Νέα

Λεσβιακό κέρατο.... πώς θα αντιδρούσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnskg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αααα δεν προλαβαινω να βγαζω 100 φωτος την ημερα :2funny: :2funny: :2funny:

καμια 10αρια τις προλαβαινεις...αντε περιμενω να σε δω...γρηγορα...χαχα
Ομορφια μου πλακα σου κανω..μου αρκει που μου μιλας...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• katerina keri.JPG
    katerina keri.JPG
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
J

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πλατιασαμε λιγο αλλα δεν πειραζει...μακαρι ολα τα θεματα να ειχαν τετοι πλατιασμα  :cheesy: anyway επιστροφη στην αρχικη ιστορια για μερικες συμπληρωματικες info ....
Η μια απο τις 2 παντρεμενες ειχε μπουτικ και γνωστη μου η οποια ψωνιζε απ εκει μου ειπε οτι συχνα πυκνα η λεσβο εκανε  εξορμησεις στα δοκιμαστηρια και καλα να δει πως ειναι τα ρουχα,να βοηθησει στο κουμπωμα ...κτλ  εκ των υστερων καταλαβε η φιλη μου τον λογο των τυχαιων περασματων της ιδιοκτητριας απο τα δοκιμαστηρια  :grin: μιλαμε η γυναικα ειχε τρελο φετιχ και η οποια ηταν στα early 40's και μουναρος....
Για τον εναν κερατα τωρα εβγαζε  ανετα 3-5 χιλιαρικα τον μηνα  απο επιχειρηση σχετικη με φαγητο ωποτε τωρα δουλευει το μαγαζι 6 μηνες αυτος και 6 μηνες ο γιος του και τους υπολοιπους μηνες ειναι ολο ταξιδακια και  :knockinb:
Η ιστορια εχει λιγα χρονια που συνεβη και οπως ειπα το 1 ζευγαρι ειχε 1 γιο γυρω στα 18(φανταστειτε σοκ)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πλατιασαμε λιγο αλλα δεν πειραζει...μακαρι ολα τα θεματα να ειχαν τετοι πλατιασμα  :cheesy: anyway επιστροφη στην αρχικη ιστορια για μερικες συμπληρωματικες info ....
Η μια απο τις 2 παντρεμενες ειχε μπουτικ και γνωστη μου η οποια ψωνιζε απ εκει μου ειπε οτι συχνα πυκνα η λεσβο εκανε  εξορμησεις στα δοκιμαστηρια και καλα να δει πως ειναι τα ρουχα,να βοηθησει στο κουμπωμα ...κτλ  εκ των υστερων καταλαβε η φιλη μου τον λογο των τυχαιων περασματων της ιδιοκτητριας απο τα δοκιμαστηρια  :grin: μιλαμε η γυναικα ειχε τρελο φετιχ και η οποια ηταν στα early 40's και μουναρος....
Για τον εναν κερατα τωρα εβγαζε  ανετα 3-5 χιλιαρικα τον μηνα  απο επιχειρηση σχετικη με φαγητο ωποτε τωρα δουλευει το μαγαζι 6 μηνες αυτος και 6 μηνες ο γιος του και τους υπολοιπους μηνες ειναι ολο ταξιδακια και  :knockinb:
Η ιστορια εχει λιγα χρονια που συνεβη και οπως ειπα το 1 ζευγαρι ειχε 1 γιο γυρω στα 18(φανταστειτε σοκ)

ρε φιλε δεν φτιαχνεις κανα σεναριο με αυτη την ιστοριουλα να την κανει επιτυχια η Σειρηνα;;
και εσυ θα χεστεις στο ταληρο και η Σειρηνα...τρελη φαντασιωση και των ανδρων αλλα και των λεσβιων!!!!!

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
εμενα η γκομενιτσα μου καποτε μου ειπε , οταν γυρναγαμε απο ενα ταξιδι, οτι τις εκανε κλικ, επαθε πλακα με μια τελωνιακο. Στην αρχη αρπαχτηκα , αλλα μετα στο επομενο ταξιδι μου εδειξε την τελωνιακο και τοτε μου γυρισαν τα ματια ναποδα. Φυσικα της προτεινα να παει να της μιλησει και να βγουνε μαζι. Βγηκαν μια δυο φορες και μετα ειπα οτι θελω και γω να την γνωρίσω. Ετσι και εγινε. Τα υπολοιπα δεν περιγραφωνται. Ο Ν Ε Ι Ρ Ο >>>>>>

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παιδι μου μηπως το κρυβω κι'ολας???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω ολο το σαιτ το ξερει εσυ εμεινες πισω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωπα σορι κυρια Νταρια..δεν το ηξερα...εβαλα το κουφτελο μου και δουλεψε και ρωτησα..συγνωμη..μην με αποπαιρνεται το δυσμοιρο... :( :( :(

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εμενα η γκομενιτσα μου καποτε μου ειπε , οταν γυρναγαμε απο ενα ταξιδι, οτι τις εκανε κλικ, επαθε πλακα με μια τελωνιακο. Στην αρχη αρπαχτηκα , αλλα μετα στο επομενο ταξιδι μου εδειξε την τελωνιακο και τοτε μου γυρισαν τα ματια ναποδα. Φυσικα της προτεινα να παει να της μιλησει και να βγουνε μαζι. Βγηκαν μια δυο φορες και μετα ειπα οτι θελω και γω να την γνωρίσω. Ετσι και εγινε. Τα υπολοιπα δεν περιγραφωνται. Ο Ν Ε Ι Ρ Ο >>>>>>

ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΓΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...
vive cuervo, vive Luca!!!

OP
OP
J

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε wolfaki τα καλυτερα σεναρια ειναι βγαλμενα απ την πουτανα την ζωη...οντως αν το πουλησω στην Σειρηνα θα βγαλω τρελλα φραγκα...πλακα πλακα ειπα αρκετα για τα ζευγαρια και δεν θελω να τα φωτογραφισω αλλο μιας και  η πολη ειναι μικρη(αν και οι γυναικες φυγαν) και αν καποιος ψαγμενος και ενημερωμενος απο εκει διαβαζει σιγουρα εχει καταλαβει...

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παντως αν με παιζανε και μενα δεν θα με χαλαγε καθολου!
:grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ok, δις Νταρια...με τα ωραια τα μπαλονακια σας...

φιλε wolfaki τα καλυτερα σεναρια ειναι βγαλμενα απ την πουτανα την ζωη...οντως αν το πουλησω στην Σειρηνα θα βγαλω τρελλα φραγκα...πλακα πλακα ειπα αρκετα για τα ζευγαρια και δεν θελω να τα φωτογραφισω αλλο μιας και  η πολη ειναι μικρη(αν και οι γυναικες φυγαν) και αν καποιος ψαγμενος και ενημερωμενος απο εκει διαβαζει σιγουρα εχει καταλαβει...

οντως η ζωη ειναι μεγαλο σχολειο...οποιος εχει αποφοιτησει επ'αξια ειναι προς τιμην του..
πλακα πλακα - οπως ειπες - κοψε λιγο γιατι σε βλεπω να σου παιρνει αλλος τα λεφτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom