Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν με ρωτάς καλύτερα αν πάω να δω αν κουνιούνται οι βάρκες.. Πιο δύσκολο μου είναι απο το να μπολιάσω με γάργαρο αραβοτουρκικό σπέρμα Ελληνιδούλες μεγαλωμένες με δικά μας σίριαλ και ανθρωπιστικές αρχές. :headbaning1:
Ο πρωθυπουργος μας ο Κουλης το εκανε επισημο
Νιωθει περηφανος που η κοινωνια μας μπολιαζεται και γινεται πολυπολιτισμικη
Τα επιδοματα που παιρνεις πιανουν τοπο

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ο πρωθυπουργος μας ο Κουλης το εκανε επισημο
Νιωθει περηφανος που η κοινωνια μας μπολιαζεται και γινεται πολυπολιτισμικη
Τα επιδοματα που παιρνεις πιανουν τοπο
κούλι ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:κούλι άκμπαρ:kneel::kneel::kneel:...... κούλι ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Eυτυχώς ο Αλέξης και οι όμοιοί του,ξεβράκωσαν για πάντα την φασιστερά...

150-200ευρώ ο μισθός στα LIDL,σε 4 χρόνια Έλληνας μετανάστης αγόρασε σπίτι σε....προάστιο της Στοκχόλμης..
Έσκασε ο άλλος τον μπάφο,άνοιξε το κουτάκι με τις μαλακίες και όποιον πάρει ο χάρος..

Ο άλλος το γεγονός ότι συγκεκριμένες κοινότητες μεταναστών δεν εντάσσονται στις ευρωπαϊκές κοινωνίες,συμμετέχουν στη βαριά εγκληματικότητα,κυκλοφορούν με μαχαίρια,δημιουργούν γκέτο,
το δικαιολογεί λέγοντας πως τους πούλησαν ακριβό το μπουκαλάκι νερό κατά την εισβολή τους στην ήπειρο των δωρεάν επιδομάτων.

Όλοι αυτοί,φυσικά και είναι θιασώτες των παρακρατικών του ρουβίκωνα και του δολοφόνου κατ'εξακολούθηση κουφοντίνα.

Αυτά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ με το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα,νομίζουν ότι κάτι γράφουν,
αλλά ο λαός χάρη στον ΗΓΕΤΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,κατάλαβε ότι η σύγχρονη αριστερά,
αποτελείται από lgtb ψυχάκηδες,ναυάγια μπαχαλάκηδες και ανθελληνικά σκουπίδια.

Υ.Γ.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ που με κατήγγειλες και εξαιτίας σου έφαγα για μία ακόμη φορά κλήτευση για τα γραφόμενά μου σε ΑΥΤΟ το forum,εύχομαι την ημέρα που θα γεννηθεί το παιδί σου,να σε σφάξουν κάτω από το σπίτι σου για μια κάμερα.
Τύπωσε και αυτό το μήνυμά μου και δώσε το στους Γερμανούς φίλους σου,σαν σωστός ρουφιάνος που είσαι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Υπερδομη 10000 λαθρο στη σαμο κανει ο κουλης,
Αναμεσα σε στρατοπεδα,
Νοικιασαν οικοπεδα για πολλα χρονια, με 180 ευρο τομηνα τοστρεμα

ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ μας βγηκε ο κουλης, τοσο μεγαλο σκουληκι δεν εχει ξαναπερασει απ τη χωρα, θα τα ρημαξει ολα ο ξεπουλημενος

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αναμεσα σε στρατοπεδα,

ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ μας βγηκε ο κουλης, τοσο μεγαλο σκουληκι δεν εχει ξαναπερασει απ τη χωρα, θα τα ρημαξει ολα ο ξεπουλημενος
Το Κούλι είναι το καλύτερο απο μια σειρά επιτυχημένων πρωθυπουργών τις τελευταίες δεκαετίες στο Ελλάντα.
Είναι και flexible πολιτικά. Τώρα είναι με τις λέσχες και συμμαχεί με τους Εβραίους αλλά είναι σίγουρο πως όταν θα πάρουμε εμείς το πάνω χέρι δημογραφικά θα πάει στη Μέκκα με την οικογένειά του να πάρει το χρήσμα και να συνταχτεί μαζί μας για να διατηρήσει τα προνόμιά του.
Κούλι Habibi?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αναμεσα σε στρατοπεδα,

Γινεται καπου πολεμος και περιμενουμε αφιξεις προσφυγων?
Η Δανια ηδη απελαυνει Συριους που πηρε το 15 αφου η Συρια ειναι πλεον ασφαλης χωρα
Απο που τους περιμενει ο Κουλης?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γινεται καπου πολεμος και περιμενουμε αφιξεις προσφυγων?
Η Δανια ηδη απελαυνει Συριους που πηρε το 15 αφου η Συρια ειναι πλεον ασφαλης χωρα
Απο που τους περιμενει ο Κουλης?
Εντάξει, απέλασε δήθεν η Δανία,αλλά έχουμε κάτι εκατομμύρια λάθρο ακόμη...

Οι ροές φυσικά και δεν σταμάτησαν ποτέ,άσχετα με τις παπαριές των ΜΜΕ.
Κάτι ατυχήματα με βανάκια στην Εγνατία Οδό,άλλοι που περπατούσαν ξέμπαρκοι
και άλλα τόσα περιστατικά,έχουν δείξει ότι καμία ροή δεν σταμάτησε.
Απλά με σύριζα,είχαν και επιτροπή υποδοχής από τις ΜΚΟ

Και Ευρώπη συνεχίζουν να έρχονται.
Οι Αυστριακοί με το που τους τσιμπάνε,τους στέλνουν πακέτο Γερμανία.
Μετά ανοίγοντας το iphone του,μπορεί ο κάθε γύφτος να επιλέξει τη χώρα με τα καλύτερα επιδόματα.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγώ στη Μυτιλήνη φόρτισα με 15 Ευρώ το κινητό μου σε ένα περίπτερο στη προκυμαία...
Καμιά φορά που είμαι στο μετρό έχω εφιάλτες και βλέπω στα πρόσωπα όλων των επιβατών τον περιπτερά που με γάμησε όταν είχα ανάγκη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αντε παλι με την Αριστερα..
Ο Σαμαρας εφερε ολη την Αλβανια λογω αριστερων?
Ο Καραμανλης jr γεμισε το κεντρο της Αθηνας με αφροασιατες λογω των αριστερων επισης??
Νισαφι αυτη η καραμελα
Μυστη μου, προφανώς και δεν κυβέρνηση της αριστεράς ποτέ, απλά για κάποιο ακατανόητο λόγο οι ιδεολογία επιβίωσε... Βλέπε φεμιμηστριες, λοατκι κλπ κλπ σεξουαλικ απελευθέρωση και ένα σωρό άλλες μαλακιες που ανθίζουν στην Ελλάδα, τα οποία ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, παρακμαζουν περισσότερο τις ανωριμες ψυχές μας... Και για να μην είμαι άδικος η ΝΔ τόσα χρόνια αριστεριζει... Δεξιά πολιτική είχε η Θάτσερ, δεξιά με @@

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μυστη μου, προφανώς και δεν κυβέρνηση της αριστεράς ποτέ, απλά για κάποιο ακατανόητο λόγο οι ιδεολογία επιβίωσε... Βλέπε φεμιμηστριες, λοατκι κλπ κλπ σεξουαλικ απελευθέρωση και ένα σωρό άλλες μαλακιες που ανθίζουν στην Ελλάδα, τα οποία ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, παρακμαζουν περισσότερο τις ανωριμες ψυχές μας... Και για να μην είμαι άδικος η ΝΔ τόσα χρόνια αριστεριζει... Δεξιά πολιτική είχε η Θάτσερ, δεξιά με @@
Μυστη μου τα lgbt loaki κλπ ειναι προιοντα της πολιτικης ορθοτητας που ο μεγαλυτερος εκπροσωπος της στην Ελλαδα ειναι η ΝΔ
Στο gay pride αντιπροσωπεια στελνει η ΝΔ και οχι το ΚΚΕ
Τα συνορα τα εχει ανοιχτα η ΝΔ και οχι το ΚΚΕ
Ειδες καναν πακιστανο στην Β. Κορεα??

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 138cde2035440fb343bbe90ed6848cd4_XL.jpg
    138cde2035440fb343bbe90ed6848cd4_XL.jpg
    265,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κοίτα,υπάρχουν πολλές διαφορές σε θεωρητικό επίπεδο,μεταξύ νδ και αριστεράς.
Επί σύριζα ακούσαμε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα,ότι λιάζονται,τον φράχτη στον Έβρο τον είχαν κάνει σουρωτήρι,ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων,ότι υπήρξε "συνωστισμός" στη Σμύρνη και
άλλα πούστικα εθνοπροδοτικά που δεν τα ακούς από νδ μεριά..

Εμείς όμως περιμέναμε από τη νδ να είναι τελείως δεξιό κόμμα,
που φυσικά και δεν είναι...
Ποιος δεξιός πρωθυπουργός θα έλεγε την πολυπολιτισμική μαλακία περί παρελάσεων;

Όμως ξεχνάτε τι έχει γίνει από την μεταπολίτευση και μετά..
Π.χ. η Ελλάδα επί πασοκ,έκανε πλάτες και φιλοξενούσε στο συνέδριο του πασοκ,τον..........αραφάτ.
Αντί να συνταχθούμε με το μόνο πολιτισμένο και δυτικότροπο κράτος της περιοχής,
πήραμε το μέρος γύφτομουσουλμάνων που δεν έχουν τίποτα κοινό με εμάς.

Ξέρετε ποιος ήταν ο πρώτος ηγέτης που συνεχάρει τον ερντογάν για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς;
O μαχμουτ αμπάς...
Σε δημοσκόπηση η πλειοψηφία των παλαιστινίων,το βρήκε πολύ σωστό βήμα.

Ξέρετε ποιος αποκάλεσε τους τούρκους έθνος μογγόλων εισβολέων,που υπάρχουν γιατί διέπραξαν γενοκτονίες και ότι δεν υπάρχει ινσταμπουλ,αλλά Κωνσταντινούπολη;
O γιος του Νετανιάχου.

Όταν λοιπόν ένας λαός κατευθύνεται τόσα χρόνια να ταυτίζεται με παλαιστίνιους,κούρδους,κ.λ.π.
αντί να ταυτιστεί με το εθνικό του συμφέρον,
τι περιμένατε από τη νδ και τον μετριοπαθή κούλη;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κοίτα,υπάρχουν πολλές διαφορές σε θεωρητικό επίπεδο,μεταξύ νδ και αριστεράς.
Επί σύριζα ακούσαμε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα,ότι λιάζονται,τον φράχτη στον Έβρο τον είχαν κάνει σουρωτήρι,ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων,ότι υπήρξε "συνωστισμός" στη Σμύρνη και
άλλα πούστικα εθνοπροδοτικά που δεν τα ακούς από νδ μεριά..

Εμείς όμως περιμέναμε από τη νδ να είναι τελείως δεξιό κόμμα,
που φυσικά και δεν είναι...
Ποιος δεξιός πρωθυπουργός θα έλεγε την πολυπολιτισμική μαλακία περί παρελάσεων;

Όμως ξεχνάτε τι έχει γίνει από την μεταπολίτευση και μετά..
Π.χ. η Ελλάδα επί πασοκ,έκανε πλάτες και φιλοξενούσε στο συνέδριο του πασοκ,τον..........αραφάτ.
Αντί να συνταχθούμε με το μόνο πολιτισμένο και δυτικότροπο κράτος της περιοχής,
πήραμε το μέρος γύφτομουσουλμάνων που δεν έχουν τίποτα κοινό με εμάς.

Ξέρετε ποιος ήταν ο πρώτος ηγέτης που συνεχάρει τον ερντογάν για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς;
O μαχμουτ αμπάς...
Σε δημοσκόπηση η πλειοψηφία των παλαιστινίων,το βρήκε πολύ σωστό βήμα.

Ξέρετε ποιος αποκάλεσε τους τούρκους έθνος μογγόλων εισβολέων,που υπάρχουν γιατί διέπραξαν γενοκτονίες και ότι δεν υπάρχει ινσταμπουλ,αλλά Κωνσταντινούπολη;
O γιος του Νετανιάχου.

Όταν λοιπόν ένας λαός κατευθύνεται τόσα χρόνια να ταυτίζεται με παλαιστίνιους,κούρδους,κ.λ.π.
αντί να ταυτιστεί με το εθνικό του συμφέρον,
τι περιμένατε από τη νδ και τον μετριοπαθή κούλη;
απο τον κοσμο στην ελλαδα δεν τους θελει κανεις πλην οσων τους χρησιμοποιουν μαυρα
ακομα και οσοι στηριζουν μεταναστευση λενε να τους παρει η γαλλια η γερμανια κλπ
ο κουλης ειναι απλα ενα πιονι της πολιτικης ορθοτητας για αυτο τους καλει με επιδοματα

δες κουφοντινα

“Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες . Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”. Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται” έγραψε αρχικά ο Έκτορας Κουφοντίνας. Μάλιστα ουσιαστικά αναγνώρισε το δικαίωμα των κατοίκων να διαμαρτύρονται για την παρουσία μεταναστών, ενώ αναρωτήθηκε, αν εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη έχουν μείνει σε γειτονιές με μετανάστες: “Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;”.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.309
Πόντοι
2.456
Φερε κ αλλα μπόλια γουρλέ..
:alivedick: :alivedick::alivedick:
:confused::confused::confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ στη Μυτιλήνη φόρτισα με 15 Ευρώ το κινητό μου σε ένα περίπτερο στη προκυμαία...
Καμιά φορά που είμαι στο μετρό έχω εφιάλτες και βλέπω στα πρόσωπα όλων των επιβατών τον περιπτερά που με γάμησε όταν είχα ανάγκη.
ράψε γιλεκάκι με εκρηκτικά φίλε εγώ σε νιώθω

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αν θέλει κάποιος άμεσα 72 παρθένες, μπορώ να το κανονήσω:tooth:

Stories

Νέο!