BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 456
Θέλει και δημόσια συγγνώμη ο πίθηκας, που στη χώρα του θα τον είχαν ήδη αποκεφαλίσει
αμα σε καυλωνουν οι μαντηλες , μπολικα...Δεν έχει καθόλου μουνάκια από Συρία και Αφγανιστάν,όπως έλεγε ο άλλος;
Μετα με ρωτανε γιατι ειμαι οπαδος της Στρατιωτικης Επαναστασης. Πρωτα απο ολα δεν θα υπηρχε ενας απο αυτους και αν τολμουσε να αναπνευσει οχι να μιλησει η να διεκδικησει, Γουδι σφαιρα στο κεφαλι , λακκος χωρις ονομα.Θέλει και δημόσια συγγνώμη ο πίθηκας, που στη χώρα του θα τον είχαν ήδη αποκεφαλίσει
Δεν γινεται τιποτα ουτε με τα ξερονησια. Ενα λαμογιο θελει απο την μια να μπαινουνε απο την αλλη να φευγουνε κανωντας συμφωνιες μυστικες με παρανομους που ξερουν τα μονοπατια προς τις Ε.Ε. Κωλοχωρες. Με νομιμο τροπο δεν βγαινει ακρη. Να τους ξαποστελνεις και να βγαζεις και χρημα οπως κανει απεναντι ο απιστος μωαμεθανος. Σε ολα πειρατης σε ολα παρανομος και ολα βαινουν καλος. Εμεις σε ολα νομιμοι σε ολα τα καλα παιδια της Ε.Ε. και τρωμε σε ολα την πουτσα στο κωλο μας.
ΚOST βάλε κόμμα μετά το θέλει γιατί αλλιώς με λες λαμόγιο.Ενα λαμογιο θελει απο την μια να μπαινουνε απο την αλλη να φευγουνε κανωντας συμφωνιες μυστικες με παρανομους που ξερουν τα μονοπατια προς τις Ε.Ε.
Εισαι πρωτος το ειχες προτεινει πριν τωρα το ειδα. Ωρες ωρες τα λες πολυ καλα. Ειδες τελικα μπορει ενας δημοκρατης να συμφωνησει σε κατι με εναν Χουντικο.ΚOST βάλε κόμμα μετά το θέλει γιατί αλλιώς με λες λαμόγιο.
Θέλει και δημόσια συγγνώμη ο πίθηκας, που στη χώρα του θα τον είχαν ήδη αποκεφαλίσει
Και τι ζηταει, απλως να του πουν μια δημοσια συγνωμη
Γιατι πρεπει να απολογουμαστε σε εσενα που δεν γουσταρουμε τους ΟΡΚ στην χωρα μας δεν καταλαβαινω. Εσυ εχεις την αποψη σου , εμεις την δικη μας αποψη που ειναι συγκεκριμενη. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αποψη μας. Γιατι τελικα πρεπει ολα να ειναι οπως τα θελεις και τα λες εσυ? Τι νομιζεις τελικα ποιος εισαι ο τελειος ανθρωπος στην Ελλαδα. Ναι φιλε μου ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Δεν μας ενδιαφερει αν πεθανε το κωλοπαιδο τον ΟΡΚ δεν καταλαβαινεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.Ενταξει μην τρελαθουμε κιολας
Πηγε ο ανθρωπος το αρρωστο παιδι του στο νοσοκομειο, αυτο πεθανε, και δεν του εφτανε το πενθος του αλλά τον ειπανε και βιαστή του βρεφους του επειδη ενας ιατροδικαστης μαλακίστηκε
Και τι ζηταει, απλως να του πουν μια δημοσια συγνωμη
Και βγαινετε εδω καποιοι και λετε "ασε μας ρε πιθηκε, στη χωρα σου θα σε αποκεφαλιζαν, ούτε να αναπνεεις δεν πρεπει, μια σφαιρα στο κεφαλι σου χρειαζεται". Μονο επειδη ειναι ξενος στην Ελλαδα.
Δεν πατε και πολυ καλα, ετσι? Καθολου ομως.
Γιατι πρεπει να απολογουμαστε σε εσενα που δεν γουσταρουμε τους ΟΡΚ στην χωρα μας δεν καταλαβαινω. Εσυ εχεις την αποψη σου , εμεις την δικη μας αποψη που ειναι συγκεκριμενη. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Μην σε πιανει και εσενα τρελλα με τις μαλακιες που λενε. Ποιοι 5 χιλιαδες εξοργισμενοι Ελληνες θα ειναι και θα σφαζουνε μαυρους και μογγολους σαν τρελλοι. Μην τρως παραμυθι μολις γινει το μπαμ θα χυθει ατελειωτο ξενο αιμα.Μήπως να τον κουρέψουν κι όλας και να τον διαπομπέψουν ;;;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ θΑ ΒΓΟΥΝ ΑΘΩΟΙ,
θα ζητήσει συγνώμη κανείς ;;;;;;
Στο επερχόμενο 1453, δεν θα πολεμήσουν όχι 5000,
ούτε 5 δεν θα είναι .
Μην σε πιανει και εσενα τρελλα με τις μαλακιες που λενε. Ποιοι 5 χιλιαδες εξοργισμενοι Ελληνες θα ειναι και θα σφαζουνε μαυρους και μογγολους σαν τρελλοι. Μην τρως παραμυθι μολις γινει το μπαμ θα χυθει ατελειωτο ξενο αιμα.
Το τι ψηφισα επειδη ειμαι μορφωμενος ανθρωπος δεν αλλαζει το οτι ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! Εξω απο το σπιτι μου κυματιζουνε 2 Σημαιες εδω και 15 χρονια. Η Κοκκινη με τις Μπλε γραμμες και τα αστερια του νοτου και της Στρατιωτικης Επαναστασης. Διπλα διπλα εδω και 15 χρονια. Οποιος καταλαβε , καταλαβε!Τύπε ... ξεχνάς τι ψήφισες ....
Αμαν ρε φιλε συνελθε σου εχουνε λιωσει το μυαλο στην προπαγανδα. 1 ΕΚΑΤ ΟΡΚ και 1 ΕΚΑΤ Αλβανογυφτοι θα σε εξαφανισουνε απο την πατριδα σου που εισαι 10 ΕΚΑΤ ΕΔΩ και 10 ΕΚΑΤ εξω? Με τι προσοντα ρε φιλε με τις αναρθρες κραυγες που μιλανε οι ΟΡΚ οι με τις ατελειωτες μπυρες και τσιπουρα που πινουνε οι Γυφτοι? Ηρεμησε τυπε σε επιπεδο εισαι σαν να λες ο τωρινος ανθρωπος με τους Νεαντερταλ. Ποιος θα διαχειριστει την πατριδα μας αυτοι δεν μπορουνε ουτε να μετρησουνε , ουτε να γραψουνε , ουτε να διαβασουνε. ΤΟ 90% ειναι τελειως αμορφωτοι. Ηρεμησε φιλε μου ολα καλα θα λυθει και αυτο το προβλημα με τον εναν η τον αλλον τροπο συντομα. Το ποιο σοβαρο προβλημα ειναι ο Μογγολος τυπε.Σε 20-30 χρόνια, δεν θα έχει μείνει τίποτε.
ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
Τα ελληνικά μνημεία, θα είναι όπως στη Μ.Ασία.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
Θα κονομάνε οι χασάν , κόβοντας εισιτήρια, όπως κονομάνε οι σύγχρονοι αιγύπτιοι , δείχοντας τις πυραμίδες.
Φυσικά οι σημερινοί αιγύπτιοι , καμία σχέση δεν είχαν με τους αρχαίους.
Έτσι θα είναι και εδώ.
Σου υποσχομαι επειδη δεν ξερω πως , θα πω στα παιδια μου να στις βαλουνε φωτογραφια, να δεις πως κυματιζουνε στην εξωπορτα του σπιτιου εδω και πολλα χρονια.
Αμαν ρε φιλε συνελθε σου εχουνε λιωσει το μυαλο στην προπαγανδα. 1 ΕΚΑΤ ΟΡΚ και 1 ΕΚΑΤ Αλβανογυφτοι θα σε εξαφανισουνε απο την πατριδα σου που εισαι 10 ΕΚΑΤ ΕΔΩ και 10 ΕΚΑΤ εξω?
στην εξωπορτα του σπιτιου εδω και πολλα χρονια.
Τύπε συγνωμη αλλά ειναι αλλο να εισαι ακροδεξιος, ρατσιστής, πατριωτης, εθνικιστης ή οπως αλλιως θελεις να το λες, κι αλλο να εισαι παλιάνθρωπος. Τοσο απλο ειναι.Γιατι πρεπει να απολογουμαστε σε εσενα που δεν γουσταρουμε τους ΟΡΚ στην χωρα μας δεν καταλαβαινω. Εσυ εχεις την αποψη σου , εμεις την δικη μας αποψη που ειναι συγκεκριμενη. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αποψη μας. Γιατι τελικα πρεπει ολα να ειναι οπως τα θελεις και τα λες εσυ? Τι νομιζεις τελικα ποιος εισαι ο τελειος ανθρωπος στην Ελλαδα. Ναι φιλε μου ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Δεν μας ενδιαφερει αν πεθανε το κωλοπαιδο τον ΟΡΚ δεν καταλαβαινεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.