πολιτική άνοιξη γιατί ψήφιζες ?Πολιτικη Ανοιξη, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό, Οικολόγους, ΚΙΔΗΣΟ
σημαιάκια πασοκ κούναγες όταν οι νεοδημοκράτες έχαναν και έκλαιγαν ?
μετάνοιωσες για τις επιλογές σου ? δηλαδή μεγαλώνοντας , ωρίμασες ?
παιδιά έχεις ?
πολιτική άνοιξη γιατί ψήφιζες ?Πολιτικη Ανοιξη, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό, Οικολόγους, ΚΙΔΗΣΟ
Μη τα πιστεύεις αυτά μανδηλαδη απο τα 3 εκατομμυρια ανεργους δεν μπορει να βρει-υποχρεωσει η ΔΥΠΑ 30 χιλιαδες να μαζεψουν τις ελιες,αυτο μας λεει ο Κουλης.
επισης μας λεει οτι αν εφερνε την τροπολογια ο ΣΥΡΙΖΑ,θα την ψηφιζε
Γιατι το 1993 πιστευα στον Αντωνη Σαμαραπολιτική άνοιξη γιατί ψήφιζες ?
σημαιάκια πασοκ κούναγες όταν οι νεοδημοκράτες έχαναν και έκλαιγαν ?
μετάνοιωσες για τις επιλογές σου ? δηλαδή μεγαλώνοντας , ωρίμασες ?
παιδιά έχεις ?
αν δεν μετάνιωνες για καμία επιλογή σου γιατί άλλαζες συνέχεια κόμματα ?Γιατι το 1993 πιστευα στον Αντωνη Σαμαρα
Ναι.
Δεν εχω μετανιωσει για καμια επιλογη μου σε καλπη. Ολοι ωριμαζουν. Οσοι τουλαχιστον εχουν μια στοιχειωδη ευφυια.
Οχι.
Γιατι οι επιλογες μας καθε φορα εξαρτωνται απο το πλαισιο της συγκεκριμενης στιγμης. Το οτι αλλαζα κομμα δεν σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη επιλογη μου. Ειναι παιδικο αυτο που λες. Σημαινει οτι σε μια δεδομενη στιγμη θεωρουσα χρησιμο κατι άλλο.αν δεν μετάνοιωνες για καμία επιλογή σου γιατί άλλαζες συνέχεια κόμματα ?
σε κάθε κόμμα που διάλεγες ήσουνα πάντα φανατικός ?
Το οτι διαφωνω σε αυτο που χαρακτηριζεις εσυ "κακώς κειμενο" δεν με κάνει φανατικο. Με την ιδια λογικη, εσεις δεν βλεπετε κανένα "καλώς κειμενο" αρα θα μπορούσα να σας χαρακτηρισω φανατικους απο την αναποδη.αν δεν ήσουν ''φανατικός'' (συμφεροντολόγος) με τη νδ θα είχες το σθένος να σχολιάσεις αρνητικά τα κακώς κείμενα και όχι να προσπαθείς να τα ξεπλύνεις.
Άσε ρε πονηρέ
όταν συζητάς καλό είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να μην μιλάς αόριστα ,"εσείς"Γιατι οι επιλογες μας καθε φορα εξαρτωνται απο το πλαισιο της συγκεκριμενης στιγμης. Το οτι αλλαζα κομμα δεν σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη επιλογη μου. Ειναι παιδικο αυτο που λες. Σημαινει οτι σε μια δεδομενη στιγμη θεωρουσα χρησιμο κατι άλλο.
Ποτέ δεν εχω υπαρξει φανατικος με κανενα κομμα. Ούτε καν με το τωρινο. Αυτα τα λετε εσεις. Αποδειξη οτι το Μάιο δεν ψηφισα καν ΝΔ
Όχι.Το οτι διαφωνω σε αυτο που χαρακτηριζεις εσυ "κακώς κειμενο" δεν με κάνει φανατικο. Με την ιδια λογικη, εσεις δεν βλεπετε κανένα "καλώς κειμενο" αρα θα μπορούσα να σας χαρακτηρισω φανατικους απο την αναποδη.
Ποιος ηταν ο προσωπικος χαρακτηρισμος?όταν συζητάς καλό είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να μην μιλάς αόριστα ,"εσείς"
με το σκεπτικό σου ,μπορεί να ψηφίσεις κάποια στιγμή σύριζα ?
ότι είσαι μεγάλος σε ηλικία και στερείσαι απογόνων σου δημιουργεί υπαρξιακό πρόβλημα ?
και μίσος για την νεολαία ?
Δεν το καυτηριαζω γιατι πολυ απλα αυτο που λες δεν υφισταται. Εσυ εισαι ο φανατικος, που εν γνωσει σου υποστηριζεις κατι εσφαλμενο που δεν ισχυει για να κάνεις κριτικη στο κομμα που δεν γουσταρεις.και σήμερα τους αφήνει με νόμο του κράτους. Και εσύ αυτό αντί να το καυτηριάσεις το υποστηρίζεις όπως φαίνεται. Ποιος είναι ο φανατικός?????
Τι δεν υφίσταται?Δεν το καυτηριαζω γιατι πολυ απλα αυτο που λες δεν υφισταται. Εσυ εισαι ο φανατικος, που εν γνωσει σου υποστηριζεις κατι εσφαλμενο που δεν ισχυει για να κάνεις κριτικη στο κομμα που δεν γουσταρεις.
τυπε τωρα που δεν θα ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ ουτε ο Κασελακης θα ψηφισεις εσυΠοιος ηταν ο προσωπικος χαρακτηρισμος?
"Εσεις" ειστε οσοι με λετε φανατικο. Τι δεν καταλαβαινεις?
Σημερα ειναι πιο πιθανο να ψηφιζα Συριζα απο ό,τι πριν ενα χρονο. Αν τοτε η πιθανοτητα ηταν 0%, σημερα ειναι 1%.
Υπαρξιακο προβλημα εχουν οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο τον εαυτο τους, κι εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Οι απογονοι δεν ειναι κατι που νιωθω οτι μου λειπει.
Μίσος δεν εχω για κανεναν. Απογοητευση και λυπηση για μια μεριδα της νεολαιας, που χαρακτηριζεται απο αμορφωσια, αγένεια, φτήνια, ναι. Ουδόλως ομως θεωρω οτι ειναι ετσι η πλειοψηφια της νεολαιας. Ούτε κατα διανοια
Ξαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.Τι δεν υφίσταται?
Ο Άδωνης σήμερα έλεγε ότι ο εως τώρα νόμος τους νομιμοποιεί (χωρίς χαρτιά) μετά από 7 χρόνια
και με την τροπολογία νομιμοποιούνται σε 2 χρόνια αρκεί να έχουν δουλέψει και να συνεχίσουν να δουλεύουν.
Για μαλάκα με περνάς?
Ναι μπράβο ρίχτο στις υπεκφυγές όπως πάνταΞαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.
Καμια υπεκφυγη. Αν αρχισω να λεω παλι τα ιδια θα ειναι σαν να σε υποτιμω. Και δεν το θελω. Ειπες οτι ειχα γραψει οτι αν αφησει ο Κουλης τους μεταναστες απο τον Εβρο δεν θα ψηφισω ΝΔ. Φυσικα δεν τους αφησε, ούτε τους αφηνει τωρα. Τι δεν καταλαβαινεις?Ναι μπράβο ρίχτο στις υπεκφυγές όπως πάντα
Δεν είσαι πιο έξυπνος από τους άλλους όπως νομίζεις επειδή ξέρεις νομικά.
Πιο εξυπνος ειμαι απο τους περισσοτερους εδω μεσα ούτως ή αλλως, ανεξαρτητως των νομικων γνωσεων.Δεν είσαι πιο έξυπνος από τους άλλους όπως νομίζεις επειδή ξέρεις νομικά.
Την κολοκυθιά θα παίξουμε???Καμια υπεκφυγη. Αν αρχισω να λεω παλι τα ιδια θα ειναι σαν να σε υποτιμω. Και δεν το θελω. Ειπες οτι ειχα γραψει οτι αν αφησει ο Κουλης τους μεταναστες απο τον Εβρο δεν θα ψηφισω ΝΔ. Φυσικα δεν τους αφησε, ούτε τους αφηνει τωρα. Τι δεν καταλαβαινεις?
Κακώς ,,να κάνεις !!Γιατι το 1993 πιστευα στον Αντωνη Σαμαρα
Ναι.
Δεν εχω μετανιωσει για καμια επιλογη μου σε καλπη. Ολοι ωριμαζουν. Οσοι τουλαχιστον εχουν μια στοιχειωδη ευφυια.
Οχι.