Επισκέπτης
κυριοι την καληνυχτα μου
Εγω βλεπω το αναποδο,οτι εφυγαν απο τις χωρες τους για να την κανουν απο τετοια σκηνικα.
Και απο μπλαμπλα με πχ πακια που λενε εδω ειναι πολυ καλα,υπαρχει πχ νομος(δηλαδη δεν γινεται χαμος)κλπ.
εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται ετσι ακριβως πολλες φορες...μετα επανερχομαι στα συγκαλα μου!Δεν ειναι και δεν ππεπει να ειναι ετσι φιλε. Να κατσουν στις πατριδες τους και να πολεμησουν εκει τον καπιταλισμο που τους εξαθλιωνει και τις θεοκρατικες χουντες. Αλλα αντι για τα δυσκολα προτειμουν να ερθουν στην Ευρωπη, την οποια κατακρινουν κιολας οτι δεν ειναι πολυ δημοκρατικη κι αλλοτε οτι δεν σεβετε το ισλαμ, για να γινουν χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη. Ε, οχι ουτε αλληλεγγυη θα δειξω για αυτους ουτε ανοχη.
Παντως οι αλλοδαποι θα εχουν δυσκολη νυχτα αποψε στην Πατρα. Μολις μου ειπαν οτι Πατρινοι και ατομα απο γυρω περιοχες μαζευονται στην Πατρα για κυνηγι αλλοδαπων. Κι απο μια ματια σε καποια site διαπιστωνω οτι ειναι αληθεια.
Παντως οι αλλοδαποι θα εχουν δυσκολη νυχτα αποψε στην Πατρα. Μολις μου ειπαν οτι Πατρινοι και ατομα απο γυρω περιοχες μαζευονται στην Πατρα για κυνηγι αλλοδαπων. Κι απο μια ματια σε καποια site διαπιστωνω οτι ειναι αληθεια.
ε οχι ρε πουστη τωρα το λενε;;; γμτ...... καλο κυνηγι να γυρισουν με γεματα τα.... καλαθιαΙΣΧΥΕΙ
και απο αθηνα κατεβαινουν
ΙΣΧΥΕΙ
και απο αθηνα κατεβαινουν
ε οχι ρε πουστη τωρα το λενε;;; γμτ...... καλο κυνηγι να γυρισουν με γεματα τα.... καλαθια
βαλε λινκ
λες να σκασει τσοπερας κασσιδιαρης με ρευμπαν?
σαλονικα ρε γμτ.....που μενεις;
ανακοινωση: οσα αδελφια συνΕλληνες πατε αποψε για κυνηγι σκατοχρωμοκεφαλων ριξτε και καμια για εμας τους Βορειους
αιμα τιμη Χρυση Αυγη
[move]θανατος στους ξενους, ξενος καλος ξενος νεκρος[/move]
Στο Αφγανισταν παντως δεν τρεχει μια.τι θα γινοταν εαν ελληνας μεταναστευε στο πακισταν και δολοφονουσε πακιστανο
οτι και εδω, θα ελευθερωναν τον Ελληνα αφου θα τον στηριζει η πακιστανικη αριστερασκεψου φιλε
τι θα γινοταν εαν ελληνας μεταναστευε στο πακισταν και δολοφονουσε πακιστανο
πως και με τι μανια αυτα τα σκουπιδια θα αντιδρουσαν απεναντι στους υπολοιπους ελληνες, τις γυναιακες τους, τα παιδια τους