Νέα

Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

απορια μεχρι ποσα μηνυματα μπορω να εχω στα εισερχομενα μου ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παντως αυτό με τα μυνηματα που θελουν εγκριση ειναι σπαστικό και για τους άλλους.Βλεπεις ότι υπαρχει απάντηση σε καποιο θεμα και οταν το ανοιγεις δεν βλέπεις τιπότα.
Μηπως να σκεφτείτε κάποιον άλλο τρόπο;Πχ να μην μπορει ο νεος να βαζει λινκ ή φωτό;

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες, είμαι νέος στο σάιτ. Έγραψα μια απάντηση την Κυριακή στο ''ξεχασμένες ιερόδουλες Θεσσαλονίκης'' και ενώ φαίνεται ότι είναι το τελευταίο μήνυμα στο θέμα, το μήνυμα είναι μαρκαρισμένο με κόκκινο χρώμα και γράφει από κάτω ''περιμένει έγκριση''. Έκανα κάποιο λάθος ή πρέπει να περιμένω κι άλλο να εγκριθεί;

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Παντως αυτό με τα μυνηματα που θελουν εγκριση ειναι σπαστικό και για τους άλλους.Βλεπεις ότι υπαρχει απάντηση σε καποιο θεμα και οταν το ανοιγεις δεν βλέπεις τιπότα.
Μηπως να σκεφτείτε κάποιον άλλο τρόπο;Πχ να μην μπορει ο νεος να βαζει λινκ ή φωτό;

Συμφωνώ πριν κάποια χρόνια με άλλο λογαριασμο θυμάμαι δεν είχε κατι τέτοιο και όσο να 'ναι δεν βολεύει πολυ.

killaaah

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες, είμαι νέος στο σάιτ. Έγραψα μια απάντηση την Κυριακή στο ''ξεχασμένες ιερόδουλες Θεσσαλονίκης'' και ενώ φαίνεται ότι είναι το τελευταίο μήνυμα στο θέμα, το μήνυμα είναι μαρκαρισμένο με κόκκινο χρώμα και γράφει από κάτω ''περιμένει έγκριση''. Έκανα κάποιο λάθος ή πρέπει να περιμένω κι άλλο να εγκριθεί;

Το ίδιο καμιά βδομάδα τώρα...

kamikazis

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Oι αναρτήσεις μου παιδιά δεν αναρτώνται περιμένοντας έγκριση.Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται για να μπορώ να ποστάρω ελεύθερα?

amartolos8282

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι θα γινει με την εγκριση πραγματικα πρεπει να βρειτε ενα αλλο τροπο να ελενξετε τα νεα μελη δεν ξερω τι αλλα δεν γινεται να ποσταρουμε 1 βδομαδα και να περιμενουμε ακομα εγκριση.Ελεος δηλαδη και καποιοι απο εμας μπορει να μπαιναμε χρονια στο σαιτ αλλα να μην ειχαμε κανει ακαουντ για διαφορους λογους.Τελος παντων εχω ενα ποστ στα call girls πατρα που περιμενει εγκριση καιρο τωρα...

parmenides

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κες δες και κοι. κατα λαθος εφτιαξα δυο προφιλ  :headbang:. πως μπορω να σβησω το ενα?

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Γιατι πρεπει να χρειαζονται εγκριση τα ποστ για να δημοσιευτουν; :tickedoff:

lionheart...

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει κάποιος συγκεκριμενο χρονικο διαστημα μεσα στο οποιο εγκρινονται τα πρωτα ποστ;
Κριτικη μπορω να γραψω;

Duro

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Aν μπορεσει κάποιος moderator ας περάσει κανένα μύνημα μου! :thumbsup:

alexandros8x8

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,

Είμαι καινούριος, δέχτηκα 2 μηνύματα από κάποιους αλλά δεν μπορώ να τους απαντήσω. Δεν βρίσκω στο μήνυμα κάποιο κουμπί "απάντηση" κτλ. Πως γίνεται, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Καλημέρα,

Είμαι καινούριος, δέχτηκα 2 μηνύματα από κάποιους αλλά δεν μπορώ να τους απαντήσω. Δεν βρίσκω στο μήνυμα κάποιο κουμπί "απάντηση" κτλ. Πως γίνεται, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
λοιπον,θα το πουμε αλλη μια φορα!!!!..οταν καποιος κανει εγγραφη,για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια των πμ,πρεπει να εχει 5+ μυνηματα, στα νηματα του φορουμ.

LimitUp_Dungeon

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον,θα το πουμε αλλη μια φορα!!!!..οταν καποιος κανει εγγραφη,για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια των πμ,πρεπει να εχει 5+ μυνηματα, στα νηματα του φορουμ.

Na υποθεσω οτι ισχυει κατι αναλογο  για να ανοιξει καποιος ενα νεο θεμα?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Χαίρετε. Μόλις έκανα εγγραφή ως νέο μέλος. Πώς μπορώ να ξεκινήσω νέο θέμα στο forum? Δε μπορώ να εντοπίσω την επιλογή.. Ευχαριστώ.
Θα δείξεις πρώτα καλή διαγωγή και συμπεριφορά ποστάροντας 5 μηνύματα σε υπάρχοντα θέματα (τα οποία θα περάσουν από έγκριση, αυτό είναι το πρώτο σου) και ΜΕΤΑ θα μπορείς να ανοίξεις δικό σου θέμα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
Πως ανοιγεις ενα νεο θεμα οπως πχ Βυζοπουλες στα στουντιο, κολαρες στα μπουρδελα και κολαρες στα στουντιο..(δεν ξερω αν υπαρχουν)?
Ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom