ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τι αποριες εχεις αρετη
Καλησπερα Ιοκαστη, ειμαι ο Αλεξανδρος. Στη διαθεση σου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιαξω το προφιλ μου.
Καλησπερα Ιοκαστη, ειμαι ο Αλεξανδρος. Στη διαθεση σου.
Γιατι να κανεις cyber?αλέξανδρε για να κάνω cyber sex με μια κοπέλα προτείνεις σκάιπ η κάτι άλλο ?
Ιοκάστη, για να μπορεις να στειλεις πμ πρεπει να κανεις 5 ποσταρισματα δημοσιως.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιαξω το προφιλ μου.
Ιοκάστη, για να μπορεις να στειλεις πμ πρεπει να κανεις 5 ποσταρισματα δημοσιως.
Γιατι, οταν δεν ειχαμε αποχη, δεν εμπαινα εδω?Θα πάει και μετά την 14/05 η αποχή των δικηγόρων;
Γιατί ρωτάνε δίαφοροι αν θα είσαι εδώ...
Πολυ πιθανό.Θα πάει και μετά την 14/05 η αποχή των δικηγόρων;
Γιατί ρωτάνε δίαφοροι αν θα είσαι εδώ...
Βεβαια ειναι ενα ζητημα, γιατι να συνεχισθει η αποχη, αφου το ασφαλιστικο ψηφιστηκε.Πολυ πιθανό.
Ο Αλεξ βεβαια πάντα είναι εδω.
απαντας και στην σφηνοπουτσα ρε μαν;Γιατι, οταν δεν ειχαμε αποχη, δεν εμπαινα εδω?
Για να μην εφαρμοστει. Για να μας παρουν καποια στιγμη στα σοβαρα... Ετσι κ αλλιως η χρονια τελειωσεΒεβαια ειναι ενα ζητημα, γιατι να συνεχισθει η αποχη, αφου το ασφαλιστικο ψηφιστηκε.
ναι ε;Καποιος μοντ να βοηθησει την Ιοκαστη γιατι λεει οτι τα μηνυματα της δεν εμφανιζονται.
Πρώτον δεν τελειωσε καθολου. Ο Μάιος και ο Ιουνιος εχουν παντα πολυ ψωμι. Και δευτερον, θα διαγραψουν οι δικηγορικοι συλλογοι τους δικηγορους βουλευτες οπως θα κανουν οι ιατρικοι και τα επιμελητηρια?Για να μην εφαρμοστει. Για να μας παρουν καποια στιγμη στα σοβαρα... Ετσι κ αλλιως η χρονια τελειωσε
απαντας και στην σφηνοπουτσα ρε μαν;
Πιεζουν πολλοι προς τα εκει.Πρώτον δεν τελειωσε καθολου. Ο Μάιος και ο Ιουνιος εχουν παντα πολυ ψωμι. Και δευτερον, θα διαγραψουν οι δικηγορικοι συλλογοι τους δικηγορους βουλευτες οπως θα κανουν οι ιατρικοι και τα επιμελητηρια?
Αντικειμενικα ομως, ειναι απαραδεκτο.Πιεζουν πολλοι προς τα εκει.