Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Εχεις δικιο, δεν εγραψες για μουσουλμανισμο ή DNA.
Απο εκει και περα θα προσπαθησω να απαντησω : και μονο που χρησιμοποιεις τη λεξη εισβολη, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι λεξη που χρησιμοποιουν απανταχου οι ακροδεξιοι.
Αθρωα προσελευση μεταναστων ναι. Εισβολη οχι.
Δεν εχουν κανενα σκοπο να εισβαλουν για να σε κατακτησουν. Αν ειναι κακοποια στοιχεια, και παλι δεν σημαινει οτι θελουν να ερθουν εδω να κατσικωθουν.
Το οτι ολους τους αντιμετωπιζεις ως πιθανους εγκληματιες, επειδη αναμεσα στους μεταναστες ερχονται και τετοιοι, ειναι αλλο ενα χαρακτηρηστικο ολοκληρωτικης σκεψης, που χρησιμοποιουν οι ακροδεξιοι ανα τον κοσμο, αυτο της συλλογικης ευθυνης (1 Εβραιος απατεωνας = ΟΛΟΙ οι Εβραιοι απατεωνες, 20 μεταναστες εγκληματιες = ΟΛΟΙ οι μεταναστες εγκληματιες).
Επισης στη συγχρονη ιστορια , περισυ δεν μπηκε ενας τυπος πανοπλος σε τζαμι και αρχισε να πυροβολει μουσουλμανους ; στο ονομα του Χριστου δεν το εκανε;
Θα μου πεις : ο Χριστος τον διεταξε; θα σου πω : τους αλλους ο Αλλαχ τους διεταξε;
Και οι μεν και οι δε ειναι πνευματικα διαταραγμενοι.
Δεν σου κανει εντυπωση που αλλη κουλτουρα εχει ο μουσουλμανος της Κωνσταντινουπολης και αλλη της Αγκυρας; Αλλη του Καταρ και αλλη του Αφγανισταν;

Εγω σου παρεθεσα συγκεκριμμενα αυτο που σου αποκαλυψε ο Πακιστανος, οτι στη χωρα του βγαινουν μαχαιρια για πλακα. Αν στη χωρα σου ηταν ολοι ουγκανοι και ολοι εσφαζαν τον αλλο για πλακα, εσυ θα εμενες; Θα σου αρεσε αν πηγαινες να φυγεις και να σε αντιμετωπιζουν οι αλλες χωρες σα μαχαιροβγαλτη;

Η λυση δεν ειναι να γυρισουν πισω στη χωρα τους, η λυση ειναι να ανοιξουν οι αλλες χωρες τα συνορα τους και να μην τους στοιβαζουν εδω.

ΥΓ: Οσο και να κατανοω την ανησυχια σου οτι ερχονται πολλοι παραβατικοι ή απελπισμενοι ανθρωποι που θα οδηγηθουν στην παραβατικοτητα, πιστευω οτι αφου στον δικο μας πολιτισμο υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας, οπου ακομη και ως εγκληματιας, αντιμετωπιζεσαι ως κατ'αρχην αθωος, θα πρεπει να μην τους αντιμετωπιζουμε ολους ως εγκληματιες.
Οσο και να κατανοω το προβλημα που προσπαθεις να περιγραψεις, δεν μπορω να τσουβαλιασω μια μανα με παιδια, ή εναν πατερα που πηρε την οικογενεια του και εφυγε επειδη πισω του επεφταν σφαιρες ή βγαιναν μαχαιρια ή απλα δεν ειχε να φαει, με εναν τυπο που το εσκασε απο τη φυλακη. Απλα δεν μπορω.
Το ειδες και μονος σου οτι ο Πακιστανος που σου μιλησε ηταν μια χαρα ανθρωπος.

Τα γκετο δεν με ανησυχουν γιατι αν εξαιρεσω τους φασιστες, οι Ελληνες σαν λαος ειναι πολυ πιο ανεκτικος στη διαφορετικοτητα, απο αλλους λαους (Γαλλους πχ) που ειναι πιο σωβινιστες, και ο τροπος ζωης μας εδω (ειμαστε και λιγο ανατολιτες) επιτρεπει την πιο ευκολη προσαρμογη ενος μεταναστη (εφ'οσον αυτος θελει να μεινει).
Καταρχάς να σου πω ότι όσο σιχαίνομαι τους ακροδεξιούς άλλο τόσο σιχαίνομαι τους ακροαριστερούς
Πολύ απλά δε με εκφράζουν τα άκρα από όπου και αν προέρχονται.
Αυτό το τσουβαλισμα για το οποίο κανείς λογο αυτό ακριβώς σου λέω και εγώ.
Ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όποιον μπαίνει στη χώρα.
Κάτι το οποίο δε γίνεται ούτε στο ελαχιστο.
Και όταν μαζί με τους πρόσφυγες πολέμου η όπως αναφέρεις τις οικογένειες, μπαίνουν μαζί φυγόδικοι και τρομοκράτες, εκεί για μένα υπάρχει εισβολή.
Φυσικά υπάρχει και το εξής φαινόμενο.
Άνθρωποι που ψηφίζουν δεξια επειδή ανήκουν στο κεφάλαιο, οι οποίοι παράλληλα πλουτίζουν χρησιμοποιωντας για εργάτες ξένους σε Μαυρα μεροκάματα.
Άλλο κομμάτι αυτό.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αφού δε θέλεις η δε μπορείς να ελέγξεις την είσοδο?
Μπορείς επιτέλους να αναμορφώσεις το σωφρονιστικό σύστημα το οποίο θα πρέπει επιτέλους να έχει κ ρόλο αποτρεπτικό
Ο Παρασκευόπουλος ο οποίος επέμενε τόσο πολύ στο ρόλο του ανθρώπου ήταν εξαιρετικός στο θεωρητικό κομμάτι αλλά όλοι κρίνονται στην πράξη.
Τιμώρησε παραδειγματικά τον βιαστή, τον παιδεραστή ,τον ληστή που σκοτώνει για πλάκα και με τον τρόπο αυτό θα παραδειγματισεις και τον εγχωριο αλλά και τον εισαγόμενο υποψήφιο εγκληματία που θέλει να μεταφέρει εδώ όσα έκανε κ πριν. Να είσαι σίγουρος πως αυτός που έρχεται εδώ να ζησει φιλησυχα κ να δουλέψει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κ από κανένα.
Εγώ όσο βλέπω ότι δε γίνεται τίποτε από τα παραπάνω αισθάνομαι ανασφαλής μέσα στην ίδια μου τη χώρα και έχω αναγκαστεί όπως κ πολλοί άλλοι να είμαι έτοιμος να προστατεύσω τον εαυτο μου από οτιδήποτε κ να μη περιμένω από κανένα κράτος τη προστασία μου .
Κ τέλος ας μη μπερδεύουμε επιτέλους τον φιλοπατρισμο με τον φασισμό.
Κάθε χώρα πρέπει να αποτελείται δημογραφικά από εγχώριους στην πλειοψηφία ανθρώπους ώστε όπως γίνεται τώρα τόσο χρόνια να το έχει την δικια της ταυτότητα και το δικό της ρόλο στην ιστορία.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Καταρχάς να σου πω ότι όσο σιχαίνομαι τους ακροδεξιούς άλλο τόσο σιχαίνομαι τους ακροαριστερούς
Πολύ απλά δε με εκφράζουν τα άκρα από όπου και αν προέρχονται.
Αυτό το τσουβαλισμα για το οποίο κανείς λογο αυτό ακριβώς σου λέω και εγώ.
Ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όποιον μπαίνει στη χώρα.
Κάτι το οποίο δε γίνεται ούτε στο ελαχιστο.
Και όταν μαζί με τους πρόσφυγες πολέμου η όπως αναφέρεις τις οικογένειες, μπαίνουν μαζί φυγόδικοι και τρομοκράτες, εκεί για μένα υπάρχει εισβολή.
Φυσικά υπάρχει και το εξής φαινόμενο.
Άνθρωποι που ψηφίζουν δεξια επειδή ανήκουν στο κεφάλαιο, οι οποίοι παράλληλα πλουτίζουν χρησιμοποιωντας για εργάτες ξένους σε Μαυρα μεροκάματα.
Άλλο κομμάτι αυτό.
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αφού δε θέλεις η δε μπορείς να ελέγξεις την είσοδο?
Μπορείς επιτέλους να αναμορφώσεις το σωφρονιστικό σύστημα το οποίο θα πρέπει επιτέλους να έχει κ ρόλο αποτρεπτικό
Ο Παρασκευόπουλος ο οποίος επέμενε τόσο πολύ στο ρόλο του ανθρώπου ήταν εξαιρετικός στο θεωρητικό κομμάτι αλλά όλοι κρίνονται στην πράξη.
Τιμώρησε παραδειγματικά τον βιαστή, τον παιδεραστή ,τον ληστή που σκοτώνει για πλάκα και με τον τρόπο αυτό θα παραδειγματισεις και τον εγχωριο αλλά και τον εισαγόμενο υποψήφιο εγκληματία που θέλει να μεταφέρει εδώ όσα έκανε κ πριν. Να είσαι σίγουρος πως αυτός που έρχεται εδώ να ζησει φιλησυχα κ να δουλέψει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κ από κανένα.
Εγώ όσο βλέπω ότι δε γίνεται τίποτε από τα παραπάνω αισθάνομαι ανασφαλής μέσα στην ίδια μου τη χώρα και έχω αναγκαστεί όπως κ πολλοί άλλοι να είμαι έτοιμος να προστατεύσω τον εαυτο μου από οτιδήποτε κ να μη περιμένω από κανένα κράτος τη προστασία μου .
Κ τέλος ας μη μπερδεύουμε επιτέλους τον φιλοπατρισμο με τον φασισμό.
Κάθε χώρα πρέπει να αποτελείται δημογραφικά από εγχώριους στην πλειοψηφία ανθρώπους ώστε όπως γίνεται τώρα τόσο χρόνια να το έχει την δικια της ταυτότητα και το δικό της ρόλο στην ιστορία.
Θεωρω πως ειναι λιγο μυθος το "μπαινουν φυγοδικοι και τρομοκρατες".
Πρωτον, γιατι οι τρομοκρατες αν ειναι να μπουν εδω, θα μπουν με σκοπο να πανε σε αλλη χωρα να χτυπησουν, οχι σε εμας.
Δευτερον γιατι δε γνωριζω να εχουν ανοιξει οι φυλακες στο Πακισταν, στο Μπαγκλαντες ή αλλου και να τους εχουν ξαμολησει ολους εξω.
Ειδικα σε χωρες που μπηκε ο ISIS και τα γαμησε ολα, μην ανησυχεις ολοι αυτοι οι ψυχακηδες πηγαν με τον isis για να απολαυσουν με τη δυναμη των οπλων τον πλουτο ληστευοντας και βιαζοντας.
Κατ'ουσια εδω ερχονται κυνηγημενοι ανθρωποι, που πολλοι απο αυτους θα πεσουν σε παραβατικες συμπεριφορες λογω φτωχιας, αλλα οχι περισσοτερο απο ο,τι θα επεφτε καποιος αλλος ανθρωπος, αλλης θρησκειας και φυλής.

Δεν θελω να αναλυσω, τη σχεση πατριωτισμου με φασισμο, θα πω μονο οτι στη δικη μου αντιληψη σωστα μπερδευονται.
Η αγαπη για τον τοπο σου δεν θα επρεπε να λεγεται πατριωτισμος, καθως ως τοπο αντιλαμβανομαι τα μερη που εχω επισκεφθει και αγαπαω και στην πραγματικοτητα ολοι αυτοι που λενε "ειμαι πατριωτης" δεν θα νοιαστουν καθολου για τα προβληματα των κατοικων του Εβρου ή τα προβληματα των κατοικων ενος μικρου νησιου.
Ή ακομα περισσοτερο, δεν βλεπω κανεναν πατριωτη πχ απο το κεντρο της Αθηνας που τοσο τον ενοχλουν οι μεταναστες να πηγαινει να βοηθησει τον κατοικο της Φυλης που διαμαρτυρεται για τη χωματερη που τον εχει πνιξει.

Θελω να πω οτι κακα τα ψεμματα, ο πατριωτισμος ειναι κατι πλασματικο και γενικο, προφανως αγαπας τη γλωσσα σου, και τη θρησκεια σου (εγω δεν εχω θρησκεια αλλα αυτο δεν εχει να κανει), προφανως αγαπας το σπιτι σου, τους γειτονες σου, την οικογενεια σου, τους φιλους σου, τα μερη που πηγες διακοπες μικρος, ο,τι σου εδωσε ωραιες αναμνησεις.
Ομως δεν χτυπιεσαι (οχι εσυ, ο καθε πατριωτης) για τα προβληματα του Ελληνα στου διαολου τη μανα, ουτε γιατι θεωρεις οτι θα μας αλλοιωσουν το εθνος, χτυπιεσαι ουσιαστικα γιατι θεωρεις οτι οι μεταναστες μπορει να απειλησουν τον περιγυρο σου , αυτο που θεωρεις πραγματικη πατριδα, και ως ενα βαθμο ειναι λογικη η ανησυχια σου.
Πλατιασα, αλλα ναι, πατριωτισμος και εθνικισμος δυστυχως πανε χερι χερι. Δεν εχει νοημα βεβαια να σε πεισω αλλο για το αντιθετο.

Τελος, διαφωνω οτι καθε χωρα πρεπει να αποτελειτεια απο εγχωριους ανθρωπους στην πλειοψηφια της, καθως ο κοσμος αλλαζει και η μιξη των πολιτισμων μονο καλο κανει.
Οπως εμεις καποτε επηρεασαμε τους Ρωμαιους, ετσι, αν ειμαστε τοσο "ανωτεροι πολιτισμικα" θα βελτιωσουμε και οποιον ερθει. Και ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει αυτο που λενε , ουτε θελουν να μας επιβληθουν, ουτε να μην αφομοιωθουν.
Κατι τετοια λεγανε και για τους Αλβανους στα 90ς, που μονο με το διαολο με κερατα δεν τους περιεγραφαν και μια χαρα αφομοιωθηκαν.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Οποιαδήποτε συζήτηση με ντόπιους ξεκινάει απο το αναμφισβήτητο γεγονός οτι ο πολιτισμός μας και η μουσουλμανική παιδεία είναι ανώτερη απο οποιονδήποτε άλλο πολιτισμό.
Εγώ θέλω να μου πει ένα λόγο οποιοσδήποτε γιουνάνης ,οποιασδήποτε ιδεολογίας, γιατί να μην του πάρουμε το κεφάλι και να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο με αυτό. Και αν δεν βρίσκει ένα λόγο να μου βρει μισό.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Οποιαδήποτε συζήτηση με ντόπιους ξεκινάει απο το αναμφισβήτητο γεγονός οτι ο πολιτισμός μας και η μουσουλμανική παιδεία είναι ανώτερη απο οποιονδήποτε άλλο πολιτισμό.
Εγώ θέλω να μου πει ένα λόγο οποιοσδήποτε γιουνάνης ,οποιασδήποτε ιδεολογίας, γιατί να μην του πάρουμε το κεφάλι και να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο με αυτό. Και αν δεν βρίσκει ένα λόγο να μου βρει μισό.
Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου ξεκινάει από το γεγονός ότι είσαι ένας φασίστας που νομίζει ότι έχει χιούμορ, αλλά στην πράξη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 100 λέξεις,οπότε τι να σου εξηγήσει κανείς;

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οταν απο τη στιγμή που μπαίνουν τους εκμεταλλευονται,όταν τους πουλαν το μπουκαλάκι το νερό 500% πάνω από την τιμή του,όταν πληρώνουν στην υπηρεσία ασύλου κάτω από το τραπέζι και τους τα τρώνε,όταν τους συλλαμβάνουν και μετα απο μερικά χιλιόμετρα τους ξεφορτωθούν και τους κλέβουν οτι εχουν στην τσέπη αυτοί που υποτίθεται τους φυλάνε, εχουν καταλάβει ότι ήρθαν σε χωρα μπούρδελο κι ακόμα αυτοί που είναι σωστοί φέρονται ανάλογα.Τα μεγαλύτερα κλέφτρονια και βαπόρακια στο κέντρο της Αθήνας τα τροφοδοτουν Έλληνες μαφιόζοι.
Το τι κανει ο Ελληνας και ο ελληναρας στη χωρα ειναι αλλο ζητημα εσωτερικο που θα το λυσουμε μεταξυ μας. Το ποιος και πως μπορει να πει απο αλλες χωρες στη χωρα και το τι μπορει και τι δε μπορει να κανει απο τη στιγμη που μπηκε ειναι αλλο θεμα.
Αν ο ελληναρας συμπεριφερεται κακως σε καποιον που δε τον εχει πειραξει - ανεξαρτητα αν μπηκε νομιμα η οχι- ειναι καταδικαστεο αλλα δεν εξαρταται απο αυτο το ποια θα πρεπει να ειναι η αντιμετωπισει για καποιον που μπηκε παρανομα στο κρατος και κανει παρανομιες απο τη στιγμη που μπηκε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εχεις δικιο, δεν εγραψες για μουσουλμανισμο ή DNA.
Απο εκει και περα θα προσπαθησω να απαντησω : και μονο που χρησιμοποιεις τη λεξη εισβολη, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι λεξη που χρησιμοποιουν απανταχου οι ακροδεξιοι.
Αθρωα προσελευση μεταναστων ναι. Εισβολη οχι.
Δεν εχουν κανενα σκοπο να εισβαλουν για να σε κατακτησουν. Αν ειναι κακοποια στοιχεια, και παλι δεν σημαινει οτι θελουν να ερθουν εδω να κατσικωθουν.
Το οτι ολους τους αντιμετωπιζεις ως πιθανους εγκληματιες, επειδη αναμεσα στους μεταναστες ερχονται και τετοιοι, ειναι αλλο ενα χαρακτηρηστικο ολοκληρωτικης σκεψης, που χρησιμοποιουν οι ακροδεξιοι ανα τον κοσμο, αυτο της συλλογικης ευθυνης (1 Εβραιος απατεωνας = ΟΛΟΙ οι Εβραιοι απατεωνες, 20 μεταναστες εγκληματιες = ΟΛΟΙ οι μεταναστες εγκληματιες).
Επισης στη συγχρονη ιστορια , περισυ δεν μπηκε ενας τυπος πανοπλος σε τζαμι και αρχισε να πυροβολει μουσουλμανους ; στο ονομα του Χριστου δεν το εκανε;
Θα μου πεις : ο Χριστος τον διεταξε; θα σου πω : τους αλλους ο Αλλαχ τους διεταξε;
Και οι μεν και οι δε ειναι πνευματικα διαταραγμενοι.
Δεν σου κανει εντυπωση που αλλη κουλτουρα εχει ο μουσουλμανος της Κωνσταντινουπολης και αλλη της Αγκυρας; Αλλη του Καταρ και αλλη του Αφγανισταν;

Εγω σου παρεθεσα συγκεκριμμενα αυτο που σου αποκαλυψε ο Πακιστανος, οτι στη χωρα του βγαινουν μαχαιρια για πλακα. Αν στη χωρα σου ηταν ολοι ουγκανοι και ολοι εσφαζαν τον αλλο για πλακα, εσυ θα εμενες; Θα σου αρεσε αν πηγαινες να φυγεις και να σε αντιμετωπιζουν οι αλλες χωρες σα μαχαιροβγαλτη;

Η λυση δεν ειναι να γυρισουν πισω στη χωρα τους, η λυση ειναι να ανοιξουν οι αλλες χωρες τα συνορα τους και να μην τους στοιβαζουν εδω.

ΥΓ: Οσο και να κατανοω την ανησυχια σου οτι ερχονται πολλοι παραβατικοι ή απελπισμενοι ανθρωποι που θα οδηγηθουν στην παραβατικοτητα, πιστευω οτι αφου στον δικο μας πολιτισμο υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας, οπου ακομη και ως εγκληματιας, αντιμετωπιζεσαι ως κατ'αρχην αθωος, θα πρεπει να μην τους αντιμετωπιζουμε ολους ως εγκληματιες.
Οσο και να κατανοω το προβλημα που προσπαθεις να περιγραψεις, δεν μπορω να τσουβαλιασω μια μανα με παιδια, ή εναν πατερα που πηρε την οικογενεια του και εφυγε επειδη πισω του επεφταν σφαιρες ή βγαιναν μαχαιρια ή απλα δεν ειχε να φαει, με εναν τυπο που το εσκασε απο τη φυλακη. Απλα δεν μπορω.
Το ειδες και μονος σου οτι ο Πακιστανος που σου μιλησε ηταν μια χαρα ανθρωπος.

Τα γκετο δεν με ανησυχουν γιατι αν εξαιρεσω τους φασιστες, οι Ελληνες σαν λαος ειναι πολυ πιο ανεκτικος στη διαφορετικοτητα, απο αλλους λαους (Γαλλους πχ) που ειναι πιο σωβινιστες, και ο τροπος ζωης μας εδω (ειμαστε και λιγο ανατολιτες) επιτρεπει την πιο ευκολη προσαρμογη ενος μεταναστη (εφ'οσον αυτος θελει να μεινει).

κατα χιλιαδες μεταναστευουν κατοικοι της Καισαριανης και Ζωγραφου τυποι προς Ευρωπη:confused::confused::confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ο Αλεξ τυποι τι εγινε και δεν πιανει βαρδυα,παει τοιχο-τοιχο Μαρουσι-Ψυχικο να φτασει Ευελπιδων μην τυχον και βρεθει καταλαθος ΑθηναΜπαντ:think::confused::confused::confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Στην ΕΕ ανηκει και η Δανια που απελαζει Συριους γιατι θεωρει πως η Συρια ειναι πλεον ασφαλης χωρα
Στην ΕΕ ανηκει και το Κουλισταν που δεν απελαζεται κανεις πακιστανος, αλγερινος, μαροκινος κλπ
Οποτε δεν ειναι θεμα ΕΕ αλλα κατα ποσο καθε κυβερνηση ειναι ξεπουλημενη

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
Στην ΕΕ ανηκει και η Δανια που απελαζει Συριους γιατι θεωρει πως η Συρια ειναι πλεον ασφαλης χωρα
Στην ΕΕ ανηκει και το Κουλισταν που δεν απελαζεται κανεις πακιστανος, αλγερινος, μαροκινος κλπ
Οποτε δεν ειναι θεμα ΕΕ αλλα κατα ποσο καθε κυβερνηση ειναι ξεπουλημενη
απελαύνω/ομαι είναι το ρήμα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μαλωσαν 2 οικογενειες σε ενα χωριο στο Τιμπουκτου τυποι:embarrased:
ετοιμαστειτε για καμια 300αρια χιλιαδες μες στο καλοκαιρι:confused::confused::confused:
1622061005125.png

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Nασο κάνει χρήση την εργατική τροπολογία Χατζηδάκη..
Κανει 10ωρα κ παίρνει ρεπό το νιμου..
:confused: :confused::confused:
Απο δευτερα κιολας θα συζητησει και για το ωραριο τουμε το αφεντικο του γιατι καλοκαιριαζει και θελει να ναι χαλαρος.
Αν τον απολυσει θα ναι άκυρη η απόλυση, στ αρχίδια του ,

Με το εργασιακο του χατζηδακη θα γυρισουν και οι έλληνες του εξωτερικου,
Θα ρθει κι ο τραμου γκαραντί

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Οποτε δεν ειναι θεμα ΕΕ αλλα κατα ποσο καθε κυβερνηση
Είπαμε, μας βγηκαν οι νδ αδελφες και γουσταρουν σκούρους οπως οι αριστεροί

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Είπαμε, μας βγηκαν οι νδ αδελφες και γουσταρουν σκούρους οπως

Είπαμε, μας βγηκαν οι νδ αδελφες και γουσταρουν σκούρους οπως οι αριστεροί
θα μπορουσαν να βρουν λευκους γαμιαδες,σαν τους Ρουμανους και τους Γεωργιανους που σκοτωνουν καθε μερα μοναχικους αντρες στο ΑθηναΜπαντ αλλα εχουν προτιμηση φαινεται στα μαυρα κρεατινα σουβλια:skull:
:confused::confused::confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να πεις αυτά που λες στα γιουνάνια
Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου ξεκινάει από το γεγονός ότι είσαι ένας φασίστας που νομίζει ότι έχει χιούμορ, αλλά στην πράξη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 100 λέξεις,οπότε τι να σου εξηγήσει κανείς;
Μας έβγαλαν και φασίστες εμάς τους κατατρεγμένους ... Υπάρχουν γιουνάνιδες που ότι κινείται γύρω τους το λένε φασιστικό. Ακόμα και το σκυλί τους αν γαβγίσει θα πουν πως έβγαλε φασιστική κραυγή.
Δεν κερδίζουν κάτι με αυτό. Στο τέλος θα ψάχνουν για πραγματικούς φασίστες για να τους γλιτώσουν απο την οργη του Αλάχ.
Αυτά συνέβαιναν και το 12 όταν πολλοί από αυτούς που λένε πως μας υποστηρίζουν και είναι αντιφασίστες και μας νοίκιαζαν σπίτια, όταν καθυστερούσαμε τα ενοίκια έπαιρναν τηλέφωνο την Χ.Α να έρθει να καθαρίσει διότι αστυνομία και εισαγγελείς δεν μας αγγίζουν. Ευτυχώς για όλους εμάς τελείωσαν αυτά.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τώρα μου θυμίσατε μια ιστορία απο το 2012 όταν είχα πρωτοέρθει απο τα νησιά. Τότε μια πολύ καλή αρχικά κοπελίτσα μας είχε νοικιάσει ένα άθλιο διαμέρισμα στα Πατήσια. Μέναμε μέσα στοιβαγμένοι 10-15 αδέρφια.
Συνέχεια μας έλεγε τι καλά παιδιά που είμαστε και πόσο καλοί άνθρωποι και πλέον μόνο σαν εμάς θέλει. Μπορεί κάποιος αδερφός να της έριξε και κάναν μπούτζον... :headbaning1:
Όταν για κάποιους μήνες δεν είχαμε λεφτα να πληρώσουμε το ενοίκιο, η φασίστρια άρχισε να μας απειλεί πως θα φωνάξει την αστυνομία. Μια μέρα ακούμε ένα ελαφρύ χτύπημα στη πόρτα. Ήταν κάτι αστυνομικοί και κάτι κουστουμάτοι που μας έδειχναν κάτι χαρτιά και μας έλεγαν κάτι στα γιουνάνικα. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα και ύστερα απο λίγο άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους και έφυγαν χωρίς να μας ενοχλήσουν και δεν ξαναήρθαν ποτέ.
Μετά απο ένα μήνα, ένα πρωινό ακούγεται η πόρτα να βρωντάει επιτακτικά και επίμονα. Όλοι πεταχτήκαμε πάνω απο πανικό. Μόλις ανοίξαμε είδαμε 10 γομάρια με μαυρα μπλουζάκια και ξυρισμένα κεφάλια. Μας είπαν ευγενικά πως είχαμε μια ώρα για να εκκενώσουμε το διαμέρισμα.
Εμείς σε λιγότερο απο μισή ώρα είχαμε εξαφανιστεί όλοι...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Μετά απο ένα μήνα, ένα πρωινό ακούγεται η πόρτα να βρωντάει επιτακτικά και επίμονα. Όλοι πεταχτήκαμε πάνω απο πανικό. Μόλις ανοίξαμε είδαμε 10 γομάρια με μαυρα μπλουζάκια και ξυρισμένα κεφάλια. Μας είπαν ευγενικά πως είχαμε μια ώρα για να εκκενώσουμε το διαμέρισμα.
Εμείς σε λιγότερο απο μισή ώρα είχαμε εξαφανιστεί όλοι...
Μιας και θυμασαι ιστοριες, θυμηθηκα κι εγω μια με κατι πατριωτες με μαυρα μπλουζακια , που κλαιγανε σαν κοριτσακια οταν τους συλλαμβανε η αστυνομια και ο ενας καρφωνε τον αλλο. Τον δε αρχηγο τους εκαναν πως δεν τον ηξεραν, ο ενας λακισε καθως ο Υπουργος της Δημοκρατιας μας εκανε τα στραβα ματια, ο αλλος κρυβοταν πισω απο μια ασυλια, δεν ξερω αν την εχεις ακουσει την ιστορια. Αυτος που λακισε κιολας ειχε πολλη μεγαλη αγαπη στις αποκριες και μια φορα το χρονο ντυνοταν Χιτλερ και σπαγανε πλακα ολοι μαζι. Αλλα μετα κανανε πως δεν τον ξερανε και εεεε...ενταξει χαιρετουσανε αρχαιοελληνικα και παρασυρθηκαν τα παιδια, και μετα ειπανε οτι εεεεε εμεις δεν ειμαστε φασιστες αλλα πατριωτες και εεεε...καναμε τους μαγκες στους μεταναστες και στους εφοπλιστες τσιρακια, αλλα μετα αφου επειδη , αυτο ακριβως , τιποτα αλλο.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μιας και θυμασαι ιστοριες, θυμηθηκα κι εγω μια με κατι πατριωτες με μαυρα μπλουζακια , που κλαιγανε σαν κοριτσακια οταν τους συλλαμβανε η αστυνομια και ο ενας καρφωνε τον αλλο. Τον δε αρχηγο τους εκαναν πως δεν τον ηξεραν, ο ενας λακισε καθως ο Υπουργος της Δημοκρατιας μας εκανε τα στραβα ματια, ο αλλος κρυβοταν πισω απο μια ασυλια, δεν ξερω αν την εχεις ακουσει την ιστορια. Αυτος που λακισε κιολας ειχε πολλη μεγαλη αγαπη στις αποκριες και μια φορα το χρονο ντυνοταν Χιτλερ και σπαγανε πλακα ολοι μαζι. Αλλα μετα κανανε πως δεν τον ξερανε και εεεε...ενταξει χαιρετουσανε αρχαιοελληνικα και παρασυρθηκαν τα παιδια, και μετα ειπανε οτι εεεεε εμεις δεν ειμαστε φασιστες αλλα πατριωτες και εεεε...καναμε τους μαγκες στους μεταναστες και στους εφοπλιστες τσιρακια, αλλα μετα αφου επειδη , αυτο ακριβως , τιποτα αλλο.
Τι με νοιάζουν εμένα τα εσωτερικά σας..Κάντε ότι θέλετε. Εμάς να μην ενοχλείτε :headbaning1:
Αυτά τελείωσαν με Σαμαρά και τώρα με το Κούλι το μέλλον μας ανήκει.

υγ κάτι αδέρφια από Ράκκα είναι στα τουρκικά παράλια και ετοιμάζονται να έρθουν Ελλάντα.. Εσύ που είσαι καλό παιντί έχει ένα χώρο να τους βολέψουμε 2-3 μήνες μέχρι να πάρουν τα επιδόματα και να στεγαστούν απο το κράτος?

studio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
104
Πόντοι
0
Τίνα τους κάνουν εκει
Μαλάκες έχει φουλ κ. Χωρίς αυτούς
Σκοπός είναι να παν Ευρώπη να πάρουν κάνα επίδομα να κλέψουν κ τίποτα ώστε να πάει κάνα φράγκο πίσω
Ρέει το συνάλλαγμα μαύρο κι αφορολόγητο στις χώρες τους. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να αναπτυχθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom