Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Φίλε παίζει κανένα πιτσιρίκι κουκλάκι ?
Πιτσιρίκι σε αυτό το κατάστημα που είναι ο ορισμός των milf πολύ δύσκολο!!!έχουν έρθει αυτές τις μέρες 2 ουκρανακια Βερόνικα κ Άννα...η Άννα δεν είναι πιτσιρίκι αλλά είναι μικρή... κάτω από 30 είναι σίγουρα!!!η Βερόνικα μου είπε ότι θα φύγει την άλλη βδομάδα...δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο κ για την Άννα!!!

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Πιτσιρίκι σε αυτό το κατάστημα που είναι ο ορισμός των milf πολύ δύσκολο!!!έχουν έρθει αυτές τις μέρες 2 ουκρανακια Βερόνικα κ Άννα...η Άννα δεν είναι πιτσιρίκι αλλά είναι μικρή... κάτω από 30 είναι σίγουρα!!!η Βερόνικα μου είπε ότι θα φύγει την άλλη βδομάδα...δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο κ για την Άννα!!!
Εντάξει φίλος να σε καλά,θα το επισκεφτώ να δω...

• Like
Αντιδράσεις: Knoper

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
Η Βερόνικα είναι δυνατό εργαλείο αδερφέ... δοκιμάστηκε την Τετάρτη που πέρασα μια βόλτα από κει!!
Δεν αντιλέγω τυπε μου , εγώ οπτικά είπα ότι δεν μου έκανε , όπως και να έχει μπράβο που πέρασες καλά

• Like
Αντιδράσεις: Knoper

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
Η Βερόνικα είναι δυνατό εργαλείο αδερφέ... δοκιμάστηκε την Τετάρτη που πέρασα μια βόλτα από κει!!
καμία σχέση με το υπερόπλο Βερόνικα από Φρατζη 7? για ρίξε μια περιγραφή?

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
καμία σχέση με το υπερόπλο Βερόνικα από Φρατζη 7? για ρίξε μια περιγραφή?
Η κοπέλα είναι ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο 30+ την έκανα!!δεν ξέρω αν έχει κάνει κ στη Φραντζή... ελληνικά λίγα έως ανύπαρκτα!

sbilios

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
385
Πόντοι
21
Το νήμα τα λέει όλα παιχτηα

Cyber-plumber

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
0
Νέα τεμάχια στο Κηφισιάς διαβάζω χμμμ..

Με βολεύει πολύ επειδή μένω αρκετά κοντά,αλλά ο χώρος είναι β'εθνικη και τις τελευταίες τρεις φορές που πήγα,(έχω και εγώ το θέμα μου με τις τανες,θέλω να είναι λίγο μικρές και εμφανισιμες) είχε μόνο υπερήλικες ή υπέρβαρες και προτίμησα να πάω σπίτι να κανονισθω μόνος μου..

Αυτά που διαβάζω όμως θα με κάνουν να περάσω μια βόλτα..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Νέα τεμάχια στο Κηφισιάς διαβάζω χμμμ..

Με βολεύει πολύ επειδή μένω αρκετά κοντά,αλλά ο χώρος είναι β'εθνικη και τις τελευταίες τρεις φορές που πήγα,(έχω και εγώ το θέμα μου με τις τανες,θέλω να είναι λίγο μικρές και εμφανισιμες) είχε μόνο υπερήλικες ή υπέρβαρες και προτίμησα να πάω σπίτι να κανονισθω μόνος μου..

Αυτά που διαβάζω όμως θα με κάνουν να περάσω μια βόλτα..
Στην ελλαδα πρεπει να συνηθίσεις στις χοντρες ημίγριες . Οταν τις συνηθισεις θα περνάς καλά

Cyber-plumber

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
0
Στην ελλαδα πρεπει να συνηθίσεις στις χοντρες ημίγριες . Οταν τις συνηθισεις θα περνάς καλά
Το θέμα είναι ότι το πουτανιλικι το έχω προσωπικά για χόμπι,35 είμαι υπαρχει γυναίκα στον ορίζοντα ,ψάχνω πάντα το έξτρα,το κάτι διαφορετικό,ίσως καλύτερο από αυτό που εχω,τώρα να πληρώνω για να ξεκαυλωσω με μια θεία που θα κάνω τα πάντα για να μην φτάσουμε στο να χρειαστεί να την γαμησω μου πάει πολύ άσχημα..

Cyber-plumber

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
0
Για χοντρές δε,δεν το συζητάω καν, κοβω λασπη,μπορεί όταν στον πιασει να περάσεις τελειαβκαι να σε ξεζουμισει αλλά προς το παρόν τις αποφεύγω..

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Το θέμα είναι ότι το πουτανιλικι το έχω προσωπικά για χόμπι,35 είμαι υπαρχει γυναίκα στον ορίζοντα ,ψάχνω πάντα το έξτρα,το κάτι διαφορετικό,ίσως καλύτερο από αυτό που εχω,τώρα να πληρώνω για να ξεκαυλωσω με μια θεία που θα κάνω τα πάντα για να μην φτάσουμε στο να χρειαστεί να την γαμησω μου πάει πολύ άσχημα..
Απλά να ξερεις ότι είναι ένα χούι Που δεν κόβεται....στο λεω για να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αργότερα....

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Τι κίνηση ήταν αυτή σήμερα το πρωί στο μαγαζί συναγωνιστές....μας πιάσανε οι καύλες μας σήμερα βλέπω!!!

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Πέρασμα σήμερα από το ίδρυμα κ είδα ότι ξαναγύρισε η Άννα το ουκρανακι που ήταν πριν 2 βδομάδες!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Τελικά η Άννα είναι χοντρή ?

Stories