Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
και εγω μπορω να σου παραθεσω χιλιαδες δηλωσεις Ελληνων πολιτικων οτι θα παταχθει οι φοροδιαφυγη
οι πολιτικοι παντου ιδιοι ειναι,λενε οτι θελει να ακουσει ο λαος
αλήθεια? τώρα οι προοδευτικοί και αξιόπιστοι Ευρωπαίοι όπως υποστηρίζατε μέχρι προ ενός λεπτού έγιναν ψεύτες πολιτικάντηδες σαν τους Ελληνες? Ταχύτατες μεταπτώσεις στα πιστευω σας διακρίνω!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αλήθεια? τώρα οι προοδευτικοί και αξιόπιστοι Ευρωπαίοι όπως υποστηρίζατε μέχρι προ ενός λεπτού έγιναν ψεύτες πολιτικάντηδες σαν τους Ελληνες? Ταχύτατες μεταπτώσεις στα πιστευω σας διακρίνω!
κανενας πολιτικος δεν ειναι αξιοπιστος
ποιος ειπε κατι τετοιο?

Επισκέπτης
βλαχογερμανάκο, σε τί να ρουφήξω το αυγό μου? ερώτηση έκανα, δεν μου καταρρίψατε κανενα επιχείρημα!
εσεις σε ποια ευρωπαϊκη χωρα έχετε δει τζαμιά?
Τι ψευτες ειστε ρε πουστη μου...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΔΑ...

Επισκέπτης
κανενας πολιτικος δεν ειναι αξιοπιστος
ποιος ειπε κατι τετοιο?
οι γενικευσεις είναι φασίζουσες! γιατί δεν είναι καλοί οι Γερμανοί πολιτικοί δηλαδή? μια χαρά πάει η Γερμανία ακόμη και εν μέσω γενικής διάλυσης! Ποια η αναξιοπιστία τους λοιπόν?

Επισκέπτης
Τι ψευτες ειστε ρε πουστη μου...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΔΑ...
ποιο ειναι το ψεμα κύριε? εκανα η δεν έκανα ερώτηση? ειδατε πουθενά να δηλώνω οτι δεν υπα΄ρχουν πουθενά? καντεμου τη χάρη που πεταχτήκατε σαν την πορδή να πείτε την εξυπνάδα σας!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όπως χοντρότατο ψέμα είναι πως δεν υπάρχουν τζαμιά στην Ελλάδα...

Επισκέπτης
ποιο ειναι το ψεμα κύριε? εκανα η δεν έκανα ερώτηση? ειδατε πουθενά να δηλώνω οτι δεν υπα΄ρχουν πουθενά? καντεμου τη χάρη που πεταχτήκατε σαν την πορδή να πείτε την εξυπνάδα σας!
Αιντε τωρα,κατεβα Κρητη να ζωστεις τ'αρματα και ασε μας εμας να κλανουμε...

Επισκέπτης
δλδ συμφωνεις να γινει και στην Αθηνα;
Ναι,αλλα να μην ειναι σαν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Αμστερνταμ που ποσταρε ο Βολταιρος...
dutch-Essalaam-Mosque-Rotterdam.jpg

Επισκέπτης
Ναι,αλλα να μην ειναι σαν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Αμστερνταμ που ποσταρε ο Βολταιρος...
μπα ο κύριος Βολταίρος προτιμά τα έργα Καλατραβα....αφήνουν περισσότερα "ωφέλη"...

δεν μας είπατε κυριε Βολταίρε(ο Θεος να σας κανει), τι δουλίτσα είπαμε έχει κανονιστεί να κάνει ο αρχηγός σας όταν φυγαδευτεί?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν μας είπατε κυριε Βολταίρε(ο Θεος να σας κανει), τι δουλίτσα είπαμε έχει κανονιστεί να κάνει ο αρχηγός σας όταν φυγαδευτεί?

Να γαμάει κάτι ηλίθιους σαν εσένα.

Επισκέπτης
Για ιδικους μου λογους μεσιε...
σεβαστό, απλά παρατηρώ μιαν απόκλιση μεταξύ των γραφομένων και των πράξεών σας.... πως και πως περιμένατε την ημέρα που θα βγεί ο κόσμος στους δρόμους για να δείξετε την δύναμιν και την άπόψίν σας, και τωρα που ηρθε η μέρα εσείς δεν μπορείτε? με ραντεβού γίνονται οι επαναστάσεις πλέον? τόσο πολυ προχώρησε η επιστήμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom