχει τετοια καύλα η υπόθεση?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.307
Πόντοι
5.595
Αν τις επιανα στα πρασα.....???
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα εμπαινα και εγω στο παιχνιδι....
και δεν  θα δεχομουν τα 'οχι' και τα 'μη'....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom