Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Περασμα την προηγουμενη εβδομαδα μεσημερι τρεις κοπελες επιλογή Νικολ πολύ μελαμψη αδυνατη με τατου .Στο πρωτο μερος βαρυ χερι στο δευτερο μερος βαριοτανε πολύ η νεαρα στον φραπε μια σταση και τελος .
δεν τη πηδηξες;

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
ιστοσελιδα η φωτο να δουμε νικολ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η Τζούλια ποιες μέρες δουλεύει;

Tomr

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
16
Πόντοι
0
ποια από τις τρεις είναι η πιο καλή φίλε;

Er2019

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Δε μπορώ να σου πω πια, και οι τρεις έχουν πολύ καλή ίκονα, λεπτές, περιποιημένες νορμάλ βυζί,  ευγενικές, πεντακάθαρες, και πολύ πρόθυμες σε όλα....με 60... τσάμπα ρε φίλε..αλλού δίνεις 100 για κάτι τέτοιες...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
είπα κ εγώ... Πιπα με καποτα;;;;
Από ποια;;;
 Σε  εμενα  η  Νικολ   ξηγηθηκε   αφιλτρο  το   πιπετο  ,  οχι  κατι  το  διαστημικο   αλλα  καλης  ιδονηκοτητας  πιπα , και  καλο  καραμελωμα  εκανε  ;) ;)  αν  εισαι  καθαρος   και  με φρεσκια   ξουρα  μια  χαρα  κανει  πιπα  ακα  :pipa1: :pipa1:  :hi:

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Έχω περάσει και με τις 3. Για την Αλεξάνδρα έχω ανεβάσει και κριτική. Επίσης είναι γνωστή για τις άριστες υπηρεσίες της και απο άλλους συναγωνιστές.

Για τις άλλες 2 δεν έχω ανεβάσει κριτική γιατί όταν τις επισκέφτηκα ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος και έχυνα με τη σκέψη και μόνο. Έτσι τις σταμάταγα για να μην χύσω και όταν τελικά ξεκινούσαμε το sex έχυνα σε δευτερόλεπτα. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλές και οι 2. Συγκεκριμένα κάποια δυνατά σημεία που εντόπισα:

Κάτια: Μαγική πίπα, δεν το περίμενα πραγματικά. Ήταν η δεύτερη της μέρα οταν πήγα και ήταν λίγο τρακαρισμένη. Θα δοκιμαστεί πάλι απο πλευράς μου γιατι νομίζω οτι έχει πολύ δυναμική και δεν θέλω να ανεβάσω κριτική και να την αδικήσω.

Αλίσια: Της αρέσει πολύ το σεξ και η θέα του σηκωμένου καυλιού. Θα ανεβάσω κριτική.

Es65

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
30
Πόντοι
0
Περιμένουμε τη κριτική σου...

• Like
Αντιδράσεις: Tomr

Tomr

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Έχω περάσει και με τις 3. Για την Αλεξάνδρα έχω ανεβάσει και κριτική. Επίσης είναι γνωστή για τις άριστες υπηρεσίες της και απο άλλους συναγωνιστές.

Για τις άλλες 2 δεν έχω ανεβάσει κριτική γιατί όταν τις επισκέφτηκα ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος και έχυνα με τη σκέψη και μόνο. Έτσι τις σταμάταγα για να μην χύσω και όταν τελικά ξεκινούσαμε το sex έχυνα σε δευτερόλεπτα. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλές και οι 2. Συγκεκριμένα κάποια δυνατά σημεία που εντόπισα:

Κάτια: Μαγική πίπα, δεν το περίμενα πραγματικά. Ήταν η δεύτερη της μέρα οταν πήγα και ήταν λίγο τρακαρισμένη. Θα δοκιμαστεί πάλι απο πλευράς μου γιατι νομίζω οτι έχει πολύ δυναμική και δεν θέλω να ανεβάσω κριτική και να την αδικήσω.

Αλίσια: Της αρέσει πολύ το σεξ και η θέα του σηκωμένου καυλιού. Θα ανεβάσω κριτική.
... Δώσε πόνο!!!

• Like
Αντιδράσεις: Es65

Es65

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
30
Πόντοι
0
... Πρόσεξε όμως μη σου χαλάσει.... το ειδυλιο, όπως έγραψε ο Zero!

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Δεν έχω εγώ τέτοια προβλήματα! Δεν ανεβάζω γιατί απλά βαριέμαι. Αν και τελευταία, παραλίγο να ερωτευτώ την Αλίσια απο Μπακνανά. Ήταν η μόνη φορά που σκέφτηκα οτι αν ανεβάσω κριτική θα μου το ξεπουτσιάσουν το κορίτσι!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Για τις άλλες 2 δεν έχω ανεβάσει κριτική γιατί όταν τις επισκέφτηκα ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος και έχυνα με τη σκέψη και μόνο. Έτσι τις σταμάταγα για να μην χύσω και όταν τελικά ξεκινούσαμε το sex έχυνα σε δευτερόλεπτα. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλές και οι 2.

Καλά εσύ είσαι εύκολο χρήμα...

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Επίσης και εγώ με Νικολ 2 φορές που έχω περάσει, άκάποτο μου έχει κάνει. Πάντα βέβαια πάω αρωματισμένος ξυρισμένος  :tn04: .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom