Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Επισκέπτης
εισαι και απιστος Θωμας
:grin:
δεν ειναι θεμα απιστίας αγαπητέ, ρωτάω γιατί δεν το γνωρίζω!
Εσείς λοιπόν πως σχολιάζετε λοιπόν τις δηλώσεις της Γερμανίας πως απέτυχε το πείραμα του πολυπολιτισμου και της Μ.Βρεττανίας πως απο του χρόνου δεν θα επιτρέπει κανέναν νέο μετανάστη στο έδαφός της? (καλά για την Ιταλία δεν σας ρωτώ καν)

οι κουτόφραγκοι που λέτε πιο πριν λοιπόν, αποφάσισαν ποτι ηταν λάθος τους η αποδοχή και τα προνόμια που έδωσαν στους μουσουλμάνους μετανάστες! Εξακολουθείτε να τους θεωρείτε κουτούς λοιπόν? Εαν όχι, τελικά εσεις τι μας λέτε? να παρακούσουμε τις εξομολογήσεις αυτών που τα έκαναν πριν απο μας και απέτυχαν και να οδηγηθούμε οικειοθελώς σε μια αποτυχία? αυτό μας λέτε?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειναι θεμα απιστίας αγαπητέ, ρωτάω γιατί δεν το γνωρίζω!
Εσείς λοιπόν πως σχολιάζετε λοιπόν τις δηλώσεις της Γερμανίας πως απέτυχε το πείραμα του πολυπολιτισμου και της Μ.Βρεττανίας πως απο του χρόνου δεν θα επιτρέπει κανέναν νέο μετανάστη στο έδαφός της? (καλά για την Ιταλία δεν σας ρωτώ καν)
στην Γερμανια εχουν προβλημα με τους Τουρκους και την ενταξη τους στην Γερμανικη κοινωνια.
το γιατι υπαρχει αυτη η δυσκολια δεν μπορω να καταλαβω
λες και δεν θελουν

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στην Γερμανια εχουν προβλημα με τους Τουρκους κια την ενταξη τους στην Γερμανικη κοινωνια.
λες και δεν θελουν

φαντάζομαι ότι αυτό που αναφέρεις παέι (πιο πολύ) στην πλευρά των Τούρκων

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οχι για να μην λετε και οτι πουθενα στην Ευρωπη δεν εχουν τζαμια με μιναρεδες
σε ολη την Ευρωπη πλην Ελλαδος
αλλα τι ξερουν οι κουτοφραγκοι

Kαι στην Ξάνθη και την Κομοτηνή έχει οουουου, δεκάδες. Πως δεν έχει. Και στη Ρόδο επίσης.

Επισκέπτης
στην Γερμανια εχουν προβλημα με τους Τουρκους κια την ενταξη τους στην Γερμανικη κοινωνια.
λες και δεν θελουν
για να το λέει η Γερμανική κυβέρνηση, προφανώς γνωρίζει κάτι παραπάνω απο εσάς, δεν συμφωνείτε?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
τώρα αυτή ήταν διευκρινιστική απάντηση? πείτε μου με μιναρέ που εχει χτιστεί τζαμί σας παρακαλώ! θέλω πολύ να το κοιταξω το θέμα...

Ερευνητάκο φύρδην μίγδην μόνον:

250px-Uppsala_Mosque.jpg

250px-Stockholms_mosk%C3%A9_%28gabbe%29.jpg

dutch-Essalaam-Mosque-Rotterdam.jpg

Yunus-Emre-Camii-Genk-Belgium.jpg

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
για να το λέει η Γερμανική κυβέρνηση, προφανώς γνωρίζει κάτι παραπάνω απο εσάς, δεν συμφωνείτε?
για να το λεει η ελληνικη κυβερνηση κατι παραπανω ξερει?
πλακα κανω
η Μερκελ το ειπε για προεκλογικους δημαγωγικος λογους σε ακροατηριο της πολιτικης της νεολαιας

Επισκέπτης
Ερευνητάκο φύρδην μίγδην μόνον:

250px-Uppsala_Mosque.jpg

250px-Stockholms_mosk%C3%A9_%28gabbe%29.jpg

dutch-Essalaam-Mosque-Rotterdam.jpg

Yunus-Emre-Camii-Genk-Belgium.jpg
Εσεις να υποθέσω είστε υπέρ της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα? Εμ τι σας νοιάζει εσάς άλλωστε, σαμπως θα μέινετε εδώ? Αλλά το πόσο κοροϊδο είστε αποδεικνύεται από το γεγονός πως μονον για τον πρόεδρό σας έχει προβλευτεί θέση με προσωπική φρουρά απαξ και ολοκληρώσει το "εργο" του! Οι υπόλοιποι δεν θα προλάβετε να χαρείτε ;) οι εκφράσεις ξέρετε "το κρατησε μανιάτικο" και "κρητική βεντέτα" είναι Ελληνικές!

Με αντιλαμβάνεστε υποθέτω!  ;) Συνεχίστε να τραγουδάτε λοιπόν αλλά όπως λένε και οι εργοδότες σας : "το έργο δεν τελειώνει εαν δεν τραγουδήσει η χοντρή" ή όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα "πισω έχει η αχλάδα την ουρα"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως γκρικλις δεν νομιζω να διαβαζουν τα πακιστανια οποτε οσοι ανεβαζετε βιντεο καντε το σωστα τουλαχιστον....στην μητρικη τους γλωσσα.... :birdman:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Στην Μ.Βρεττανία που ΄έχει πάρα πολλούς μουσουλμάνους, υπάρχει κανένα τζαμί με μιναρέ? αλήθεια ρωτάω!

Ερευνητάκο, κρίμα το όνομα:
Pic015_228.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.yourlocalweb.co.uk/images/pictures/07/28/mosque-leeds-off-cardigan-road-71193.jpg[/img[/URL]]

[img]http://mosques.muslimsinbritain.org/data/images/514/514(d).jpg

Επισκέπτης
για να το λεει η ελληνικη κυβερνηση κατι παραπανω ξερει?
πλακα κανω
η Μερκελ το ειπε για προεκλογικους δημαγωγικος λογους σε ακροατηριο της πολιτικης της νεολαιας
εγώ σας παρέθεσα επίσημες δηλώσεις 2 ευρωπαϊκών κυβερνήσεων πως
1. η πολυπολιτισμική θεωρία έχει αποτύχει
2. θα απαγορευτεί η επιπλέον αποδοχή μεταναστών!

και δεν σας έχω αναφέρει τίποτε για πιο ακραίες θέσεις όπως αυτές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ελβετίας!

Εξακολουθείτε να πιστεύετε λοιπόν πως η μεταναστευση και η παροχή δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες αποτελούν λύση για μια Ευρωπαϊκή χώρα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εσεις να υποθέσω είστε υπέρ της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα? Εμ τι σας νοιάζει εσάς άλλωστε, σαμπως θα μέινετε εδώ? Αλλά το πόσο κοροϊδο είστε αποδεικνύεται από το γεγονός πως μονον για τον πρόεδρό σας έχει προβλευτεί θέση με προσωπική φρουρά απαξ και ολοκληρώσει το "εργο" του! Οι υπόλοιποι δεν θα προλάβετε να χαρείτε ;) οι εκφράσεις ξέρετε "το κρατησε μανιάτικο" και "κρητική βεντέτα" είναι Ελληνικές!

Με αντιλαμβάνεστε υποθέτω!  ;) Συνεχίστε να τραγουδάτε λοιπόν αλλά όπως λένε και οι εργοδότες σας : "το έργο δεν τελειώνει εαν δεν τραγουδήσει η χοντρή" ή όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα "πισω έχει η αχλάδα την ουρα"
ο προεδρος μου?στην δουλεια μου εννοεις?
να φυγω για ποιο λογο?θα γινει πολεμος?
και θα αρχισει απο Μανη και Κρητη?
ριξε μια μεταφραση γιατι δεν καταλαβαινω

Επισκέπτης
με λίγα λόγια, όταν έρχονται οι ίδιοι, ευτοί που θεωρούμε πιο ανοιχτόμυαλους και πιο μπροστά απο εμάς και δηλώνουν πως έκαναν λάθος στα θέματα της μεταναστευσης, ποιος είναι αυτός που υποστηρίζει ότι πρέπει ντε και καλά να κάνουμε κι εμεις το ίδιο λάθος τώρα που ξέρουμε οτι δεν οδηγεί πουθενα? Εαν ξέρεις ότι εκεί που πάς έχει γκρεμό θα συνεχίσεις και θα πέσεις μέσα?

Επισκέπτης
είστε ο κύριος Βολταίρος?

να που καμια φορά οι επιπολαιότητες βγάζουνε λαυράκια!!!! και με κατηγορείτε εσείς και για κλώνο?  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγώ σας παρέθεσα επίσημες δηλώσεις 2 ευρωπαϊκών κυβερνήσεων πως
1. η πολυπολιτισμική θεωρία έχει αποτύχει
2. θα απαγορευτεί η επιπλέον αποδοχή μεταναστών!

και δεν σας έχω αναφέρει τίποτε για πιο ακραίες θέσεις όπως αυτές της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ελβετίας!

Εξακολουθείτε να πιστεύετε λοιπόν πως η μεταναστευση και η παροχή δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες αποτελούν λύση για μια Ευρωπαϊκή χώρα?
και εγω μπορω να σου παραθεσω χιλιαδες δηλωσεις Ελληνων πολιτικων οτι θα παταχθει οι φοροδιαφυγη
οι πολιτικοι παντου ιδιοι ειναι,λενε οτι θελει να ακουσει ο λαος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Άστον μωρέ.

Σε μένα απαντούσε. Ονειρεύεται ο κοιμισμένος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
είστε ο κύριος Βολταίρος?

να που καμια φορά οι επιπολαιότητες βγάζουνε λαυράκια!!!! και με κατηγορείτε εσείς και για κλώνο?  :2funny:

Ερευνητάκο, ρούφα το αυγουλίνο σου και πες μας για τα τζαμιά που δεν έχουν μιναρέδες στο UK.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom