Νέα

Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H elpida erxetai

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Βρε παίδες, πόσος καιρός χρειάζεται για να εγκριθούν τα μυνήματα από τους mods? περιμένω πάνω από 2 εβδομάδες

Dim P

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Δε μπορώ να ποστάρω κάτι σε ένα θέμα, μου βγάζει πρώτα αυτό "Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.
Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες." Δεν είναι μεγάλη η εικόνα, είναι μικρότερη από 400kb σε jpg

και μετά όταν πάω να γράψω κάτι άλλο μου βγάζει αυτό "Έχετε ήδη στείλει αυτό το μήνυμα! Ίσως κατά λάθος πατήσατε το κουμπί Αποστολή δύο φορές ή κάνατε ανανέωση σελίδας."

karxarias1985

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Paidia exw afisei omws 2 minimata se ena forum gia kupro kai exoun perasei meres kai kaneis den exei kanei egkrish...kserw egw ti fash?
[

/quote]
και εγω το ιδιο θεμα εχω περασαν πολλεσ μερεσ κ ακομα να γυνει η εγκριση....
κ δεν εχω καταλαβει κ τον λογο ποθ γυνετε ολο αυτο....

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
17.710
Πόντοι
11.645
θέλετε να μου πείτε αγαπητε admin για ποιο λόγο διαγράψατε την κριτική μου για την Ζανετ του στουντιο Αριστ.6?
Τι σας πείραξε? Ότι δεν την γάμησα? Ο πρώτος ή ο τελευταίος ειμαι που γραφω κριτική ενώ δεν έχω πάει με την κοπέλα?
Δεν σας καταλαβαίνω? Θελετε ή δεν θελετε rewiews?

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
17.710
Πόντοι
11.645
θέλετε να μου πείτε αγαπητε admin για ποιο λόγο διαγράψατε την κριτική μου για την Ζανετ του στουντιο Αριστ.6?
Τι σας πείραξε? Ότι δεν έχω πραγματική άποψη αφού δεν την γάμησα?
Ο πρώτος ή ο τελευταίος ειμαι που γραφω κριτική ενώ τελικά δεν "πήρα" την κοπέλα?
Δεν σας καταλαβαίνω? Θελετε ή δεν θελετε rewiews?

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Έχω γράψει κάποιες πληροφορίες για Λονδίνο στην ενότητα Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχουν εγκριθεί τα μηνύματα ενώ κάποια μεταγενέστερα μηνύματα μου σε άλλες ενότητες έχουν εγκριθεί έτσι σκέφτηκα να το αναφέρω εδώ μήπως έχουν διαφύγει των moderators. Άντε ρε παιδιά και μου πήρε τόση ώρα να τα γράψω:)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Εχω κάνει κάποια ποστ, αλλά ο μετρητής εξακολουθεί και δείχνει 0. Τι γίνεται;

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
είμαι καινούργιος στο φορουμ οπότε δικαιολογείστε την ασχετοσύνη μου, αλλά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύουν κάποια πράγματα.

είχα γράψει ένα ποστ στο οποίο κάποιος μου απάντησε. δε θυμάμαι ποιος αλλά το διάβασα το ποστ. όταν μπήκα μετά από κάποια ώρα να του απαντήσω το ποστ δεν υπήρχε.
για ποιο λόγο αφαιρέθηκε? το αφαίρεσε αυτός που το έγραψε;

mr robot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως δημιουργώ καινούργιο θέμα στο forum, δεν το βρίσκω με τίποτα.

Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά. Από πού μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα νέο θέμα? Ψάχνω τόση ώρα και δεν βρίσκω κάτι

sofiathereal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ηθελα μια βοηθεια.

Ξερετε να μου πειτε πως μπορω να σταματησω τα προσωπικα Pm εδω στο φορουμ να πηγαινουνε και στο προσωπικο μου email στο hotmail ?

Drextell21

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δεν θα ηταν καλύτερα οσον αφορα τα μυνηματα να υπήρχε πιο αμεσότητα.Για παράδειγμα να μπορει ο ενας ο χρηστης να στελνει προσωπικό μυνημα στον αλλον χρηστη εδω στο site και να ειδοποιείται στα εισερχόμενα?Και οχι να μπαινει στην διαδικασια να δει το e-mail του καθενος μεσα απο τις πληροφοριες του χρηστη και παει λεγοντας κατι που δεν ειναι τοσο εύχρηστο αυτο.

vaggelhs thess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι νεοσ στην παρεα σας και ειμαι λιγο ασχετος.γιατι δεν μπορω να στειλω μηνυματα και να γραψω στο forum??

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Αυτο το σιχαμενο το Ampelales  Warned  ποτε θα βγει το ξεχασατε ?? γιατι τι εκανα και το βαλατε???  :huh:

Drextell21

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γιατι υπάρχει τοσο κωλυσιεργία στο να εγκρίνεται τα ποσταρίσματα?

weft23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα!Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να διαγράψω κάποια μηνύματα μου στο forum? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom