FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω συναγωνισταθα βρεις αρκετές κριτικές στο Σολωμού 70. Αρχικά όλες εγκωμιαστικες, και το τελευταίο διάστημα πριν την μετακίνηση απογοητευτικες....
ευχαριστω συναγωνισταθα βρεις αρκετές κριτικές στο Σολωμού 70. Αρχικά όλες εγκωμιαστικες, και το τελευταίο διάστημα πριν την μετακίνηση απογοητευτικες....
ευχαριστω συναγωνιστα
φιλε εχεις μπερδευτει λιγο ο ζιρο δεν εχει γραψει κριτικη απλα οτι ειναι τουμπανονα σαι καλά αδελφέ. Μια τελευταία επισήμανση μονο που για εμένα έχει σημασια. Οι θετικές κριτικές είναι απο μέλη όπως ο Μπαρουχος κ ο Ζερο ενώ τα αρνητικά σχόλια είναι απο την περίοδο που ουσιαστικά αποτελούσε ξένο σώμα για το χώρο που δούλευε...Βέβαια αυτο δε δείχνει επαγγελματισμο...
φιλε εχεις μπερδευτει λιγο ο ζιρο δεν εχει γραψει κριτικη απλα οτι ειναι τουμπανο
απο εμφανιση εγω ειχα γραψει .
Τωρα για το οτι αποτελουσε ξενο σωμα για το χωρο και δε δειχνει επαγγελματισμο τι να σου πω πολλοι την εψαχναν
.
ξεχνας μια λεπτομερεια πολυ σημαντικη στο γυναικειο μυαλοαυτο που εννοώ, είναι ότι ενώ η συγκεκριμένη είχε διθυραμβικα σχόλια για τις υπηρεσίες της, ξαφνικά περίπου ένα 10ημερο πριν την μετακίνηση της αρχίζουν να γίνονται πολλά αρνητικά σχόλια που σε όλα η ουσία ήταν η αδιάφορη συμπεριφορά (πολλοί χρησιμοποίησαν τον όρο ξεπετα).το λογικό συμπέρασμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι ήταν ήδη αποφασισμένη η μετακίνηση της κ για αυτο είχε "μειωμένη απόδοση". Αν όντως αυτο ισχύει, στα δικα μου μάτια είναι έλλειψη επαγγελματισμου.Αυτά...
σημερα αργα το απογευμα
ροστερ με εκπληξεις
Αλεξανδρα25 χρονη με σγουρο κοκκινο μαλλι, κωλαρα ,
Νικολ 20 χρονη ομορφη λεπτη κοπελα με ομορφο προσωπο και σωμα
Κατια35 χρονη αδυνατη μελαχρινη Ρωσιδα . Τιμηθηκε προσφατα με αριστες εντυπωσεις -εξαιρετικο μασαζ
Σαρα καινουργια κοπελα. 40 αρα Ρουμανα μικροκαμωμενη μελαχρινη με φουλ προγραμμα
Τζουλια Η Ελληνιδα ψιλη μελαχρινη , και εντυπωσιακη που μεχρι προτεινος ηταν στο Σολωμου 70
μηπως ξερει κανεις αν ειναι ανοικτο σημερα κυριακη...ευχ.
Για μια καινούρια πιπίνα Αλίσια, έχει κανείς εμπειρία πως ήταν στο δωμάτιο (καλό μασάζ κλπ.) ????
Κυριακή έκανε ντεμπουτο;
Τελικά έχει πάει κάποιος με την Αλίσια;
Όλοι γιατί είναι πολύ καλή, αλλά κανείς τους δεν γράφει μη τυχόν και τους χαλάσει το ειδύλλιο....
Τα γνωστά.....