You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 527
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
δε μου λετε ρε παιδια... πως μπορω να βαλω λιστα για "γκαλοπ"...? που βρησκω τις οδηγιες?
ψηφοφορία θες να πεις σε τοπικ που θα ανοιξεις?
ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Παιδια να ρωτησω κατi,παταω και μπαινω στο προφιλ μου κι εκει που λεει επικοινωνηστε μαζι μου εμφανιζει μονο το email μου ως τροπο επικοινωνιας και δεν εχει για να στειλεις προσωπικο μηνυμα,τι φταιει? Οποιος ξερει κατι ας πει.Ευχαριστω
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Παιδια να ρωτησω κατi,παταω και μπαινω στο προφιλ μου κι εκει που λεει επικοινωνηστε μαζι μου εμφανιζει μονο το email μου ως τροπο επικοινωνιας και δεν εχει για να στειλεις προσωπικο μηνυμα,τι φταιει? Οποιος ξερει κατι ας πει.Ευχαριστω
στον εαυτο σου θελεις να στείλεις? σε αυτον που θες να στειλεις πμ πατας πανω στο προφιλ του και εκει το στελνεις...αν καταλαβα καλα οτι αυτο θες να κανεις
Συνημμένα
ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Σ'ευχαριστω φιλε μου απλως ειχα απορια γιατι οταν μπαινω στο προφιλ μου δεν δειχνει το "στειλτε προσωπικο μηνυμα σε αυτο το μελος" παρα μονο το email μου γι'αυτο και ρωτησα μηπως ηθελε καποια ρυθμισηστον εαυτο σου θελεις να στείλεις? σε αυτον που θες να στειλεις πμ πατας πανω στο προφιλ του και εκει το στελνεις...αν καταλαβα καλα οτι αυτο θες να κανεις
Διαβλέπω σχέδιο σκοτεινών κύκλων να μην επαναφέρουν την εμφάνιση που το 90% των χρηστών χρησιμοποιούσε και προτιμούσε,προκειμένου μάλλον να θεωρηθεί το σάιτ πιο χάι,πιο καθωσπρέπει θα έλεγα.....ενω με την μαύρη εμφάνιση ήταν πιο περιθωριακό ας πούμε,εξ ου και ο χαρακτηρισμός underground!
Δικαιολογίες του τύπου "περιμένετε,σε λίγο κλπ" μάλλον είναι αστείες....
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οριστε και ενα θεμα για βαθυ προβληματισμο...
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Διαβλέπω σχέδιο σκοτεινών κύκλων να μην επαναφέρουν την εμφάνιση που το 90% των χρηστών χρησιμοποιούσε και προτιμούσε,προκειμένου μάλλον να θεωρηθεί το σάιτ πιο χάι,πιο καθωσπρέπει θα έλεγα.....ενω με την μαύρη εμφάνιση ήταν πιο περιθωριακό ας πούμε,εξ ου και ο χαρακτηρισμός underground!
ζουν αναμεσα μας τελικα
Καλησπέρα σας,
Εχθές έστειλα κάποιο μήνυμα ώστε να διαγραφούν 4 κριτικές που έχω κάνει για συγκεκριμένο οίκο ανοχής,μάλλον πρέπει να πηγαίνει αυτόματα σε κάποιον admin,υποθέτω.Σήμερα βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι,μπορώ να τις διαγράψω εγώ ο ίδιος ή έστω να μάθω ποιός μπορεί να το κάνει?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εχθές έστειλα κάποιο μήνυμα ώστε να διαγραφούν 4 κριτικές που έχω κάνει για συγκεκριμένο οίκο ανοχής,μάλλον πρέπει να πηγαίνει αυτόματα σε κάποιον admin,υποθέτω.Σήμερα βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι,μπορώ να τις διαγράψω εγώ ο ίδιος ή έστω να μάθω ποιός μπορεί να το κάνει?
σερετης
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
τι εγινε μεγαλε?σε τσακωσε η γυναικα?Καλησπέρα σας,
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καταργείστε το [ move].
εκτός του ότι μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τα τρειλερ, γαμάνε και τον φυλλομετρητή
εκτός του ότι μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τα τρειλερ, γαμάνε και τον φυλλομετρητή
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
καταργείστε το [ move].
[move][size=14pt]ΞΕΝΕΡΩΤΕ![/size][/move]
Επισκέπτης
Από την Παρασκευή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο forum. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "Συνέβη ένα σφάλμα" - Δεν έχετε το δικαίωμα αναζήτησης για δημοσιεύσεις σε αυτή τη δημόσια συζήτηση"
Μπορεί κάποιος υπεύθυνος του forum να μου πεί τί έχει συμβεί με τον λογαριασμό μου ή είναι γενικό το φαινόμενο ?
Ευχαριστώ
Μπορεί κάποιος υπεύθυνος του forum να μου πεί τί έχει συμβεί με τον λογαριασμό μου ή είναι γενικό το φαινόμενο ?
Ευχαριστώ
Από την Παρασκευή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο forum. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "Συνέβη ένα σφάλμα" - Δεν έχετε το δικαίωμα αναζήτησης για δημοσιεύσεις σε αυτή τη δημόσια συζήτηση"
Ευχαριστώ
Μαλλον εχουν πηξει οι μοντς !
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Πρέπει να είναι ok. Τσέκαρε και επιβεβαίωσε.Από την Παρασκευή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο forum. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "Συνέβη ένα σφάλμα" - Δεν έχετε το δικαίωμα αναζήτησης για δημοσιεύσεις σε αυτή τη δημόσια συζήτηση"
Ευχαριστώ
Όταν είσαι σε κάποιο thread, πάνω δεξιά υπάρχει μια μπάρα αναζήτησης. Αυτή δίνει αποτελέσματα μόνο απ' το συγκεκριμένο thread.γεια σας κ απο εδω ! ξερετε αν υπαρχει δυνατοτητα αναζητησης μεσα σε ενα θεμα του φορουμ ? και οχι σε ολο το φορουμ ? πχ θελω να ψαξω στο θεμα ανεξαρτητες καλλ γκερλ για κατι και οχι σε ολο το θρεντ ! γινεται αυτο ?
Πρέπει να είναι ok. Τσέκαρε και επιβεβαίωσε.
Όταν είσαι σε κάποιο thread, πάνω δεξιά υπάρχει μια μπάρα αναζήτησης. Αυτή δίνει αποτελέσματα μόνο απ' το συγκεκριμένο thread.
ευχαρηστουμε πολυ !!! να σε καλα !
MASTORAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικα με το όνομα που φαίνεται στα post και στις κριτικες μας, πως μπορώ να το αλλάξω? θα φαίνονται τα παλιά post και κριτικές με το καινούργιο ή με το παλιό όνομα? μπορεί να φαίνεται απλό για κάπιους αλλά εγώ προσπάθησα και δεν βρηκα κάτι. thanks
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 5K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις