Αν κ παλιά καραβάνα, τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου στο χωρο του μασαζ, τις κρατούσα για τον εαυτό μου η τις μοιραζομουν κε καλούς φίλους.
Αφορμή γιαυτη τη δημόσια τοποθέτηση μου είναι η τελευταία ανάρτηση με τίτλο "Άλλη μια ήττα" και συγκεκριμένα η βαθμολογία κ το "επιεικώς 5" για την Αλισια. Μόλις λίγα 24ωρα πριν είχα τη τύχη κ την έμπνευση να περάσω από το συγκεκριμένο κατάστημα...
Διαβάζοντας τις κριτικές, ένα όνομα είχε καρφωθεί στο μυαλό μου... Αλισια.
Γυναίκα ομορφη, χαμογελαστη, ευγενέστατη με φοβερό τύπο κ πολυ σεξυ.. (για το υπεροχο σώμα, το τελειο στρογγυλό κολο κ τις πολλές καβλιαρικες ελιτσες στη κοιλιά της θα μιλήσω αργότερα)
Χώρος αρκετά ικανοποιητικος, υποδοχή κ παρουσίαση όπως πρέπει.
Θερμή χειραψία ανταλλαγή φιλιών κ γρηγορα στο ντουζ, ακολουθώντας τις οδηγίες υγιεινής που μου έδωσε...!!
Το μασάζ της πολύ καλό με εναλλαγές, χαλαρό ξεκίνημα, δυνατό στη συνέχεια κ όταν έγινε αισθησιακό η καβλα έφτασε στα κόκκινα.
Αφού με καπελωσε πήρε.. τη κατάσταση στο στόμα της.. Πιπα ρουφηχτη με γλώσσα, έδειχνε να το απολαμβάνει πολυ, ειδικά όταν άρχισα να την χαϊδεύω, γρήγορα το όμορφο καθαρό μουνακι της βρέθηκε στο στόμα μου κ έτσι με 69 που νομίζω της άρεσε πολύ, μετά από λίγο εχυσα.
Ήταν κ εκείνη πολύ καβλωμενη γιατί αμέσως ήρθε κ έκατσε γονατιστή.. στο πρόσωπο μου όπου με τη βοήθεια της γλώσσας μου κ του χεριού της, τελείωσε με δυνατές φωνές κ με ένα χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω ποτέ..
Εγώ πάντως έβαλα 9 για την One woman show.. Αλισια!