Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Μαλλον δε καταλαβες τι ακριβως ειπα.Ανεφερα ομαδες χωρων με αναπτυξη ,χωρις εισαγωγη μεταναστων. Οι κατοικοι στις χωρες που προανεφερα, δηλαδη Κορεα, Ταιβαν, Ιαπωνια, Σιγκαπουρη, Εσθονια, Πολωνια, Τσεχια και εχουν καπιταλιστικη αναπτυξη χωρια να εχουν "πακιστανους" και οι κατοικοι δεν εχουν γινει πακιστανοι! Για να μιλας για "φτωχεια" δεν εχεις ιδεα ε? Ακριβως τη στιγμη των μεγαλυτερων καπιταλιστικων μεταρρυθμισεων στις χωρες αυτες εχουν και το υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο για το μεγαλυτερο τμημα του πληθυσμου. Δεν ειναι δηλαδη οτι οι κατοικοι των χωρων αυτων ειχαν πλουτο και ξαφνικα ο κακος καπιταλισμος τους φτωχυνε.
Για τις αλλες χωρες, Ινδια, Πακισταν ,θα μπορουσε να αναφερω και Αιγυπτο και Μπαγκλαντες, τις ανεφερα για να δειξω η εικονα δεν ειναι οτι ανατολικα του Εβρου και γενικα και αοριστα ως την Κινα "γινεται πολεμος και πεινανε και πεφτουν βομβες", οπως θελουν τα διαφορα αφηγηματα. Υπαρχουν και εκει μεσαιες ταξεις, οπως ακριβως εδω, υπαρχει οικονομια, βεβαιως υπαρχουν και προβληματα δομικα και αλλα , αλλα δε φταιει για ολα ουτε ο καπιταλισμος ουτε η Δυση. Αλλα και εκει που λες οτι οι κατοικοι " πεινανε" , καθε χρονο μπορει να προστιθεται στο επιπεδο της μεσαιας ταξης μια ολοκληρη Ελλαδα σε αριθμο κατοικων .Αλλα οκ βολευει το αφηγημα οτι "πεινανε". Βεβαιως και πεινανε αλλα καθε χρονο λιγοτερο απο πριν.
Παμε γενικα στο καπιταλιστικο συστημα παραγωγης, η μαλλον "σχεσεις". Καταρχην δεν ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα για να πεις " ειμαι υπερ του καπιταλισμου " η "δε μου αρεσει". Η ιδια η λεξη "καπιταλισμος Kapitalismus" ειναι μια λεξη που ποτε δε χρησιμοποιηθηκε ουτε απο το Μαρξ ουτε κανεναν αλλο αριστερο η διανοητη του 19ου αιωνα. Αλλα ειναι δημιουργημα των Γερμανων ιστοριστων οικονομολογων των αρχων του 20ου και συγκεκριμενα αν δε κανω λαθος του Βερνερ Ζομπαρτ , ο οποιος εγραψε ενα βιβλιο σχετικα με την προελευση του "καπιταλισμου" απο τους Εβραιους ( ναι καλα το καταλαβες αρχισε να κανεις τους συνειρμους σιγα σιγα). Η ιδια η αντικαπιταλιστικη κριτικη που εδραζεται σε ηθικιστικες ( ψευτοηθικιστικες θα πω εγω) βασεις δηλαδη η αντικαπιταλιστικη κριτικη και ρητορια ηταν εντελως ξενη προς τον ιδιο το Μαρξ. Η κριτικη του Μαρξ στις καπιταλιστικες σχεσεις παραγωγης ηταν εμμενης δηλαδη ενας ελεγχος στις ιδιες τις λογικες προκειμενες του συστηματος. Και οχι σε αναφορα με μια εξωτερικη "αξια" η ηθικο κριτηριο. Δηλαδη ο Μαρξ δεν ελεγε " ο κακος καπιταλιστης" κλπ. Ουτε υπαρχει πουθενα σαν αιτημα του Μαρξ η "ανατροπη του καπιταλισμου" και αλλες τετοιες φαιδροτητες που αναπαραγουν σημερα διαφοροι ασχετοι και αγραμματοι.
Η υπερβαση του καπιταλισμου και οχι η "ανατροπη" του η ακομη χειροτερα ο "αντικαπιταλισμος" ειναι καποια προοπτικη που εδινε ο Μαρξ για την κοινωνια αλλα χρειαζεται να καταλαβεις τη βαθια διαφορα μεταξυ των δυο. Διαφορα τοση που το δευτερο δηλαδη η αντικαπιταλιστικη ρητορικη και πολεμικη ηταν η αγαπημενη καραμελα των αγαπημενων σου "φιλων": των φασιστικων και ναζιστικων κινηματων, των πραγματικων του μεσοπολεμου, οχι των καρικατουρων του σημερα.
Φυσικα ολοι οι "αντικαπιταλιστες" και "αντιεθνικιστες" και "αντικρατιστες" πρωτοι πρωτοι τρεχουν να πιασουν στασιδι στα οποια ψιχουλακια θα τους ριξει το καπιταλιστικοτατο κρατος και στην τελικη διαγκωνιζονται απλα ποιος θα πρωτοπαρει περισσοτερα ψιχουλακια. Πρωτοι τρεχουν στους διορισμους, στα επιδοματα , στη βουτα στον κρατικο κορβανα.
Κουβεντα δεν εχουν να πουν για τη διαμορφωση συστηματος παραγωγης, διανομης,τεχνολογιας, εκτος απο λαμπρες εξαιρεσεις φυσικα οπως ηταν ο Δημητρης Μπατσης στα καθ ημας. Γιατι?Γιατι πολυ απλα δεν εχουν ιδεα, δε ξερουν στην τελικη δε τους απασχολει καν: ενα επιδοματακι, μια μασα απο μκο, ενας διορισμος ειναι που απασχολει το μικροαστικο μυαλουδακι τους.
Το ποια ειναι λοιπον τα προβληματα και τα θεματα του "καπιταλισμου" και του δυτικου κοσμου ( οπως και αν οριζεται αυτο), μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα. Και η κριτικη που μπορω να εκφερω ξεπερνα τα επιπεδου γυμνασιακης εκθεσης ηθικιστικα σαλιαρισματα και σαχλαμαριτσες.
Αυτο δινει και τη δυνατοτητα για καθαροτερη οπτικη, διαχωρισμο των θεματων και αναλυση στο τι πραγματικα φταιει και οχι στο να το αποδιδουμε σε κατι που εχουμε κατασκευασει ( η μας εχουν κατασκευασει) στην κεφαλα μας.
Φιλικα παντα.
Ρε αδερφέ πραγματικά κάθεσαι και χαλάς (όχι φαιά ουσία γιατί αυτά που αναφέρεις είναι ολόσωστα και μπορεί κανείς να μάθει κάτι) το χρόνο σου να απαντήσεις σε ένα indoctrinated μαλακιστήρι ?
Don't feed the troll !

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ρε αδερφέ πραγματικά κάθεσαι και χαλάς (όχι φαιά ουσία γιατί αυτά που αναφέρεις είναι ολόσωστα και μπορεί κανείς να μάθει κάτι) το χρόνο σου να απαντήσεις σε ένα indoctrinated μαλακιστήρι ?
Don't feed the troll !
Tυπε ακριβως το κανω οχι για εναν αλλα για οποιονδηποτε στο φορουμ θελει να διαβασει. Ακριβως επειδη δε μπορουν να ακουγονται διαφορα αναπαντητα και να περνιουνται και για σωστα. :wink:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Tυπε ακριβως το κανω οχι για εναν αλλα για οποιονδηποτε στο φορουμ θελει να διαβασει. Ακριβως επειδη δε μπορουν να ακουγονται διαφορα αναπαντητα και να περνιουνται και για σωστα. :wink:
Αν και θα βρει τρόπο να να σου τα παραφράσει με λογικά άλματα, keep up the good work !

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Α, μάλιστα! Γι' αυτό καθάριζαν όποιον τολμούσε να περάσει από την Ανατολική στην Δυτική Γερμανία. Κι επίσης γι' αυτό όταν έπεσε το τείχος πέρναγαν μαλλιοκούβαρα σαν τρελοί από Ανατολική σε Δυτική και όχι το αντίστροφο!

Φαίνεται θα ήταν από την πολύ μεγάλη ασφάλεια που ένιωθαν στην Ανατολική Γερμανία!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

EQ0E5rsWkAAboZD.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Τσιπροκουληδες λαθρολαγνοι και ανθελληνες

Με οπαδους που δεν πανε απ το κεντρο για να μη βλεπουν την καταντια,
Για τετοιους οπαδους της νδ μιλαμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
Μπίστης όπως Μπούστης ! Δεν θα εκπλαγώ όμως αν βρεθεί και αυτός στο στενό κύκλο της Κούλας όπως τόσα πουστράκια του ΣΥΡΙΖΑ και του κωλοσημιτοπασοκ! Τα ίδια σκατόμυαλα έχουν σε όλα.Από τα εθνικά θέματα μέχρι τους λαθρομετανάστες , τα πουστράκια κτλπ.:vomit:
Ο συγκεκριμενος ΔΕΝ προκειται να μπει στην Ν.Δ.Ουτε αυτος το θελει ουτε η Ν.Δ.τον θελει.Κατα τα αλλα συμφωνω με τον εμετο!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ναυαγιο, πες μου κι αλλα κλισε, να κανω συλλογη.
1. Εχω βαρδια στο ΣΥΡΙΖΑ . Καλο, αυτο παντα μου αρεσει
2.Οσοι ειναι υπερ των μεταναστων ειναι χασικληδες ! Κι αυτο καλο, κι ας μην εχω καπνισει τσιγαρο στη ζωη μου!

Να σε ρωτησω. Βρηκα πριν κατι μερες στο λιμανι του Πειραια ενα καραβι με 2 τονους ηρωινη. Δικο σου ηταν; ξερεις;

Η πορτα του σπιτιου μου αγαπητο ναυαγιο ειναι το σπιτι μου, αυτο ειναι ο προσωπικος μου χωρος.
ΔΕΝ ηρθε κανενας στο σπιτι σου μεσα να μεινει, σε δημοσιο χωρο μενουν.

Τα ζωα που συνεχως αναφερεις (ισως γιατι εισαι κιολας), εχουν επισης την αλληλεγγυη, βοηθανε το ενα το αλλο, δεν φτιαχνουν οπλα, δεν φτιαχνουν ναρκες, ουτε φραχτες.
Τα ζωα βεβαια,δεν φτιαχνουν και νοσοκομεια, ουτε εχουν διακυρηξη ανθρωπινων δικαιωματων.
Αφου ειμαστε ζωα ,μπορω να ερθω να σε βιασω επειδη εχω καβλες; Ζωο ειμαι , σχωρα με.

Α να σου πω και τι ζωο εισαι: κοτα.
Οπως και ολοι εσεις που δεν εχετε τα @@ να πειτε : ναι ρε μαλακα, ειμαι εθνικιστης, ναζι και δεν θελω ξενους, εχεις κανα προβλημα;
Κοτουλες μια ζωη.
Παλι τα ιδια ρε κολληματικε λαθρολαγνε:think:
Ποιο δημοσιο χωρο ζουνε ρε muslimlover,τα προγραμματα ΕΣΤΙΑ και ΗΛΙΟΣ,τα χιλιαδες διαμερισματα τα οποια λυμαινονται λαθρο στην υγεια των κοροιδων με πληρωμενα και τα κοινοχρηστα τα εχεις παρει χαμπαρι:think:
Αλλα και σε δημοσιο χωρο να ζουσαν,πες μας τι οριζεις δημοσιο χωρο και με ποιο δικαιωμα να τον καταλαμβανει ο οποιοσδηποτε.
Το σπιτακι σου λοιπον το προστατευεις,και καλα κανεις,αλλα την Ελλαδα δεν τη βλεπεις σαν το σπιτι σου αλλα σαν απεραντο ξενοδοχειο Αφροασιατων.
Ακομη και ο δημοσιος χωρος εχει στενεψει επικινδυνα Λαθρολαγνε 1ης βαρδιας
ΜΜΜ,νοσοκομεια,πλατειες,ολες οι δημοσιες υπηρεσιες ασφυκτιουν απο εκατομμυρια παρασιτικους αλλοδαπους .
Πες μας και οτι τα νοσοκομεια και τα ΜΜΜ τα πληρωνει η ΕΕ:jerking:
Αλλα και να τα πληρωνε,που ΔΕΝ,απο που τα βρηκε;
απο τους φορους μας.
Δηλαδη λεφτα απο τις εισφορες μας αντι να πανε σε ανταποδοτικες υπηρεσιες στους γηγενεις πληθυσμους, πανε κατευθειαν στην τσεπη Εκατομμυριων Αφροασιατων που εχουν κατακλυσει ολη την Ευρωπη και ξυνουν την μαλαπερδα τους ολη μερα αραδειαζοντας παιδια την ιδια ωρα που Ελληνες μενουν σε παγκακια,πρεζακια λιωνουν στο δρομο και ολη η Αθηνα εχει μετατραπει σε Κensington,Φιλαδελφεια απο τα ναρκωτικα που πουλουν ΑφγανοΣομαλοΠακι.

Και επειδη πρηζεις και αρχιδια με το παραδειγμα με τα ζωα και δεν νοιωθεις να καταλαβεις παρε ενα βιντεακι με Λιονταρι να μασαμπουκιαζει νεογεννητη ζεβρα μπας και,που δεν ,λεμε τωρα.

Τα ζωα αμετανοητε οπαδε του χυμαδιου και της ανομιας αλληλοβοηθιουνται κυριως εναντια σε αλλα ζωα,σε θεματα κυριαρχιας δηλαδη,πχ πτηνα και μαιμουδες που ειναι ψηλα σε δεντρα ειδοποιουν αν εισβαλουν στο χωρο αιρουροειδη και παει λεγοντας.
Tωρα βεβαια και σε τοιχο με γρανιτη να τα ελεγα πιο πολλες πιθανοτητες εχει να καταλαβει απο εναν που λεει βαλτε 3 δις μεταναστες μεσα μην τυχον και μεινει κανεις καλος απεξω:headbang:,αλλα ποτε δεν ξερεις,αυριο μπορει να κερδισω και το Τζοκερ
:confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Φαινεται πρακτικα αδυνατο. Πολλοι απο τους μεταναστες, ερχονται κατα χιλιαδες ως προσφυγες, δεν γινεται να παρακολουθουνται ολοι.
Αλλα και να γινεται. Θελει το κρατος νομιζεις;
Να χαλασει λεφτα σε αστυνομευση των μεταναστων; γιατι;

Τους νοιαζει η ασφαλεια σου νομιζεις;
Ο Μητσοτακης διορισε τη μιση Χρυση Αυγη σε αυτο το νεοσυστατο σωμα , πως διαολο λεγεται , με τα παπακια.
Κατι ανεκπαιδευτους τραμπουκους σαν τον Ποτσεπη.
Γιατι το εκανε λες;
Γιατι κοπτεται για την ασφαλεια σου; Η εγκληματικοτητα ειναι σταθερα αυξανομενη.
Απλα διορισε τους μελλοντικους του ψηφοφορους.

Το κρατος ξερει να χαλαει λεφτα οταν ειναι να χρηματοδοτησει τους επιχειρηματιες, ή οταν εξοπλιζει την αστυνομια για καταστολη κινηματων.
Η εγκληματικοτητα δεν αφορα το κρατος, γιατι κρατος και μαφια ειναι στενα συνδεμενες.
Ποσοι αστυνομικοι ειναι μπλεγμενοι με παρανομες δραστηριοτητες;
Εγκεφαλοι σε ληστειες,προστασιες, ναρκωτικα;

Το κρατος συναγελαζεται με πρεζεμπορους, οι οποιοι χρειαζονται τον εξαθλιωμενο πακιστανο ή αφρικανο για βαπορακι.

Και να τους διωξεις ολους τους μεταναστες, το βαπορακι θα γινει ο Ελληνας. Στην επομενη κριση.

Το κρατος εξυπηρετει τα αφεντικα. Ουτε νοιαζεται για εθνικοτητες οπως εχουν ονειρωξη οι φασιστες εδω μεσα, ουτε για θρησκειες.
Για αυτο και οι χρυσαυγιτες μια χαρα εκαναν βρωμοδουλειες με μεταναστες παρεα , γιατι οι χρυσαυγιτες ειναι τα σκυλια του συστηματος.
οι 1500 ειδικοι φρουροι διοριστηκαν με διαγωνισμο και πρακτικες δοκιμασιες ρε καρβουνο,σε πηραν τιποτα ντουμανια απο κανα κοινοβιο παλι;
πες μας κιολας οτι ειχε στα κριτηρια μοριοδοτηση για μελη της Χ.Α.:jerking:
ο Ποτσεπης δεν μπηκε πουθενα και για συνοριοφυλακας που δηλωσε
:confused::confused::confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Όχι, ειλικρινά. Δώσε μια πρόταση αντιμετωπισης. Χωρίς άγχος.
απελασεις

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ναι. Απελάσεις, το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι το άρθρο αναφέρεται σε 90 πρόσφυγες, στην Δανία. Όχι ένα εκατομμύριο, σε χώρα όπως η Ελλάδα με θαλάσσια σύνορα χιλιάδων μιλίων και με την Τουρκία για γείτονα. Δηλαδή: πες ότι ξυπνάς αύριο και εγώ έχω βγει το βράδυ και τους έχω μαζέψει όλους και τους στέλνω στα παραλια της Τουρκίας. Ναι; Μεθαύριο θα είναι πάλι πίσω. Το ξέρεις. Δεν γίνεται να πατήσεις ένα κουμπί και να απελαθούν τόσοι άνθρωποι. Γι’ αυτό πριν μίλησα για αφομοίωση όσων είναι νόμιμοι, αλλά και για θέσπιση ξεκάθαρων κριτηρίων με βάση τα οποία κάποιος δικαιούται όχι μόνο παραμονή τώρα αλλά και στο μέλλον. Πχ, ότι πρέπει να δουλεύει. Στο Μονακό για να γίνεις κάτοικος, πρέπει να πας να βάλεις μέσα στην τράπεζα κάτι χιλιάρικα συν να έχεις ένα συγκεκριμένο εισόδημα.

Αλλιώς ας τους πάρει όλους ο Μητσοτάκης με φορτηγά και πλοία, να τους πάει σε ένα ερημονήσι και να υποχρεωθούν να ζουν εκεί. Να τους φτιάξουμε και εγκαταστάσεις και να μείνουν εκεί μέχρι να κοπάσει ο πόλεμος στην Συρία. Μόνο που δεν θα κοπάσει, ούτε θα γυρίσουν πίσω γιατί η ανοικοδόμηση της Συριας είναι ήδη προσχεδιασμένη και μέσα σε αυτήν είναι και ο Τραμπ.
O πολεμος στην Συρια εχει τελειωσει.. Οι μονοι που κινδυνευουν εκει ειναι οι ηττημενοι μαχητες του isis.
Ποιος μιλησε για απελασεις προς την Τουρκια?
Κατευθειαν στην χωρα τους προβλεπεται να σταλουν

Η κουλοκυβερνηση ομως τους αναγνωριζει ΟΛΟΥΣ ως προσφυγες και τους χορηγει ασυλο και επιδοματα ακομα και αν προερχονται απο το πακισταν που ειναι πυρηνικη δυναμη και απο το μαροκο που ειναι τουριστικος προορισμος

Οποτε ειναι θεμα πολιτικης της κυβερνησης
Γουσταρει οποιον περναει παρανομα τα συνορα να τον αναγωριζει ως προσφυγα απο οπου και αν προερχεται και να του δινει τα αναλογα επιδοματα
Αν τον αντιμετωπιζε ως λαθρομεταναστη θα μπορουσε απλα να τον απελασει στην χωρα του
Μην μου πεις πως η Αλγερια δεν δεχεται πισω Αλγερινους..
Ο Κουλης ομως συνεχιζει να ανανεωνει την παροχη ασυλου ακομα και σε μαροκινους που εχουν συλληφθει δεκαδες φορες για κλοπες και ληστειες

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Καλημέρα Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Πέφτει το επιδοματάκι και ξύνω την μαλαπέρδα μου :alivedick::alivedick::alivedick:
Πηγαινε σπρωξε τιποτα, βουτα κανα πορτοφολι, καμια τσαντα.. Εχεις ευκαιρια να κανεις καλες μπαζες αφοβα
Το κουλισταν παρεχει πληρες ασυλο σε αραβοτουρκους και να σε πιασουν θα σε αφησουν αμεσως ελευθερο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, καθώς φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 15χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε πλατεία ο νεαρός της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Η κοπέλα χωρίς να χάσει χρόνο κάλεσε την αστυνομία και έφυγε από το σημείο. Ωστόσο ο 21χρονος, Πακιστανικής καταγωγής, πήρε το ποδήλατό του και την ακολούθησε.

Η αστυνομία τον εντόπισε κα τον συνέλαβε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

https://www.newsbeast.gr/society/ar...ification&utm_campaign=alert&utm_content=post

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρε φίλε, ποιος πόλεμος έχει τελειώσει; Σου λέω ότι η Συρία πάει προς ανοικοδόμηση και θα γίνει νέο Ντουμπάϊ τα επόμενα χρόνια. Με τι λογική συνεχίζεις να λες ότι πρέπει να σταλούν πίσω οι Σύριοι; Δεν θα πάνε ΠΟΤΕ πίσω οι Σύριοι. Επίσης, οι Σύριοι είναι (ήταν) πιο πλούσιοι από σένα. Δεν είναι κακός λαός, απεναντίας είναι εντάξει και το ξέρω γιατί χρόνια τώρα έχω καλό φίλο Συριο και ξέρω και την οικογένεια του. Το πρόβλημα είναι άλλες φαρες που έρχονται μαζί τους. Αυτές τις φαρες θες να περάσεις από κόσκινο και να στείλεις πίσω; Με την ευχή μου αλλά γίνε συγκεκριμένος, πώς ακριβώς θα το κάνεις; Θα βγάλεις έξω τον στρατό;
Η κυβερνηση της Δανιας λεει ψεματα σχετικα με τον πολεμο στην Συρια τοτε
Χλωμο..
Δεν χρειαζεται να βγει στρατος. Αλλωστε η κυβερνηση τους ανανεωνει την παροχη ασυλου η οποτε δεν μπορει να τους ακουμπησει κανεις.. Το δελτιο ασυλου εχει διαρκεια απο εναν ως εξι μηνες
Με την ληξη της καρτας μπορει να κρατειται απο την αστυνομια και να οδηγειται στην απελαση
Που βλεπεις την αναγκη να επεμβει ο στρατος σε αυτο??

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τι θες να πεις με αυτό;
Οτι το κουλισταν εισαγει παιδοφιλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, καθώς φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 15χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε πλατεία ο νεαρός της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Η κοπέλα χωρίς να χάσει χρόνο κάλεσε την αστυνομία και έφυγε από το σημείο. Ωστόσο ο 21χρονος, Πακιστανικής καταγωγής, πήρε το ποδήλατό του και την ακολούθησε.

Η αστυνομία τον εντόπισε κα τον συνέλαβε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

https://www.newsbeast.gr/society/ar...ification&utm_campaign=alert&utm_content=post
Θα ανανεωθει κανονικα η καρτα παροχης ασυλου του

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Πηγαινε σπρωξε τιποτα, βουτα κανα πορτοφολι, καμια τσαντα.. Εχεις ευκαιρια να κανεις καλες μπαζες αφοβα
Το κουλισταν παρεχει πληρες ασυλο σε αραβοτουρκους και να σε πιασουν θα σε αφησουν αμεσως ελευθερο
Αυτά είναι αυτονόητα. Αν τολμήσει κανένας αλήτης φασίστας εισαγγελέας να μας δικάσει με τον ποινικό κώδικα πέφτει σύρμα σε ΚΕΕΦΡΑ, κ. Δημητρά του Παρατηρητηρίου, Ρουβίκωνα κτλ και αμέσως επεμβαίνουν να μας ξελασπώσουν και να γαμήσουν τον Φασίστα εισαγγελέα!! Βέβαια οι δικαστικοί το έχουν ψιλιαστεί και δεν μας ενοχλούν πλέον:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Κανένα πρόβλημα
ΚΑΝΕΝΑ

Κούλι Μπλιαχ Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στη σύλληψη ενός 21χρονου Αλγερινού προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης κινούμενος αιφνιδίως μπροστά από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Παλαιού Σταθμού, όταν η οδηγός του το ακινητοποίησε προκειμένου να μην τον τραυματίσει, αποπειράθηκε να τη βγάλει με τη βία προκειμένου να το αφαιρέσει.

Αντιλαμβανόμενος ο 21χρονος την αστυνομική παρουσία, τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ συνέχισε να είναι επιθετικός και κατά την παραμονή του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου όπου οδηγήθηκε.

https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-adistaktos-algerinos/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom