Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
Στατιστικά στοιχεία για θύματα trafficking
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για το έτος 2007, συνολικά αναγνωρίσθηκαν 100 περιπτώσεις θυμάτων εμπορίας ανθρώπων-σωματεμπορίας. Από τις οποίες οι 31 αφορούσαν άνδρες, οι 64 γυναίκες και 5 από αυτές ανηλίκους. Σχεδόν τα μισά θύματα (43)προέρχονταν από τη Ρουμανία. Παροχή αρωγής και προστασίας έλαβαν 35 από τα θύματα, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Θύματα σωματεμπορίας σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το 2007
Παροχή αρωγής και προστασίας στα θύματα σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το 2007

Σύμφωνα με στοιχεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης STOP NOW-Stop Trafficking of People εκτιμάται ότι το 2002 πάνω από 17.000 γυναίκες και παιδιά θύματα διθνικής σωματεμπορίας, βρίσκονταν στην Ελλάδα. Τα περισσότερα θύματα προέρχονταν από την Ρωσσία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.
Εκτιμάται επίσης ότι στην Ελλάδα 77.500 γυναίκες και παιδιά υπήρξαν θύματα εξαναγκαστικής πορνείας την περίοδο 1990-2000. Την ίδια περίοδο 1.700.000 άνδρες χρησιμοποίησαν εξαναγκαστικά εκδιδόμενες γυναίκες και παιδιά στην Ελλάδα ενώ δόθηκαν περίπου 6.000.000.000€ από την πελατεία για την χρήση εξαναγκαστικά εκδιδόμενων γυναικών και παιδιών.

καποιος σε παραπληροφορει.οχι οτι δεν υπαρχει και στην αφρικη trafficking,αλλα οχι να μας βγαζεις οτι στην ευρωπη δεν υπαρχει..
η Ρουμανία δεν ήταν Ευρώπη αγαπητέ το 2007!

αλλά και πάλι, μου παραθέσατε στοιχεία για μια δεκαετία πίσω.....εγώ σας λεω ΣΗΜΕΡΑ οι μονες γυναίκες θύματα τραφικινγκ ειναι οι Αφρικανές! Κάντε μια βόλτα τώρα αυτή την στιγμή στο κέντρο και αν δεν δείτε 500 τουλάχιστο Αφρικανέςνα εκδίδονται(παρανομα) να μου τρυπήστε τη μυτη!

Επισκέπτης
μηπως εμεις οι ιδιοι,που ψηφιζαμε ολα αυτα τα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους μαλακες,και φτασαμε εδω που φτασαμε;λεω εγω τωρα...
υπαρχει μια γενικοτερη αποχαυνωση της κοινωνιας οτι και να ψηφιζαμε μια η αλλη ετσι και ετσι οι δημοσιογραφοι και τα τσιρακια φτιαχνουν το κλιμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μερυ κριστμας τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε το παρακανες και εσυ,εκει περα ειναι πολυ ακραιοι.
ε στην συγκριση ακραιους βαζεις και απτις 2 πλευρες τυπε
και εδω φασιστες δεν ειμαστε?μια χαρα συγκριση δηλαδη :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η Ρουμανία δεν ήταν Ευρώπη αγαπητέ το 2007!

αλλά και πάλι, μου παραθέσατε στοιχεία για μια δεκαετία πίσω.....εγώ σας λεω ΣΗΜΕΡΑ οι μονες γυναίκες θύματα τραφικινγκ ειναι οι Αφρικανές! Κάντε μια βόλτα τώρα αυτή την στιγμή στο κέντρο και αν δεν δείτε 500 τουλάχιστο Αφρικανέςνα εκδίδονται(παρανομα) να μου τρυπήστε τη μυτη!
τωρα τωρα λιγο δυσκολο φιλε  :2funny: :2funny: :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
μηπως εμεις οι ιδιοι,που ψηφιζαμε ολα αυτα τα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους μαλακες,και φτασαμε εδω που φτασαμε;λεω εγω τωρα...
ολο το λεμε αυτο φιλε αλλα παντα τους ψηφιζουμε και μην αρχισετε οτι να η αποχη και μαλακιες... παντα βγαινουν ολοι για πανηγυρισμους με κορναρισματα και σημαιες μετα τις εκλογες ....αρα τα θελει ο κωλος μας και ας διαμαρτυρονται ολοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδω τουλαχιστον δεν του κοβουμε το κεφαλι του μουσουλμανου αν διαβαζει το βιβλιο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολο το λεμε αυτο φιλε αλλα παντα τους ψηφιζουμε και μην αρχισετε οτι να η αποχη και μαλακιες... παντα βγαινουν ολοι για πανηγυρισμους με κορναρισματα και σημαιες μετα τις εκλογες ....αρα τα θελει ο κωλος μας και ας διαμαρτυρονται ολοι
ακριβως.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εδώ είναι που κάνεις το λάθος:συγχέεις/ταυτίζεις την θρησκεία με τους λειτουργούς της (οι κεφαλές των οποίων είναι άτομα ανίκανα ή και επικίνδυνα ακόμη)

η Εκκλησία είναι δεδομένο ότι το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια

αν όμως αποκοπούμε από το λατρευτικό της κομμάτι (γιατί το πνευματικό της μέρος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός) θα έχουμε απωλέσει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της παράδοσης μας και θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην αλλοτρίωση της εθνικής μας ταυτότητας

όλα αυτά σε συνδυασμό πάντα με τους χαλεπούς καιρούς μας (διαφορετικά κανένα πρόβλημα να το συζητάμε ή και να κάνουμε δημοψήφισμα εάν θέλουμε ο ορθοδοξία να χαρακτηρίζεται από το Σύνταγμα ως επίσημη θρησκεία του κράτους)
Λαθος κανεις δεν το συγχεω, αλλα λεω οτι η εκκλησια σε αυτο το τριπ που εχει μπει παρασυρει και την πιστη μαζι της. Απο εκει και περα τα υπολοιπα που λες ειναι πραγματα για τα οποια δεν ειμαι σιγουρος. Μηπως ειναι η αρχη μιας νεας παραδοσης? Χρειαζεται το λατρευτικο κομματι στον ανθρωπο? θα μπορουσε να μην ειναι ο χριστιανισμος αλλα το ισλαμ πχ ή ο βουδας που θα σου ικανοποιησουν την αναγκη να πιστευεις καπου? Πρεπει να εχει το κρατος επισημη θρησκεια? Αυτα δεν τα εχω απαντησει, και για αυτο δεν μπορω να παρω θεση.

Επισκέπτης
τι φασιστες ρε απολυτε εδω μονο να μας γαμισουν δεν καθομαστε
εχουνε φτασει να σφαζοντε μεταξι τους για τον ελενχο της περιοχης :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι φασιστες ρε απολυτε εδω μονο να μας γαμισουν δεν καθομαστε
εχουνε φτασει να σφαζοντε μεταξι τους για τον ελενχο της περιοχης :S
δεν ξερω τυπε εγω παντως εχω σοκαριστει απτις εικονες ρατσισμου που βλεπω καθημερινα
ειδικα οταν βλεπω stavrous on fire στυλ κκκ σε ολη την αθηνα τολμω να πω οτι τρομαζω

Συνημμένα

• burning-cross.jpg
    burning-cross.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 13

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαν θεωρείτε ακραίους τους σαουδάραβες μουσουλμάνους, φανταστείτε τι θα παθετε άμα δείτε αφγανούς ισλαμιστες......
δεν θελω προτιμω τους βουδιστες ειναι πιο καλοι.

Επισκέπτης
δεν ξερω τυπε εγω παντως εχω σοκαριστει απτις εικονες ρατσισμου που βλεπω καθημερινα
ειδικα οταν βλεπω stavrous on fire στυλ κκκ σε ολη την αθηνα τολμω να πω οτι τρομαζω
Ο φοβος φερνει τα ακρα στην επιφανεια τυπε μου  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom