Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Να πω επισης τον απλο νομο της προσφορας-ζητησης...Οταν ο εργοδοτης ξερει οτι μπορει να βρει 100 πακιστανους να δουλεψουν για 2 ευρω την ωρα στο χωραφι δεν θα περιμενει θα τους παρει...Οταν ομως δεν υπαρχει ουτε εργοδοτης ουτε κολεκτιβα αλλα κρατικο χωραφι και πλαφον σε ολα τα προιοντα και μονο ενχωριο εργατικο δυναμικο που ζει με συγκεκριμενο τροπο αλλαζει....Αληθεια η ΕΣΣΔ τι ποσοστο μεταναστων ειχε??τι ποσοστο φτωχιας??

Πετρελαιο παραγουν η Νορβηγια, οι ΗΠΑ, η Ρωσια, το Αζερμπαιτζαν και αλλες χωρες
Το αφγανισταν δεν νομιζω οτι παραγει πετρελαιο η κατι πολυτιμο
Αυτα ολα ειναι ασχετα με το μεταναστευτικο
Οι ανθρωποι ερχονται γιατι μια μεριδα ευρωπαιων πολιτικων τους προσκαλει με επιδοματα
Σε αυτην ανηκει και ο Κουλης
Παραγει οπιο για το οποιο εγινε και πολεμος.... Επισης
Η μεγαλυτερη εξαγωγικη χωρα σε <<ψημενο>> χασις δλδ

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.301
Πόντοι
2.456
Μυστη ρωτα τους Λιβανεζους πως γαμηθηκε η χωρα τους απο την αθροα εισοδο παλαιστινιων
Μυστη δεν διαφωνώ με αυτό που έγραψες..
Αλλά για ποιο λόγο πήγαν στον Λίβανο;
Υποψην οι Λιβανέζες είναι οι ωραιότερες (+ακριβοτερες ) γυναίκες στην Μ.ανατολη..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256

Τσιπροκουληδες, μοντερνοι πολιτικοι
Δεν ειναι ρατσιστες με τους ξενους, ειναι ρατσιστες με τους ελληνες

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλημερα Χαμπίμπια μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Νομίζω πως το Κούλι συμμετέχει εδώ με το όνομα Μπλιάχ. Έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κούλι σας :headbaning1:

Κούλι Μπλιάχ :kneel::kneel::kneel:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μυστη δεν διαφωνώ με αυτό που έγραψες..
Αλλά για ποιο λόγο πήγαν στον Λίβανο;
Υποψην οι Λιβανέζες είναι οι ωραιότερες (+ακριβοτερες ) γυναίκες στην Μ.ανατολη..
Οι πρωτοι πηγαν λογω του πολεμου με το Ισραηλ
Αργοτερα ακολουθησαν μαχητες της PLO και της χεζμπολαχ καθως ηταν πιο ασφαλεις σε Λιβανικο εδαφος για να σχεδιαζουν χτυπηματα κατα του Ισραηλ οπως και εκαναν
Αλλος στοχος ηταν να ενισχυσουν το μουσουλμανικο στοιχειο του Λιβανου ωστε να εκτοπισουν τους ντοπιους λιβανεζους χριστιανους απο την εξουσια, γεγονος που κατεληξε σε πολεμο

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Να πω επισης τον απλο νομο της προσφορας-ζητησης...Οταν ο εργοδοτης ξερει οτι μπορει να βρει 100 πακιστανους να δουλεψουν για 2 ευρω την ωρα στο χωραφι δεν θα περιμενει θα τους παρει...Οταν ομως δεν υπαρχει ουτε εργοδοτης ουτε κολεκτιβα αλλα κρατικο χωραφι και πλαφον σε ολα τα προιοντα και μονο ενχωριο εργατικο δυναμικο που ζει με συγκεκριμενο τροπο αλλαζει....Αληθεια η ΕΣΣΔ τι ποσοστο μεταναστων ειχε??τι ποσοστο φτωχιας??

Παραγει οπιο για το οποιο εγινε και πολεμος.... Επισης
Η μεγαλυτερη εξαγωγικη χωρα σε <<ψημενο>> χασις δλδ
Δεν ειναι μονο η προσφορα και η ζητηση
Ειναι και η οργανωμενη ανοχη του κρατους στην ανομια για αυτες τις ομαδες
Αν ενας οποισδηποτε εργοδοτης απασχολει ανασφαλιστους εργαζομενους θα τον σκισουν
Εκτος εαν οι εργαζομενοι ειναι αλλοδαποι. Αυτο ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δεν ειναι μονο η προσφορα και η ζητηση
Ειναι και η οργανωμενη ανοχη του κρατους στην ανομια για αυτες τις ομαδες
Αν ενας οποισδηποτε εργοδοτης απασχολει ανασφαλιστους εργαζομενους θα τον σκισουν
Εκτος εαν οι εργαζομενοι ειναι αλλοδαποι. Αυτο ειναι αθεμιτος ανταγωνισμοςΑ
αδερφε,ξερεις ποσοι υπαρχουν που δουλευουν κανονικοτατα χωρις χαρτια..Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι παντα...Σε χωρες οπως η Αγγλια ειναι πληρως αφομειομενοι,γιατι???διοτι εχει το ιδιο συστημα 300 χρονια...Στη Γερμανια φερ΄ειπειν οχι διοτι πολιτικα ειναι μπουρδελα.....Ανοχη δεν εχει το κρατος στη φοροδιαφυγη που μας εφερε εδω??Ολοι φοροδιαφευγουν,μηδενως εξερουμενου....Ανοχη ΕΙΧΕ το κρατος στη βια της Χρυσης Αυγης εναντια στους Μεταναστες????Δεν εχει ανοχη στις ομαδες Αναρχικων που πουλανε προστασιες στα εξαρχεια σε πακιστανους για να πουλανε παρανομα τσιγαρα και ναρκωτικα???Δεν εχει ανοχη στις ομαδες Αναρχικων που σπανε αδιακριτως ιδιοτικες περιουσιες σε ενα συστημα που η ιδιωτικοτητα ειναι αυτο που πρεσβευει....Οποτε να ξερουν και οι Αναρχικοι και οι "Εθνικιστες" οτι και οι δυο ειναι δεκανικια του συστηματος και με το να κραζουν το συστημα απλα περνουν κοσμο απο κει που πραγματικα θα επρεπε να ειναι.....Προκαλω οποιον θελει να κανει ενα ταξιδι στις πρωην χωρες τις Σοβιετικης Ενωσης να δει τα καλα του καπιταλισμου,να ρωτησει τους ανθρωπους πως ζουσαν και να δει τις εικονες εγκαταλειψης οχι σε μια αλλα σε χιλιαδες πολεις,να δει παρατειμενες υποδομες παρατειμενες βιομηχανιες παρατειμενα εργοστασια παρατειμενα θεατρα,και,και ,και.............Οποτε καταληγουμε στο οτι ολοι αυτοι που δεν ανηκουν εδω ουτε εχουν σκοπο να αφομοιωθουν εδω δεν θα επρεπε να ειναι εδω,δεν φταινε αυτοι που ειναι εδω,δεν προκειται να αλλαξουν ,θελουν να επιβαλουν τα δικα τους αρρωστημενα ηθη και εθιμα ΑΛΛΑ πρωτα πρεπει να κοιταξουμε στο πιο ειναι το συστημα που τους υποστιριζει και υποστιριζει αυτην τη κατασταση.......

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
Τυπε γραφεις αναμεσα στα ψηγματα σωστων αραδων που γραφεις, γραφεις πολλες ασυναρτησιες, αντιφασεις, αστηρικτους ισχυρισμους κλπ.
Πχ δεν εξηγεις γιατι εκει που δεν υπαρχουν μαζικα εισαγωμενοι , πχ Κορεα, Ταιβαν, Σιγκαπουρη, Ιαπωνια οι ντοπιοι και με καπιταλιστικο συστημα παραγωγης ζουν ( για τα του συστηματος αυτου εχω πολλα να πω αλλα δεν ειναι τωρα αυτο το θεμα), και δεν εγιναν "πακιστανοι" στη χωρα τους. Το ιδιο και σε πολλες χωρες της πρωην "ανατολικης" ευρωπης που τα τελευταια χρονια αναπτυσσονται με ταχεις ρυθμους : Εσθονια, Πολωνια, Τσεχια, Ουγγαρια . Ρυθμοι αναπτυξεις, μεταρρυθμισεις στην οικονομια προς το πολυ φιλελευθερο και εκει δεν ειναι απο τις πιο φιλικες χωρες προς της μεταναστευση.
Επισης τα κανεις ολα αχταρμα. Βαζεις μαζι νομιμη μεταναστευση οπου ο αλλος παει κανονικα με βιζα και προσκληση καπου για να εργαστει νομιμα, την παρανομη μεταναστευση που οκ, ειναι κατανοητη, τον αληθινα κατατρεγμενο που πρεπει να του δοθει ασυλο και διεθνης προστασια, τον τυχοδιωκτη που παει να πει ψεμματα με σκοπο να κοροιδεψει τις αρχες μπας και τσιμπησει κ αυτος καμια αδεια παραμονης η κανα επιδομα και το φονια που παει να σφαξει απιστους. Φυσικα ολα αυτα αντανακλωνται στην πραγματικη σφαιρα μιας και πρωτα απο ολα οι ιδιοι οι μεταναστες δε χωνευουν ο ενας τον αλλο. Πολυ περισσοτερο απο τους ντοπιους στην Ελλαδα, οι παλιοτεροι μεταναστες ειναι οι πιο θερμοι πολεμιοι των νεων κυματων παρανομης μεταναστευσης.
Οσο για τις χωρες της Ασιας, το Πακισταν, η Ινδια , το Μπαγκλαντες, η Τουρκια τα τελευταια 20 χρονια εχουν θεαματικη αυξηση στο ΑΕΠ τους. Αντιθετα οι χωρες της Ευρωπης εχουν μεινει στασιμες. Φυσικα η διαφορα παραμενει και φυσικα οι πρωτες εχουν οξεις εσωτερικες αντιθεσεις. Και ναι οι ΗΠΑ και αλλες ιμπεριαλιστικες δυναμεις προσφατα η στο παρελθον εχουν κανει επεμβασεις κλπ. Αυτο ομως δεν εξηγει μονοπλευρα ολες τις κακοδαιμονιες των χωρων αυτων, ουτε καθιστα τον σημερινο ευρωπαιο πολιτη υπολογο για κατι που εγινε πριν απο αιωνες.
Εχει πολλα κενα γενικα η επιχειρηματολογια σου στο θεμα αυτο.
Μηπως η δικη σου επιχειρηματολογια αυτοαναιρειται;
Ταιβαν, πρωην ανατολικες χωρες, Τουρκια, Μπαγκλαντς, Ινδια, εχουν αναπτυξη επειδη εχουν φτασει σε επιπεδα εξαθλιωσης και εχουν ΗΔΗ φθηνα εργατικα χερια.
Εξαιρεση ειναι μαλλον η Ιαπωνια και ας πουμε η Σιγκαπουρη, που ουτε φθηνη ειναι, ουτε μεταναστες εισαγει (απο οσο ξερω), αλλα εκει λογω κουλτουρας δεν ξερουν τι σημαινει απεργια, σκυβουν το κεφαλι και δουλευουν σαν ζωα + εχουν τρομερες τεχνολογιες κι εκει εχουν δημιουργησει τετοιους τεχνολογικους κολοσσους που συνεχως παραγουν κατι νεο, αρα γιατι να μην εχουν αναπτυξη;

Ουσιαστικα παραδεχεσαι οτι στις φτωχες χωρες υπαρχει αναπτυξη (μαθατε και τη λεξη τρομαρα σας), επειδη υπαρχει φτωχια.
Η αναπτυξη ειναι ενας δεικτης της οικονομιας, το καλαθι της νοικοκυρας ειναι ενας αλλος.
Στον καπιταλισμο δεν ειναι καθολου σπανιο μια χωρα να εχει τρελλους ρυθμους αναπτυξης και οι κατοικοι να πεινανε.

Στην Ευρωπη και τις ΗΠΑ που εχει κορεστει το συστημα, χρειαζονται καπιταλιστικες κρισεις + εισροη μεταναστων. Επειδη ομως οι πολεμοι που δημιουργουν οι χωρες αυτες δημιουργουν ανεξελεγκτο πληθυσμο μεταναστων, και δεν τους χρειαζονται ολους αυτους, τους φορτωνουν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης στην Ελλαδα, σαν δεξαμενη ανθρωπων.

Στα παπαρια των κυβερνωντων, αν οι πολιτες τους εχουν προβλημα με μεταναστες ή οχι.

Παρεπιπτοντως, ακομα ο δυτικος κοσμος ειναι υπευθυνος για πολλα εγκληματα, γιατι δεν βομβαρδισε μονη της η Αμερικη το Αφγανισταν και το Ιρακ.
Επισης, αν και το Αφγανισταν δεν εχει πετρελαιο, εχει ομως παραγωγη οπιου. Απο εκει περνανε αγωγοι Φυσικου Αεριου. Γενικα, οι ΗΠΑ θελουν τον ελεγχο της περιοχης, για λογους πολυ πιο συνθετους απο "πετρελαιο, αεριο , κλπ". Για αυτο κοιταξαν να διαλυσουν Ιρακ, Συρια, Ιραν.

Οι αθωοι δυτικοι πουλανε στη Σαουδικη Αραβια οπλα, οπως ο Καναδας και το Βελγιο, η οποια Σ.Αραβια ειναι ο χρηματοδοτης του ISIS.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
Νασο καλησπερα καταρχην.ο bleach το ασχημο που κανει ειναι να μην ακουει.ενω πραγματικα πιστευω οτι ειναι καλο παιδι
ξεκιναει και ορμαει μολις ακουσει κατι που δεν του αρεσει.
προσπαθησα να του πω οτι δεν ειναι ετσι και στην τελικη δεν θα παρει το επιθυμητο για αυτον αποτελεσμα
αλλα δυστυχως δεν καταλαβε.συμφωνα με αυτον πρεπει να εισαι η κομμουνιστης η καπιταλιστης.
του εξηγησα οτι δεν ειναι ετσι αλλα ματαια.
anyway ευχομαι πραγματικα να μπορουμε να συζηταμε ομορφα ολοι μαζι χωρις βρισιδια και απειλες
γιατι δεν βγαινει πουθενα και αυτο.
συγνωμη αν κουρασα. :hi:
Ρε παιδακι μου, αμα δεν σου κοβει, ξαναδιαβασε.

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να εισαι καπιταλιστης ή κομμουνιστης. Απλα ΕΙΣΑΙ κατι, θες δεν θες.
Ειτε παιρνεις θεση ειτε δεν παιρνεις.
Σε ρωτησα ΞΕΚΑΘΑΡΑ : Ποια ειναι η πολιτικη σου ιδεολογια και μου ειπες : ΠΑΟΚ. ΑΥτο. Δηλαδη τρια πουλακια καθονται.

Θα ηθελα λοιπον να μου εξηγησεις, ποια θα ειναι η σταση σου οταν μεθαυριο σε ρωτησει το αφεντικο σου πχ :
-Αγορι μου θες να δουλεψεις με 8ωρο ή 10ωρο;
Εσυ τι θα του απαντησεις ;
-ΠΑΟΚ.

Σε μια αλλη υποθετικη κατασταση :

-Με τι ποσοστο % πρεπει να φορολογουνται οι πλουσιοι;
-ΠΑΟΚ.

-Πρεπει να εχουν οι γυναικες δικαιωμα ψηφου;
-ΠΑΟΚ

-Να βομβαρδισουμε το ΙΡΑΚ;
-ΠΑΟΚ.

-Απελαση ή φιλοξενια των μεταναστων;
-ΠΑΟΚ.

Καταλαβεις λοιπον οτι πρωτου μου κανεις μαθηματα οτι φανατιζομαι, να κοιταξεις να μεγαλωσεις λιγακι, γιατι ο κολλημενος ειναι αλλος.

Οσο για τις ασυναρτησιες που πηγες τη συζητηση στους αντιφα και τι θα γινει αν καμακωσεις μια κοπελα στο δρομο και τριχες κατσαρες, εγω εδω μιλαω για τους μεταναστες, που ειναι το θεμα. ΔΕΝ ΘΑ σου απολογηθω εγω για τους αντιφα, που ειναι 100 ατομα σε ολη την Ελλαδα , αν το προβλημα σου ειναι το τι θα σου πουν 2 αναρχοφεμινιστριες στο δρομο ,ΑΝ καμακωσεις και ΑΝ σε πετυχουν, μαλλον εισαι εντελως εκτος τοπου και χρονου ή απλα θες να πας τη συζητηση στην εξεδρα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
Καλως ηρθες στις βαρδιες των λαθρολαγνων τυπε:hi:
Καπαρωσες την 10.00-18.00,αν και ειπαμε να συννενοειθειτε με τον Αλεξ που εχει κουραστει απο τη βραδυνη και ειναι Α/Α συνεχως:headbang:
Δεν πειραζει,τουλαχιστον επανδρωνεται η πρωινη βαρδια με επαγγελματια λαθρολαγνο,δεν ειναι και λιγο αυτο.

Τυπε την φυση πρεπει να την μελετας,φυση δεν ειναι μονο το χορτο που πινουν στις καταληψεις αγορασμενο απο τους Αλγερινους και τους Αλβανους στα Εξαθλεια.

Η φυση και τα ζωα εχουν συνορα,διαβασε λιγο να ξεστραβωθεις.

Ακομη και η εξωπορτα του διαμερισματος σου συνορο ειναι Μουσουλμανολαγνε,γιατι δεν τη βγαζεις αφου δεν πιστευεις σε συνορα και φρακτες να μπαινει μεσα οποιος θελει:think:
Αφου θελουν να ξεφυγουν απο τους φανατικους των χωρων τους γιατι οταν ερχονται στη Δυση δεν υιοθετουν τον εδω τροπο ζωης αλλα φερνουν ολα τα εθιμα τους και προσπαθουν να επιβαλλουν τη Σαρια οπου νοιωθουν ισχυροι με προοπτικη να το κανουν παντου:think:

Tην καλυτερη ψωλια στην εχω για το τελος:alivedick:

Καρολος Μαρξ για Μεταναστες
:wanker:
Για αυτο εσυ δεν θα χρησιμοποιεις τον ορο Κομμουνιστης αλλα Αριστεριστης ,καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Στα Κομμουνιστικα Κρατη και γενικα σε κανονικα κρατη που σεβονται τους κατοικους τους,και οχι σε τριτοκοσμικες μπανανιες οπως θελετε να καταντησετε την Ελλαδα εσυ και οι αλλοι λαθρολαγνοι, υπαρχει Στρατος,Σωματα Ασφαλειας και Παταξη της εγκληματικοτητας με Σιδηρα Πυγμη.

Κατσε εσυ και νταντευε τις χηρες του ΙΣΙΣ στην Ελλαδα,τους Αλγερινους πορτοφολαδες και τους Βαλκανιους και Γεωργιανους μπουκαδορους,αυτοι δεν θα σε λυπηθουν να ξερεις:confused::confused::confused:
Ναυαγιο, πες μου κι αλλα κλισε, να κανω συλλογη.
1. Εχω βαρδια στο ΣΥΡΙΖΑ . Καλο, αυτο παντα μου αρεσει
2.Οσοι ειναι υπερ των μεταναστων ειναι χασικληδες ! Κι αυτο καλο, κι ας μην εχω καπνισει τσιγαρο στη ζωη μου!

Να σε ρωτησω. Βρηκα πριν κατι μερες στο λιμανι του Πειραια ενα καραβι με 2 τονους ηρωινη. Δικο σου ηταν; ξερεις;

Η πορτα του σπιτιου μου αγαπητο ναυαγιο ειναι το σπιτι μου, αυτο ειναι ο προσωπικος μου χωρος.
ΔΕΝ ηρθε κανενας στο σπιτι σου μεσα να μεινει, σε δημοσιο χωρο μενουν.

Τα ζωα που συνεχως αναφερεις (ισως γιατι εισαι κιολας), εχουν επισης την αλληλεγγυη, βοηθανε το ενα το αλλο, δεν φτιαχνουν οπλα, δεν φτιαχνουν ναρκες, ουτε φραχτες.
Τα ζωα βεβαια,δεν φτιαχνουν και νοσοκομεια, ουτε εχουν διακυρηξη ανθρωπινων δικαιωματων.
Αφου ειμαστε ζωα ,μπορω να ερθω να σε βιασω επειδη εχω καβλες; Ζωο ειμαι , σχωρα με.

Α να σου πω και τι ζωο εισαι: κοτα.
Οπως και ολοι εσεις που δεν εχετε τα @@ να πειτε : ναι ρε μαλακα, ειμαι εθνικιστης, ναζι και δεν θελω ξενους, εχεις κανα προβλημα;
Κοτουλες μια ζωη.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
οχι μαγκα απλα επειδη εχουν ασπρισει τα μαλλια μου απο τα 27 στη δουλεια και στη πρεσα με εμπιστευοντουσαν τα αφεντικα να κανω οτι θελω....αν με πιανεις...εγω στο σαιτ με που πουτανες εχω μπει απο καβλα....δεν ειμαι ομως ιδεολιγικα προσκειμενος πουθενα...απλα δεν μπορω την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ....εφοσον δεν εισιαι ολα αυτα τα κλισε γιατι δεν μας το λες ρε αδερφε????να πεις ρε μαλακες εγω που σας τα λεω ολα αυτα ειμαι δουλευταρας δεν ειμαι καμια κοτα και ειμαι και σε αλλες 10 συλογικοτητες και χωρους εργασιας και εχω ενα χερι σαν ταναλια...ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ????ἝΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ????ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ????και πλεον ναι μαγκα ειμαι αφεντικο γιατι δουλευω ολη μου τη ζωη σαν το σκυλο σε Ελλαδα Γερμανια Ιταλια Αγγλια
Παμε και στον αγαπητο ψαγμενο.

Ολα ερχονται και κολλανε.
Ησουν πρωην κομμουνιστης, που οπως οι περισσοτεροι, εγινες αφεντικο, οποτε για να ξεγελασεις λιγο τις τυψεις σου και να καθησυχασεις την συνειδηση σου, μας λες τα δακρυβρεχτα οτι δουλευεις απο τα 27 (κι εγω απο τοτε δουλευω), και αρα ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να γινεις αφεντικο.
Με γεια σου με χαρα σου που εγινες αφεντικο, αλλα συγγνωμη, περασες στην αντιπερα οχθη, εγινες καπιταλιστης.
Και εγκαλεις εμενα, ως υποκριτη, επειδη ...γαμαω πουτανες. Αρα δεν ειμαι ελευθεριακος.
Ξερεις τι αλλο κανω; Πληρωνω φορους. Αρα ειμαι ντεμεκ αριστεριστης , σωστα;
Να σου πω και τι αλλο κανω; παω σε καφετεριες που μου σερβιρουν καφε κατι παιδια που πιθανον να εχουν απληρωτα ημερομισθια.
Ε ειμαι απαραδεκτος, ενισχυω τον καπιταλισμο.
Το πιο τραγικο που κανω, και αρα δεν δικαιουμαι να λεγομαι ελευθεριακος κομμουνιστης να στο πω ;
Μην με κραξεις πολυ ομως.
Μενω σε σπιτι και οχι σε καταληψη.

Ειμαι για φτυσιμο, ετσι;

Αφου λοιπον μου ανοιξες τα ματια και με ξεμπροστιαστες οτι δεν ειμαι true αριστεριστης, αλλα υποκριτης, ας αλλαξω την πολιτικη μου ταυτοτητα και ας πω οτι πολιτικα οριζομαι ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι εγω.

Τωρα που και οι δυο ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, θα μεινεις στο θεμα του θρεντ;
Γιατι το θεμα ειναι : Ασυλο στους μεταναστες ή απελαση;

Ανθρωπε, σε ρωταω : απελαση σημαινει θανατος. Τι διαλεγεις;

Τα δακρυβρεχτα οτι εισαι τιμιο παιδι και αξιο παληκαρι, που σιχαθηκες τον κομμουνισμο, εγινε αφεντικο γιατι εισαι δουλευταρας και ολοι οι αλλοι ειναι οι υποκριτες που μπαινουν σε site με πουτανες, ενω εσυ απλα καβλαντιζεις, και εισαι η αθωα περιστερα, να τα πεις σε κανενα παιδακι.

Η ερωτηση ειναι απλη. Εισαι με τους φασιστες ή με τους μεταναστες;

Και δευτερευοντως : ποια ειναι η κριτικη σου στο συστημα που παραγει μεταναστες;

Δυσκολες ερωτησεις για ενα παλικαρι της πιατσας, αλλα μιας και εχεις διαβασει και 5 πραγματα, θα ηθελα να απαντησεις.
ΥΓ. Εχω γνωρισει αρκετους πρωην αριστερους που απεκτησαν μια ακροδεξια φρασεολογια. Δεν εισαι ο πρωτος, οποτε μην νιωθεις ασχημα.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Κατα τα άλλα ο κουράστικός και μονότονος είμαι εγω :confused:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
εεεε μααα!!!Ο Αριστερισμος ειναι η παιδικη αρρωστια του Κομμουνισμου..ταδε εφη Βλαντιμιρ Ιλιτς Λενιν...Επισης στον Κομμουνισμο επι ΕΣΣΔ οχι τζαμι και ιουδαιοχριστιανομουσουλμανικες μαλακιες δεν υπηρχαν αλλα οποιος τολμουσε να εκφερει και αποψη περναγε ομορφα στο Ιρκτσουκ και επσαγε παγο στη Βαικαλη....Επεσε η ΕΣΣΔ περαν απο τους ολιγαρχες Ρωσσους στα χωρια της Σιβηριας σε Κιργισταν,Καζακσταν,Ουκρανια,Μολδαβια,Τατζικισταν,Λετονια,Εσθονια,Λιθουανια αναπολουν τις μερες που ηταν κατω απο ενα ισχυρο καθεστως που φροντιζε για τους πολιτες,υπηρχε το εντσικτο της ασφαλειας και της ταξης και κυριως κανεις δεν εψαχνε το ποτοφολι του για να επιβιωσει.......Αυτο που του λες για τον Μαρξ ειναι δεδομενο και θα του καψει τον σκληρο..Σε ενα ιδεαλιστικο Κομμουνιστικο καθεστως οπως ηταν η ΕΣΣΔ ουτε να πας μπορουσες μεταναστης ουτε να φυγεις,,Βεβαια στην ΕΣΣΔ υπηρχε ενα μωσσαικο απο 180 τουλαχιστον διαφορετικες εθνοτικες ομαδες αλλα οταν το εδαφος σου ειναι η μιση Γη οχι μια σπιθαμη οπως ειναι η Ελλαδα ειναι λογικο.....
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι επειδη δεν γουσταρω καπιταλισμο και οτι επειδη κανω κριτικη στον καπιταλισμο πουπαραγει μεταναστες, χωρις να νοιαζεται για τους λαους του, οτι υποστηριζω ΕΣΣΔ .
Ειναι το κλασσικο που σας εμαθε ο Αδωνης; οτι οποτε σας κανουν κριτικη τα κομμουνια, εσεις θα απαντατε "ναι αλλα ο Σταλιν;"

Η ΕΣΣΔ ηταν ενας κρατικος καπιταλισμος, ειχε μεσα αρκετο αυταρχισμο, και ολοι οι ελευθεριακοι κυνηγηθηκαν απο την ηγεσια.
Επομενως δεν ειμαι υπερ ενος σοβιετικου κρατους, ουτε υπερ κλειστων συνορων, ουτε υπερ εθνοκαθαρσεων, ουτε υπερ θρησκευτικων απαγορευσεων κι ας ειμαι αθεος.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
Οι ανθρωποι ερχονται γιατι μια μεριδα ευρωπαιων πολιτικων τους προσκαλει με επιδοματα
Σε αυτην ανηκει και ο Κουλης

Εχεις πετυχει τη μιση αληθεια. Αλλα τι εννοεις τους προσκαλει με επιδοματα; για ποιον λογο;

Επισης , δεν ειναι αναγκη να τα βαζετε με τον Κουλη (τον οποιο σιχαινομαι).
Ο καθε Κουλης, Μακρον, Τζονσον, ειναι δεκανικια του συστηματος.
Θα κανουν ο,τι ειναι να κανουν και θα ερθει αλλος στη θεση τους να κανει τα δικα του, μεχρι να αντικατασταθει κι αυτος κλπ.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι επειδη δεν γουσταρω καπιταλισμο και οτι επειδη κανω κριτικη στον καπιταλισμο πουπαραγει μεταναστες, χωρις να νοιαζεται για τους λαους του, οτι υποστηριζω ΕΣΣΔ .
Ειναι το κλασσικο που σας εμαθε ο Αδωνης; οτι οποτε σας κανουν κριτικη τα κομμουνια, εσεις θα απαντατε "ναι αλλα ο Σταλιν;"

Η ΕΣΣΔ ηταν ενας κρατικος καπιταλισμος, ειχε μεσα αρκετο αυταρχισμο, και ολοι οι ελευθεριακοι κυνηγηθηκαν απο την ηγεσια.
Επομενως δεν ειμαι υπερ ενος σοβιετικου κρατους, ουτε υπερ κλειστων συνορων, ουτε υπερ εθνοκαθαρσεων, ουτε υπερ θρησκευτικων απαγορευσεων κι ας ειμαι αθεος.
εισαι πραγματικος Ανοητος και στο λεω....εγω υποστιριζω ΕΣΣΔ βλακουλη...τυπακια σαν και σενα κανατε τουρ στα γκουλαγκ....Πιο ευθαρσως δεν γινετε να το πω...απλα επειδη εισαι αριστεριστης και οχι Κομμουνιστης δεν καταλαβαινεις τι λεμε....Ο

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.253
Πόντοι
5.595
εισαι πραγματικος Ανοητος και στο λεω....εγω υποστιριζω ΕΣΣΔ βλακουλη...τυπακια σαν και σενα κανατε τουρ στα γκουλαγκ....Πιο ευθαρσως δεν γινετε να το πω...απλα επειδη εισαι αριστεριστης και οχι Κομμουνιστης δεν καταλαβαινεις τι λεμε....Ο
Ααααα οκ. Εσυ εισαι ο κομμουνιστης δηλαδη ε; δηλαδη ψηφιζεις ΚΚΕ ; ή απλα πετας ενα τσιτατο του Λενιν για τον αριστερισμο και νομιζεις οτι με τρωνε τα αρχιδια μου αν ειναι η παιδικη αρρωστια του κομμουνισμου ή οχι;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Παμε και στον αγαπητο ψαγμενο.

Ολα ερχονται και κολλανε.
Ησουν πρωην κομμουνιστης, που οπως οι περισσοτεροι, εγινες αφεντικο, οποτε για να ξεγελασεις λιγο τις τυψεις σου και να καθησυχασεις την συνειδηση σου, μας λες τα δακρυβρεχτα οτι δουλευεις απο τα 27 (κι εγω απο τοτε δουλευω), και αρα ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να γινεις αφεντικο.
Με γεια σου με χαρα σου που εγινες αφεντικο, αλλα συγγνωμη, περασες στην αντιπερα οχθη, εγινες καπιταλιστης.
Και εγκαλεις εμενα, ως υποκριτη, επειδη ...γαμαω πουτανες. Αρα δεν ειμαι ελευθεριακος.
Ξερεις τι αλλο κανω; Πληρωνω φορους. Αρα ειμαι ντεμεκ αριστεριστης , σωστα;
Να σου πω και τι αλλο κανω; παω σε καφετεριες που μου σερβιρουν καφε κατι παιδια που πιθανον να εχουν απληρωτα ημερομισθια.
Ε ειμαι απαραδεκτος, ενισχυω τον καπιταλισμο.
Το πιο τραγικο που κανω, και αρα δεν δικαιουμαι να λεγομαι ελευθεριακος κομμουνιστης να στο πω ;
Μην με κραξεις πολυ ομως.
Μενω σε σπιτι και οχι σε καταληψη.

Ειμαι για φτυσιμο, ετσι;

Αφου λοιπον μου ανοιξες τα ματια και με ξεμπροστιαστες οτι δεν ειμαι true αριστεριστης, αλλα υποκριτης, ας αλλαξω την πολιτικη μου ταυτοτητα και ας πω οτι πολιτικα οριζομαι ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι εγω.

Τωρα που και οι δυο ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, θα μεινεις στο θεμα του θρεντ;
Γιατι το θεμα ειναι : Ασυλο στους μεταναστες ή απελαση;

Ανθρωπε, σε ρωταω : απελαση σημαινει θανατος. Τι διαλεγεις;

Τα δακρυβρεχτα οτι εισαι τιμιο παιδι και αξιο παληκαρι, που σιχαθηκες τον κομμουνισμο, εγινε αφεντικο γιατι εισαι δουλευταρας και ολοι οι αλλοι ειναι οι υποκριτες που μπαινουν σε site με πουτανες, ενω εσυ απλα καβλαντιζεις, και εισαι η αθωα περιστερα, να τα πεις σε κανενα παιδακι.

Η .ειναι απλη. Εισαι με τους φασιστες ή με τους μεταναστες;

Και δευτερευοντως : ποια ειναι η κριτικη σου στο συστημα που παραγει μεταναστες;

Δυσκολες ερωτησεις για ενα παλικαρι της πιατσας, αλλα μιας και εχεις διαβασει και 5 πραγματα, θα ηθελα να απαντησεις.
ΥΓ. Εχω γνωρισει αρκετους πρωην αριστερους που απεκτησαν μια ακροδεξια φρασεολογια. Δεν εισαι ο πρωτος, οποτε μην νιωθεις ασχημα.
Για να παρεις την απαντηση σου ασυλο συμφωνα με τις αναγκες....Εν τη αποδηξει οτι καποιος ειναι αντικκαθεστωτικως στην πατριδα του αρα κατα της Σαριας που ειναι ενα ιμπεριαλιστικο και ακρως φασιστικο ιδεολογημα ασυλο,,,,Ασυλο σε μικρα παιδια Ασυλο σε γυναικες....Απελαση σε ποινικους,Απελαση σε πρακτορες και καθεστωτικους καθεστωτων τα οποια ειναι στη Βαση τους φαισιστικα....Και στο λεω μια και καλη...αν ερχοταν ενα Κομμουνιστικο καθεστως και μου εκανε απαλοτριωση την επιχειρηση μου θα το εκανα με χαρα και θα ελεγα και ευχαριστω που με απαλαξε απο τις εννοιες και με εξομοιωσε με ολους (ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΙΣΘΟ)διοτι ολοι εχουμε θα χουμε τα παντα.....Εμενα γιατι περασα στην αντιπερα οχθη με διαγραψανε....Αλλα θα σου θυμισω τα λογια του Τροτσκι για να καταλαβεις την πλανη που κρυβετε απο πισω....<<Η επανασταση εχει ουσια και νοημα μεχρι να γινει Εξουσια>>..Πηγαν χθες διαδιλωσανε ολα τα ντουγανια γιατι περασε ενα νομοσχεδιο που ειναι ενα παγιο αιτημα της <<αριστερας>> ολα αυτα τα χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom