Νέα

Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
εδώ κ λίγο καιρό στα ξαφνικά ενώ δούλευε κανονικά όταν μπαίνω στο site από mac με browser firefox δεν με αφήνει να μπω στα φόρουμ. μου βγαίνει μήνυμα "σφάλμα" ,"έχετε αποκλειστεί από αυτή τη δημόσια συζήτηση" κ μου βγάζει τα εικονίδια usrname k passw ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος. ακόμα κ αν ξανακάνω register το ίδιο βιολί. από pc κ explore κανένα πρόβλημα. καμιά ιδέα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Πρόσεξα κάτι στο φόρουμ. Κάποια μέλη έχουν διαφορετικό εικονίδιο "Συνδεδεμένος" από ότι κάποια άλλα. Σημαίνει κάτι ?
Σας επισυνάπτω τα δυο διαφορετικά εικονίδια που φαίνονται.  Το ίδιο συμβαίνει και όταν τα μέλη είναι Αποσυνδεδεμένα.  :think:

Αυτα τα μελη που εχουνε το διαφορετικο εικονιδιο συνδεσης με το σηματακι αριστερα διπλα στο τετραγωνο σημαινει οτι τους εχεις κανει προσθηκη στη λιστα φιλων...
Μολις το ανακαλυψα! :grin: :grin: :grin: 

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
Καλησπερα γιατι ενω γραφω κριτικες σε καποιες κοπελες δεν τις βλεπω ποτε????

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτα τα μελη που εχουνε το διαφορετικο εικονιδιο συνδεσης με το σηματακι αριστερα διπλα στο τετραγωνο σημαινει οτι τους εχεις κανει προσθηκη στη λιστα φιλων...

καλά μόλις με άφησες μαλάκα  :o

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ωωωω! το χα προσεξει, αλλα ελεγα τι μαλακια ειν αυτη ¨¨:rolleyes:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
εδώ κ λίγο καιρό στα ξαφνικά ενώ δούλευε κανονικά όταν μπαίνω στο site από mac με browser firefox δεν με αφήνει να μπω στα φόρουμ. μου βγαίνει μήνυμα "σφάλμα" ,"έχετε αποκλειστεί από αυτή τη δημόσια συζήτηση" κ μου βγάζει τα εικονίδια usrname k passw ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος. ακόμα κ αν ξανακάνω register το ίδιο βιολί. από pc κ explore κανένα πρόβλημα. καμιά ιδέα?

Τα cookies σου τα έχεις τσεκάρει?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξέρουμε πότε θα μπει το παλιό look underground?

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
βρε παλικαρια πως δημιουργουμε νεο θεμα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πας στον πίνακα που θες να ανοίξεις το νέο θέμα, και πάνω δεξιά υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "νέο θέμα"

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Μια απορία το σαΐτ είναι συμβατό με το πρόγραμμα tapatalk; αν δεν είναι υπάρχει στα σχέδια έκδοση του σαΐτ σε mobile version;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μια απορία το σαΐτ είναι συμβατό με το πρόγραμμα tapatalk; αν δεν είναι υπάρχει στα σχέδια έκδοση του σαΐτ σε mobile version;
συμβουλη απο εναν χρηστη που μπαινει και απο κινητο...αν μπαινεις με οπερα απενεργοποιησε την φορτωση εικονων και θα γλιτωνεις αρκετα μεγαμπαιτ σε καθε φορτωμα σελιδας.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
θέλω κι εγώ αυτό το tapatalk, μιας κι είμαι γνωστός τάπας

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
συμβουλη απο εναν χρηστη που μπαινει και απο κινητο...αν μπαινεις με οπερα απενεργοποιησε την φορτωση εικονων και θα γλιτωνεις αρκετα μεγαμπαιτ σε καθε φορτωμα σελιδας.....
δεν είναι μόνο τα μεγκαμπαϊτ απλώς αν υπάρχει έκδοση προσαρμοσμένη στο κινητό η αν υπάρχει πρόσβαση από το tapatalk είναι πιο εύκολη η περιήγηση από το κινητό και το γράψιμο στο σαΐτ. Απλώς ρωτάω αν υπάρχει η δυνατότητα η είναι στα σχέδια σας

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πως μπορώ να κάνω reset την μνήμη του forum που αφορά σε ποια threads έχω γράψει?

Ο πίνακας με τις νέες απαντήσεις, είναι πλέον υπερβολικά μεγάλος.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πως μπορώ να κάνω reset την μνήμη του forum που αφορά σε ποια threads έχω γράψει?

Ο πίνακας με τις νέες απαντήσεις, είναι πλέον υπερβολικά μεγάλος.

δεξιά πάνω γράφει "Σήμανση ΟΛΩΝ των μηνυμάτων ως αναγνωσμένα"

πάτα το, και θα σε πάει στην επόμενη σελίδα,΄εχωντας πρώτα περάσει την 1η σελίδα ως ανεγνωσμένη..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεξιά πάνω γράφει "Σήμανση ΟΛΩΝ των μηνυμάτων ως αναγνωσμένα"

πάτα το, και θα σε πάει στην επόμενη σελίδα,΄εχωντας πρώτα περάσει την 1η σελίδα ως ανεγνωσμένη..

αλλο λεει.
πχ εχει γραψει στο θρεντ Αρης. θελει να ΜΗΝ ξαναλαβει ενημερωση για νεα μνμτ απο εκεινο το θρεντ.
δε νομιζω να γινεται παντως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom