Ρε συ Άλεξ με το χέρι στην καρδιά:
- Πέραν της φανφάρας του 82% πόσο περήφανος μπορεί να είσαι που συμφωνείς με όλη την αριστερή μπόχα κουκουέδες, συριζαίους, πλεύσεις, βαρουφάκηδες και το κακό συναπάντημα;
- Αφήνω εκτός του Βελόπουλους και τους φασίστες, και σε ερωτώ ευθέως πόσοι γαλάζιοι απο την βάση της Ν.Δ. θεωρείς ότι συμφωνούν με το νοσμοσχέδιο;
- Στην τελική πόσοι από τους νεοδημοκράτες βουλευτές που το ψήφισαν θεωρείς ότι το ψήφισαν γιατί συμφωνούσαν με αυτό; (ρητορική ερώτηση)
Κάποτε είχαμε το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο", τώρα έχουμε το σύγχρονο " για τις ελιές ρε γαμώτο". Και δήθεν γιαυτές τις γαμημένες τις ελιές που απαιτούν ενασχόληση δύο μήνες τον χρόνο, κουβαλάμε και νομιμοποιούμε 500.000 + εποίκους καταστρέφοντας την Ελλάδα που κάποτε ξέραμε. Δύο μήνες ελιές, και μετά με μεροκάματα 15-20 ευρώ, ντελίβερι, τουρισμός, βεβαίως Ελληνικό και ό,τι άλλο υπάρχει. Οι λοιποί ηλιοθεραπεία στην Ομόνοια, σπίτι, αφορολόγητο επίδομα και τζάμπα νοσοκομεία. Για να καταλάβεις το ποιόν αυτών των ανθρώπων, έχω φίλη σε ΜΚΟ και τους πετάνε τα φαγητά στα μούτρα, όταν δεν είναι της αρεσκείας τους. Ποιοί, οι κατατρεγμένοι της εμπόλεμης ζώνης..
Εγώ με το χέρι στην καρδιά και με πλήρη ειλικρίνεια θα σου πω τούτο: Έφερα την κόρη μου απο το εξωτερικό για να κάνει ένα ξεκίνημα στην πατρίδα της. Κάθε φορά που βγαίνει έξω, στην κυριολεξία τρέμω μην πέσει σε κανένα ψυχάκια, πάκι, ρομά, και ό,τι άλλο σκουπίδι κυκλοφορεί στους δρόμους. Και δεν μιλάω ούτε για μεταμεσονύχτιες ώρες, ούτε για κακόφημες περιοχές. Ευτυχώς η πόρτα του εξωτερικού είναι ανοιχτή επαγγελματικά, ήδη πράττω τα δέοντα.