Κανενας δεν λεει "ελατε να σας νομιμοποιησουμε". Ειναι ψευδες. Και επιμενεις. Αρα εσυ εισαι ο φανατικος. Απλα πραγματα. Θα συνεχισουμε αυτη τη συζητηση?
"Εσεις" ειστε οσοι με λετε φανατικο. Τι δεν καταλαβαινεις?
Σημερα ειναι πιο πιθανο να ψηφιζα Συριζα απο ό,τι πριν ενα χρονο. Αν τοτε η πιθανοτητα ηταν 0%, σημερα ειναι 1%.
Υπαρξιακο προβλημα εχουν οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τον εαυτο τους, κι εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Οι απογονοι δεν ειναι κατι που νιωθω οτι μου λειπει.
Μίσος δεν εχω για κανεναν. Απογοητευση και λυπηση για μια μεριδα της νεολαιας, που χαρακτηριζεται απο αμορφωσια, αγένεια, φτήνια, ναι. Ουδόλως ομως θεωρω οτι ειναι ετσι η πλειοψηφια της νεολαιας. Ούτε κατα διανοια
προσωπικός χαρακτηρισμός είναι όταν στον συνομιλητή σου λες "είναι παιδικό αυτό που λες "
Ενώ κάλλιστα μπορούσα να σου πω ότι οι συνεχείς εναλλαγές που κάνεις σε διαφορετικά κόμματα είναι δείγμα ανωριμότητας ,καιροσκοπισμού
και απόγνωσης
Αν δεν νιώθεις μαγκούφης που λένε στα χωριά ,είναι θετικό
Η νεολαία είναι πιό μορφωμένη από τα χρόνια που ήσουν νέος και όπως εσύ σαν τον ναυαγό έψαχνες λιμάνι να πιαστείς αλλάζοντας κόμματα,
έτσι και οι σημερινοί νέοι θα κάνουν λάθη μέχρι να κατασταλλάξουν κάπου
Επομένως είσαι αυτό που λέμε περιπαικτικά Κουλικός , δεν είσαι νέα δημοκρατία , σωστά ?
αν δηλαδή αύριο ο Κυριάκος φτιάξει σαν την αδελφή του κόμμα ,θα ακολουθήσεις , σωστά ?
Κανενας δεν λεει "ελατε να σας νομιμοποιησουμε". Ειναι ψευδες. Και επιμενεις. Αρα εσυ εισαι ο φανατικος. Απλα πραγματα. Θα συνεχισουμε αυτη τη συζητηση?
προσωπικός χαρακτηρισμός είναι όταν στον συνομιλητή σου λες "είναι παιδικό αυτό που λες "
Ενώ κάλλιστα μπορούσα να σου πω ότι οι συνεχείς εναλλαγές που κάνεις σε διαφορετικά κόμματα είναι δείγμα ανωριμότητας ,καιροσκοπισμού
και απόγνωσης
Αν δεν νιώθεις μαγκούφης που λένε στα χωριά ,είναι θετικό
Η νεολαία είναι πιό μορφωμένη από τα χρόνια που ήσουν νέος και όπως εσύ σαν τον ναυαγό έψαχνες λιμάνι να πιαστείς αλλάζοντας κόμματα,
έτσι και οι σημερινοί νέοι θα κάνουν λάθη μέχρι να κατασταλλάξουν κάπου
Επομένως είσαι αυτό που λέμε περιπαικτικά Κουλικός , δεν είσαι νέα δημοκρατία , σωστά ?
αν δηλαδή αύριο ο Κυριάκος φτιάξει σαν την αδελφή του κόμμα ,θα ακολουθήσεις , σωστά ?
Οχι βεβαια. Το να πω "ειναι παιδικο αυτο που λες" αποτελεί κρίση για μια διατυπωση σου και επ' ουδενί προσωπικό χαρακτηρισμό. Το "λες βλακείες" δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος. Το "εισαι βλακας" ειναι. Κατανοητο?
Θα ηταν απολυτο δικαιωμα σου να πεις ο,τι θελεις. Αλλά μου κάνει εντυπωση οτι αν ψηφιζα το ιδιο κομμα παντα θα με λεγατε φανατικο, ενω τωρα που δεν ψηφιζω το ιδιο κομμα, ειμαι καιροσκοπος. Κατι κακό πρέπει να ειμαι παντα, ετσι? Ε οχι ρε φιλε, δεν παει ετσι.
Μαγκούφης δεν νιωθω καθολου. Ειλικρινα.
Η νεολαια στο συνολο της και κατα μεσο ορο οντως ειναι πιο μορφωμενη. Ποιος λεει το αντιθετο? Αυτο ειπα? Πού το ειπα?
Αυτη τη στιγμη στηριζω (δεν "ειμαι") Νέα Δημοκρατια με αρχηγο τον Κυριάκο Μητσοτακη. Το επομενο ερωτημα σου θα ειναι αν θα ψηφιζα Συριζα με αρχηγο Κυριακο Μητσοτακη? Να ξαναπω οτι αυτο που λες ειναι παιδικο ή θα παρεξηγηθεις?
Πότε ειπα να βυθιζονται οι βάρκες?
Εγω ελεγα οτι ολοι οι πατριώταροι που θελουν βυθισμα στις βαρκες, να παρουν ενα οπλο και να τις πυροβολουν για να βυθιζονται.
Μετα μου λες γιατι "σταματαω" καμια φορα τη συζητηση.
Αφου καθε φορα καταληγει να πρεπει να εξηγω γιατι ειπα κατι που δεν ειπα.
Και ειναι κουραστικο.
Οχι βεβαια. Το να πω "ειναι παιδικο αυτο που λες" αποτελεί κρίση για μια διατυπωση σου και επ' ουδενί προσωπικό χαρακτηρισμό. Το "λες βλακείες" δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος. Το "εισαι βλακας" ειναι. Κατανοητο?
Θα ηταν απολυτο δικαιωμα σου να πεις ο,τι θελεις. Αλλά μου κάνει εντυπωση οτι αν ψηφιζα το ιδιο κομμα παντα θα με λεγατε φανατικο, ενω τωρα που δεν ψηφιζω το ιδιο κομμα, ειμαι καιροσκοπος. Κατι κακό πρέπει να ειμαι παντα, ετσι? Ε οχι ρε φιλε, δεν παει ετσι.
Μαγκούφης δεν νιωθω καθολου. Ειλικρινα.
Η νεολαια στο συνολο της και κατα μεσο ορο οντως ειναι πιο μορφωμενη. Ποιος λεει το αντιθετο? Αυτο ειπα? Πού το ειπα?
Αυτη τη στιγμη στηριζω (δεν "ειμαι") Νέα Δημοκρατια με αρχηγο τον Κυριάκο Μητσοτακη. Το επομενο ερωτημα σου θα ειναι αν θα ψηφιζα Συριζα με αρχηγο Κυριακο Μητσοτακη? Να ξαναπω οτι αυτο που λες ειναι παιδικο ή θα παρεξηγηθεις?
η δικαιολογία σου στον χαρακτηρισμό "παιδικό" απορρίπτεται , απορώ που είσαι δικηγόρος και χρησιμοποιείς τέτοιο ελαφρύ-αβάσιμο επιχείρημα
όταν αλλάζει κάποιος συνεχώς κόμμα ,από τα αριστερά προς τα δεξιά και από τα δεξιά προς τα αριστερά ,
πως μπορεί να χαρακτηρισθεί εκτός από sic μπερδεμένος - θολωμένος ?
Όμως γι αυτό κάνουμε κουβέντα ,για να δούμε και αν είναι πιστευτά όσα ο καθένας μας λέει,αν μιλάει την αλήθεια ή λεει ψέματα
Και εσύ δεν πείθεις ότι έχεις ψηφίσει αριστερά-πασόκ- γαπ-σημίτη και είδες το φως το αληθινό στον Κούλη
επανέρχεσαι στο "παιδικό" , επαναλαμβανόμενο σφάλμα !!! έχεις ψηφίσει όλα τα κόμματα , για ποιό λόγο να μην ψηφίσεις σύριζα
κάποια στιγμή ? αφού τις έχεις τις εναλλαγές των αντιθέτων, αν υποθέσουμε ότι Κούλης -σύριζα είναι αντίθετα
Νομίζω ότι θεωρείς την ομοφυλοφιλία ,ανωμαλία
Εάν ο Κούλης προχωρήσει νομοσχέδια ομο , θα σε πειράξει ή θα υπερισχύσει ο κομματικός φανατισμός σου ?
Πότε ειπα να βυθιζονται οι βάρκες?
Εγω ελεγα οτι ολοι οι πατριώταροι που θελουν βυθισμα στις βαρκες, να παρουν ενα οπλο και να τις πυροβολουν για να βυθιζονται.
Μετα μου λες γιατι "σταματαω" καμια φορα τη συζητηση.
Αφου καθε φορα καταληγει να πρεπει να εξηγω γιατι ειπα κατι που δεν ειπα.
Και ειναι κουραστικο.
Τα ρεμάλια που βρίζουν στις συναυλίες είναι παιδάκια που δεν έχουν μολυνθεί ακόμα από το συμφέρον που έχεις μολυνθεί εσύ ώστε να ξεχάσεις ότι κάποτε και εσύ δεν ήσουν χοντρόπετσος.
Μη σε νοιάζει και θα φροντίσει η κοινωνία και η Ελλάδα 2.0 να τα φέρει στα μέτρα σου
η δικαιολογία σου στον χαρακτηρισμό "παιδικό" απορρίπτεται , απορώ που είσαι δικηγόρος και χρησιμοποιείς τέτοιο ελαφρύ-αβάσιμο επιχείρημα
όταν αλλάζει κάποιος συνεχώς κόμμα ,από τα αριστερά προς τα δεξιά και από τα δεξιά προς τα αριστερά ,
πως μπορεί να χαρακτηρισθεί εκτός από sic μπερδεμένος - θολωμένος ?
Όμως γι αυτό κάνουμε κουβέντα ,για να δούμε και αν είναι πιστευτά όσα ο καθένας μας λέει,αν μιλάει την αλήθεια ή λεει ψέματα
Και εσύ δεν πείθεις ότι έχεις ψηφίσει αριστερά-πασόκ- γαπ-σημίτη και είδες το φως το αληθινό στον Κούλη
επανέρχεσαι στο "παιδικό" , επαναλαμβανόμενο σφάλμα !!! έχεις ψηφίσει όλα τα κόμματα , για ποιό λόγο να μην ψηφίσεις σύριζα
κάποια στιγμή ? αφού τις έχεις τις εναλλαγές των αντιθέτων, αν υποθέσουμε ότι Κούλης -σύριζα είναι αντίθετα
Νομίζω ότι θεωρείς την ομοφυλοφιλία ,ανωμαλία
Εάν ο Κούλης προχωρήσει νομοσχέδια ομο , θα σε πειράξει ή θα υπερισχύσει ο κομματικός φανατισμός σου
Το "απορρίπτεται" ειναι η γνωμη σου. Εν προκειμενω εσφαλμένη οπως τεκμηρίωσα. Προφανως ως δικηγορος γνωριζω καλυτερα τι ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος αντικειμενικα και τι οχι (διακρινω μια ειρωνια για την ικανοτητα μου ως δικηγορος να θετω επιχειρηματα καθαρα νομικης φυσεως?)
Δεν θελω να πεισω κανέναν για τίποτα. Ποιον πρέπει να πεισω δηλαδη για το αν εκανα "καλα" να ψηφισω ΠΑΣΟΚ το 2000? Σοβαρα τωρα?
Αν καποια στιγμη θεωρησω οτι ο Συριζα ειναι ωφελιμος για την χωρα, πες μου εναν λογο να μην τον ψηφισω.
Ποια ειναι τα "νομοσχεδια ομο"?
Αν θελω να χαλαρωσω ακουω τραγουδια οπως το "fallen angel" των "my dying bride" ή το "jesus blood" του Gavin Bryars.