asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ξαναερχομαστε απλυτα μουνια
Το αν ειναι η δεν ειναι αληθεια,η σε ποιο ποσοστο ειναι αληθεια,ειναι ΙΜΟ δευτερευον.Καλα κανεις και δεχεσαι μονο τσεκαρισμενες πληροφοριες αυτο ειναι το σωστο.το ποσοστο που αναφερεις δεν ειναι τοσο μικρο μην γινεσαι υπερβολικος,1 στις 1000 αληθεια τα παραλες.λαθος το πογκρομ λαθος ομως και η ασυλια που εχουν οι λαθρο.για τους κακους φασιστες εχω διαβασει πολλες φορες την αποψη σου,μου δειχνεις ομως οτι το μισος σου γι αυτους σε εχει τυφλωσει τοσο που δεν βλεπεις το κακο που κανουν οι λαθρο
Καμποσοι μεταναστες δολοφονουνται και δεν γινεται λογος στα μηντια,λοιπον?Ρε mouse αγορι μου ενα απλο πραγμα.
Ποσους ντοπιους εχουν σφαξοι οι ξενοι ποσους ξενους οι ελληνες. Απλα πραγματα. Δε θελει πολλες αναλυσεις.
ΕΧΕΙ διαφορα αν σφαγμενος πηγε απο χερι ξενου η γηγενη?και σε χω και για λογικο !εντωμεταξυ οσο κυνηγαμε πακια και λεμε θεωριες για τσιπουρες και αλλα στα ελληνικα νοσοκομεια ο γολγοθας ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ!Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC για τα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια.Ρε mouse αγορι μου ενα απλο πραγμα.
Ποσους ντοπιους εχουν σφαξοι οι ξενοι ποσους ξενους οι ελληνες. Απλα πραγματα. Δε θελει πολλες αναλυσεις.
ποντικαρα ποντικαρα θα στην κοψω την ουρα, την φταιει οι ξενοι αν οι Ελληνες σκονταφτουν σταΡε mouse αγορι μου ενα απλο πραγμα.
σοβαρα μιλας;;; πες μου που τους εχουν θαμμενους να παω να χεσωΚαμποσοι μεταναστες δολοφονουνται και δεν γινεται λογος στα μηντια,λοιπον?
Μεχρι και νεκροταφειο υπαρχει με αριθμους αντι ονοματα.
Καμποσοι μεταναστες δολοφονουνται και δεν γινεται λογος στα μηντια,λοιπον?
Μεχρι και νεκροταφειο υπαρχει με αριθμους αντι ονοματα.
Ας φερουνε πρωτα στοιχεια για τον βιασμο στην Κορινθο οσοι τον επικαλεστηκαν.Που ποιοι ποτε? στοιχεια? Αυτο ρωτησα λεω ποσοι οι μεν ποσοι οι δε. Να ξερουμε τι γινεται.
ΕΧΕΙ διαφορα αν σφαγμενος πηγε απο χερι ξενου η γηγενη?και σε χω και για λογικο !εντωμεταξυ οσο κυνηγαμε πακια και λεμε θεωριες για τσιπουρες και αλλα στα ελληνικα νοσοκομεια ο γολγοθας ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ!Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC για τα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια.
Κι όμως τα όσα θα διαβάσετε συμβαίνουν στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ ανήκει στο BBC. Όπως αναφέρει αρκετοί Έλληνες δεν έχουν πλέον ασφαλιστική κάλυψη γιατί είναι άνεργοι ή απασχολούνται με μαύρη εργασία.
Έτσι όταν αναγκάζονται να πάνε στα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αφού καλύπτονται από ασφάλιση. Και αν δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.
Σε νοσοκομείο της Αθήνας μπήκε πριν λίγο καιρό η Άννα (δεν είναι το πραγματικό της όνομα), για να γεννήσει. Η γέννα έγινε με καισαρική και όλα πήγαν καλά. Όταν η Άννα πήγε να πάρει το νεογέννητο παιδί της για να πάει στο σπίτι της ζήτησαν 1.200 ευρώ. Όμως η ίδια δεν είχε να πληρώσει τόσα λεφτά και έδωσε όσα είχε. Όμως της ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να πάρει το παιδί της αν δεν πληρώσει όλο το ποσό.
ΜΕΤΑ απο το ,τι ωρα φευγει το πουλμαν για πατρα να δειρουμε κανα πουστη σκουρο!???
Ας φερουνε πρωτα στοιχεια για τον βιασμο στην Κορινθο οσοι τον επικαλεστηκαν.
Οσοι κανουν κουμαντο σε αυτον τον τοπο σε οσους δεν κανουν.Εγω δε σου μιλαω τωρα για μπλογκ και μαλακιες. Σου μιλω για επισημα στοιχεια, εγινε η ταδε δολοφονια κλπ κλπ .
Να κανουμε μια σουμα να δουμε ποιοι ειναι θυματα θυτες κλπ.
Ποσοι αλβανοι, γεωργιανοι κλπ σκοτωσαν ελληνες. Και το αντιστροφο. Να δουμε τι παιζει ετσι απο περιεργεια.
Μετα συζηταμε για πογκρομ και ρατσιστικη βια και οτι αλλο θελουμε. Να ξερουμε και τι λεμε δλδ και ποιος σκοτωνει και ασκει βια σε ποιον. γιατι καπου εχουν μπερδευτει τα πραγματα μου φαινεται.
Εγω δε σου μιλαω τωρα για μπλογκ και μαλακιες. Σου μιλω για επισημα στοιχεια, εγινε η ταδε δολοφονια κλπ κλπ .
Να κανουμε μια σουμα να δουμε ποιοι ειναι θυματα θυτες κλπ.
Ποσοι αλβανοι, γεωργιανοι κλπ σκοτωσαν ελληνες. Και το αντιστροφο. Να δουμε τι παιζει ετσι απο περιεργεια.
Μετα συζηταμε για πογκρομ και ρατσιστικη βια και οτι αλλο θελουμε. Να ξερουμε και τι λεμε δλδ και ποιος σκοτωνει και ασκει βια σε ποιον. γιατι καπου εχουν μπερδευτει τα πραγματα μου φαινεται.
Οσοι κανουν κουμαντο σε αυτον τον τοπο σε οσους δεν κανουν.
Ειπε ο τυπος που γραφει στα παπαρια του οποιους δεν ειναι καβατζωμενους.καλα το πας. Και νομιζω οτι οι γηγενεις εχουν εδω και καιρο χασει την δυνατοτητα να κανουν κουμαντο στα του οικου τους.
Οσοι κανουν κουμαντο σε αυτον τον τοπο σε οσους δεν κανουν.
οταν σας στριμωχνουν γιατι λετε πιο μαλακιες και απο αυτες που λετε στα κανονικα σας;;;;Οσοι κανουν κουμαντο σε αυτον τον τοπο σε οσους δεν κανουν.
αλλα λογια να αγαπιομαστε , τον αγαπητικο του θα κατηγορησει;Αυτο ειναι αλλο καπελο. Μιλησα για κατι πιο συγκεκριμενο. Στοιχεια για ΦΟΝΟΥΣ αλλοδαπων με θυματα ελληνες και το αντιστροφο. Απλη στατιστικη. Δε λεω οτι οι μεν οι η δε ειναι περισσοτεροι η λιγοτεροι.
Η μια πλευρα αποσιωπα το ενα η αλλη το αλλο.
Και δεν μιλαω για τι ειπαν στις ειδησεις η το ταδε μπλογκ. Για επισημα στοιχεια των αρχων.
Ας τα βρει καποιος να τα βαλει και απο κει και περα εχουμε καλυτερη εικονα .
Ειπε ο τυπος που γραφει στα παπαρια του οποιους δεν ειναι καβατζωμενους.
Και δεν θυμαμαι να ξεχωρισες τους ελληνες απο τους αλλοδαπους.
δεν παίζει αυτό με την καμία όμωςΌμως της ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να πάρει το παιδί της αν δεν πληρώσει όλο το ποσό.[/color][/b]