Επισκέπτης
Ναι,αλλα σου απανταει στον πλυθηντικο.Άστον μωρέ.
Σε μένα απαντούσε. Ονειρεύεται ο κοιμισμένος.
Ευγενεια...
Ναι,αλλα σου απανταει στον πλυθηντικο.Άστον μωρέ.
Σε μένα απαντούσε. Ονειρεύεται ο κοιμισμένος.
αλήθεια? τώρα οι προοδευτικοί και αξιόπιστοι Ευρωπαίοι όπως υποστηρίζατε μέχρι προ ενός λεπτού έγιναν ψεύτες πολιτικάντηδες σαν τους Ελληνες? Ταχύτατες μεταπτώσεις στα πιστευω σας διακρίνω!και εγω μπορω να σου παραθεσω χιλιαδες δηλωσεις Ελληνων πολιτικων οτι θα παταχθει οι φοροδιαφυγη
οι πολιτικοι παντου ιδιοι ειναι,λενε οτι θελει να ακουσει ο λαος
βλαχογερμανάκο, σε τί να ρουφήξω το αυγό μου? ερώτηση έκανα, δεν μου καταρρίψατε κανενα επιχείρημα!Ερευνητάκο, ρούφα το αυγουλίνο σου και πες μας για τα τζαμιά που δεν έχουν μιναρέδες στο UK.
κανενας πολιτικος δεν ειναι αξιοπιστοςαλήθεια? τώρα οι προοδευτικοί και αξιόπιστοι Ευρωπαίοι όπως υποστηρίζατε μέχρι προ ενός λεπτού έγιναν ψεύτες πολιτικάντηδες σαν τους Ελληνες? Ταχύτατες μεταπτώσεις στα πιστευω σας διακρίνω!
βλαχογερμανάκο, σε τί να ρουφήξω το αυγό μου? ερώτηση έκανα, δεν μου καταρρίψατε κανενα επιχείρημα!
Τι ψευτες ειστε ρε πουστη μου...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΔΑ...εσεις σε ποια ευρωπαϊκη χωρα έχετε δει τζαμιά?
οι γενικευσεις είναι φασίζουσες! γιατί δεν είναι καλοί οι Γερμανοί πολιτικοί δηλαδή? μια χαρά πάει η Γερμανία ακόμη και εν μέσω γενικής διάλυσης! Ποια η αναξιοπιστία τους λοιπόν?κανενας πολιτικος δεν ειναι αξιοπιστος
ποιος ειπε κατι τετοιο?
ποιο ειναι το ψεμα κύριε? εκανα η δεν έκανα ερώτηση? ειδατε πουθενά να δηλώνω οτι δεν υπα΄ρχουν πουθενά? καντεμου τη χάρη που πεταχτήκατε σαν την πορδή να πείτε την εξυπνάδα σας!Τι ψευτες ειστε ρε πουστη μου...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΔΑ...
Αιντε τωρα,κατεβα Κρητη να ζωστεις τ'αρματα και ασε μας εμας να κλανουμε...ποιο ειναι το ψεμα κύριε? εκανα η δεν έκανα ερώτηση? ειδατε πουθενά να δηλώνω οτι δεν υπα΄ρχουν πουθενά? καντεμου τη χάρη που πεταχτήκατε σαν την πορδή να πείτε την εξυπνάδα σας!
δλδ συμφωνεις να γινει και στην Αθηνα;Όπως χοντρότατο ψέμα είναι πως δεν υπάρχουν τζαμιά στην Ελλάδα...
΄βρωμάτε κύριε! κι εσείς και οι κλανιές σας!Αιντε τωρα,κατεβα Κρητη να ζωστεις τ'αρματα και ασε μας εμας να κλανουμε...
δλδ συμφωνεις να γινει και στην Αθηνα;
Ναι,αλλα να μην ειναι σαν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Αμστερνταμ που ποσταρε ο Βολταιρος...δλδ συμφωνεις να γινει και στην Αθηνα;
Ναι,αλλα να μην ειναι σαν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Αμστερνταμ που ποσταρε ο Βολταιρος...
μπα ο κύριος Βολταίρος προτιμά τα έργα Καλατραβα....αφήνουν περισσότερα "ωφέλη"...Ναι,αλλα να μην ειναι σαν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Αμστερνταμ που ποσταρε ο Βολταιρος...
Δωσε ελληνοψυχε....αφήνουν περισσότερα "ωφέλη"...
σεις ο επαναστατμένος νεος, πως και δεν βρίσκεστε στην πορεία?Δωσε ελληνοψυχε....
Για ιδικους μου λογους μεσιε...σεις ο επαναστατμένος νεος, πως και δεν βρίσκεστε στην πορεία?
δεν μας είπατε κυριε Βολταίρε(ο Θεος να σας κανει), τι δουλίτσα είπαμε έχει κανονιστεί να κάνει ο αρχηγός σας όταν φυγαδευτεί?
σεβαστό, απλά παρατηρώ μιαν απόκλιση μεταξύ των γραφομένων και των πράξεών σας.... πως και πως περιμένατε την ημέρα που θα βγεί ο κόσμος στους δρόμους για να δείξετε την δύναμιν και την άπόψίν σας, και τωρα που ηρθε η μέρα εσείς δεν μπορείτε? με ραντεβού γίνονται οι επαναστάσεις πλέον? τόσο πολυ προχώρησε η επιστήμη?Για ιδικους μου λογους μεσιε...