Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ίσως είναι αναγκαίο το νέο 1453.
Να ζήσει άλλους 4-5 αιώνες χωρίς κράτος ο έλληνας, να σκεφτεί ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ
στα 200 χρόνια του ελληνικού κράτους ....

Για να αγωνιστεί να φτιάξει την αυτοκρατορία που είχε το 1000μ.Χ .

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
10 εκατομύρια έλληνες εντός, δεν έχει τώρα.
Τα 2 μύρια, είναι αλβανοί .
Από τα 8 ελλήνων, τα 3 , είναι χούφταλα.
Σε 15 χρόνια , τα 3 αυτά μύρια, θα πεθάνουν μόνοι τους.
Από νέους, οι καλύτεροι φεύγουν , τα παιδιά τους έξω, θα γίνουν ξένοι.
Εδώ ... διαφημίζουν ... ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ , ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ, ΛΟΑΤΚΙ , ΣΚΥΛΟΥΣ , ΓΑΤΕΣ .......

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ;;;;;
Όλοι έχουν 6-7 παιδιά πριν τα 25 !!!!!!!!

Είμαστε ήδη τελειωμένοι .
Σιγα που θα τελειωσουνε εμας τους Ελληνες 2 ΕΚΑΤ οπως λες εσυ γυφτοι και 1 ΕΚΑΤ ΟΡΚ. Εδω δεν μας τελειωσανε ολοκληρη αυτοκρατορια των Περσων , Ο Κιτρινος πυρετος των Αθηνων , Η Πανωλη του Μεσαιωνα ,  Το Βυζαντιο , 400 χρονια σκλαβιας , η Μικρασιατικη Καταστροφη , Ο Α Παγκοσμιος ,  Ο Μουσολινι , Ο Χιτλερ , 12 χρονια Μνημονια με ατελειωτο αιμα , ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ίσως είναι αναγκαίο το νέο 1453.
Να ζήσει άλλους 4-5 αιώνες χωρίς κράτος ο έλληνας, να σκεφτεί ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ
στα 200 χρόνια του ελληνικού κράτους ....

Για να αγωνιστεί να φτιάξει την αυτοκρατορία που είχε το 1000μ.Χ .
Μονο που η αυτοκρατορια του 1000 μΧ ηταν πολυεθνικη

Και να θυμισω οτι π.χ. ο Τσιμισκής δεν ηταν καν Ελληνας αλλά Αρμενιος απο την Γεωργία

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τύπε συγνωμη αλλά ειναι αλλο να εισαι ακροδεξιος, ρατσιστής, πατριωτης, εθνικιστης ή οπως αλλιως θελεις να το λες, κι αλλο να εισαι παλιάνθρωπος. Τοσο απλο ειναι.
Δεν θα λυπηθω αυτους που δεν με λυπουνται. Αδιαφορω για αυτους που αδιαφορουν για εμενα. Δεν θα δωσω λογο σε παρανομους. Δεν δινω εξουσιες και λογο σε αυτους που δεν τον δικαιουνται αφου παρανομουν. Αυτα τα περι παλιανθρωπου πηγαινε πεστα στον Παππου μου που τον σκοτωσανε οι Μογγολοι στην ΜΙκρασιατικη Καταστροφη και στους αλλους Παππουδες μου που τους διωξανε απο την Αιγυπτο δημευοντας ολη τους την περιουσια τους ανευ λογου οι φιλοι σου οι καλοι Μουσουλμανοι. Δεν βομολοχω σαν και εσενα σεβομενος μονο οτι εισαι παλιο μελος. Αλλη φορα πριν εκφραστεις για καποιον να το σκεφτεις καλυτερα αν δεν ξερεις την Ιστορια του η την καταγωγη του. Πολυ ευκολα εκφραζεστε για τους αλλους εδω μεσα μονο και μονο για προσωπικη προβολη. Ειναι τρελλο ατοπο να προσβαλεις εναν ομοεθνη σου για ενα πιθηκο που εσφαζε την φυλη σου η την αδικουσε πριν χρονια. Οι Συριοι οι αγαθοι σου ανθρωποι σφαξανε αμετρητους Χριστιανους Λιβανεζους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε απο τους αγαπητούς δημοσιοκάφρους, δικηγόρους του διαβόλου και τους υπολοιπους υπηρέτες του συστήματος..
ότι τα υπόθετα στα βρέφη μπαίνουν πλέον στο πωπουδάκι ενός μωρού με διαστολέα. Μετά σκάει το μωρό απο 'το ζόρι' και ο πρωκτός του βρίσκεται σε κακό χάλι, κατακρεουργημένος.  :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μονο που η αυτοκρατορια του 1000 μΧ ηταν πολυεθνικη

Και να θυμισω οτι π.χ. ο Τσιμισκής δεν ηταν καν Ελληνας αλλά Αρμενιος απο την Γεωργία

Η Βασίλισσα της βοημίας, όταν ξεκίνησε ο 30ετής πόλεμος, ήταν αγγλίδα τύπε. Τι πάει να πει αυτό ;
ΟΤΙ Η ΒΟΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΥΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ;;;;;;

Στο βυζάντιο οι χαμάληδες δεν ήταν έλληνες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν θα λυπηθω αυτους που δεν με λυπουνται. Αδιαφορω για αυτους που αδιαφορουν για εμενα. Δεν θα δωσω λογο σε παρανομους. Δεν δινω εξουσιες και λογο σε αυτους που δεν τον δικαιουνται αφου παρανομουν. Αυτα τα περι παλιανθρωπου πηγαινε πεστα στον Παππου μου που τον σκοτωσανε οι Μογγολοι στην ΜΙκρασιατικη Καταστροφη και στους αλλους Παππουδες μου που τους διωξανε απο την Αιγυπτο δημευοντας ολη τους την περιουσια τους ανευ λογου οι φιλοι σου οι καλοι Μουσουλμανοι. Δεν βομολοχω σαν και εσενα σεβομενος μονο οτι εισαι παλιο μελος. Αλλη φορα πριν εκφραστεις για καποιον να το σκεφτεις καλυτερα αν δεν ξερεις την Ιστορια του η την καταγωγη του. Πολυ ευκολα εκφραζεστε για τους αλλους εδω μεσα μονο και μονο για προσωπικη προβολη. Ειναι τρελλο ατοπο να προσβαλεις εναν ομοεθνη σου για ενα πιθηκο που εσφαζε την φυλη σου η την αδικουσε πριν χρονια. Οι Συριοι οι αγαθοι σου ανθρωποι σφαξανε αμετρητους Χριστιανους Λιβανεζους.

Ολα αυτα που μου λες ειναι αδιαφορα.
Για μενα ο Ελληνας πρεπει να βγαζει μεγαλειο και οχι παλιανθρωπια. Ο Ελληνας πρεπει να βγαζει λαμψη, και οχι να λειτουργεί ως σκουλήκι.

Αν ο Ελληνας καταντησε να χαιρεται για το θανατο ενος βρεφους και αδιαφορει αν ενας γιατρος διεσυρε τους γονεις του παιδιου, τους οποιους βριζουμε κι απο πανω επειδη ζητανε μια συγνωμη, τότε δεν θελω τετοιους Ελληνες, να με συγχωρεις παρα πολυ.

Και αν προσβαλλεσαι μου ειναι αδιαφορο.
Αυτα που λες ειναι ντροπή για τον Ελληνισμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε απο τους αγαπητούς δημοσιοκάφρους, δικηγόρους του διαβόλου και τους υπολοιπους υπηρέτες του συστήματος..
ότι τα υπόθετα στα βρέφη μπαίνουν πλέον στο πωπουδάκι ενός μωρού με διαστολέα. Μετά σκάει το μωρό απο 'το ζόρι' και ο πρωκτός του βρίσκεται σε κακό χάλι, κατακρεουργημένος.  :S
Εισαι ιατροδικαστης τύπε?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Θα πρέπει λόγω ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης να κηρυχθεί  η χώρα σε κατασταση εκτακτης ανάγκης,
Δουβλίνα και άλλες μαλακίες να μπουν στην άκρη, να γίνει μερική επιστρατευση να βγει στρατός στους δρόμους,
Ξεπεράσαμε πια τα αλλα στάδια τα ανθρωπιστικά, τώρα κινδυνευει η χώρα και ο λαός
:thumbsup:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ολα αυτα που μου λες ειναι αδιαφορα.
Για μενα ο Ελληνας πρεπει να βγαζει μεγαλειο και οχι παλιανθρωπια. Ο Ελληνας πρεπει να βγαζει λαμψη, και οχι να λειτουργεί ως σκουλήκι.

Αν ο Ελληνας καταντησε να χαιρεται για το θανατο ενος βρεφους και αδιαφορει αν ενας γιατρος διεσυρε τους γονεις του παιδιου, τους οποιους βριζουμε κι απο πανω επειδη ζητανε μια συγνωμη, τότε δεν θελω τετοιους Ελληνες, να με συγχωρεις παρα πολυ.

Και αν προσβαλλεσαι μου ειναι αδιαφορο.
Αυτα που λες ειναι ντροπή για τον Ελληνισμο.
Ποιο μεγαλειο θελεις να βγαλει ο Ελληνας οταν με τους Ηλιθιους νομους σας ενας παρανομος εχει περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον? Τι λαμψη θελεις να βγαλει ο νομιμος Ελληνας οταν πληρωνει φορους και χιλια δυο αλλα για να πειναει ο νομιμος ομοεθνης του και ο παρατυπος εισβολεας εχει ολες τις παροχες , δεν τιμωρειτε οταν παρανομει και διεκδικει αυτα που δεν δικαιουται? Δεν βλεπω να εγραψες με τοσο σθενος για τις αυτοκτονιες των συμπολιτων μας που τους οδηγησαν οι αγαπημενοι σου πολιτικοι που με τοσο σθενος καθε μερα εδω προστατευεις. Ουτε εγω θελω Ελληνες σαν και εσενα που εξαπτωνται για τον οποιοδηποτε παρανομο και δεν μιλανε για τα δικαιωματα των νομιμων πολιτων αυτουνου του κρατους. Αυτων που μοχθησανε για να φτασει εως εδω. ΔΕν θα υποστηριξω αυτους που ηρθανε να σμιλευσουνε την πατριδα μου , να παρουνε οτι εμεινε απο τα κομματια της , να μας ριξουνε ευθυνες επειδη αυτοι οι ιδιοι με την νοοτροπια τους καταστρεψανε τα δικα τους κρατη. Δεν θελω τετοιους Ελληνες που μου ζητανε υποτελεια ακομη και σε αυτους που ηρθανε να με αποικησουνε , που καθε μερα διεκδικουν και κατι καινουργιο , που δεν σεβονται τον δικο μου τροπο ζωης τα δικα μου ηθη και εθιμα , κλεβωντας , βιαζωντας , σκοτωνοντας , απειλωντας και χιλιες αλλες υποαναπτυκτες συμπεριφορες. Εγω τους φιλοξενησα τους ταισα τους εντυσα τους περιεθαλψα κλπ αυτοι με ληστευουνε , με απειλουνε , δεν με σεβονται. Αδιαφορω με αυτα που λες για εμενα εσυ εισαι η ντροπη της φυλης μας που θελεις να εισαι υποτελεις σε ολους μονο και μονο για να μας δειξεις ανθρωπισμο. Που ειναι ο ανθρωπισμο σου ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ σε ολους αυτους τους Ελληνες που πεινανε , που ειναι χωρις ρευμα  χωρις τιποτα. ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιο μεγαλειο θελεις να βγαλει ο Ελληνας οταν με τους Ηλιθιους νομους σας ενας παρανομος εχει περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον? Τι λαμψη θελεις να βγαλει ο νομιμος Ελληνας οταν πληρωνει φορους και χιλια δυο αλλα για να πειναει ο νομιμος ομοεθνης του και ο παρατυπος εισβολεας εχει ολες τις παροχες , δεν τιμωρειτε οταν παρανομει και διεκδικει αυτα που δεν δικαιουται? Δεν βλεπω να εγραψες με τοσο σθενος για τις αυτοκτονιες των συμπολιτων μας που τους οδηγησαν οι αγαπημενοι σου πολιτικοι που με τοσο σθενος καθε μερα εδω προστατευεις. Ουτε εγω θελω Ελληνες σαν και εσενα που εξαπτωνται για τον οποιοδηποτε παρανομο και δεν μιλανε για τα δικαιωματα των νομιμων πολιτων αυτουνου του κρατους. Αυτων που μοχθησανε για να φτασει εως εδω. ΔΕν θα υποστηριξω αυτους που ηρθανε να σμιλευσουνε την πατριδα μου , να παρουνε οτι εμεινε απο τα κομματια της , να μας ριξουνε ευθυνες επειδη αυτοι οι ιδιοι με την νοοτροπια τους καταστρεψανε τα δικα τους κρατη. Δεν θελω τετοιους Ελληνες που μου ζητανε υποτελεια ακομη και σε αυτους που ηρθανε να με αποικησουνε , που καθε μερα διεκδικουν και κατι καινουργιο , που δεν σεβονται τον δικο μου τροπο ζωης τα δικα μου ηθη και εθιμα , κλεβωντας , βιαζωντας , σκοτωνοντας , απειλωντας και χιλιες αλλες υποαναπτυκτες συμπεριφορες. Εγω τους φιλοξενησα τους ταισα τους εντυσα τους περιεθαλψα κλπ αυτοι με ληστευουνε , με απειλουνε , δεν με σεβονται. Αδιαφορω με αυτα που λες για εμενα εσυ εισαι η ντροπη της φυλης μας που θελεις να εισαι υποτελεις σε ολους μονο και μονο για να μας δειξεις ανθρωπισμο. Που ειναι ο ανθρωπισμο σου ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ σε ολους αυτους τους Ελληνες που πεινανε , που ειναι χωρις ρευμα  χωρις τιποτα. ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣ!
Συγνωμη που δεν θα διαβασω καθολου το σεντονι αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
όσο εσύ δικηγόρος
Αφου εισαι ιατροδικαστης τύπε λοιπον και φαινεται να γνωριζεις αρκετα, να πας να καταθεσεις υπερ του ιατροδικαστη στο πειθαρχικο συμβουλιο που παραπεμπεται εξαιτιας της λαθος διαγνωσης του

Επισης στειλε κανενα μειλ και στον προεδρο των ιατροδικαστων που βγηκε και κατεκρινε τον συναδελφο του, μπορει ο ανθρωπος να βρισκεται σε συγχυση και να μην καταλαβαινει τι του γινεται.

Πιθανον βεβαια αν πας και τους λες μπουρδες περι υπηρετων του συστηματος να σε περασουν για γραφικο, αλλά μην στενοχωριεσαι, λαθος κανουν κι αυτοι

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αφου εισαι ιατροδικαστης τύπε λοιπον και φαινεται να γνωριζεις αρκετα, να πας να καταθεσεις υπερ του ιατροδικαστη στο πειθαρχικο συμβουλιο που παραπεμπεται εξαιτιας της λαθος διαγνωσης του

Επισης στειλε κανενα μειλ και στον προεδρο των ιατροδικαστων που βγηκε και κατεκρινε τον συναδελφο του, μπορει ο ανθρωπος να βρισκεται σε συγχυση και να μην καταλαβαινει τι του γινεται.

Πιθανον βεβαια αν πας και τους λες μπουρδες περι υπηρετων του συστηματος να σε περασουν για γραφικο, αλλά μην στενοχωριεσαι, λαθος κανουν κι αυτοι
. Να δουμε ποσο καιρο ακομη θα σε απασχολει αυτο το τοσο σοβαρο θεμα και ποσο ακομη θα μας πρηξεις το κεφαλι για κατι τοσο ασημαντο. Δεν εχει προβληματα ο κοσμος ουτε η πατριδα αυτο ειναι το σοβαροτερο προβλημα αυτη την στιγμη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
κυριε Τρίχα, και μάστορα στο παπατζηλίκι της κανονικότητας και της μουφολογίας, απο πότε στο πωπουδάκι ενός μωρού μπαίνει το υπόθετο με διαστολέα ;;  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
. Να δουμε ποσο καιρο ακομη θα σε απασχολει αυτο το τοσο σοβαρο θεμα και ποσο ακομη θα μας πρηξεις το κεφαλι για κατι τοσο ασημαντο. Δεν εχει προβληματα ο κοσμος ουτε η πατριδα αυτο ειναι το σοβαροτερο προβλημα αυτη την στιγμη.
Δεν ξεκινησα εγω τη συζητηση αυτη

Εγω απλως σχολιασα ενα ποσταρισμα καποιου αλλου

Και με τη σειρα σας καποιοι αλλοι πεσατε πανω μου να μου την πειτε για τον σχολιασμο, και φυσικα απαντησα εκ νεου

Ασφαλως και δεν σκοπευω να το συζητω μεχρι τη δευτερα παρουσια, αλλά το ποσο με απασχολει κατι και το κατα ποσο θα απαντω, θα μου επιτρεψεις να το κρινω μονο εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κυριε Τρίχα, και μάστορα στο παπατζηλίκι της κανονικότητας και της μουφολογίας, απο πότε στο πωπουδάκι ενός μωρού μπαίνει το υπόθετο με διαστολέα ;;  :S
Να ρωτησεις τον προεδρο των ιατροδικαστων, εγω στερουμαι τις σχετικες τεχνικες γνωσεις

Απλως διαβαζω αυτα που λενε οσοι γνωριζουν, οπως και τον ιδιο τον ιατροδικαστη που τα πηρε ολα πισω

Εσυ πηγαινε να του πεις οτι κακως τα πηρε πισω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
πηγαινε να του πεις οτι κακως τα πηρε πισω
Αυτοί που το σκηνοθέτησαν την 2η ημέρα τον παίρνουν απο πίσω.. Αλλά υπάρχει και Θεός βλέπει και κρίνει, μην ανησυχείς

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Να ρωτησεις τον προεδρο των ιατροδικαστων, εγω στερουμαι τις σχετικες τεχνικες γνωσεις

Απλως διαβαζω αυτα που λενε οσοι γνωριζουν, οπως και τον ιδιο τον ιατροδικαστη που τα πηρε ολα πισω

Εσυ πηγαινε να του πεις οτι κακως τα πηρε πισω

Δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά έγινε και πρέπει να είσαι περισσότερο υποψιασμένος, είναι η στιγμή που προσπαθεί η κυβέρνηση να φτιάξει πολλά κέντρα τα οποία όποιος καταλαβαίνει θα γίνουν μόνιμες εστίες και γκέτο λαθροπιθήκων, όλος ο κόσμος αντιδρά, έχουν σταματήσει πλέον να γράφουν πόσοι μπουκάρουν κάθε μέρα, οπότε θες την κοινή γνώμη ανεκτική και υπνωτισμένη, όταν σκάνε τέτοια περιστατικά, όπως και αυτό που έσκασε συγχρόνως  " ", είναι ό,τι χειρότερο για την κοινή γνώμη και δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά στην ιστορία που θα καλυφθεί μια υπόθεση και θα θαφτεί, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom