Ποιο μεγαλειο θελεις να βγαλει ο Ελληνας οταν με τους Ηλιθιους νομους σας ενας παρανομος εχει περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον? Τι λαμψη θελεις να βγαλει ο νομιμος Ελληνας οταν πληρωνει φορους και χιλια δυο αλλα για να πειναει ο νομιμος ομοεθνης του και ο παρατυπος εισβολεας εχει ολες τις παροχες , δεν τιμωρειτε οταν παρανομει και διεκδικει αυτα που δεν δικαιουται? Δεν βλεπω να εγραψες με τοσο σθενος για τις αυτοκτονιες των συμπολιτων μας που τους οδηγησαν οι αγαπημενοι σου πολιτικοι που με τοσο σθενος καθε μερα εδω προστατευεις. Ουτε εγω θελω Ελληνες σαν και εσενα που εξαπτωνται για τον οποιοδηποτε παρανομο και δεν μιλανε για τα δικαιωματα των νομιμων πολιτων αυτουνου του κρατους. Αυτων που μοχθησανε για να φτασει εως εδω. ΔΕν θα υποστηριξω αυτους που ηρθανε να σμιλευσουνε την πατριδα μου , να παρουνε οτι εμεινε απο τα κομματια της , να μας ριξουνε ευθυνες επειδη αυτοι οι ιδιοι με την νοοτροπια τους καταστρεψανε τα δικα τους κρατη. Δεν θελω τετοιους Ελληνες που μου ζητανε υποτελεια ακομη και σε αυτους που ηρθανε να με αποικησουνε , που καθε μερα διεκδικουν και κατι καινουργιο , που δεν σεβονται τον δικο μου τροπο ζωης τα δικα μου ηθη και εθιμα , κλεβωντας , βιαζωντας , σκοτωνοντας , απειλωντας και χιλιες αλλες υποαναπτυκτες συμπεριφορες. Εγω τους φιλοξενησα τους ταισα τους εντυσα τους περιεθαλψα κλπ αυτοι με ληστευουνε , με απειλουνε , δεν με σεβονται. Αδιαφορω με αυτα που λες για εμενα εσυ εισαι η ντροπη της φυλης μας που θελεις να εισαι υποτελεις σε ολους μονο και μονο για να μας δειξεις ανθρωπισμο. Που ειναι ο ανθρωπισμο σου ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ σε ολους αυτους τους Ελληνες που πεινανε , που ειναι χωρις ρευμα χωρις τιποτα. ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣ!