Νέα

Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jorge_pir_75

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, έκανα εγγραφή σήμερα, και μία ανάρτηση η οποία εγκρίθηκε/ανεβηκε σχεδόν αμέσως. Δέχθηκα 2 πμ στα οποία δεν μπορούσα να απαντήσω (λογικό), αλλά στις δυο προσπάθειες μου να απαντήσω δημοσίως για την ιστοσελίδα που με ρωτούσαν οι φίλοι, το μήνυμα που εμφανιζόταν όταν πατούσα "έγκριση" πάνω δεξιά, ήταν "δεν έχετε δικαίωμα να διαγράψετε κανένα θέμα".

Κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αν κάνεις screenshot στο κινητό σου το tweet, μπορείς κατόπιν να το επισυνάψεις ως φωτό σε ποστ σου εδώ.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
καλημερα σας,υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης ονοματος ή πρεπει να κανω νεο λογαριασμο;

joh24

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω αυτό που θέλω. έχω κάνει 2 ποστ, το 1 σήμερα και το άλλο εδώ και κανένα μηνα, και ακόμα δεν έχουν πάρει έγκριση. Τι γίνεται? :helpplea: πως δουλεύει το όλο σύστημα?

ευχαριστώ,

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα θελα να αλλαξω το username Μου και να μη φανεται καθολου το ονομα μου!

ευχαριστω!

Ακάδημος

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
γραφω στο φορουμ,μετα παταω "Αποστολή",μετα παταω 'Έγκριση" και τιποτα, σαν να μην γραφω. τι πρεπει να κανω?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Στο Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο προφίλ, μπήκε το Να παίρνω ειδοποίηση όταν κάποιος/-α με παραθέτει στο φόρουμ. Όταν κάποιο μέλος, σε οποιοδήποτε topic, κάνει παράθεση σε post σας, θα έρχεται ειδοποίηση με mail.

Επισκέπτης
Στο Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο προφίλ, μπήκε το Να παίρνω ειδοποίηση όταν κάποιος/-α με παραθέτει στο φόρουμ. Όταν κάποιο μέλος, σε οποιοδήποτε topic, κάνει παράθεση σε post σας, θα έρχεται ειδοποίηση με mail.
ωραιο.

Δε γινεται να μπει κι επιλογη στο φορουμ να μας δειχνει listed τις νεες παραθεσεις που εχουμε δεχθει;

Οπως υπαρχει τωρα forum/ απαντησεις, που δειχνει τα θρεντς που υπαρχουν νεες απαντησεις...να υπαρχει αντιστοιχη λιστα με παραθεσεις σε ποστ μας...

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Πως μπορω να ξεκινησω καινούργιο θεμα συζητησης??ή δε γινεται σε νεα μελη??

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Γίνεται. Πας στην κατηγορία του φόρουμ που θες και πάνω δεξιά έχει ένα Νέο θέμα. Πάτα το.

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!οντως το βρηκα!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
αυτο με τη γρηγορη απαντηση στο φορουμ σημερα μπηκε ρε παιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom