Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτά είναι αυτονόητα. Αν τολμήσει κανένας αλήτης φασίστας εισαγγελέας να μας δικάσει με τον ποινικό κώδικα πέφτει σύρμα σε ΚΕΕΦΡΑ, κ. Δημητρά του Παρατηρητηρίου, Ρουβίκωνα κτλ και αμέσως επεμβαίνουν να μας ξελασπώσουν και να γαμήσουν τον Φασίστα εισαγγελέα!! Βέβαια οι δικαστικοί το έχουν ψιλιαστεί και δεν μας ενοχλούν πλέον:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Κανένα πρόβλημα
ΚΑΝΕΝΑ

Κούλι Μπλιαχ Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel:
Γραμμενο το εχουν το κερφαα και τον ρουβικωνα
Τις εντολες αυτων που τους διοριζουν εκτελουν

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Στη σύλληψη ενός 21χρονου Αλγερινού προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης κινούμενος αιφνιδίως μπροστά από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Παλαιού Σταθμού, όταν η οδηγός του το ακινητοποίησε προκειμένου να μην τον τραυματίσει, αποπειράθηκε να τη βγάλει με τη βία προκειμένου να το αφαιρέσει.

Αντιλαμβανόμενος ο 21χρονος την αστυνομική παρουσία, τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ συνέχισε να είναι επιθετικός και κατά την παραμονή του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου όπου οδηγήθηκε.

https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-adistaktos-algerinos/
Θα ανανεωθει και το δικο του χαρτι ασυλου
Ισως του δωσουν και καμια αυξηση στο επιδομα για μην μην αναγκαζεται να ληστευει το παιδι

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.295
Πόντοι
7.195
Μαλλον δε καταλαβες τι ακριβως ειπα.Ανεφερα ομαδες χωρων με αναπτυξη ,χωρις εισαγωγη μεταναστων. Οι κατοικοι στις χωρες που προανεφερα, δηλαδη Κορεα, Ταιβαν, Ιαπωνια, Σιγκαπουρη, Εσθονια, Πολωνια, Τσεχια και εχουν καπιταλιστικη αναπτυξη χωρια να εχουν "πακιστανους" και οι κατοικοι δεν εχουν γινει πακιστανοι! Για να μιλας για "φτωχεια" δεν εχεις ιδεα ε? Ακριβως τη στιγμη των μεγαλυτερων καπιταλιστικων μεταρρυθμισεων στις χωρες αυτες εχουν και το υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο για το μεγαλυτερο τμημα του πληθυσμου. Δεν ειναι δηλαδη οτι οι κατοικοι των χωρων αυτων ειχαν πλουτο και ξαφνικα ο κακος καπιταλισμος τους φτωχυνε.
Για τις αλλες χωρες, Ινδια, Πακισταν ,θα μπορουσε να αναφερω και Αιγυπτο και Μπαγκλαντες, τις ανεφερα για να δειξω η εικονα δεν ειναι οτι ανατολικα του Εβρου και γενικα και αοριστα ως την Κινα "γινεται πολεμος και πεινανε και πεφτουν βομβες", οπως θελουν τα διαφορα αφηγηματα. Υπαρχουν και εκει μεσαιες ταξεις, οπως ακριβως εδω, υπαρχει οικονομια, βεβαιως υπαρχουν και προβληματα δομικα και αλλα , αλλα δε φταιει για ολα ουτε ο καπιταλισμος ουτε η Δυση. Αλλα και εκει που λες οτι οι κατοικοι " πεινανε" , καθε χρονο μπορει να προστιθεται στο επιπεδο της μεσαιας ταξης μια ολοκληρη Ελλαδα σε αριθμο κατοικων .Αλλα οκ βολευει το αφηγημα οτι "πεινανε". Βεβαιως και πεινανε αλλα καθε χρονο λιγοτερο απο πριν.
Παμε γενικα στο καπιταλιστικο συστημα παραγωγης, η μαλλον "σχεσεις". Καταρχην δεν ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα για να πεις " ειμαι υπερ του καπιταλισμου " η "δε μου αρεσει". Η ιδια η λεξη "καπιταλισμος Kapitalismus" ειναι μια λεξη που ποτε δε χρησιμοποιηθηκε ουτε απο το Μαρξ ουτε κανεναν αλλο αριστερο η διανοητη του 19ου αιωνα. Αλλα ειναι δημιουργημα των Γερμανων ιστοριστων οικονομολογων των αρχων του 20ου και συγκεκριμενα αν δε κανω λαθος του Βερνερ Ζομπαρτ , ο οποιος εγραψε ενα βιβλιο σχετικα με την προελευση του "καπιταλισμου" απο τους Εβραιους ( ναι καλα το καταλαβες αρχισε να κανεις τους συνειρμους σιγα σιγα). Η ιδια η αντικαπιταλιστικη κριτικη που εδραζεται σε ηθικιστικες ( ψευτοηθικιστικες θα πω εγω) βασεις δηλαδη η αντικαπιταλιστικη κριτικη και ρητορια ηταν εντελως ξενη προς τον ιδιο το Μαρξ. Η κριτικη του Μαρξ στις καπιταλιστικες σχεσεις παραγωγης ηταν εμμενης δηλαδη ενας ελεγχος στις ιδιες τις λογικες προκειμενες του συστηματος. Και οχι σε αναφορα με μια εξωτερικη "αξια" η ηθικο κριτηριο. Δηλαδη ο Μαρξ δεν ελεγε " ο κακος καπιταλιστης" κλπ. Ουτε υπαρχει πουθενα σαν αιτημα του Μαρξ η "ανατροπη του καπιταλισμου" και αλλες τετοιες φαιδροτητες που αναπαραγουν σημερα διαφοροι ασχετοι και αγραμματοι.
Η υπερβαση του καπιταλισμου και οχι η "ανατροπη" του η ακομη χειροτερα ο "αντικαπιταλισμος" ειναι καποια προοπτικη που εδινε ο Μαρξ για την κοινωνια αλλα χρειαζεται να καταλαβεις τη βαθια διαφορα μεταξυ των δυο. Διαφορα τοση που το δευτερο δηλαδη η αντικαπιταλιστικη ρητορικη και πολεμικη ηταν η αγαπημενη καραμελα των αγαπημενων σου "φιλων": των φασιστικων και ναζιστικων κινηματων, των πραγματικων του μεσοπολεμου, οχι των καρικατουρων του σημερα.
Φυσικα ολοι οι "αντικαπιταλιστες" και "αντιεθνικιστες" και "αντικρατιστες" πρωτοι πρωτοι τρεχουν να πιασουν στασιδι στα οποια ψιχουλακια θα τους ριξει το καπιταλιστικοτατο κρατος και στην τελικη διαγκωνιζονται απλα ποιος θα πρωτοπαρει περισσοτερα ψιχουλακια. Πρωτοι τρεχουν στους διορισμους, στα επιδοματα , στη βουτα στον κρατικο κορβανα.
Κουβεντα δεν εχουν να πουν για τη διαμορφωση συστηματος παραγωγης, διανομης,τεχνολογιας, εκτος απο λαμπρες εξαιρεσεις φυσικα οπως ηταν ο Δημητρης Μπατσης στα καθ ημας. Γιατι?Γιατι πολυ απλα δεν εχουν ιδεα, δε ξερουν στην τελικη δε τους απασχολει καν: ενα επιδοματακι, μια μασα απο μκο, ενας διορισμος ειναι που απασχολει το μικροαστικο μυαλουδακι τους.
Το ποια ειναι λοιπον τα προβληματα και τα θεματα του "καπιταλισμου" και του δυτικου κοσμου ( οπως και αν οριζεται αυτο), μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα. Και η κριτικη που μπορω να εκφερω ξεπερνα τα επιπεδου γυμνασιακης εκθεσης ηθικιστικα σαλιαρισματα και σαχλαμαριτσες.
Αυτο δινει και τη δυνατοτητα για καθαροτερη οπτικη, διαχωρισμο των θεματων και αναλυση στο τι πραγματικα φταιει και οχι στο να το αποδιδουμε σε κατι που εχουμε κατασκευασει ( η μας εχουν κατασκευασει) στην κεφαλα μας.
Φιλικα παντα.
Ομολογουμενως ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, αν και διαποτισμενα με αυθαιρετα κλισε, τυπου "ο αριστερος που τρωει απο τα ετοιμα".
Κατ'αρχην ισως θα επρεπε να σε προβληματισει που σου εκανε like o ακροδεξιος Νασος, που δεν μπορει να γραψει πανω απο 2 σειρες κειμενου. Ισως ειναι ενα παρασημο για σενα απο την αλλη.

Σου εγραψα για τις χωρες που αναφερεις, οτι η Ιαπωνια πχ λειτουργει χωρις μεταναστες γιατι εχει βιομηχανια, εχει τεχνολογικους κολοσσους και υπαρχει χρημα να κυκλοφορησει.
Τσεχια, Πολωνια ειναι χωρες που περασαν φτωχια και επομενως ειναι λογικο να εχουν ρυθμους αναπτυξης.

Να διευκρινησω και κατι αλλο πριν σου κανω μια βασικη ερωτηση στην οποια θα με ενδιεφερε πραγματικα η απαντηση σου.
1. Ειμαι αρκετα μεγαλος, με σπουδες σε κορυφαιο ΑΕΙ, και με οικονομικα μεσα, κανεις δεν με προσυλητισε πουθενα, μαλιστα στα φοιτητικα μου χρονια υπηρξα απολιτικ. Εσυ εισαι καθηγητης οικονομικων ας πουμε; χρηματιστης; τραπεζιτης; κατι πιο σχετικο με το οικονομικο συστημα;
2.Εχω γραψει οτι οταν λεω "υπερ ή κατα του καπιταλισμου" δεν με ενδιαφερει να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη. Δεν σκοπευω να αποδειξω σε κανεναν εδω μεσα αν ο καπιταλισμος εχει σχεσεις ανισες και αδικες ή οχι.
3.Απο που προκυπτει οτι οι φιλοι μου ειναι οι νεοναζι; εισαι της αντιληψης του Τζημερου; αν ναι, κοβουμε την κουβεντα εδω, διοτι τοτε μιλαμε με εναν ψυχοπαθη γραφικο.
4. Το αφηγημα με τους αλληλεγγυους που τρεχουν να βολευτουν καπου σε μια ΜΚΟ, που βολευονται στο δημοσιο κλπ ειναι επισης μια γραφικοτητα, νεοφιλελευθερης εμπνευσης, βλεπε Αδωνη. Ισως πεσει ο σερβερ αν γραψουμε για την αλληλεγγυη των δεξιων με τις ΜΚΟ που φτιαχνουν, για τις "επιχειρησεις" τους, τις offshore τους, το μαυρο χρημα, τα ρουσφετια, τους διορισμους ημετερων, τις αλλαξοκωλιες τους στην εξουσια, την καταστολη, τον μικροαστισμο των ψηφοφορων τους. Γνωριζεις πολλους αναρχικους να εχουν μπει σε καποια θεση στο κρατος; αν ναι, ποιους;
5. Ο καπιταλισμος δεν φτωχαινει ετσι απλα μια χωρα, αλλα αρνεισαι οτι το παγκοσμιο εμποριο μεταξυ χωρων εχει επιφερει μεγαλυτερες ανισοτητες στις οικονομιες; Οι πλουσιες χωρες πουλανε ακριβα και αγοραζουν φθηνα απο τις φτωχες. Οι πλουσιες χωρες βαζουν χερι στον πλουτο των φτωχων, μεσω δικτατοριων, οικονομικων αποκλεισμων, εμφυλιων "επαναστασεων" (Συρια,Ουκρανια,Ιρακ). ΑΥτο προκαλει τη φτωχια, κατ'εμενα παντα.

Για να μη γραφουμε σεντονια, η βασικη μου ερωτηση ειναι, και πραγματικα θα με ενδιεφερε η αποψη σου , ειναι :
--------------------"Γιατι μεταναστευουν απο αυτες τις χωρες , της Αφρικης, και της Ασιας και ερχοναι σε εμας; Ποιοι ειναι οι λογοι κατ'εσενα ;"

Αυτο μονο. Ευχαριστω.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ομολογουμενως ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, αν και διαποτισμενα με αυθαιρετα κλισε, τυπου "ο αριστερος που τρωει απο τα ετοιμα".
Κατ'αρχην ισως θα επρεπε να σε προβληματισει που σου εκανε like o ακροδεξιος Νασος, που δεν μπορει να γραψει πανω απο 2 σειρες κειμενου. Ισως ειναι ενα παρασημο για σενα απο την αλλη.

Σου εγραψα για τις χωρες που αναφερεις, οτι η Ιαπωνια πχ λειτουργει χωρις μεταναστες γιατι εχει βιομηχανια, εχει τεχνολογικους κολοσσους και υπαρχει χρημα να κυκλοφορησει.
Τσεχια, Πολωνια ειναι χωρες που περασαν φτωχια και επομενως ειναι λογικο να εχουν ρυθμους αναπτυξης.

Να διευκρινησω και κατι αλλο πριν σου κανω μια βασικη ερωτηση στην οποια θα με ενδιεφερε πραγματικα η απαντηση σου.
1. Ειμαι αρκετα μεγαλος, με σπουδες σε κορυφαιο ΑΕΙ, και με οικονομικα μεσα, κανεις δεν με προσυλητισε πουθενα, μαλιστα στα φοιτητικα μου χρονια υπηρξα απολιτικ. Εσυ εισαι καθηγητης οικονομικων ας πουμε; χρηματιστης; τραπεζιτης; κατι πιο σχετικο με το οικονομικο συστημα;
2.Εχω γραψει οτι οταν λεω "υπερ ή κατα του καπιταλισμου" δεν με ενδιαφερει να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη. Δεν σκοπευω να αποδειξω σε κανεναν εδω μεσα αν ο καπιταλισμος εχει σχεσεις ανισες και αδικες ή οχι.
3.Απο που προκυπτει οτι οι φιλοι μου ειναι οι νεοναζι; εισαι της αντιληψης του Τζημερου; αν ναι, κοβουμε την κουβεντα εδω, διοτι τοτε μιλαμε με εναν ψυχοπαθη γραφικο.
4. Το αφηγημα με τους αλληλεγγυους που τρεχουν να βολευτουν καπου σε μια ΜΚΟ, που βολευονται στο δημοσιο κλπ ειναι επισης μια γραφικοτητα, νεοφιλελευθερης εμπνευσης, βλεπε Αδωνη. Ισως πεσει ο σερβερ αν γραψουμε για την αλληλεγγυη των δεξιων με τις ΜΚΟ που φτιαχνουν, για τις "επιχειρησεις" τους, τις offshore τους, το μαυρο χρημα, τα ρουσφετια, τους διορισμους ημετερων, τις αλλαξοκωλιες τους στην εξουσια, την καταστολη, τον μικροαστισμο των ψηφοφορων τους. Γνωριζεις πολλους αναρχικους να εχουν μπει σε καποια θεση στο κρατος; αν ναι, ποιους;
5. Ο καπιταλισμος δεν φτωχαινει ετσι απλα μια χωρα, αλλα αρνεισαι οτι το παγκοσμιο εμποριο μεταξυ χωρων εχει επιφερει μεγαλυτερες ανισοτητες στις οικονομιες; Οι πλουσιες χωρες πουλανε ακριβα και αγοραζουν φθηνα απο τις φτωχες. Οι πλουσιες χωρες βαζουν χερι στον πλουτο των φτωχων, μεσω δικτατοριων, οικονομικων αποκλεισμων, εμφυλιων "επαναστασεων" (Συρια,Ουκρανια,Ιρακ). ΑΥτο προκαλει τη φτωχια, κατ'εμενα παντα.

Για να μη γραφουμε σεντονια, η βασικη μου ερωτηση ειναι, και πραγματικα θα με ενδιεφερε η αποψη σου , ειναι :
--------------------"Γιατι μεταναστευουν απο αυτες τις χωρες , της Αφρικης, και της Ασιας και ερχοναι σε εμας; Ποιοι ειναι οι λογοι κατ'εσενα ;"

Αυτο μονο. Ευχαριστω.
Φιλε μου προφανως και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα για οτι γραφω, αλλα για τρανταχτα παραδειγματα καποιων που ειναι βουτηγμενοι στις αντιφασεις και ασυναρτησιες τους. Αυτο για τους "φιλους" δε το επιασες. Μπορει προσωπικα στην επιφανεια των αισθηματων σου να αισθανεσαι τη μεγαλυτερη απεχθεια για το ναζισμο και τους ναζι. Και εγω το αισθανομαι και συνειδητα μαλιστα. Αλλα κατω απο την επιφανεια, ασυνειδητα αλλα αντικειμενικα, λαμβανεις μια θεση οχι κριτικα σκεπτομενος αλλα καθοδηγουμενη απο το θυμικο και τα συναισθηματα και με μια καποια ηθικη επιφαση . Αυτη ειναι μια βασικη θεση εκκινησης φασιστικων και ναζιστικων αντιληψεων, στη συνεχεια δηλαδη απο αυτο καποιος εκκινει προς το ναζισμο καθαρα εκδηλωμενο, καποιος αλλος εχει θεσεις που τον ευνοουν στο περιεχομενο αν και οχι παντα στη μορφη.
Δηλαδη την αντιθεση στην υλικη προοδο που μπορει να επιφερει το καπιταλιστικο συστημα ( ναι ο Μαρξ το εχει ισχυριστει αυτο με καθε αμεσοτητα και ευθυτητα), την αντιθεση στην αστικη δημοκρατια. Φυσικα οπως ειπα εχω παρα πολλα να πω για το καπιταλιστικο συστημα. Για το χωρισμο του εργατη απο τους ορους εργασιας του, για τις εγγενεις του αντιφασεις που δε μπορουν να ξεπεραστου και διαπερνουν καθε οικονομικο, κοινωνικο και πολιτικο θεσμο, για το οτι εχει την ταση να θελει να περναει τη διατηρηση της ζωης κατω απο τον οιωνει ενταφιασμο της.
ΑΛΛΑ προς το παρον ετσι ειναι δομημενη η κοινωνια και το συστημα παραγωγης. Μεχρι να προτεινουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ καποιο συστημα παραγωγης , διανομης καταναλωσης αγαθων απαραιτητων για τη ζωη και την ικανοποιηση του επιπεδου των ανθρωπινων αναγκων, ανθρωποι που να γνωριζουν απο οικονομια, παραγωγη, τεχνολογια η κριτικη στο καπιταλιστικο συστημα ειναι απλα στειρος αντικαπιταλισμος > πρωτη υλη για το φασισμο. Αυτο ειναι ο φασισμος στην ουσια του, ειναι η συγκεντρωση των μεσων και αγαθων και πορων και ο ελεγχος τους στο ονομα καποιας ανωτερης αξιας. Μπορει αυτη να ειναι το εθνος, αλλα μπορει να ειναι και κατι αλλο. Το "καλο του λαου" και παει λεγοντας. Οι θιασωτες αυτων των ανοιχτα η κρυφοφασιστικων θεσεων ψαχνουν να βρουν ενα η δυο κακα η τρυπες της ελευθερης οικονομιας και αστικης δημοκρατιας για να επιφερουν ενα ολοκληρο συστημα καταστροφης τυραννιας και δικτατοριας.Και τετοιοι ειναι πολλοι υπο αριστερη ομπρελα. Οι συγχρονοι αριστεροι της δυσης ενω ειναι λαβροι για τις ΗΠΑ την ΕΕ κλπ δε βρισκουν λεξη να πουν για το στρατοκρατικο καθεστως της Κινας ουτε φυσικα για τις συνεργασιες των χωρων τους με αυτη.
Τεσπα μη σταθεις στα τι ειπα τα ανεφερα ως παραδειγματα για το τι εννοουσα. Για τη μεταναστευση ναι, ΕΝ ΜΕΡΟΙ η αποδιαρθωση που εχει προκαλεσει το παγκοσμιο οικονομικο συστημα που κινειται απο την καπιταλιστικη μηχανη και εχει αλωσει σα τον κιμα τα παντα στο διαβα του, δημιουργει στρατιες και πλεονασμα εργατων στο ενα μερος και μετακινηση στο αλλο. Ομως ταυτοχρονα μπορει να δημιουργει συνθηκες απορροφησης αυτου του δυναμικου.
Ομως και να μην ειχε επηρεασει το καπιταλιστικο συστημα μια καποια χωρα, παλι η παγκοσμια επικοινωνια, τεχνολογια, συγκοινωνιες θα προκαλουσε ανθρωπους να μετακινηθουν απο το ενα μερος στο αλλο γιατι η επιτευξη ιδιου επιπεδου διαβιωσης παντου στον πλανητη προφανως δεν ειναι κατι που θα επιτευχθει απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Αλλα, ανεξαρτητα απο τα κινητρα αυτων που θελουν να μετακινηθουν, υπαρχουν αντικειμενικες προυποθεσεις και δυνατοτητες σε αυτη την κινηση. Με οποιοδηποτε οικονομικο συστημα δηλαδη, ας μην ειναι καπιταλισμος, ας ειναι ξερω γω η πιο ελευθεριακη αναρχια και ισοτητα και οτι αγαπας, ρεαλιστικο στο θεμα μετακινησης, το πολυ που μπορει να προσφερει μια χωρα ειναι ενας περιορισμενος αριθμος εισερχομενων και εγγυηση αξιοπρεπους διαβιωσης και καθε σεβασμου συν καποια προστασια για ανθρωπους κατατρεγμενους.
Απο κει και περα οτι οικονομικο συστημα και να υπαρχει, η μαζικη μετακινηση εκατομμυριων και σε συμπιεσμενο χρονικο διαστημα ειναι αδυνατη και αν γινει θα επιφερει καταστροφη στον τοπο υποδοχης. Οι λογοι ειναι ευκολο να γινουν αντιληπτοι κανωντας χρηση απλης λογικης που αναμενεται να εχει και ενα παιδι του δημοτικου. Δεν ειναι δα και rocket science να καταλαβεις γιατι ειναι αδυνατο για μια χωρα να ανοιξει τα συνορα και να ερχονται μαζες εκατομμυριων απο την Ασια και την Αφρικη, υπο τις δεδομενες συνθηκες.
Για τους λογους που μεταναστευουν. Για να το εξειδικευσω. Οι περισσοτεροι εχουν ηδη καποιες βασεις, καποιους γνωστους στις χωρες υποδοχης και αρχικα πηγαινουν για να ενταχθουν στο δικο τους κυκλο εκει. Οι δομες των χωρων εκει, και το δικτυ προστασιας που προσφερουν αφενος τα εκει κρατη ( δηλαδη οι φορολογουμενοι)αφετερου το δικο τους κοινωνικο και οικογενειακο μικροδικτυο, τις καθιστα ελκυστικες. Το γεγονος οτι με το που θα πανε ηδη εντασσονται σε καποιο δικο τους μικροδικτυο τους δινει και την εναλλακτικη της εμπλοκης με την παρανομια και το εγκλημα σε μικρο η μεγαλο βαθμο. Η επιδιωξη λοιπον πλουτου ειναι το κινητρο για τη μεταναστευση, στις μικροδομες που περιεγραψα. Απο εκει και περα αυτο τι σημαινει? Και εγω μπορει να θελω πλουτο, και εγω πχ μπορει να θελω να παρω φεραρι και σπιτι στο Μονακο. Πρεπει αυτο να αποτελεσει αιτια να υποταχθει ολοκληρος ο κοσμος στα θελω μου? Δε βλεπω κανενα λογο γιατι πρεπει να καταστρεψω τη χωρα μου, τις υποδομες τις , να τιναξω στον αερα τους προυπολογισμους μου και τα συστηματα υγειας και προνοιας, να γεμισω τις γειτονιες με εγκληματικοτητα ακομη και να εισαγω δολοφονικη τρομοκρατια για να ικανοποιησω τις επιδιωξεις καποιων. Την παρτη τους τους ενδιαφερει να κανουν, πιστεψε με δεν εχουν καμια αναγκη ουτε απο την προστασια σου , ουτε θα σου την παρειχαν αν την ειχες εσυ αναγκη. Καταλαβαινω οτι θελουν να πανε καπου να βελτιωθουν οικονομικα, αλλα για την ωρα προτιμω εγω να διατηρησω η να βελτιωσω οικονομικα τη θεση μου και της χωρας μου και δε νοιωθω απολυτως καμια ηθικη υποχρεωση η καταναγκασμο να κανω κατι αλλο. Ως ανθρωπους εναν εναν τους συμπαθω τους περισσοτερους απο αυτους τους ανθρωπους, πολλους απο αυτους ειναι πολυ πιο συμπαθεις απο τους περισσοτερους συμπατριωτες μου. Δεν εχει να κανει ομως. Δομικο ειναι το θεμα.
Δε γινεται. Ετσι απλα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.775
Πόντοι
3.936
Σημερα το απογευμα μπηκαν μεσα στο συρμο του μετρο δυο λαθρο, ο ενας αραβι και ο αλλος πακι. Κατεβασμενες οι μασκες τους και δηθεν ανετοι, μιλουσαν δυνατα στο κινητο. Γυριζω και τους λεω, βαλτε τις μασκες ρε. Και ενω τις εβαλαν, ο πακι με αγριοκοιταξε. Τι κοιτας βρε παπαρα του λεω.. Μηπως ζητας και τα ρεστα; Εδω δεν ειναι ισλαμαμπαντ.
Στην επομενη σταση την εκαναν.. Αντε, τον πουλο τους λεω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.775
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 15202701_567181973484548_9112880429152267934_n (1).jpg
    15202701_567181973484548_9112880429152267934_n (1).jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.295
Πόντοι
7.195
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοι οι Ελληνες εχουν στην κουλτουρα τους το βιασμο οπως φαινεται (και την παιδεραστια)

Εδω βλεπουμε κι αλλα κτηνη αλλοδαπους αυτη τη φορα. Oh wait...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Σημερα το απογευμα μπηκαν μεσα στο συρμο του μετρο δυο λαθρο, ο ενας αραβι και ο αλλος πακι. Κατεβασμενες οι μασκες τους και δηθεν ανετοι, μιλουσαν δυνατα στο κινητο. Γυριζω και τους λεω, βαλτε τις μασκες ρε. Και ενω τις εβαλαν, ο πακι με αγριοκοιταξε. Τι κοιτας βρε παπαρα του λεω.. Μηπως ζητας και τα ρεστα; Εδω δεν ειναι ισλαμαμπαντ.
Στην επομενη σταση την εκαναν.. Αντε, τον πουλο τους λεω
Ωραίος ! και Neo και John Wick μαζί

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.436
Πόντοι
24.596
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοι οι Ελληνες εχουν στην κουλτουρα τους το βιασμο οπως φαινεται (και την παιδεραστια)

Εδω βλεπουμε κι αλλα κτηνη αλλοδαπους αυτη τη φορα. Oh wait...
πηγαν οι Πακι να ψυρισουν τους ηλικιωμενους που ειχαν εγκλωβιστει πριν τους πατησει το τρενο και ο λαθρολαγνος τους παρουσιαζει σαν σωτηρες:smoke:
:confused::confused::confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.436
Πόντοι
24.596
στο μεταξυ οι Πακι ειναι πραγματι ιδιαιτερη περιπτωση,συναντας και πληρως ενσωματωμενους που δεν θελουν να εχουν την παραμικρη σχεση με αλλους Πακι,που ειναι παρασιτα,θα μπορουσε η Ελλαδα να κρατησει 1000 συνολικα και να στειλει πισω τους αλλους 500.000 χιλιαδες Σαλαφιστες:confused::confused::confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456
στο μεταξυ οι Πακι ειναι πραγματι ιδιαιτερη περιπτωση,συναντας και πληρως ενσωματωμενους που δεν θελουν να εχουν την παραμικρη σχεση με αλλους Πακι,που ειναι παρασιτα,θα μπορουσε η Ελλαδα να κρατησει 1000 συνολικα και να στειλει πισω τους αλλους 500.000 χιλιαδες Σαλαφιστες:confused::confused::confused:
έχεις γνωρίσει τέτοιους νάσο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.436
Πόντοι
24.596
έχεις γνωρίσει τέτοιους νάσο?
ας πουμε οτι υπαρχει ενας στους 10.000 τυπε μου,τι λες κι εσυ;
για να μην μεινει εκτος αυτος ο ενας κατα τους λαθρολαγνους πρεπει να μπει μεσα ολο το Πακισταν αντι να μεινουν ολοι εξω και μαζι κι αυτος ο ενας:headbang:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456
ας πουμε οτι υπαρχει ενας στους 10.000 τυπε μου,τι λες κι εσυ;
για να μην μεινει εκτος αυτος ο ενας κατα τους λαθρολαγνους πρεπει να μπει μεσα ολο το Πακισταν αντι να μεινουν ολοι εξω και μαζι κι αυτος ο ενας:headbang:
μα εσύ είπες να κρατήσουμε τους 1000 που δεν θέλουν σχέσεις με άλλους πάκι, εγώ θέλω να ξεκουμπιστούν όλοι ανεξαιρέτως πίσω στις πατρίδες τους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.436
Πόντοι
24.596
μα εσύ είπες να κρατήσουμε τους 1000 που δεν θέλουν σχέσεις με άλλους πάκι, εγώ θέλω να ξεκουμπιστούν όλοι ανεξαιρέτως πίσω στις πατρίδες τους
ισχυει ,θα βγει τωρα κανας λαθρολαγνος να πει οτι γινεται πολεμος Πακισταν -Ινδιας στο Κασμιρ και αρα πρεπει να ρθουν ολοι οι Ινδοπακι Ελλαδα,2-3 δις :confused: :confused: :confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.626
Πόντοι
2.456
Γιατί ζήτησαν την αύξηση των περιπολικών;
Έπρεπε να ζητήσουν την αύξηση των επενδυτών..
Φέρτε κ άλλους επενδυτές..
:jerking:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλημερούδια Γιουνάνια μου :smitten::smitten::smitten:

Σας έλλειψα? :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Πολύ ανομία στις γειτονιές. "Δουλειές" και σεξουαλικά πάνε περίφημα:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom