Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.671
Πόντοι
5.946
Τι δημογραφικο ρε παπαρες βαλτε οπως εχετε βαλει Ασιατες ,Αφρικανους και Βαλκανιους στο στρατο να τελειωνουμε να ειναι περηφανη και η Κουλα που θα δωσει το αιμα του για την πατριδα ο καθε μεταναστης

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.674
Πόντοι
6.946
Συγχαρητήρια ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψηφίσατε το νομοσχέδιο. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ όλων των κομμάτων, θα έπρεπε να κάνετε χαρακίρι από ντροπή και την κομματική πειθαρχία να την τρίψετε στα μούτρα του προέδρου σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγχαρητήρια ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψηφίσατε το νομοσχέδιο. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ όλων των κομμάτων, θα έπρεπε να κάνετε χαρακίρι από ντροπή και την κομματική πειθαρχία να την τρίψετε στα μούτρα του προέδρου σας.
82%

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Στο ότι θα μαντρωθούν μόνοι τους. Και πλέον θα ξέρουμε, ποιοι είναι, που μένουν και αν, που και ποτε δουλεύουν.
Δηλαδή για να καταλάβω τώρα....

Μπαίνουν από τα σύννορα χωρίς χαρτιά....μένουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς χαρτιά.....δεν στέλνονται πίσω επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ....σκοτώνουν κάποιον (μερικοί όχι όλοι) και δικάζονται ως ανήλικοι επειδή δεν εχουν χαρτιά....μένουν σε τρώγλες 20 20 άτομα που το νοικιάζουν στο όνομα του Έλληνα που τους εκμεταλλεύεται...

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

ξαφνικά θα γεννήσουν τα χαρτιά τους...θα πάνε στις υπηρεσίες...θα υπογράψουν ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ.....θα δηλώσουν ο ένας Αλί και ο άλλος Αχμέτ....και θα δηλώσουν και τον Έλληνα που τους φιλοξενεί και όλα καλά...θα τους ελέγχει πλήρως το σύστημα της νδ...δε θα ξεφεύγει κανείς...

αυτό θα εννοείς μάλλον :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.674
Πόντοι
6.946
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό: βρίσκω ΑΝΟΥΣΙΑ την ύπαρξη των κομμάτων αυτών που τους βοήθησαν (ανδρουλάκηδες, κλασσελάκηδες, ζωές, κ.λ.π. ) , ας προσχωρήσουν στην ΝΔ τουλάχιστον, να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοδυναμία.Και που υπάρχουν, τζάμπα υπάρχουν.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Ξεροχυσα με σκληρά δεξια καρτζαφυρεροπαιδα ..
Σειρά έχει ..
Άντε κ στα δικα τους οι ελεύθερες..
:gay:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό: βρίσκω ΑΝΟΥΣΙΑ την ύπαρξη των κομμάτων αυτών που τους βοήθησαν (ανδρουλάκηδες, κλασσελάκηδες, ζωές, κ.λ.π. ) , ας προσχωρήσουν στην ΝΔ τουλάχιστον, να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοδυναμία.Και που υπάρχουν, τζάμπα υπάρχουν.
Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.

Για τον Σαμαρα δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι, μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλεσαι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.356
Πόντοι
3.936
Εγω ξερω οτι αν σε ενα νομοθετημα διαφωνουν μονο οι ακροδεξιοι του Βελοπουλου, οι φασιστες των Σπαρτιατων και οι ψεκασμενοι του Νατσιου, μαλλον τότε το νομοθετημα ειναι καλο.
Για τον Σαμαρα δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι, μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απωλεσαι

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
Δηλαδή για να καταλάβω τώρα....

Μπαίνουν από τα σύννορα χωρίς χαρτιά....μένουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς χαρτιά.....δεν στέλνονται πίσω επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ....σκοτώνουν κάποιον (μερικοί όχι όλοι) και δικάζονται ως ανήλικοι επειδή δεν εχουν χαρτιά....μένουν σε τρώγλες 20 20 άτομα που το νοικιάζουν στο όνομα του Έλληνα που τους εκμεταλλεύεται...

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

ξαφνικά θα γεννήσουν τα χαρτιά τους...θα πάνε στις υπηρεσίες...θα υπογράψουν ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ.....θα δηλώσουν ο ένας Αλί και ο άλλος Αχμέτ....και θα δηλώσουν και τον Έλληνα που τους φιλοξενεί και όλα καλά...θα τους ελέγχει πλήρως το σύστημα της νδ...δε θα ξεφεύγει κανείς...

αυτό θα εννοείς μάλλον :confused:
εμενα μου θυμιζει την κουβεντα για τη δευτερη εργασια που πλεον απο μαυρη θα γινει δηλωμενη...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
εμενα μου θυμιζει την κουβεντα για τη δευτερη εργασια που πλεον απο μαυρη θα γινει δηλωμενη...
ε καλά κάνει και στη θυμίζει αφού αυτοί οι ίδιοι θα τις κάνουν τις διπλοβάρδιες

θα πηγαίνει ο Έλληνας για δουλειά θα του λέει ο εργολάβος.....8+6 ώρες με 50 ευρώ θες? Θα πει όχι δεν είμαι δούλος

θα πάει ο εξαθλιωμένος που μένει σε μια υπόγα στην αχαρνών μαζί με άλλους 15 και του φτάνουν 5 ευρώ τη μέρα και θα πει ναι άρχοντας.....

όλοι ευχαριστημένοι :rockon:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656

πας σφαίρα στον διαγωνισμό μακακίας , θα στεφθείς Mr Mαλάκας 2022 ,
γιατί αγχώνεσαι και αμολάς κλανιές χαζομάρες κατά ριπάς ? ο τίτλος δικός σου είναι !!!!:dunno:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.671
Πόντοι
5.946
Μαλακα με αυτα που φερνεις και ψηφιζεις σε λιγα χρονια δεν θα λες καλα Χριστουγεννα αλλα καλο Ραμαζανι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936

Εσύ δεν είσαι που έλεγες Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε όταν κυβερνούσε ο Τσι? Τώρα σου φαίνεται κακός?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Καημο το εχω να μπω σε ενα νημα και να μην ξεφτιλιζουν με επιχειρηματα το Αλεξ
και αυτος μολις τρωει τις πουτσες βροχη να αρχίζει τα

-καληνυχτα
-δεν εχω κατι αλλο να πουμε, καλο σου βραδυ
-δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε να μιλαμε
-Δεν θα κατσω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν
-Ξαναδιαβασε τι με ρωτησες, τι σου απαντησα και θα καταλαβεις.
-41%
-Δεν εχει νοημα ειπαμε. Η συζητηση τελειωσε
-Μην ενοχλεισαι, τελειωσαμε
-Λίγη ντροπη...
-Δεν εχω να σου πω τιποτα
-Σαχλαμαρες

:rockon::rockon::rockon:
Και μου αρέσει που πιστεύει ότι είναι ο πιο έξυπνος. Ποιος?Ο Χοντρος ξεδοντιαρης,κουραμπιές που στέλνει λεφτά σε μια που δεν θα την δει ποτέ και του την γαμανε άλλοι.Μαγικό το Μπου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και μου αρέσει που πιστεύει ότι είναι ο πιο έξυπνος. Ποιος?Ο Χοντρος ξεδοντιαρης,κουραμπιές που στέλνει λεφτά σε μια που δεν θα την δει ποτέ και του την γαμανε άλλοι.Μαγικό το Μπου.
:2funny::2funny::2funny::2funny:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
:confused: