Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Πολιτικη Ανοιξη, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό, Οικολόγους, ΚΙΔΗΣΟ
πολιτική άνοιξη γιατί ψήφιζες ?

σημαιάκια πασοκ κούναγες όταν οι νεοδημοκράτες έχαναν και έκλαιγαν ?

μετάνοιωσες για τις επιλογές σου ? δηλαδή μεγαλώνοντας , ωρίμασες ?

παιδιά έχεις ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
δηλαδη απο τα 3 εκατομμυρια ανεργους δεν μπορει να βρει-υποχρεωσει η ΔΥΠΑ 30 χιλιαδες να μαζεψουν τις ελιες,αυτο μας λεει ο Κουλης.
επισης μας λεει οτι αν εφερνε την τροπολογια ο ΣΥΡΙΖΑ,θα την ψηφιζε:confused::confused::confused:
Μη τα πιστεύεις αυτά μαν

δεν υπάρχει πραγματικός άνεργος δουλεύουν όλοι μαύρα και τα 40 δις της παραοικονομίας αυτοί τα μαζεύουν όχι τα μαγαζιά που πάνε και διασκεδάζουν οι γαλάζιοι βουλευτές ούτε κάτι εταιρείες παραγωγής :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πολιτική άνοιξη γιατί ψήφιζες ?

σημαιάκια πασοκ κούναγες όταν οι νεοδημοκράτες έχαναν και έκλαιγαν ?

μετάνοιωσες για τις επιλογές σου ? δηλαδή μεγαλώνοντας , ωρίμασες ?

παιδιά έχεις ?
Γιατι το 1993 πιστευα στον Αντωνη Σαμαρα

Ναι.

Δεν εχω μετανιωσει για καμια επιλογη μου σε καλπη. Ολοι ωριμαζουν. Οσοι τουλαχιστον εχουν μια στοιχειωδη ευφυια.

Οχι.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.041
Πόντοι
3.656

Ναι.

Δεν εχω μετανιωσει για καμια επιλογη μου σε καλπη. Ολοι ωριμαζουν. Οσοι τουλαχιστον εχουν μια στοιχειωδη ευφυια.

Οχι.
αν δεν μετάνιωνες για καμία επιλογή σου γιατί άλλαζες συνέχεια κόμματα ?

σε κάθε κόμμα που διάλεγες ήσουνα πάντα φανατικός ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν δεν μετάνοιωνες για καμία επιλογή σου γιατί άλλαζες συνέχεια κόμματα ?

σε κάθε κόμμα που διάλεγες ήσουνα πάντα φανατικός ?
Γιατι οι επιλογες μας καθε φορα εξαρτωνται απο το πλαισιο της συγκεκριμενης στιγμης. Το οτι αλλαζα κομμα δεν σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη επιλογη μου. Ειναι παιδικο αυτο που λες. Σημαινει οτι σε μια δεδομενη στιγμη θεωρουσα χρησιμο κατι άλλο.

Ποτέ δεν εχω υπαρξει φανατικος με κανενα κομμα. Ούτε καν με το τωρινο. Αυτα τα λετε εσεις. Αποδειξη οτι το Μάιο δεν ψηφισα καν ΝΔ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
αν δεν ήσουν ''φανατικός'' (συμφεροντολόγος) με τη νδ θα είχες το σθένος να σχολιάσεις αρνητικά τα κακώς κείμενα και όχι να προσπαθείς να τα ξεπλύνεις.

Άσε ρε πονηρέ :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν δεν ήσουν ''φανατικός'' (συμφεροντολόγος) με τη νδ θα είχες το σθένος να σχολιάσεις αρνητικά τα κακώς κείμενα και όχι να προσπαθείς να τα ξεπλύνεις.

Άσε ρε πονηρέ :confused:
Το οτι διαφωνω σε αυτο που χαρακτηριζεις εσυ "κακώς κειμενο" δεν με κάνει φανατικο. Με την ιδια λογικη, εσεις δεν βλεπετε κανένα "καλώς κειμενο" αρα θα μπορούσα να σας χαρακτηρισω φανατικους απο την αναποδη.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.041
Πόντοι
3.656
Γιατι οι επιλογες μας καθε φορα εξαρτωνται απο το πλαισιο της συγκεκριμενης στιγμης. Το οτι αλλαζα κομμα δεν σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη επιλογη μου. Ειναι παιδικο αυτο που λες. Σημαινει οτι σε μια δεδομενη στιγμη θεωρουσα χρησιμο κατι άλλο.

Ποτέ δεν εχω υπαρξει φανατικος με κανενα κομμα. Ούτε καν με το τωρινο. Αυτα τα λετε εσεις. Αποδειξη οτι το Μάιο δεν ψηφισα καν ΝΔ
όταν συζητάς καλό είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να μην μιλάς αόριστα ,"εσείς"

με το σκεπτικό σου ,μπορεί να ψηφίσεις κάποια στιγμή σύριζα ?

ότι είσαι μεγάλος σε ηλικία και στερείσαι απογόνων σου δημιουργεί υπαρξιακό πρόβλημα ?
και μίσος για την νεολαία ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Το οτι διαφωνω σε αυτο που χαρακτηριζεις εσυ "κακώς κειμενο" δεν με κάνει φανατικο. Με την ιδια λογικη, εσεις δεν βλεπετε κανένα "καλώς κειμενο" αρα θα μπορούσα να σας χαρακτηρισω φανατικους απο την αναποδη.
Όχι.

Εκτός αν μπορείς να μου βρεις ένα ποστ σου τα τελευταία 3 χρόνια που να καυτηριάζει ένα (πραγματικά) κακώς κείμενο...και κακώς κείμενο ορίζουμε κάτι που το 90% του κόσμου θεωρεί κακό.

Δεν φταίει ο άλλος όταν τα καλώς κείμενα περιορίζονται σε μαλακιούλες. Νομίζω όλοι είπαμε μπράβο για το gov.gr και τι έγινε? Μπορεί να συγκριθεί με τα εγκλήματα?

Βασικά σου θυμίζω ότι πριν από 2 χρόνια (τόσο ήταν?) που έστελναν οι τούρκοι μετανάστες στα σύνορα να προσπαθούν να σπάσουν τους φράχτες....είχες πει αν τους αφήσει να περάσουν δε θα ξανά ψηφίσω ποτέ νδ.

και σήμερα τους αφήνει με νόμο του κράτους. Και εσύ αυτό αντί να το καυτηριάσεις το υποστηρίζεις όπως φαίνεται. Ποιος είναι ο φανατικός?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όταν συζητάς καλό είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να μην μιλάς αόριστα ,"εσείς"

με το σκεπτικό σου ,μπορεί να ψηφίσεις κάποια στιγμή σύριζα ?

ότι είσαι μεγάλος σε ηλικία και στερείσαι απογόνων σου δημιουργεί υπαρξιακό πρόβλημα ?
και μίσος για την νεολαία ?
Ποιος ηταν ο προσωπικος χαρακτηρισμος?

"Εσεις" ειστε οσοι με λετε φανατικο. Τι δεν καταλαβαινεις?

Σημερα ειναι πιο πιθανο να ψηφιζα Συριζα απο ό,τι πριν ενα χρονο. Αν τοτε η πιθανοτητα ηταν 0%, σημερα ειναι 1%.

Υπαρξιακο προβλημα εχουν οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τον εαυτο τους, κι εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Οι απογονοι δεν ειναι κατι που νιωθω οτι μου λειπει.

Μίσος δεν εχω για κανεναν. Απογοητευση και λυπηση για μια μεριδα της νεολαιας, που χαρακτηριζεται απο αμορφωσια, αγένεια, φτήνια, ναι. Ουδόλως ομως θεωρω οτι ειναι ετσι η πλειοψηφια της νεολαιας. Ούτε κατα διανοια

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και σήμερα τους αφήνει με νόμο του κράτους. Και εσύ αυτό αντί να το καυτηριάσεις το υποστηρίζεις όπως φαίνεται. Ποιος είναι ο φανατικός?????
Δεν το καυτηριαζω γιατι πολυ απλα αυτο που λες δεν υφισταται. Εσυ εισαι ο φανατικος, που εν γνωσει σου υποστηριζεις κατι εσφαλμενο που δεν ισχυει για να κάνεις κριτικη στο κομμα που δεν γουσταρεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν το καυτηριαζω γιατι πολυ απλα αυτο που λες δεν υφισταται. Εσυ εισαι ο φανατικος, που εν γνωσει σου υποστηριζεις κατι εσφαλμενο που δεν ισχυει για να κάνεις κριτικη στο κομμα που δεν γουσταρεις.
Τι δεν υφίσταται?

Ο Άδωνης σήμερα έλεγε ότι ο εως τώρα νόμος τους νομιμοποιεί (χωρίς χαρτιά) μετά από 7 χρόνια

και με την τροπολογία νομιμοποιούνται σε 2 χρόνια αρκεί να έχουν δουλέψει και να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Για μαλάκα με περνάς?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596
Ποιος ηταν ο προσωπικος χαρακτηρισμος?

"Εσεις" ειστε οσοι με λετε φανατικο. Τι δεν καταλαβαινεις?

Σημερα ειναι πιο πιθανο να ψηφιζα Συριζα απο ό,τι πριν ενα χρονο. Αν τοτε η πιθανοτητα ηταν 0%, σημερα ειναι 1%.

Υπαρξιακο προβλημα εχουν οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τον εαυτο τους, κι εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Οι απογονοι δεν ειναι κατι που νιωθω οτι μου λειπει.

Μίσος δεν εχω για κανεναν. Απογοητευση και λυπηση για μια μεριδα της νεολαιας, που χαρακτηριζεται απο αμορφωσια, αγένεια, φτήνια, ναι. Ουδόλως ομως θεωρω οτι ειναι ετσι η πλειοψηφια της νεολαιας. Ούτε κατα διανοια
τυπε τωρα που δεν θα ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ ουτε ο Κασελακης θα ψηφισεις εσυ:new_shocked::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι δεν υφίσταται?

Ο Άδωνης σήμερα έλεγε ότι ο εως τώρα νόμος τους νομιμοποιεί (χωρίς χαρτιά) μετά από 7 χρόνια

και με την τροπολογία νομιμοποιούνται σε 2 χρόνια αρκεί να έχουν δουλέψει και να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Για μαλάκα με περνάς?
Ξαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Ξαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.
Ναι μπράβο ρίχτο στις υπεκφυγές όπως πάντα

Δεν είσαι πιο έξυπνος από τους άλλους όπως νομίζεις επειδή ξέρεις νομικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι μπράβο ρίχτο στις υπεκφυγές όπως πάντα

Καμια υπεκφυγη. Αν αρχισω να λεω παλι τα ιδια θα ειναι σαν να σε υποτιμω. Και δεν το θελω. Ειπες οτι ειχα γραψει οτι αν αφησει ο Κουλης τους μεταναστες απο τον Εβρο δεν θα ψηφισω ΝΔ. Φυσικα δεν τους αφησε, ούτε τους αφηνει τωρα. Τι δεν καταλαβαινεις?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.027
Πόντοι
22.266
Δεν πρόλαβε να ψηφιστεί ο νόμος και όλα τα πακιστανια που δούλευαν παλιά σε εμένα , μού παίρνουν τηλ για να προσλάβω συγγενείς τους :confused:
Θα καταργήσω το πακιστανικό μου τηλ ..δεν πάει άλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πιο εξυπνος ειμαι απο τους περισσοτερους εδω μεσα ούτως ή αλλως, ανεξαρτητως των νομικων γνωσεων.

Υ.Γ. Δεν φανταζομαι να διαφωνεις σε αυτο?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Καμια υπεκφυγη. Αν αρχισω να λεω παλι τα ιδια θα ειναι σαν να σε υποτιμω. Και δεν το θελω. Ειπες οτι ειχα γραψει οτι αν αφησει ο Κουλης τους μεταναστες απο τον Εβρο δεν θα ψηφισω ΝΔ. Φυσικα δεν τους αφησε, ούτε τους αφηνει τωρα. Τι δεν καταλαβαινεις?
Την κολοκυθιά θα παίξουμε???

Η πολιτική του από φυλάμε τα σύνορα έγινε ελάτε να σας νομιμοποιήσουμε και δεν άλλαξε τίποτα ε?

Ναι δεν τους αφήνει...τους λέει δε θα μπείτε δε κάνει....αλλά ΑΝ τα καταφέρετε σας έχουμε έτοιμη δουλειά και χαρτιά σε 2 χρόνια

αρκεί να γαμηθείτε να φτιάξετε φτηνά το Ελληνικό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.027
Πόντοι
22.266

Ναι.

Οχι.
Κακώς ,,να κάνεις !!

Τα παιδιά είναι ευτυχία :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom