You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 527
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Ερώτηση προς admins/mods: ένας φίλος μου έκανε λογαριασμό αλλά τα posts που έκανε δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Εμφανιζόταν μόνο στον ίδιο, μαρκαρισμένα με κόκκινο χρώμα και με την ένδειξη "Το μήνυμα περιμένει έγκριση". Η έγκριση βέβαια δεν ήρθε ποτέ, οπότε έσβησε το λογαριασμό και έκανε καινούριο, αλλά αντιμετωπίζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Πως θα λυθεί;
Σημειωτέον ότι δεν μπορεί να στείλει pm σε κανέναν γιατί σε κανένα προφίλ δεν του εμφανίζει το αντίστοιχο link/εικονίδιο, γι αυτό μου ζήτησε να ποστάρω εγώ αυτή την ερώτηση εδώ.
Σημειωτέον ότι δεν μπορεί να στείλει pm σε κανέναν γιατί σε κανένα προφίλ δεν του εμφανίζει το αντίστοιχο link/εικονίδιο, γι αυτό μου ζήτησε να ποστάρω εγώ αυτή την ερώτηση εδώ.
Καλησπερα.. Ηθελα να ρωτησω εαν τα αρχικα ποστ καθε χρηστη περιμενουν καποια εγκριση απο καποιον admin?
επισης σχετικα με τα pm μου βγαζει οτι δεν μπορω να στειλω. ειναι θεμα αριθμου απαντησεων η υπαρχει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω πολυ.
επισης σχετικα με τα pm μου βγαζει οτι δεν μπορω να στειλω. ειναι θεμα αριθμου απαντησεων η υπαρχει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω πολυ.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Εκεινη η προταση που ειχα κανει πριν απο χρονια να προστεθει το "like" ή κατι τελος παντων που να δειχνει την συμφωνια καποιου με καποιο ποστ μηπως ηρθε η ωρα να την ξανα δουμε?
Ακομα και αν δεν γραφει ποιος εκανε like....
ειναι κουραστικο να ξαναβγαινει ολοκληρο το post μονο για να πει καποιος οτι του αρεσει αυτο που γραφει...
εγω τουλαχιστο θα προτεινα κατω απο κατε post να υπαρχει ενα counter που να δειχνει ποσοι συμφωνουν και ποσοι διαφωνουν...
( +5 / -3 )
για παραδειγμα.
Ζηταω πολλα?
Ακομα και αν δεν γραφει ποιος εκανε like....
ειναι κουραστικο να ξαναβγαινει ολοκληρο το post μονο για να πει καποιος οτι του αρεσει αυτο που γραφει...
εγω τουλαχιστο θα προτεινα κατω απο κατε post να υπαρχει ενα counter που να δειχνει ποσοι συμφωνουν και ποσοι διαφωνουν...
( +5 / -3 )
για παραδειγμα.
Ζηταω πολλα?
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλημερα. Θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος admin παρακαλω??
Θελω να βλεπω τα θεματα τα οποια εχω διαβασει, αλλα δεν εχω γραψει σε αυτα. Διαβασα το πρωτο ποστ του old admin που δινει τις σχετικες πληροφοριες αλλα δεν καταλαβα που ακριβως πρεπει να παω.
Θελω να βλεπω τα θεματα τα οποια εχω διαβασει, αλλα δεν εχω γραψει σε αυτα. Διαβασα το πρωτο ποστ του old admin που δινει τις σχετικες πληροφοριες αλλα δεν καταλαβα που ακριβως πρεπει να παω.
Επισκέπτης
Καλησπέρα. Εχω κάνει ήδη 2 ποστ, αλλά δεν φαίνεται κάπου αυτό. Υπάρχει κάποιος νούμερο που πρέπει να πιάσω;
Επισκέπτης
Ερώτηση - Απορία : Υπάρχει τρόπος να διακόψω τις "απαντήσεις" σε thread που έχω συμμετάσχει?
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Χαιρετω. Δεν ξερω αν γραφω την απορια μου στο σωστο θεμα.
Πως μπορω να κανω αναζητηση σε προφιλ συναδελφου???
(Ειχα κ αλλη απορια παραπανω στην οποια δε μου δοθηκε ποτε απαντηση ουτε με πμ. Ελπιζω αυτη τη φορα να λαβω).
Ευχαριστω.
Πως μπορω να κανω αναζητηση σε προφιλ συναδελφου???
(Ειχα κ αλλη απορια παραπανω στην οποια δε μου δοθηκε ποτε απαντηση ουτε με πμ. Ελπιζω αυτη τη φορα να λαβω).
Ευχαριστω.
A random visitor
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση προς admins/mods: ένας φίλος μου έκανε λογαριασμό αλλά τα posts που έκανε δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Εμφανιζόταν μόνο στον ίδιο, μαρκαρισμένα με κόκκινο χρώμα και με την ένδειξη "Το μήνυμα περιμένει έγκριση". Η έγκριση βέβαια δεν ήρθε ποτέ [...]
Same here, εδώ και 2 μέρες. Καμια βοήθεια;
Επίσης μερικές φορές ενώ με δείχνει συνδεδεμένη, μου ζητάει να συνδεθώ ξανά.
Καλώς σας βρίσκω.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πειτε μου αδερφια πώς να ποσταρω με το F κωδικα του facebook.Τι βαζουμε μεσα στην αγκυλη?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Για τα βίντεο λες Ναύαρχε. Δες:
βάζεις πάντα αυτό πρώτα:
βάζεις πάντα αυτό πρώτα:
Κώδικας:
[MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/video.php?v=[/code[/MEDIA]]
και μετά το ίσον βάζεις εκείνους τους αριθμούς που βλέπεις σε κάθε βίντεο. Τη δεύτερη σειρά αριθμών μετά το videos/
δηλαδή, για το [MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/537382799605325/videos/1010243595652574/?video_source=pages_finch_main_video[/MEDIA]
βάζεις το 1010243595652574
και όλο μαζί γίνεται:
[code][facebook][MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/video.php?v=1010243595652574[/facebook][/code[/MEDIA]]
και φαίνεται έτσι:
[facebook][MEDIA=facebook]https://www.facebook.com/video.php?v=1010243595652574[/facebook[/MEDIA]]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ωραίος!Αφιερωμενο φιλε..
[facebook]]
[facebook]]
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
;)
lapordas82
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πωςκανω επαναφορά προφίλ που καταλαθος διεγραψα
nik arma471968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεκινάω ένα θέμα στο forum.
Δεν βρίσκω τον τρόπο...
Τι διάολο τόσο στραβός είμαι;
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεκινάω ένα θέμα στο forum.
Δεν βρίσκω τον τρόπο...
Τι διάολο τόσο στραβός είμαι;
kokkoras22479
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα , πως μπορω να δημιουργησω νεο topic ; Υπαρχει καποιο προβλημα;
Φιλε σου στελνω το ΙΒΑΝ μου,με 5€ το μηνυμα θα εγκρίνονται αμέσως.Η καλύτερη τιμη που θα βρεις.Μην πιστευεις αλλους που θα σου πουνε φτηνοτερα,ειναι λαμόγια και θα σε κλέψουν.Ασε που τα ποστ σου θα αλλοιωμένα.!!Χτες εγκρίθηκαν 2 μηνύματα αλλά σήμερα χρειάζονται πάλι έγκριση.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Φιλε σου στελνω το ΙΒΑΝ μου,με 5€ το μηνυμα θα εγκρίνονται αμέσως.Η καλύτερη τιμη που θα βρεις.Μην πιστευεις αλλους που θα σου πουνε φτηνοτερα,ειναι λαμόγια και θα σε κλέψουν.Ασε που τα ποστ σου θα αλλοιωμένα.!!
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
φαινεσαι καθαρη αιπι παντως.με τι λούζεσαι ?με τιμοτει?Χτες εγκρίθηκαν 2 μηνύματα αλλά σήμερα χρειάζονται πάλι έγκριση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 5K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις