Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ρε συ μην βαζεις φωνητική πληκτρολόγηση στα ταξιδιωτικά, ή εστω κάνε εντιτ στο τέλοςΝαι βάζω φωνητική εγγραφή κ κάνει λαθη σορρυ
ρε συ μην βαζεις φωνητική πληκτρολόγηση στα ταξιδιωτικά, ή εστω κάνε εντιτ στο τέλοςΝαι βάζω φωνητική εγγραφή κ κάνει λαθη σορρυ
Μυστη μου ούτε αυτά ξέρουν να καλλιεργουναν ειχες φυτεψει δενδρυλλια μυστη θα ειχες πληθωρα λαθροΑλμπαν να στα προσεχουν
Κ αυτοί δεν μπορούν λιγο να το τελιοποιησουν γαμωτι μουρε συ μην βαζεις φωνητική πληκτρολόγηση στα ταξιδιωτικά, ή εστω κάνε εντιτ στο τέλος
ε μέχρι να το τελειοποιήσουν κρίμα είναι έστω στα ταξιδιωτικά κάνε ένα κόπο παραπάνω.Κ αυτοί δεν μπορούν λιγο να το τελιοποιησουν γαμωτι μου
Ε πήγαινε κ εσύ κ άσε τα διαβάσματα αλλά είπαμε είσαι σλαβολαγνος!!!!!!ε μέχρι να το τελειοποιήσουν κρίμα είναι έστω στα ταξιδιωτικά κάνε ένα κόπο παραπάνω.
Διάβαζα της κούβας και προσπαθούσα να ερμηνεύσω και εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου με έπιασε πονοκέφαλος.
Δες εδώ ομορφιά η Κούβαε μέχρι να το τελειοποιήσουν κρίμα είναι έστω στα ταξιδιωτικά κάνε ένα κόπο παραπάνω.
Διάβαζα της κούβας και προσπαθούσα να ερμηνεύσω και εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου με έπιασε πονοκέφαλος.
γαμάτα και αξιόπιστα σάιτ και τα δυο, και του τρελού και των στρατόκαυλωνεπαληθευση κυριακου (εκτος μακελειου)
Κ.Μητσοτάκης: «Συζητάμε με το Βερολίνο την μονιμοποίηση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα επί πληρωμή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως συζητάει με το Βερολίνο την επιστροφή όσων παράνομων μεταναστών έχουν διαφύγει προς την ΕΕ και τη μονιμοποίηση τους στην Ελλάδα έναντι πληρωμής, μετατρέποντας ουσιαστικά την χώρα σε ένα απέραντο καταυλισμό αλλοδαπών και αλλοιώνοντας μία για...www.pronews.gr
στο κομμα θα υπαρχει και θεση, στο επικρατειας για τους αριστους κκ. Μητσοτακη και Τσιπρα, σωστα?Επιτέλους χαρτιά
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω ... Νδ ή ΣΥΡΙΖΑ?
Κάντε μια συγκυβέρνηση να γίνει ο χαμός! Αφού το ίδιο είστε . Σταματήστε να το κουράζεται.. Τελευταίες εκλογές είναι. Μετά το μουσουλμανικό κόμμα θα τα σαρώσει όλα
Επικαιρο ποστ απο το 2008Υπο ποία έννοια, αγαπητέ, ισχυρίζεσαι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνουμε Αλβανία; Δεν θέλω να τον υποστηρίξω (τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά -εξ όσων γνωρίζω- η Αλβανία ήταν η μοναδική χώρα της Ευρώπης που όχι μόνο δεν δεχότανε μετανάστες (και θα ήταν ανέκδοτο αν το έκανε άλλωστε), ούτε καν τουρίστες, αλλά δεν επέτρεπε και την έξοδο των πολιτών της απο τη χώρα.
Οπότε που κολλάει το γραφόμενό σου; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?
Ποστ απο το 2008 οταν τα γαλαζια παπαγαλακια των 60 cents μας λενε οτι το προβλημα δημιουργηθηκε το 15Για οσους δε κυκλοφορουν στο κεντρο της Αθηνας, σας λεω οτι υπαρχουν καποιες περιοχες που εχουν πιο πολλους ξενους απο Ελληνες. Και το θεμα δεν ειναι οτι ειναι ξενοι. Δεν ειναι ειδικευμενοι στο να κανουν κατι, κουβαλανε αρρωστιες, δε μιλανε Ελληνικα, ειναι γκετοποιημενοι και πολλοι απο αυτους ειναι ετοιμοι για ολα γιατι δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Ρωταω λοιπον. Σε ποια χωρα της ΕΕ γινεται αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα?
Οι κακομοιρηδες πειναλεοι λαθρομεταναστες δε φταινε σε τιποτα. Ουτε για την ανεργια φταινε, ουτε για τις αρρωστιες, ουτε για την εγκληματικοτητα. Αυτοι που φταινε ειναι οι αρμοδιοι-ανευθυνοι που δε προστατευουν τη χωρα με μηχανισμους ελεγχου και κυριως οι πολιτικοι που δεν ασκουν πολιτικη.
Διοτι κυριοι αν εγω ειμαι τραπεζιτης της Εθνικης πχ και δωσω διαταγη καθε βραδυ να αφηνουν ξεκλειδωτα και αφυλακτα ολα τα υποκαταστηματα με ανοιχτα τα χρηματοκιβωτια, θα φταινε οι κλεφτες η εγω?
Αν ξεκλειδωσεις το κελι του φυλακισμενου και πας για υπνο θα φταιει αυτος αν αποδρασει? Τα μονα κοματα που εχουν πολιτικη για τους μεταναστες ειναι το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ. Το ΛΑΟΣ θελει να τους διωξει και το ΣΥΡΙΖΑ να γινουμε Αλβανια.
Μπολιασες καμια ελληνιδα η τσαμπα σε ταιζει ο Κουλης?Καλημέρα Γιουνάνια. Τι ωραία θα ήταν να ξυπνάμε όλοι στις 05 :00 απο τις κραυγές ενός ιμάμη και τον μικροφωνισμό στα ηχεία σε όλη την επικράτεια.
Δεν με ρωτάς καλύτερα αν πάω να δω αν κουνιούνται οι βάρκες.. Πιο δύσκολο μου είναι απο το να μπολιάσω με γάργαρο αραβοτουρκικό σπέρμα Ελληνιδούλες μεγαλωμένες με δικά μας σίριαλ και ανθρωπιστικές αρχές.Μπολιασες καμια ελληνιδα η τσαμπα σε ταιζει ο Κουλης?