Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 446
Όλα μέσα στο πακέτο είναι αδερφέ....Μόνο λάδωμα η και άλλα?
Όλα μέσα στο πακέτο είναι αδερφέ....Μόνο λάδωμα η και άλλα?
Φίλε παίζει κανένα πιτσιρίκι κουκλάκι ?Όλα μέσα στο πακέτο είναι αδερφέ....
Πιτσιρίκι σε αυτό το κατάστημα που είναι ο ορισμός των milf πολύ δύσκολο!!!έχουν έρθει αυτές τις μέρες 2 ουκρανακια Βερόνικα κ Άννα...η Άννα δεν είναι πιτσιρίκι αλλά είναι μικρή... κάτω από 30 είναι σίγουρα!!!η Βερόνικα μου είπε ότι θα φύγει την άλλη βδομάδα...δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο κ για την Άννα!!!Φίλε παίζει κανένα πιτσιρίκι κουκλάκι ?
Εντάξει φίλος να σε καλά,θα το επισκεφτώ να δω...Πιτσιρίκι σε αυτό το κατάστημα που είναι ο ορισμός των milf πολύ δύσκολο!!!έχουν έρθει αυτές τις μέρες 2 ουκρανακια Βερόνικα κ Άννα...η Άννα δεν είναι πιτσιρίκι αλλά είναι μικρή... κάτω από 30 είναι σίγουρα!!!η Βερόνικα μου είπε ότι θα φύγει την άλλη βδομάδα...δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο κ για την Άννα!!!
Δεν αντιλέγω τυπε μου , εγώ οπτικά είπα ότι δεν μου έκανε , όπως και να έχει μπράβο που πέρασες καλάΗ Βερόνικα είναι δυνατό εργαλείο αδερφέ... δοκιμάστηκε την Τετάρτη που πέρασα μια βόλτα από κει!!
καμία σχέση με το υπερόπλο Βερόνικα από Φρατζη 7? για ρίξε μια περιγραφή?Η Βερόνικα είναι δυνατό εργαλείο αδερφέ... δοκιμάστηκε την Τετάρτη που πέρασα μια βόλτα από κει!!
Η κοπέλα είναι ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο πρόσωπο 30+ την έκανα!!δεν ξέρω αν έχει κάνει κ στη Φραντζή... ελληνικά λίγα έως ανύπαρκτα!καμία σχέση με το υπερόπλο Βερόνικα από Φρατζη 7? για ρίξε μια περιγραφή?
Στην ελλαδα πρεπει να συνηθίσεις στις χοντρες ημίγριες . Οταν τις συνηθισεις θα περνάς καλάΝέα τεμάχια στο Κηφισιάς διαβάζω χμμμ..
Με βολεύει πολύ επειδή μένω αρκετά κοντά,αλλά ο χώρος είναι β'εθνικη και τις τελευταίες τρεις φορές που πήγα,(έχω και εγώ το θέμα μου με τις τανες,θέλω να είναι λίγο μικρές και εμφανισιμες) είχε μόνο υπερήλικες ή υπέρβαρες και προτίμησα να πάω σπίτι να κανονισθω μόνος μου..
Αυτά που διαβάζω όμως θα με κάνουν να περάσω μια βόλτα..
Το θέμα είναι ότι το πουτανιλικι το έχω προσωπικά για χόμπι,35 είμαι υπαρχει γυναίκα στον ορίζοντα ,ψάχνω πάντα το έξτρα,το κάτι διαφορετικό,ίσως καλύτερο από αυτό που εχω,τώρα να πληρώνω για να ξεκαυλωσω με μια θεία που θα κάνω τα πάντα για να μην φτάσουμε στο να χρειαστεί να την γαμησω μου πάει πολύ άσχημα..Στην ελλαδα πρεπει να συνηθίσεις στις χοντρες ημίγριες . Οταν τις συνηθισεις θα περνάς καλά
Απλά να ξερεις ότι είναι ένα χούι Που δεν κόβεται....στο λεω για να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αργότερα....Το θέμα είναι ότι το πουτανιλικι το έχω προσωπικά για χόμπι,35 είμαι υπαρχει γυναίκα στον ορίζοντα ,ψάχνω πάντα το έξτρα,το κάτι διαφορετικό,ίσως καλύτερο από αυτό που εχω,τώρα να πληρώνω για να ξεκαυλωσω με μια θεία που θα κάνω τα πάντα για να μην φτάσουμε στο να χρειαστεί να την γαμησω μου πάει πολύ άσχημα..
Τα έχει τα κιλακια της αδερφέ...Τελικά η Άννα είναι χοντρή ?
Ψηλή ξανθιά κοπέλα με ωραίο στήθος κ καλή στο δωμάτιο!! ξαναγύρισε πάλι δεν γνωρίζω....Καλημερα εχει περασαει κανεις μ βεερονικα ν μ πει γνωμη γ εμφανιση
σώθηκες!!!!!!!!!!! ούτε η ίδια δε ξέρει!!!!!Η Βίκυ-Ξένια παίζει ακόμα εδω?