Νέα

Λένα Παπαδοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
εγινε τιποτα με αυτην????καλα ρε cim πως σου ηρθε???λιγο ακαιρο δεν ειναι το θεμα??? :headbang: :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άκαιρο???Δεν θέλω να ακούω τέτοια....πρίν...10 χρόνια μεσουρανούσε!!!!!

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
8
Πόντοι
1
CIM σε παραδεχομαι...Η Λενα εκτος απο φωναρα ειναι και πολυ καυλα... :jerking:

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
εγινε τιποτα με αυτην????καλα ρε cim πως σου ηρθε???λιγο ακαιρο δεν ειναι το θεμα??? :headbang: :headbang:

Θα σου απαντουσα εχθες αλλα ηθελα να δω ποσο (ακαιρο) ειναι οπως λες...τωρα το πως μου ηρθε...αν σου πω οτι την ειδα στον υπνο μου,δεν θα με πιστεψεις :2funny:Λοιπον με βαση τα στατιστικα απο το RapidShare το βιντεακι μεχρι στιγμης το εχουν κατεβασει 96 ατομα,σε συγκριση με αλλα πιο επικαιρα βιντεο που εχω ανεβασει,ειναι παρα πολυ καλο νουμερο.αρα δεν θα το ελεγα και τοσο (ακαιρο)...παντως περιμενω την προταση σου για καποια πιο επικαιρη,αν την εχω να την ανεβασω  :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θα σου απαντουσα εχθες αλλα ηθελα να δω ποσο (ακαιρο) ειναι οπως λες...τωρα το πως μου ηρθε...αν σου πω οτι την ειδα στον υπνο μου,δεν θα με πιστεψεις :2funny:Λοιπον [size=12pt]με βαση τα στατιστικα απο το RapidShare το βιντεακι μεχρι στιγμης το εχουν κατεβασει 96 ατομα,σε συγκριση με αλλα πιο επικαιρα βιντεο που εχω ανεβασει[/size],ειναι παρα πολυ καλο νουμερο.αρα δεν θα το ελεγα και τοσο (ακαιρο)...παντως περιμενω την προταση σου για καποια πιο επικαιρη,αν την εχω να την ανεβασω  :thumbsup:

Ίσως, γιατί είναι πιο μουνάρα από πολλές επίκαιρες  :rockon:
Τί να κάνουμε!!! Το σταρ-σύστεμ απαιτεί διαρκή ανανέωση προσώπων, χωρίς τα προηγούμενα να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πολλές φορές τα νέα πρόσωπα είναι και κατώτερα από τα απερχόμενα... :boobies:

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ίσως, γιατί είναι πιο μουνάρα από πολλές επίκαιρες  :rockon:
Τί να κάνουμε!!! Το σταρ-σύστεμ απαιτεί διαρκή ανανέωση προσώπων, χωρίς τα προηγούμενα να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πολλές φορές τα νέα πρόσωπα είναι και κατώτερα από τα απερχόμενα... :boobies:

+1000

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ποιανού ήταν γυναικα αυτή ? δεν θυμάμαι ..
του Μπίγαλη ?

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Ειδα δηλωσεις της τραγουιστριας που ελεγε οτι υπαρχουν 3 βιντεο που την δειχνουν να βγαζει τα ρουχα της και να βαζει ρομπα και μαλλον εχει μπει και η αστυνομια στην μεση για να βρεθουν οι δραστες... Αντε να τους βρουν τωρα...

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε κανένα νέο από το συγκεκριμένο βίντεο ? :think:

jim250781

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
αντε ρε παιδες που είναι το βίντεο!!!

armanimania

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω κανει απειρες προσπθειες να το βρω τιποτα. :think:
Μου εχει ταξει ο κολλητος απιστευτο κερασμα και δεν βλεπω να γινετε τιποτα.μαλλον εχει πεσει λογο της δημοσιοποιησης.αργησαμε :jerking:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ενημερωστε κι εμας τους ...αμορφωτους βρε παιδια , ποια ειναι η εν λογω κυρια;;;;;

armanimania

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τραγουδιστρια η εγγονη της παπαδοπουλου.καλο κομματι και καλη φωνη αλλα αδικημενη και με κακη επιλογη δισκογραφικης εταιριας.θεσσαλονικη ειναι εδω και καιρο...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
το τραγούδι της 'ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ" το έχει κανείς σε Μρ3 να μου το στείλει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
To ότι μπορεί να είναι μούφα η ιστορία για να ξαναβγεί στο προσκήνιο η τύπισσα που έχει εξαφανιστεί δεν σας πέρασε απο το μυαλό? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom