master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
φιλε στειλε την ελλη απο εδω να της εξηγησω γιατι εσυ δεν τα καταφερνεις.καλησπερα. πως μπορουμε να βαλουμε ενα νεο θεμα για συζητηση, στο forum?
φιλε στειλε την ελλη απο εδω να της εξηγησω γιατι εσυ δεν τα καταφερνεις.καλησπερα. πως μπορουμε να βαλουμε ενα νεο θεμα για συζητηση, στο forum?
αναψτε και κανα φως.οχι καθολου, αφου σας ειπα, οτι ειμαστε χρονια στην νυχτα και δεν περνετε χαμπαρι
Όταν λες "να το παρακολουθείς" εννοείς να σταματήσουν να έρχονται ειδοποιήσεις στο e-mail σου?Ρε παιδιά,5 χρόνια μέλος και ακόμα δεν εχω μάθει πώς να διαγραφώ από ενα θέμα που ΔΕΝ θέλω πια να το παρακολουθώ...Πείτε μου ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ γίνεται????
Στο forum->Απαντησεις πρεπει να εννοει.Όταν λες "να το παρακολουθείς" εννοείς να σταματήσουν να έρχονται ειδοποιήσεις στο e-mail σου?
7 χρονια εισαι μελοςΡε παιδιά,5 χρόνια μέλος και ακόμα δεν εχω μάθει πώς να διαγραφώ από ενα θέμα που ΔΕΝ θέλω πια να το παρακολουθώ...Πείτε μου ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ γίνεται????
ΟΧΙ!ταν πηγαινω στα τελευταια μη αναγνωσμενα , να μη βλέπω ενα απο αυτά στα οποία εχω απαντησει μια το πολυ δυο φορες,ή εχω βαρεθει να το ανοίγω..Όταν λες "να το παρακολουθείς"εννοείς να σταματήσουν να έρχονται ειδοποιήσεις στο e-mail σου?
Ε, τέλος πάντων, όσο είμαι....7 χρονια εισαι μελος
Δε σε καταλαβαίνω.ΟΧΙ! Οταν πηγαινω στα τελευταια μη αναγνωσμενα , να μη βλέπω ενα απο αυτά στα οποία εχω απαντησει μια το πολυ δυο φορες,ή εχω βαρεθει να το ανοίγω
Πας στα tabs πανω, επιλεγεις Forum -> Απαντησεις.Δε σε καταλαβαίνω.
Δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες για το πως πας στα "μη αναγνωσμένα".
Λειτουργούμε με διαφορετικό τρόπο.
Είναι χρόνια που έχω σταματήσει να παρακολουθώ με αυτόν τον τρόπο.Πας στα tabs πανω, επιλεγεις Forum -> Απαντησεις.
Βλεπεις τη λιστα με οσα θεματα εχεις συμμετασχει παλαιοτερα, και εχουν νεες απαντησεις απο τη τελευταια φορα που τα τσεκαρες.
Ε καποια θεματα δε τα θελω στη λιστα, γιατι γεμιζουν 4-5 σελιδες και πρεπει να διαβαζω ενα ενα τα θεματα,
για να βρω εκεινα που με ενδιαφερουν.
Δε μπορειτε να κανετε καμια μοντα, να απαλλαγουμε απο τα θεματα δεν επιθυμουμε να τα παρακολουθουμε πλεον;
Τώρα που το κοίταξα αυτό που λες (forum > απαντήσεις) είδα ότι έχω 17 σελίδες "μη αναγνωσμένα" μηνύματα. Δεν είναι όμως πραγματικά "μη αναγνωσμένα". Τα έχω δει.
Αμ δε, οτι βλεπεις στη λιστα σημαινει οτι εχουν ανεβει νεες απαντησεις απο την τελευταια σου επισκεψη στο νημα.
Είδα επίσης ότι πατώντας το "Σήμανση ΟΛΩΝ των μηνυμάτων ως αναγνωσμένα" σβήνει ολόκληρη τη μια σελίδα (από τις 17). Με 16 κλικ ακόμα, την καθάρισα τη λίστα.
Αυτο το κανω κι εγω, αφου εχω διαβασει ολα τα θεματα για να δω ποια με ενδιαφερουν.
Είδα επίσης ότι αν μπω και δω ένα θέμα, αυτό φεύγει από τη λίστα, προφανώς μέχρι κάποιος να ξαναγράψει κάτι.
Τι επί πλέον θέλεις από αυτά?
Να εχω τη δυνατοτητα να παψω να ειδοποιουμαι για ολα τα νηματα που συμμετειχα.
Αντι να εχω να διαβασω 4-5 σελιδες απο τη λιστα, να εχω μια το πολυ δυο.
Φίλε, δεν ξέρω πως γίνεται.Να εχω τη δυνατοτητα να παψω να ειδοποιουμαι για ολα τα νηματα που συμμετειχα.
Αντι να εχω να διαβασω 4-5 σελιδες απο τη λιστα, να εχω μια το πολυ δυο.
Όπως τα είπε ο ΣΦΕΡΔΕΚΛΟΣ!Ακριβώς όμως...Και ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η απάντησή σου.."Δεν ξέρω πώς γίνεται"!!!!!ΨΑΞΤΕ ΤΟ ρε παιδιά..Πες στον Αντι να βάλει ενα τικ "Διαγραφή από τα παρακολουθούμενα"..Δυσκολο ειναι πια????Φίλε, δεν ξέρω πως γίνεται.
Δοκίμασε το "ειδοποίηση".
Εμένα με βολεύει πολύ.
Τι θες να σου πω, ψέμματα? Δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ, αυτό σου λέω.Όπως τα είπε ο ΣΦΕΡΔΕΚΛΟΣ!Ακριβώς όμως...Και ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η απάντησή σου.."Δεν ξέρω πώς γίνεται"!!!!!ΨΑΞΤΕ ΤΟ ρε παιδιά..Πες στον Αντι να βάλει ενα τικ "Διαγραφή από τα παρακολουθούμενα"..Δυσκολο ειναι πια????