Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πχ καμια 100στη ελληνες θυματα απο αλλοδαπους για πλακα υπαρχει μονο αυτο το ετος απο την αρχη του. Αν τα παρουμε πχ στα τελευταια δεκα χρονια μπορει και να φτανουμε 4ψηφιο νουμερο.
Τετοιο αντιστοιχο υπαρχει ας πουμε απο την αλλη?

Οι αμερικανοι IMO στον πολεμο του Αφγανισταν εχουν λιγοτερες απωλειες.

Επισκέπτης
Αυτο ειναι αλλο καπελο. Μιλησα για κατι πιο συγκεκριμενο. Στοιχεια για ΦΟΝΟΥΣ αλλοδαπων με θυματα ελληνες και το αντιστροφο. Απλη στατιστικη. Δε λεω οτι οι μεν οι η δε ειναι περισσοτεροι η λιγοτεροι.
Η μια πλευρα αποσιωπα το ενα η αλλη το αλλο.
Και δεν μιλαω για τι ειπαν στις ειδησεις η το ταδε μπλογκ. Για επισημα στοιχεια των αρχων.

Ας τα βρει καποιος να τα βαλει και απο κει και περα εχουμε καλυτερη εικονα .
Οχι,αυτο ειναι ΤΟ καπελο.

Και οποιος δεν το βλεπει θα παει παρεα με τον Αχιλεα σημερα και αυριο ο Αχιλεας θα τον αφησει να ΨΟΦΗΣΕΙ εαν δεν ειναι καβατζωμενος.

Τα στοιχεια που λες δεν τα εχω για τον ιδιο λογο που τα περιπολα των αυγων στον Παντελη δεν"ακουγονται":Γιατι δεν ενδιαφερουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Closer σταματα να μας βαζεις δυσκολα :grin:ποντικα συμφωνουμε σε ορισμενα πραγματα αλλα χτυπα τον στοχο και σταματα να ριχνεις στον αερα,δεν μπορει για ολα να φταινε οι φασιστες.αληθεια εχεις γραψει ποτε κατι κακο για τους λαθρο :sunglasses:

Δεν υπερασπιζεται ουτε λαθρο ουτε τπτ. Απλα δε θελει φασιστικη εκτροπη πχ. Αλλα σε μερικα πραγματα εχει αλλη οπτικη, η τα βλεπει αλλιως.

Επισκέπτης
Πχ καμια 100στη ελληνες θυματα απο αλλοδαπους για πλακα υπαρχει μονο αυτο το ετος απο την αρχη του. Αν τα παρουμε πχ στα τελευταια δεκα χρονια μπορει και να φτανουμε 4ψηφιο νουμερο.
Τετοιο αντιστοιχο υπαρχει ας πουμε απο την αλλη?

Οι αμερικανοι IMO στον πολεμο του Αφγανισταν εχουν λιγοτερες απωλειες.
Σορρυ,αλλα επικαλεισαι στοιχεια.

Φερτα λοιπον.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και οποιος δεν το βλεπει θα παει παρεα με τον Αχιλεα σημερα και αυριο ο Αχιλεας θα τον αφησει να ΨΟΦΗΣΕΙ εαν δεν ειναι καβατζωμενος.

Τα στοιχεια που λες δεν τα εχω για τον ιδιο λογο που τα περιπολα των αυγων στον Παντελη δεν"ακουγονται":Γιατι δεν ενδιαφερουν.

Ναι αλλα πως μπορουμε να μιλαμε για βια , πογκρομ κλπ αν δε ξερουμε ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ βια?

Δηλαδη αν καποιος ερθει μου κανει λαβη με ριξει κατω, με πλακωσει στα κλοτσιδια στη μουρη, μου σπασει το χερι και μετα σηκωθω και του δωσω και εγω μια μπουνια , μπορεις να με κατηγορησεις για ξυλοδαρμο?

Επισκέπτης

Οχι αφου υπαρχεις εσυ μπορει να ψοφησει κανεις μη καβαντζωμενος?αφου εχεις την οικονομικη λυση για καθε μη καβαντζωμενο στο τσεπακι σου. Σκοτωνουμε οσους ειναι νοικοκυρεμενοι και γινομαστε εμεις νοικοκυρεμενοι :grin:

Επισκέπτης
Ναι τυπε υπερασπιστη καθε "αδυναμου". Αληθεια ακομα δεν μου ειπες πως θα βοηθηθουν οσοι δεν ειναι καβαντζωμενοι απο μια επιστροφη στην δραχμη.
Και γιατι να ξεχωρισω αλλοδαπο απο Ελληνα; Αν ο αλλος ειναι νομιμος μεταναστης που εργαζεται και εχει προσαρμοστει στην κοινωνια καλιστα μπορει να ειναι και αυτος ενας καθως πρεπει νοικοκυραιος.
Ποιος σου ειπε οτι ξεχωριζω αλλοδαπο απο Ελληνα?

Καβατζωμενους και μη ξεχωριζω.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Closer σταματα να μας βαζεις δυσκολα :grin:ποντικα συμφωνουμε σε ορισμενα πραγματα αλλα χτυπα τον στοχο και σταματα να ριχνεις στον αερα,δεν μπορει για ολα να φταινε οι φασιστες.αληθεια εχεις γραψει ποτε κατι κακο για τους λαθρο :sunglasses:
ναι οτι μετα τον 4ο γυρο θελουν ενα μισαωρο διαλλειμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σορρυ,αλλα επικαλεισαι στοιχεια.

Φερτα λοιπον.

Εγω τοσα λεω πως ειναι. Αν υπαρχει αντιρρηση ας με διαψευσει καποιος τεκμηριωμενα. Λεω ψεμματα στο παραπανω ναι η ου? Η εστω ειμαι μακρια απο την αληθεια? δεν ειναι τοσοι? Οριστε ποσοι ειναι?

Οι δολοφονημενοι αλλοδαποι απο ελληνες ποσοι ειναι στα αντιστοιχα χρονικα διαστηματα?

Α μετα θα παμε και στους βιασμους.  

Και επειδη αποκτα ενδιαφερον μετα και στους φονους αλλοδαπων απο αλλους αλλοδαπους ( ομοεθνεις η μη).

Επισκέπτης
Ποιος σου ειπε οτι ξεχωριζω αλλοδαπο απο Ελληνα?

Καβατζωμενους και μη ξεχωριζω.

Ελα η μπουλντουζα του μπολσεβικου :uglystupid: Ισοπεδα λεμε
Τοσα κομπλεξ που σε κληρονομησε η οικογενεια σου απο τον εμφυλιο μου φαινεται οτι δεν φτανουν ολα τα λεφτα των καβατζωμενων της Ελλαδας για να τα ξεπερασεις.
Χασατε τον μπολσεβικο πολεμο στην Ελλαδα.Αλλα και στην μαμα πατριδα στο τελος φαγανε σκατα οι μπολσεβικοι. Παρτε το αποφαση. Απο την τελευταια πουτανα της ΕΣΣΔ μεχρι και τον πιο εκλεπτυγμενο δυτικο σας φτυνουν ρε!

Επισκέπτης
Ναι αλλα πως μπορουμε να μιλαμε για βια , πογκρομ κλπ αν δε ξερουμε ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ βια?

Δηλαδη αν καποιος ερθει μου κανει λαβη με ριξει κατω, με πλακωσει στα κλοτσιδια στη μουρη, μου σπασει το χερι και μετα σηκωθω και του δωσω και εγω μια μπουνια , μπορεις να με κατηγορησεις για ξυλοδαρμο?
Η μαφιοζικη βια ειναι δουλεια των μπατσων.

Η βια των πογκρομ ομως ειναι αλλο πραμα,πηγαινει αλλου...ασχετως του αν καμποσοι της ΧΑ ειναι μαφιοζοι,αλλο αυτο.

Επισκέπτης

Η βια των πογκρομ ομως ειναι αλλο πραμα,πηγαινει αλλου...ασχετως του αν καμποσοι της ΧΑ ειναι μαφιοζοι,αλλο αυτο.

Το μονο πογκρομ που βλεπω εγω ειναι οτι ασκει η αριστερα κατα των Ελληνων. Ειτε με τις καταστροφες των περιουσιων τους δηλαδη μαγαζια και ρεστα στο πολυπαθο κεντρο της Αθηνας  (οτι εκαναν οι τουρκοι το 55 στην Κωνσταντινουπολη μουνοπανα) ειτε με την γκετοποιηση των γειτονιων τους απο αλλοδαπα.

Επισκέπτης
Εγω τοσα λεω πως ειναι. Αν υπαρχει αντιρρηση ας με διαψευσει καποιος τεκμηριωμενα. Λεω ψεμματα στο παραπανω ναι η ου? Η εστω ειμαι μακρια απο την αληθεια? δεν ειναι τοσοι? Οριστε ποσοι ειναι?

Οι δολοφονημενοι αλλοδαποι απο ελληνες ποσοι ειναι στα αντιστοιχα χρονικα διαστηματα?

Α μετα θα παμε και στους βιασμους. 

Και επειδη αποκτα ενδιαφερον μετα και στους φονους αλλοδαπων απο αλλους αλλοδαπους ( ομοεθνεις η μη).
Γιατι πρεπει την μαφιοζικη βια,ελληνων η οχι,να την δω με κριτηρια του τυπου"τι χρωμα εχει το πετσι του δολοφονου"?

Μπαρδον,αλλα αυτο στελνει την αιτιοκρατια ΠΕΡΙΠΑΤΟ,εκτος και αν ξεκιναμε απο την τερμα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ θεση οτι σημασια εχει πρωτα το χρωμα του πετσιου του δολοφονου.

ΥΓ Η του θυματος.Ασε που αυτοματως κατι τετοιο βαζει και τα εγκληματα σε ζυγαρια χρωματος πετσιου κλπ...και μετα λεμε γιατι ο φασισμος ανεβαινει...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν υπερασπιζεται ουτε λαθρο ουτε τπτ. Απλα δε θελει φασιστικη εκτροπη πχ. Αλλα σε μερικα πραγματα εχει αλλη οπτικη, η τα βλεπει αλλιως.
ποια φασιστικη εκτροπη ρε θα τρελαθουμε αυτα δεν γινονται.πασοκνδ εκτροπη γινεται ομως και εκει να δειτε πουτσα που εχει να πεσει σε ολους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δεν ειναι παντα μαφιοζικη βια. Δλδ οι πιτσιρικαδες με τα καλασνικοφ που εμπαιναν στα σπιτια ηταν μαφιοζοι.

Και οι μπατσοι δε κανουν τη δουλεια τους σωστα , οκ αλλα το θεμα παραμενει. Η βια ασκειται, αλλο ζητημα ποιος ειναι υπεθυνος να την καταστειλει.

Λεμε για πογκρομ. Οκ ας τα πουμε. Ποσα εχουν γινει , ποτε, που απο ποιους με ποια θυματα.

Μετα παμε στα αντιστοιχα σε ξενες και πολιτισμενες χωρες. Γερμανια, Ολλανδια.
Ποσους ντοπιους εκει εχουν φαει αλλοδαποι, ποσους το αντιστροφο? Καλα για να μη πω την Ρωσια π.χ.

Και παμε ενα στοιχημα? Το αμερικα πολεμαει στο Αφγανισταν απο το 2001. Εισαι να μετρησουμε ποσοι ελληνες εχουν σκοτωθει απο τοτε στην ελλαδα απο αλλοδαπους και ποσοι αμερικανοι στον πολεμο εκει?

Επισκέπτης
Απο την τελευταια πουτανα της ΕΣΣΔ μεχρι και τον πιο εκλεπτυγμενο δυτικο σας φτυνουν ρε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΡΣΕ!
Double_Moutza.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι πρεπει την μαφιοζικη βια,ελληνων η οχι,να την δω με κριτηρια του τυπου"τι χρωμα εχει το πετσι του δολοφονου"?

Μπαρδον,αλλα αυτο στελνει την αιτιοκρατια ΠΕΡΙΠΑΤΟ,εκτος και αν ξεκιναμε απο την τερμα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ θεση οτι σημασια εχει πρωτα το χρωμα του πετσιου του δολοφονου.

ΥΓ Η του θυματος.Ασε που αυτοματως κατι τετοιο βαζει και τα εγκληματα σε ζυγαρια χρωματος πετσιου κλπ...και μετα λεμε γιατι ο φασισμος ανεβαινει...

Γιατι για να τυχαινει- και στατιστικα δεν εξηγειται- να την κανουν αλλοδαποι κατα συντριπτικη πλειοψηφια, ΚΑΤΙ συμβαινει προφανως... Δεν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαιο.
Οσο για το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μην ορκιζεσαι κιολας...

Επισκέπτης
Γιατι για να τυχαινει- και στατιστικα δεν εξηγειται- να την κανουν αλλοδαποι κατα συντριπτικη πλειοψηφια, ΚΑΤΙ συμβαινει προφανως... Δεν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαιο.
Οσο για το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ μην ορκιζεσαι κιολας...
Παρακαλω στοιχεια,και οχι απο εγκληματικοτητατζιαρ και λοιπα.

Κατα τα αλλα η θεση μου ειναι καθαρη,για τη μαφιοζικη βια αρμοδια ειναι η αστυνομια.

Τις οποιες αιτιες της σε πολιτικο/κοινωνικο επιπεδο ομως δεν θα τις αναζητησω παρεα με τον Ελι Κασιντ,ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom