Νομιζω πως και σημερα εισαι λιγο υπερβολικος. Και υποθετω οτι τζαμι θα γινοταν μονο σε περιοχη που υπαρχει μεγαλος αριθμος μουσουλμανων (κεντρο ας πουμε). Και δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι απλυτα πακια, υπαρχουν και πολλοι που ειναι πανω απο 20 χρονια εδω, εχουν παντρευτει Ελληνιδες και ζουν μια νορμαλ ζωη για τα δικα μας δεδομενα. Με τι δικαιωμα θα του πω εγω αυτου του τυπου, κοιταξε να δεις σιχαινομαι την θρησκεια σου?
δεν είμαι υπεβολικός, ειλικρινής είμαι
σύμφωνοι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι της Αθήνας Πακιστανοί, αλλά δυστυχώς οι πάκηδες είναι ΠΑΡΑ πολλοί και οι περισσότεροι ή -αν θες- πολλοί από αυτούς είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες. Δεν θα τους χτίσω τζαμί λοιπόν για να μην τους δώσω ένα επιπλέον κίνητρο να παραμείνουν εδώ.
Με άλλα λόγια, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά:ας μας απαλλάξει το κράτος από το πλήθος των λαθρομεταναστών, ως υποχρεούται άλλωστε να πράξει και μετά το συζητάμε και για τζαμί.
δεδομένο ότι δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να λατρεύει τον θεό στον οποίον πιστεύει και με τον τρόπο και στον τόπο που αυτός επιθυμεί:αλλά δεν θα τους χτίσω και μια αντίστοιχη Αγια Σοφια στο κέντρο της πρωτεύουσας γιατί π.χ. δεν έχουν αυτοκίνητα να μετακινούνται στα προάστια!!!μην τρελαθούμε κιόλας...