Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.674
- Πόντοι
- 6.946
Το πολύ σωστά που αναφέρεται?Πολύ σωστά.
Στο ότι θα μαντρωθούν μόνοι τους. Και πλέον θα ξέρουμε, ποιοι είναι, που μένουν και αν, που και ποτε δουλεύουν.Το πολύ σωστά που αναφέρεται?
82%Συγχαρητήρια ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψηφίσατε το νομοσχέδιο. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ όλων των κομμάτων, θα έπρεπε να κάνετε χαρακίρι από ντροπή και την κομματική πειθαρχία να την τρίψετε στα μούτρα του προέδρου σας.
Δηλαδή για να καταλάβω τώρα....Στο ότι θα μαντρωθούν μόνοι τους. Και πλέον θα ξέρουμε, ποιοι είναι, που μένουν και αν, που και ποτε δουλεύουν.
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό: βρίσκω ΑΝΟΥΣΙΑ την ύπαρξη των κομμάτων αυτών που τους βοήθησαν (ανδρουλάκηδες, κλασσελάκηδες, ζωές, κ.λ.π. ) , ας προσχωρήσουν στην ΝΔ τουλάχιστον, να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοδυναμία.Και που υπάρχουν, τζάμπα υπάρχουν.
Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.Δεν έχεις και άδικο σε αυτό: βρίσκω ΑΝΟΥΣΙΑ την ύπαρξη των κομμάτων αυτών που τους βοήθησαν (ανδρουλάκηδες, κλασσελάκηδες, ζωές, κ.λ.π. ) , ας προσχωρήσουν στην ΝΔ τουλάχιστον, να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοδυναμία.Και που υπάρχουν, τζάμπα υπάρχουν.
Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.
Για τον Σαμαρα δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι, μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλεσαι
εμενα μου θυμιζει την κουβεντα για τη δευτερη εργασια που πλεον απο μαυρη θα γινει δηλωμενη...Δηλαδή για να καταλάβω τώρα....
Μπαίνουν από τα σύννορα χωρίς χαρτιά....μένουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς χαρτιά.....δεν στέλνονται πίσω επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ....σκοτώνουν κάποιον (μερικοί όχι όλοι) και δικάζονται ως ανήλικοι επειδή δεν εχουν χαρτιά....μένουν σε τρώγλες 20 20 άτομα που το νοικιάζουν στο όνομα του Έλληνα που τους εκμεταλλεύεται...
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
ξαφνικά θα γεννήσουν τα χαρτιά τους...θα πάνε στις υπηρεσίες...θα υπογράψουν ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ.....θα δηλώσουν ο ένας Αλί και ο άλλος Αχμέτ....και θα δηλώσουν και τον Έλληνα που τους φιλοξενεί και όλα καλά...θα τους ελέγχει πλήρως το σύστημα της νδ...δε θα ξεφεύγει κανείς...
αυτό θα εννοείς μάλλον
ε καλά κάνει και στη θυμίζει αφού αυτοί οι ίδιοι θα τις κάνουν τις διπλοβάρδιεςεμενα μου θυμιζει την κουβεντα για τη δευτερη εργασια που πλεον απο μαυρη θα γινει δηλωμενη...
πας σφαίρα στον διαγωνισμό μακακίας , θα στεφθείς Mr Mαλάκας 2022 ,Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.
Για τον Σαμαρα δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι, μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλεσαι
Εσύ δεν είσαι που έλεγες Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε όταν κυβερνούσε ο Τσι? Τώρα σου φαίνεται κακός?Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.
Και μου αρέσει που πιστεύει ότι είναι ο πιο έξυπνος. Ποιος?Ο Χοντρος ξεδοντιαρης,κουραμπιές που στέλνει λεφτά σε μια που δεν θα την δει ποτέ και του την γαμανε άλλοι.Μαγικό το Μπου.Καημο το εχω να μπω σε ενα νημα και να μην ξεφτιλιζουν με επιχειρηματα το Αλεξ
και αυτος μολις τρωει τις πουτσες βροχη να αρχίζει τα
-καληνυχτα
-δεν εχω κατι αλλο να πουμε, καλο σου βραδυ
-δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε να μιλαμε
-Δεν θα κατσω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν
-Ξαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.
-41%
-Δεν εχει νοημα ειπαμε. Η συζητηση τελειωσε
-Μην ενοχλεισαι, τελειωσαμε
-Λίγη ντροπη...
-Δεν εχω να σου πω τιποτα
-Σαχλαμαρες
Και μου αρέσει που πιστεύει ότι είναι ο πιο έξυπνος. Ποιος?Ο Χοντρος ξεδοντιαρης,κουραμπιές που στέλνει λεφτά σε μια που δεν θα την δει ποτέ και του την γαμανε άλλοι.Μαγικό το Μπου.