Επισκέπτης
εσεις σε ποια ευρωπαϊκη χωρα έχετε δει τζαμιά?σε ποια Ευρωπαικη χωρα που εχει τζαμια εχεις δει λιθοβολισμο και ακρωτηριασμους?
εσεις σε ποια ευρωπαϊκη χωρα έχετε δει τζαμιά?σε ποια Ευρωπαικη χωρα που εχει τζαμια εχεις δει λιθοβολισμο και ακρωτηριασμους?
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/11/2010_364887]http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/11/2010_364887[/url]
Aσε τι να διωξουν, μας τους στελνουν πισω κιολας
το κολλημα στον βοτανικο ειναιο κύριος Τσιπρας και η ομάδα του, θα επιδείξουν τις ίδιες οικολογικές ευαισθησίες για την περίπτωση του τζαμιού στον βοτανικό? ή έπαψε τώρα ο βοτανικός να είναι υδροβιότοπος?
τουλάχιστον εσύ το ομολογείς ότι είσαι ρατσιστής. Όχι σαν κάτι άλλους που για να δικαιολογήσουν τον ρατσισμό τους λένε ό,τι μαλακία τους κατέβει στην κούτρα
Ναι ετσι ειναι οι μουσουλμανοι 1,5 δις ανθρωποι ειναι κτηνη και λιθοβολουν ακρωτηριαζουν αποκεφαλιζουν σε δημοσια θεα γιατι στις χωρες τους δεν εχουν τηλεοραση.μαλιστα, δηλαδη σας ενοχλει η καμπάνα που χτυπά αλλα γουστάρετε να βλέπετε λιθοβολισμούς και ακρωτηριασμούς από το μπαλκόνι σας? Για φιλειρηνιστής καλά το πάτε...
εσεις σε ποια ευρωπαϊκη χωρα έχετε δει τζαμιά?
ε πειτε μου λοιπον? γιαυτο σας ρωτώ γιατι δεν το γνωρίζω! Σε ποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα έχει χτιστεί τζαμί με μιναρέδες κ.λ.π.?
εισαι και ασχετος
χωρις μιναρε σε ολεςε πειτε μου λοιπον? γιαυτο σας ρωτώ γιατι δεν το γνωρίζω! Σε ποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα έχει χτιστεί τζαμί με μιναρέδες κ.λ.π.?
To θέμα δεν είναι το τζαμί ή όχι. Σαφώς και πρέπει να ζουμε με άλλους ανθρώπους, και εμείς να μετακινούμαστε σε άλλες χώρες, δεν θα λέμε τα αυτονόητα. Απλά ο βίαιος και απότομος τρόπος που γίνονται όλα αυτά, επιφέρει εντάσεις. Ναι να έρθουν εδώ να ζήσουν κάποιοι. Αλλά με τη μορφή εισβολής των μυρίων? Εκατομμύρια να γεμίσουν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα? Ξέρετε άλλο παράδειγμα χώρας να έχει αυξηθεί ο πλυθησμός τόσο πολύ σε λιγότερο από δέκα χρόνια? Και να μπαίνει καθένας ανεξέλεγκτα ? Αυτά γίνονται με πιο αργούς ρυθμούς, πιο ήπια. Δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και με τάξη και οργάνωση. Και ούτε αφού έρχονται να περιφέρονται έτσι μες στο κέντρο σε αγέλες των 5 και των 10 ατόμων. Ε , σκιάζεται ο άλλος.
Το ζήτημα λοιπόν είναι ο τρόπος και όχι η καθεαυτη παραμονή ξένων στη χώρα.
τώρα αυτή ήταν διευκρινιστική απάντηση? πείτε μου με μιναρέ που εχει χτιστεί τζαμί σας παρακαλώ! θέλω πολύ να το κοιταξω το θέμα...χωρις μιναρε σε ολες
με μιναρε σχεδον σε ολες
Δηλαδη το προβλημα ειναι η αρχιτεκτονικη?τώρα αυτή ήταν διευκρινιστική απάντηση? πείτε μου με μιναρέ που εχει χτιστεί τζαμί σας παρακαλώ! θέλω πολύ να το κοιταξω το θέμα...
ποσταρα τζαμια με μιναρεδες απο την Γερμανιατώρα αυτή ήταν διευκρινιστική απάντηση? πείτε μου με μιναρέ που εχει χτιστεί τζαμί σας παρακαλώ! θέλω πολύ να το κοιταξω το θέμα...
και η αρχιτεκτονική! το βασικότερο πρόβλημα βασικά είναι η χρήση της ίδια λέξης "τζαμι" για την περιγραφη του τζαμιού, του τεμένους και του λατρευτικού χώρου γενικά, παρ'ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς χώρους!Δηλαδη το προβλημα ειναι η αρχιτεκτονικη?
χμ, η Γερμανία λοιπόν κατα σύμπτωση είναι και η πρώτη χώρα που δήλωσε δημόσια πως η πολιτική της αποδοχής μεταναστών έχει αποτύχει! Εσείς τι λέτε λοιπόν? να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της και να αποτύχουμε κι εμείς? Στην Μ.Βρεττανία που ΄έχει πάρα πολλούς μουσουλμάνους, υπάρχει κανένα τζαμί με μιναρέ? αλήθεια ρωτάω!ποσταρα τζαμια με μιναρεδες απο την Γερμανια
εισαι και απιστος Θωμαςχμ, η Γερμανία λοιπόν κατα σύμπτωση είναι και η πρώτη χώρα που δήλωσε δημόσια πως η πολιτική της αποδοχής μεταναστών έχει αποτύχει! Εσείς τι λέτε λοιπόν? να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της και να αποτύχουμε κι εμείς? Στην Μ.Βρεττανία που ΄έχει πάρα πολλούς μουσουλμάνους, υπάρχει κανένα τζαμί με μιναρέ? αλήθεια ρωτάω!
οχι για να μην λετε και οτι πουθενα στην Ευρωπη δεν εχουν τζαμια με μιναρεδεςποστάρετε βλακωδως εικονες και κανετε συζητήσεις περι μιναρέδων ...
αυτο ειναι το προβλημα ?
ειναι σαν να σε γαμάνε στο σπιτι σου και συ συζητάς αν θα σε γαμησει στα τεσσερα η απο το πλαι ...