Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Ρέει το συνάλλαγμα μαύρο κι αφορολόγητο στις χώρες τους. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να αναπτυχθείς.
Είπες μια μεγάλη αλήθεια .Εμείς δανειζόμαστε με απεχθείς όρους τα ευρώ που έρχονται στην χώρα από τους βρωμογερμανούς και χρεωνόμαστε για γενιές ενώ ξεπουλιέται και η χώρα και οι αλβονοπακοαφικαν......τα παίρνουν από εμάς και τα στέλνουν μέσω ουεστερν γιούνιον , με μαύρες σακούλες στα σύνορα (Αλβανία) χωρίς κανένα έλεγχο αφορολόγητα και φτιάχνονται και φτιάχνουν την χώρα τους ! Για τόλμα εσύ ελληναρά να στείλεις λεφτά έξω από την χώρα και θα δεις τι θα πάθεις.Πρόκειται ουσιαστικά για την γενοκτονία μας που τη χρηματοδοτούμε εμείς οι ίδιοι! Εντάξει ξέρω φταίνε οι τσιπροκούλες οι οποίες το φτιάξαν αυτό το σύστημα , οι οποίες όμως θα ξαναβγούν από τους δεξιούς και αριστερούς ελληναράδες και θα συγκυβερνήσουν και δίκαια θα μας εξαφανίσουν αφού είμαστε .............:uglykiss:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ζητήται από τους ανθρωπιστές του site και οπαδούς του Κούλι ή του Αλ6 να παραχωρηθεί προσωρινή κατοικία ανεξαρτήτως τετραγωνικών για τη φιλοξενία 15-20 διωγμένων και ταλαιπωρημένων συνανθρώπων από τη Ράκκα της Συρίας που έρχονται στη νέα τους πατρίδα.
Επίσης τα αδέρφια είναι και χαρμανιασμένα από την αγαμία και απαιτούν το σπίτι να έχει τις αδερφές σας ή τις γυναίκες σας αλλιώς θα γαμήσουν εσάς.:takethis::takethis::takethis:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θα βαράει υπερωρίες Χατζηδάκη κ θα κάθεται π-σ-κ;
:confused: :confused::confused:
7 στα 7 απο τωρα μεχρι Δεκεμβρη που θα μπαινουν με βαρκες 5.000 λαθροεισβολεις την ημερα απο θαλασσα,και 8ωρο κυλιομενο Χειμωνα για να καλυψει τις ροες απο Εβρο :confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
7 στα 7 απο τωρα μεχρι Δεκεμβρη που θα μπαινουν με βαρκες 5.000 λαθροεισβολεις την ημερα απο θαλασσα,και 8ωρο κυλιομενο Χειμωνα για να καλυψει τις ροες απο Εβρο :confused: :confused: :confused:
Θα ανταμειφθεί από τους εργοδότες του, βάση του ευεργετικού νόμου Χατζηδάκη..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Γιατί δεν αντιγράφει τον εργασιακο νόμο του πακισταν ο χατζηδακης,
Με τις μαλακιες που κανει θ αρχισουν να φευγουν οι πακιστανοί

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Γιατί δεν αντιγράφει τον εργασιακο νόμο του πακισταν ο χατζηδακης,
Με τις μαλακιες που κανει θ αρχισουν να φευγουν οι πακιστανοί
Από το '19 γίνονται περί τις 70.000 αιτήσεις ασύλου, ενώ από το '13 ήταν γύρω στις 30.000 τον χρόνο, οι περισσότερες ειναι από αφγανοπακι..
Πως να πάνε πίσω στο Καράτσι;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν μπορουμε να τους κατηγορησουμε τους ανθρωπους
Επιδομα, επιδοτηση ενοικιου, επιδοτηση οικοσκευης, ασυλια για παρεμποριο κλπ
Φυσικα και θα ερθουν, δεν ειναι μαλακες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Προχτές όπως έγραψα και σε άλλο νήμα ότι πήγα στο συντονιστή αποκεντρωμένης περιφέρειας
Ήθελα να ντυθώ εξειδικευμένο προσωπικό για εργασία εποχιακούς εργάτες δηλαδή
από μία άλλη χώρα τρίτη χώρα μακρινή χριστιανική οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο της εργασίας μου
Αφού πήγα στον διευθυντή και μίλησα έκανα την αίτηση και αυτός με ρώτησε γιατί δεν πάω να πάρω από τον μαχαλά πού είναι οι λαθρομετανάστες να αιτηθω κάποιον από κει ή εργάτη ή ακόμα κάποιον άλλον μουσουλμάνο Του μαχαλά της περιοχής μου
έκπληκτος του είπα Έλα να πάμε μαζί για να δεις αν θα έρθει αφού όλοι αράζουν κλέβουν και μπαίνουν επιδόματα
Γέλασε και μου είπε είναι ακραίο αυτό που το λέω και σοβαρά τον προσκάλεσα αύριο το πρωί να πάμε να φωνάξουμε 10 εργάτες για να δούμε αν θα βρεθεί κανείς να δουλέψει
Ασφαλώς και κατάλαβε τη μ****** πέταξε και μου είπε να προχωρήσουμε την αίτηση

5.000 ισλαμοποιηση θήκη και απλώς παίρνουν επιδόματα και κάθεται και ασφαλώς αν πας να τους μαζέψεις για δουλειά δεν θα ρθει ούτε ένας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

κατοικον εξυπηρετηση απο τις προσωπικες δουλες των λαθρο:wanker:
αν εισαι Ελληνας γερος κατακοιτος-αναπηρος πεθαινεις αβοηθητος στο σπιτι:confused::confused::confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
5.000 ισλαμοποιηση θήκη και απλώς παίρνουν επιδόματα και κάθεται και ασφαλώς αν πας να τους μαζέψεις για δουλειά δεν θα ρθει ούτε ένας
τι σημαίνει αυτό? ισλαμοπιθήκια?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Προχτές όπως έγραψα και σε άλλο νήμα ότι πήγα στο συντονιστή αποκεντρωμένης περιφέρειας
Ήθελα να ντυθώ εξειδικευμένο προσωπικό για εργασία εποχιακούς εργάτες δηλαδή
από μία άλλη χώρα τρίτη χώρα μακρινή χριστιανική οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο της εργασίας μου
Αφού πήγα στον διευθυντή και μίλησα έκανα την αίτηση και αυτός με ρώτησε γιατί δεν πάω να πάρω από τον μαχαλά πού είναι οι λαθρομετανάστες να αιτηθω κάποιον από κει ή εργάτη ή ακόμα κάποιον άλλον μουσουλμάνο Του μαχαλά της περιοχής μου
έκπληκτος του είπα Έλα να πάμε μαζί για να δεις αν θα έρθει αφού όλοι αράζουν κλέβουν και μπαίνουν επιδόματα
Γέλασε και μου είπε είναι ακραίο αυτό που το λέω και σοβαρά τον προσκάλεσα αύριο το πρωί να πάμε να φωνάξουμε 10 εργάτες για να δούμε αν θα βρεθεί κανείς να δουλέψει
Ασφαλώς και κατάλαβε τη μ****** πέταξε και μου είπε να προχωρήσουμε την αίτηση

αν ειχες φυτεψει δενδρυλλια μυστη θα ειχες πληθωρα λαθροΑλμπαν να στα προσεχουν :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom