alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Να την χαιρεσαιδεν κάθομαι να δω λατινοπούλου αλλά στάνταρ αφού διαφωνείς κάτι καλό θα είπε
Να την χαιρεσαιδεν κάθομαι να δω λατινοπούλου αλλά στάνταρ αφού διαφωνείς κάτι καλό θα είπε
πάρτην στο κουλοκόμμα, πιό δεξιά είναι από τους Καιρίδηδες , τους Μοσκώφ τους Θεοχάρηδες Γεραπετρίτηδες ,Να την χαιρεσαι
Στο κομμα την ειχαμε, να σου θυμισω.πάρτην στο κουλοκόμμα, πιό δεξιά είναι από τους Καιρίδηδες , τους Μοσκώφ τους Θεοχάρηδες Γεραπετρίτηδες ,
λίγο ντροπή ρε !!!
δεν κατάλαβες , για την κυρα Τασία λέωΣτο κομμα την ειχαμε, να σου θυμισω.
Και βαρεθηκαμε να μας εκθετει με μαλακίες ολη την ωρα
Χαρισμα σας
Η μπουμπουκα περναει ενα δραμα αστο κριμα το μουροχαυλο
ΝΕΑ ΛΑΘΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΝΕΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΑ.ψηφιζεται αυριο η αδεια παραμονης σε μερικα εκατομμυρια ακομη Γεωργιανους Μπουκαδορους-Αλγερινους πορτοφολαδες Αλβανους ντιλερς,Νιγηριανους scammers,Aφγανους μαχαιροβγαλτες, και σε καθε αλλον πικραμενο απο το πιο απομακρυσμενο χωριο Τζιμπουτι,Σομαλιας,Μπαλουχισταν,Μπαλγκλαντες,συνεχιζει απτοητος ο Κουλης να μπολιαζει,οχι Ελληνες πλεον,αλλα τους 6-7 εκατομμυρια υπαρχοντες λαθρο ,με καινουριους λαθρο
41%ΝΕΑ ΛΑΘΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΝΕΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΑ.
Κακώς. Πρέπει να διαγραφειKoμματικη πειθαρχεια για ολους εκτος απο τον Αντωνακη,γελανε και οι πετρες.
λαθρολαγνος 3ης καλειται στο νημα
πανετοιμοι για ελαιοσυγκομιδη ολοι τους
NEA ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑ ΑΕ, ΝΕΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΔΩΝΗ ΠΟΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣΝΕΑ ΛΑΘΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΝΕΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΑ.
Ετσι με την τεχνολογια θα παμε μπροστα .Τωρα που εχει ο αλλος δυο και τρεις χιλιαδες ελιες δεν ειναι οπως παλια που ειχε εκατο ριζες αρα παμε σε <<βιομηχανικη παραγωγη>>με την βοηθεια μηχανηματων.
Να δούμε τύποι τι θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, έβαλε κανείς μυαλό ή μας αρέσει αυτό που έχουμε;Αγκάπη μου, ζωή μου, καρντούλα μου, θησαυρέ μου… Τώρα πάει μπροστά. Ελλάδα πάει μπροστά», ακούγεται να λέει και προτρέπει σε όσους μετανάστες βρέθηκαν παράνομα στην Ελλάδα να μην φύγουν για τη Σουηδία. «Κύριο Μητσοτάκη ντώσει καρτιά, ξέρεις ντικό μας Πακιστανό πόσο καρούμενο είναι;», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Πακιστανός εργάτης γης... δοξάζει τον Μητσοτάκη για την τροπολογία περί παράνομων μεταναστών!
Την ώρα που η (ν)τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες έχει προκαλέσει ομαδικά πυρά κατά της κυβέρνησης, αλλα και εσωκομματικούς τριγμούς, υπάρχουν καιwww.newsbreak.gr
το έχω ακούσει live πλατεία και κύτταροNEA ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑ ΑΕ, ΝΕΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΔΩΝΗ ΠΟΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
όπως λέει ένα τραγούδι
είναι μόνο μια Μπασταρδοκρατία
Που ήσουνα μωρη σοφία Βούλτεψη κρυμμένη;41%
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κακώς. Πρέπει να διαγραφει