tayrus1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Καταρχάς να σου πω ότι όσο σιχαίνομαι τους ακροδεξιούς άλλο τόσο σιχαίνομαι τους ακροαριστερούςΕχεις δικιο, δεν εγραψες για μουσουλμανισμο ή DNA.
Απο εκει και περα θα προσπαθησω να απαντησω : και μονο που χρησιμοποιεις τη λεξη εισβολη, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι λεξη που χρησιμοποιουν απανταχου οι ακροδεξιοι.
Αθρωα προσελευση μεταναστων ναι. Εισβολη οχι.
Δεν εχουν κανενα σκοπο να εισβαλουν για να σε κατακτησουν. Αν ειναι κακοποια στοιχεια, και παλι δεν σημαινει οτι θελουν να ερθουν εδω να κατσικωθουν.
Το οτι ολους τους αντιμετωπιζεις ως πιθανους εγκληματιες, επειδη αναμεσα στους μεταναστες ερχονται και τετοιοι, ειναι αλλο ενα χαρακτηρηστικο ολοκληρωτικης σκεψης, που χρησιμοποιουν οι ακροδεξιοι ανα τον κοσμο, αυτο της συλλογικης ευθυνης (1 Εβραιος απατεωνας = ΟΛΟΙ οι Εβραιοι απατεωνες, 20 μεταναστες εγκληματιες = ΟΛΟΙ οι μεταναστες εγκληματιες).
Επισης στη συγχρονη ιστορια , περισυ δεν μπηκε ενας τυπος πανοπλος σε τζαμι και αρχισε να πυροβολει μουσουλμανους ; στο ονομα του Χριστου δεν το εκανε;
Θα μου πεις : ο Χριστος τον διεταξε; θα σου πω : τους αλλους ο Αλλαχ τους διεταξε;
Και οι μεν και οι δε ειναι πνευματικα διαταραγμενοι.
Δεν σου κανει εντυπωση που αλλη κουλτουρα εχει ο μουσουλμανος της Κωνσταντινουπολης και αλλη της Αγκυρας; Αλλη του Καταρ και αλλη του Αφγανισταν;
Εγω σου παρεθεσα συγκεκριμμενα αυτο που σου αποκαλυψε ο Πακιστανος, οτι στη χωρα του βγαινουν μαχαιρια για πλακα. Αν στη χωρα σου ηταν ολοι ουγκανοι και ολοι εσφαζαν τον αλλο για πλακα, εσυ θα εμενες; Θα σου αρεσε αν πηγαινες να φυγεις και να σε αντιμετωπιζουν οι αλλες χωρες σα μαχαιροβγαλτη;
Η λυση δεν ειναι να γυρισουν πισω στη χωρα τους, η λυση ειναι να ανοιξουν οι αλλες χωρες τα συνορα τους και να μην τους στοιβαζουν εδω.
ΥΓ: Οσο και να κατανοω την ανησυχια σου οτι ερχονται πολλοι παραβατικοι ή απελπισμενοι ανθρωποι που θα οδηγηθουν στην παραβατικοτητα, πιστευω οτι αφου στον δικο μας πολιτισμο υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας, οπου ακομη και ως εγκληματιας, αντιμετωπιζεσαι ως κατ'αρχην αθωος, θα πρεπει να μην τους αντιμετωπιζουμε ολους ως εγκληματιες.
Οσο και να κατανοω το προβλημα που προσπαθεις να περιγραψεις, δεν μπορω να τσουβαλιασω μια μανα με παιδια, ή εναν πατερα που πηρε την οικογενεια του και εφυγε επειδη πισω του επεφταν σφαιρες ή βγαιναν μαχαιρια ή απλα δεν ειχε να φαει, με εναν τυπο που το εσκασε απο τη φυλακη. Απλα δεν μπορω.
Το ειδες και μονος σου οτι ο Πακιστανος που σου μιλησε ηταν μια χαρα ανθρωπος.
Τα γκετο δεν με ανησυχουν γιατι αν εξαιρεσω τους φασιστες, οι Ελληνες σαν λαος ειναι πολυ πιο ανεκτικος στη διαφορετικοτητα, απο αλλους λαους (Γαλλους πχ) που ειναι πιο σωβινιστες, και ο τροπος ζωης μας εδω (ειμαστε και λιγο ανατολιτες) επιτρεπει την πιο ευκολη προσαρμογη ενος μεταναστη (εφ'οσον αυτος θελει να μεινει).
Πολύ απλά δε με εκφράζουν τα άκρα από όπου και αν προέρχονται.
Αυτό το τσουβαλισμα για το οποίο κανείς λογο αυτό ακριβώς σου λέω και εγώ.
Ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όποιον μπαίνει στη χώρα.
Κάτι το οποίο δε γίνεται ούτε στο ελαχιστο.
Και όταν μαζί με τους πρόσφυγες πολέμου η όπως αναφέρεις τις οικογένειες, μπαίνουν μαζί φυγόδικοι και τρομοκράτες, εκεί για μένα υπάρχει εισβολή.
Φυσικά υπάρχει και το εξής φαινόμενο.
Άνθρωποι που ψηφίζουν δεξια επειδή ανήκουν στο κεφάλαιο, οι οποίοι παράλληλα πλουτίζουν χρησιμοποιωντας για εργάτες ξένους σε Μαυρα μεροκάματα.
Άλλο κομμάτι αυτό.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αφού δε θέλεις η δε μπορείς να ελέγξεις την είσοδο?
Μπορείς επιτέλους να αναμορφώσεις το σωφρονιστικό σύστημα το οποίο θα πρέπει επιτέλους να έχει κ ρόλο αποτρεπτικό
Ο Παρασκευόπουλος ο οποίος επέμενε τόσο πολύ στο ρόλο του ανθρώπου ήταν εξαιρετικός στο θεωρητικό κομμάτι αλλά όλοι κρίνονται στην πράξη.
Τιμώρησε παραδειγματικά τον βιαστή, τον παιδεραστή ,τον ληστή που σκοτώνει για πλάκα και με τον τρόπο αυτό θα παραδειγματισεις και τον εγχωριο αλλά και τον εισαγόμενο υποψήφιο εγκληματία που θέλει να μεταφέρει εδώ όσα έκανε κ πριν. Να είσαι σίγουρος πως αυτός που έρχεται εδώ να ζησει φιλησυχα κ να δουλέψει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κ από κανένα.
Εγώ όσο βλέπω ότι δε γίνεται τίποτε από τα παραπάνω αισθάνομαι ανασφαλής μέσα στην ίδια μου τη χώρα και έχω αναγκαστεί όπως κ πολλοί άλλοι να είμαι έτοιμος να προστατεύσω τον εαυτο μου από οτιδήποτε κ να μη περιμένω από κανένα κράτος τη προστασία μου .
Κ τέλος ας μη μπερδεύουμε επιτέλους τον φιλοπατρισμο με τον φασισμό.
Κάθε χώρα πρέπει να αποτελείται δημογραφικά από εγχώριους στην πλειοψηφία ανθρώπους ώστε όπως γίνεται τώρα τόσο χρόνια να το έχει την δικια της ταυτότητα και το δικό της ρόλο στην ιστορία.