Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
Είσαι παλιός εγώ το έχω ακούσει live μόνο σε coverτο έχω ακούσει live πλατεία και κύτταρο
Ταιριάζει γάντι με την σημερινή κυβέρνηση ούτε το μέλλον να έβλεπαν
Είσαι παλιός εγώ το έχω ακούσει live μόνο σε coverτο έχω ακούσει live πλατεία και κύτταρο
κύτταρο πρέπει να ήταν 2014, κάπου εκείΕίσαι παλιός εγώ το έχω ακούσει live μόνο σε cover
Ναι, οπως τα βρισιδια στο Μητσοτακη σε κατι συναυλιες σκουπιδοτράπερ, μετα ηρθε το 41%Είσαι παλιός εγώ το έχω ακούσει live μόνο σε cover
Σκουπιδοτράπερ ο Λεξ ρε μπούμερ?Ναι, οπως τα βρισιδια στο Μητσοτακη σε κατι συναυλιες σκουπιδοτράπερ, μετα ηρθε το 41%
Ας συνεχισουν να γινει 51%
ΑνατριχιασαΣκουπιδοτράπερ ο Λεξ ρε μπούμερ?
Αν πάνε να ψηφίσουν (σε 1-2 χρόνια που θα μεγαλώσουν) όλοι αυτοί που πάνε σε αυτές τις συναυλίες θα γίνει 5.1%
Κοίτα κάτι το φορολογικό κάτι το μεταναστευτικό.....σε λίγο θα φωνάζουν μητσοτάκη γαμιέσαι και μέσα από το κόμμα να ξέρεις....αν δε το φωνάζουν ήδη
Έλα μωρέ και με δαύτη τη σκρόφα τώρα....
Η "ελληνιδα Μελονι" μηχεσωβραδιατικαΈλα μωρέ και με δαύτη τη σκρόφα τώρα....
Δεν σε πιάνουν εσένα αυτά όλα τα κομματόσκυλα είναι χοντρόπετσαΑνατριχιασα
Aν πονταριζες οτι εγω ειμαι πιο χοντροπετσος απο τα ρεμαλια που πανε και βριζουνε στις συναυλίες, θα εχανες.Δεν σε πιάνουν εσένα αυτά όλα τα κομματόσκυλα είναι χοντρόπετσα
το γύρισες σε ΙΚΕ για να μη σε ποιάσει το τεκμήριο για το 24 ή ακόμα?
εσύ βρίζεις και υστεριάζεις σε ένα φόρουμ ,Aν πονταριζες οτι εγω ειμαι πιο χοντροπετσος απο τα ρεμαλια που πανε και βριζουνε στις συναυλίες, θα εχανες.
σκληρος φασαιος Αλεξ,συναυλιακος, με ομαδικο ντου στο Rock Festival και καγκελακι ΓεωπονικηAν πονταριζες οτι εγω ειμαι πιο χοντροπετσος απο τα ρεμαλια που πανε και βριζουνε στις συναυλίες, θα εχανες.
Τα ρεμάλια που βρίζουν στις συναυλίες είναι παιδάκια που δεν έχουν μολυνθεί ακόμα από το συμφέρον που έχεις μολυνθεί εσύ ώστε να ξεχάσεις ότι κάποτε και εσύ δεν ήσουν χοντρόπετσος.Aν πονταριζες οτι εγω ειμαι πιο χοντροπετσος απο τα ρεμαλια που πανε και βριζουνε στις συναυλίες, θα εχανες.
Αχου μωρε τα καημενα, που "επωμιζονται" ευθυνες και αμαρτιες...εσύ βρίζεις και υστεριάζεις σε ένα φόρουμ ,
οι νέοι που επωμίζονται τις δικές σου αμαρτίες , να μη βρίσουνε ?
μουσική ακούς καθόλου ?
Αχου μωρε τα αμολυντα παιδακια....Τι συγκινητικοΤα ρεμάλια που βρίζουν στις συναυλίες είναι παιδάκια που δεν έχουν μολυνθεί ακόμα από το συμφέρον που έχεις μολυνθεί εσύ ώστε να ξεχάσεις ότι κάποτε και εσύ δεν ήσουν χοντρόπετσος.
Μη σε νοιάζει και θα φροντίσει η κοινωνία και η Ελλάδα 2.0 να τα φέρει στα μέτρα σου
σκληρος φασαιος Αλεξ,συναυλιακος, με ομαδικο ντου στο Rock Festival και καγκελακι Γεωπονικη
μπα πιο συγκινητικό ήταν να βλέπουμε τον Άδωνη να αφήνει κλανιές από το σφίξιμο επειδή έπρεπε να υπερασπιστεί την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών....και λίγο αστείο.....τραγελαφικό βασικάΑχου μωρε τα αμολυντα παιδακια....Τι συγκινητικο
γιατί είσαι νευρικούλης ? επιθετικός ?Αχου μωρε τα καημενα, που "επωμιζονται" ευθυνες και αμαρτιες...
Θα βαλω τα κλαμματα.
Μουσικη φυσικα ακουω.
Σκουπιδια ομως οχι.
Πολιτικη Ανοιξη, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό, Οικολόγους, ΚΙΔΗΣΟτι ψήφιζες τύπε τόσα χρόνια ?