Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
το καταλαβες,εστω και αργα.συνεχισε παντως,με το να ποσταρεις τα βιντεο σου και τις αποψεις σου ολη μερα στο μπουρδελα.κομ,πραγματικα κατι κανεις,βρισκες ανταποκριση αγαπητε,σε παιρνει ο κοσμος στα σοβαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ το μόνο που παίρνω στα σοβαρά είναι η αυτο ανακύρρηξή σας σε sex expert!  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγώ το μόνο που παίρνω στα σοβαρά είναι η αυτο ανακύρρηξή σας σε sex expert!  :jerking:
ειρωνικο ειναι,αλλα μαλον δεν εχεις δει καν την ταινια,ετσι;μονο ραμπο βλεπεις μαλον.
:headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
tonpernoosooso,εχεις καμια καλη ρωσσιδα να παω,σαν αυτες που πας και τους δινεις τις 200αρες για να τα παιρνουν οι αλβανοι μαστροποι,γιατι ειμαι ανεραστος; :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειμαι ανεραστος tonpernosooso,τι να κανω,ολοι εχουμε αδυναμιες..εσυ για παραδειγμα δινεις ποσα σε παρανομο χρημα καθε χρονο στους αλλοδαπους μαστρωπους;10000?12000?ε ελληναρα?εκει δεν σε πιανει το μισος για τους ξενους ε?ολα καλα λαμογιο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειμαι ανεραστος tonpernosooso,τι να κανω,ολοι εχουμε αδυναμιες..εσυ για παραδειγμα δινεις ποσα σε παρανομο χρημα καθε χρονο στους αλλοδαπους μαστρωπους;10000?12000?ε ελληναρα?εκει δεν σε πιανει το μισος για τους ξενους ε?ολα καλα λαμογιο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εαν έχετε απόδειξη για αυτά που μου προσάπτετε μπορείτε να με μηνύσετε!Ειδάλλως επιφυλασσομαι να το κάνω εγώ! Αρκετά εχω ανεχτεί τις μαλακίες του κάθε παρλιακού εδώ μέσα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαν έχετε απόδειξη για αυτά που μου προσάπτετε μπορείτε να με μηνύσετε!Ειδάλλως επιφυλασσομαι να το κάνω εγώ! Αρκετά εχω ανεχτεί τις μαλακίες του κάθε παρλιακού εδώ μέσα!
κατσω να παω να σκουπιστω,γιατι χεστικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε αφου ειστε τοσο γενναίος γιατι δε μου στέλνετε με π.μ. τα στοιχεία σας? φοβάστε κάτι ή θα ξαναχεστείτε?
αδελφε τωρα χωρις αστεια και μαλακιες,χρειαζεσαι βοηθεια.εχω ατομα που μπορουν να σε βοηθησουν να γινεις καλα,αν σε ενδιαφερει πραγματικα χωρις μαλακιες στειλε μου το τηλεφωνο σου και θα προσπαθησω για το καλυτερο.

Επισκέπτης
αδελφε τωρα χωρις αστεια και μαλακιες,χρειαζεσαι βοηθεια.εχω ατομα που μπορουν να σε βοηθησουν να γινεις καλα,αν σε ενδιαφερει πραγματικα χωρις μαλακιες στειλε μου το τηλεφωνο σου και θα προσπαθησω για το καλυτερο.
να κοιτάξετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας πρώτα! το έχετε περισσότερη ανάγκη απο οτι εγώ! και πως ξαφνικά σας έπιασε η συμπόνια για κάποιον που βρίζατε μέχρι τώρα? φοβηθήκατε τις συνέπειες των λεγομένων σας? τοσο άντρας είστε πίσω απο μια οθόνη? καημένε....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το γαμήσατε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να κοιτάξετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας πρώτα! το έχετε περισσότερη ανάγκη απο οτι εγώ! και πως ξαφνικά σας έπιασε η συμπόνια για κάποιον που βρίζατε μέχρι τώρα? φοβηθήκατε τις συνέπειες των λεγομένων σας? τοσο άντρας είστε πίσω απο μια οθόνη? καημένε....
γιατι με αποπαιρνεις ρε τυπε ειμαι πολυ συμπονετικος εγω,δεν αντεχω να σε βλεπω να βασανιζεσαι ετσι.και δεν σε βριζω,απλα διασκεδαζω μαζι σου.

Επισκέπτης
γιατι με αποπαιρνεις ρε τυπε ειμαι πολυ συμπονετικος εγω,δεν αντεχω να σε βλεπω να βασανιζεσαι ετσι.και δεν σε βριζω,απλα διασκεδαζω μαζι σου.
γιατι δεν μου στελνετε λοιπον τα στοιχεια σας να διασκεδάσω κι εγω? είστε κοτούλα? κοτ κοτ κοτ, ολόκληρος sex master και τρέμει? αντε παίξε παραπέρα ρε ανέραστε κακομοίρη, δεν έχει βγάλει ακόμη τρίχες το πουλάκι σου και έγινες αντρας νομίζεις? καημένε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι δεν μου στελνετε λοιπον τα στοιχεια σας να διασκεδάσω κι εγω? είστε κοτούλα? κοτ κοτ κοτ, ολόκληρος sex master και τρέμει? αντε παίξε παραπέρα ρε ανέραστε κακομοίρη, δεν έχει βγάλει ακόμη τρίχες το πουλάκι σου και έγινες αντρας νομίζεις? καημένε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για φανατικους μαλακες θες να πεις;για πες μου φιλε μου,τι σε κανει εσενα καλυτερο απο εναν φανατικο ισλαμιστη;τα ιδια σκατα ειστε και οι 2.απλα εσυ εισαι πιο εξελιγμενος.

Είναι, λες;
Εγώ πάλι τον βρίσκω 100% καμένο.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
για φανατικους μαλακες θες να πεις;για πες μου φιλε μου,τι σε κανει εσενα καλυτερο απο εναν φανατικο ισλαμιστη;τα ιδια σκατα ειστε και οι 2.απλα εσυ εισαι πιο εξελιγμενος.

Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να είναι στα ίδια σκατά αν ένας από τους δύο είναι πιο εξελιγμένος;
Σχήμα οξύμωρο που λέγανε και κάτι ψυχές στο παρελθόν...
Στην τελική, αυτό είναι το ζήτημα με τους μουσουλμάνους, η μη εξέλιξή τους...

Και κάτι ακόμη: Είναι οξύμωρο και αντιφατικό άτομα που αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικά κτλ να γίνονται απολογογητές μιας θρησκείας της οποίας οι πρακτικές παραπέμπουν στον ευρωπαϊκό μεσαίωνα, χωρίς μάλιστα ορατή μια αναγέννηση...
Θα μου πείτε, εδώ κάποτε η πνευματική "πρωτοπορία" της χώρας και όχι μόνο προσκυνούσε τον πατερούλη, υμνούσε το οκτωβριανό πραξικόπημα, συμμετείχε σε οργανώσης τύπου δσε και μέχρι να πέσει το τείχος, μιλούσε για σοσιαλιστικούς παραδείσους...
Στην υποστήρξη του ισλαμισμού θα κολλήσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom