You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λένα Παπαδοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 233
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άκαιρο???Δεν θέλω να ακούω τέτοια....πρίν...10 χρόνια μεσουρανούσε!!!!!
Επισκέπτης
Απο φωνή κορμάρα
εγινε τιποτα με αυτην????καλα ρε cim πως σου ηρθε???λιγο ακαιρο δεν ειναι το θεμα???
Θα σου απαντουσα εχθες αλλα ηθελα να δω ποσο (ακαιρο) ειναι οπως λες...τωρα το πως μου ηρθε...αν σου πω οτι την ειδα στον υπνο μου,δεν θα με πιστεψεις Λοιπον με βαση τα στατιστικα απο το RapidShare το βιντεακι μεχρι στιγμης το εχουν κατεβασει 96 ατομα,σε συγκριση με αλλα πιο επικαιρα βιντεο που εχω ανεβασει,ειναι παρα πολυ καλο νουμερο.αρα δεν θα το ελεγα και τοσο (ακαιρο)...παντως περιμενω την προταση σου για καποια πιο επικαιρη,αν την εχω να την ανεβασω
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Θα σου απαντουσα εχθες αλλα ηθελα να δω ποσο (ακαιρο) ειναι οπως λες...τωρα το πως μου ηρθε...αν σου πω οτι την ειδα στον υπνο μου,δεν θα με πιστεψεις Λοιπον [size=12pt]με βαση τα στατιστικα απο το RapidShare το βιντεακι μεχρι στιγμης το εχουν κατεβασει 96 ατομα,σε συγκριση με αλλα πιο επικαιρα βιντεο που εχω ανεβασει[/size],ειναι παρα πολυ καλο νουμερο.αρα δεν θα το ελεγα και τοσο (ακαιρο)...παντως περιμενω την προταση σου για καποια πιο επικαιρη,αν την εχω να την ανεβασω
Ίσως, γιατί είναι πιο μουνάρα από πολλές επίκαιρες
Τί να κάνουμε!!! Το σταρ-σύστεμ απαιτεί διαρκή ανανέωση προσώπων, χωρίς τα προηγούμενα να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πολλές φορές τα νέα πρόσωπα είναι και κατώτερα από τα απερχόμενα...
Ίσως, γιατί είναι πιο μουνάρα από πολλές επίκαιρες
Τί να κάνουμε!!! Το σταρ-σύστεμ απαιτεί διαρκή ανανέωση προσώπων, χωρίς τα προηγούμενα να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πολλές φορές τα νέα πρόσωπα είναι και κατώτερα από τα απερχόμενα...
+1000
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ποιανού ήταν γυναικα αυτή ? δεν θυμάμαι ..
του Μπίγαλη ?
του Μπίγαλη ?
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Μακαρι να βρεθει το βιντεο..
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχουμε κανένα νέο από το συγκεκριμένο βίντεο ?
armanimania
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω κανει απειρες προσπθειες να το βρω τιποτα.
Μου εχει ταξει ο κολλητος απιστευτο κερασμα και δεν βλεπω να γινετε τιποτα.μαλλον εχει πεσει λογο της δημοσιοποιησης.αργησαμε
Μου εχει ταξει ο κολλητος απιστευτο κερασμα και δεν βλεπω να γινετε τιποτα.μαλλον εχει πεσει λογο της δημοσιοποιησης.αργησαμε
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ενημερωστε κι εμας τους ...αμορφωτους βρε παιδια , ποια ειναι η εν λογω κυρια;;;;;
armanimania
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τραγουδιστρια η εγγονη της παπαδοπουλου.καλο κομματι και καλη φωνη αλλα αδικημενη και με κακη επιλογη δισκογραφικης εταιριας.θεσσαλονικη ειναι εδω και καιρο...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το τραγούδι της 'ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ" το έχει κανείς σε Μρ3 να μου το στείλει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης
To ότι μπορεί να είναι μούφα η ιστορία για να ξαναβγεί στο προσκήνιο η τύπισσα που έχει εξαφανιστεί δεν σας πέρασε απο το μυαλό?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις