Επισκέπτης
θελετε δεν θελετε τους βλεπετε όμως! Για δείτε τα βίντεο από τις χθεσινές προσευχές.... με το να κλείνετε τα μάτια σας δεν φευγει το πρόβλημα κύριε!δεν θελω προτιμω τους βουδιστες ειναι πιο καλοι.
θελετε δεν θελετε τους βλεπετε όμως! Για δείτε τα βίντεο από τις χθεσινές προσευχές.... με το να κλείνετε τα μάτια σας δεν φευγει το πρόβλημα κύριε!δεν θελω προτιμω τους βουδιστες ειναι πιο καλοι.
μη μας φορτωνεις ξενες αμαρτειες ουτε απο σταυροφοριες ξερουμε ουτε αποικιες ειχαμε ουτε τιποταΝαι, οι σταυροφοριες εσενα?
δεν θελω προτιμω τους βουδιστες ειναι πιο καλοι.
τυποι μου η λυση στο προβλημα ειναι οι πιστοι του κομφουκιανισμουΟι βουδιστες ξερουν κουνγκ φου, να παρουμε ινδουιστες
τυπε η λυση στο προβλημα ειναι μονο το γραβατωμα.τυποι μου η λυση στο προβλημα ειναι οι πιστοι του κομφουκιανισμου![]()
![]()
Λαθος κανεις δεν το συγχεω, αλλα λεω οτι η εκκλησια σε αυτο το τριπ που εχει μπει παρασυρει και την πιστη μαζι της. Απο εκει και περα τα υπολοιπα που λες ειναι πραγματα για τα οποια δεν ειμαι σιγουρος. Μηπως ειναι η αρχη μιας νεας παραδοσης? Χρειαζεται το λατρευτικο κομματι στον ανθρωπο? θα μπορουσε να μην ειναι ο χριστιανισμος αλλα το ισλαμ πχ ή ο βουδας που θα σου ικανοποιησουν την αναγκη να πιστευεις καπου? Πρεπει να εχει το κρατος επισημη θρησκεια? Αυτα δεν τα εχω απαντησει, και για αυτο δεν μπορω να παρω θεση.
εδω που ειμαι εγω κανουν μουαι ται,γραφτηκα αλλα πολυ ξυλο μωραδελφε μου.Οι βουδιστες ξερουν κουνγκ φου, να παρουμε ινδουιστες
Ενταξει αυτο λεω και εγω, κριμα ειναι να φορτωνουμε και τζιχαντ στους μαλακες των φαναριων. Προσωπικα εχω συνεργαστει με αρκετους μουσουλμανους και υπηρχε παντα αμοιβαιος σεβασμος σε αυτα τα ζητηματα. Το προβλημα το ειχα με εναν Εβραιο, με πατερα Ελληνα κιολας...Αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...μη μας φορτωνεις ξενες αμαρτειες ουτε απο σταυροφοριες ξερουμε ουτε αποικιες ειχαμε ουτε τιποτα
ελα παμμεγιστε τυπετυπε η λυση στο προβλημα ειναι μονο το γραβατωμα.
αδελφε,ο αλλαχ τους και ο Θεος μας ειναι ο ιδιος.αυτοι δεν εχουν τον Χριστο,εχουν τον μωαμεθδεν σου φαίνεται περίεργο όμως να εκλείψει τελικά μια θρησκεία η οποία επέζησε μέσα από διωγμούς, αιρέσεις και οθωμανικό ζυγό 400 ετών?και ανίκανοι άνθρωποι στην ηγεσία της Εκκλησίας υπήρχαν παλαιόθεν.
από την άλλη σε ποιά απαρχή νέας παράδοσης αναφέρεσαι μετά την έκλειψη του χριστιανισμού?της αθεΐας?γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο που να ακολουθεί.
από κει και πέρα, για ποιόν λόγο να στραφεί κανείς στον Αλλάχ όταν έχει ήδη θεό τον οποίον λατρεύει?επειδή το παπαδαριό απεδείχθη τραγικά κατώτερο των περιστάσεων?
σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης επίσημης θρησκείας του κράτους, ούτε εγώ το έχω σκεφτεί![]()
γιατι με εψαχνε?ελα παμμεγιστε τυπε
που εισαι εσυ
σε εψαχνε η αλιντισσα τυπε
που ειναι και που ειναι ο αρκανης ελεγε προχτες
τυπε ξηγησου κολομβιανη γραβαταεδω που ειμαι εγω κανουν μουαι ται,γραφτηκα αλλα πολυ ξυλο μωραδελφε μου.
δεν ξερω πεταξε ενα αυτος ο αρκανης που χαθηκεγιατι με εψαχνε?
τι ηθελε τυπε?
εγω θα μπορουσα να στο πω με σιγουρια αν δεν τους αφηναν να προσευχθουν ;)Ενταξει αυτο λεω και εγω, κριμα ειναι να φορτωνουμε και τζιχαντ στους μαλακες των φαναριων. Προσωπικα εχω συνεργαστει με αρκετους μουσουλμανους και υπηρχε παντα αμοιβαιος σεβασμος σε αυτα τα ζητηματα. Το προβλημα το ειχα με εναν Εβραιο, με πατερα Ελληνα κιολας...Αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...
Ναι, οι σταυροφοριες εσενα?
αδελφε,ο αλλαχ τους και ο Θεος μας ειναι ο ιδιος.αυτοι δεν εχουν τον Χριστο,εχουν τον μωαμεθ
για κανε ξυγα,αυτην την εντυπωση ειχα.προϊόν παραπληροφόρησης αυτό που αναφέρεις, δεν ισχύει
δεν σου φαίνεται περίεργο όμως να εκλείψει τελικά μια θρησκεία η οποία επέζησε μέσα από διωγμούς, αιρέσεις και οθωμανικό ζυγό 400 ετών?και ανίκανοι άνθρωποι στην ηγεσία της Εκκλησίας υπήρχαν παλαιόθεν.
Μακαρι να ξερα, θα ημουν πολυ μπροστααπό την άλλη σε ποιά απαρχή νέας παράδοσης αναφέρεσαι μετά την έκλειψη του χριστιανισμού?της αθεΐας?γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο που να ακολουθεί.
Ναι, και γιατι απορριπτει την θρησκεια των γονιων του χωρις να εχει η χρ. εκκλησια να του προσφερει κατι απο τον πνευματικο της πλουτο για να τον κρατησει. Ολοι θα σταθουν στα ασχημα.από κει και πέρα, για ποιόν λόγο να στραφεί κανείς στον Αλλάχ όταν έχει ήδη θεό τον οποίον λατρεύει?επειδή το παπαδαριό απεδείχθη τραγικά κατώτερο των περιστάσεων?
σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης επίσημης θρησκείας του κράτους, ούτε εγώ το έχω σκεφτεί![]()
Ενταξει το "υπαρκτος" που το ειδες? στην αμερικη ή στην αγγλια που ειναι τοσοι μουσουλμανοι πως το κανουν δηλαδη?οι σταυροφορίες όμως έγιναν τα χρόνια του μεσαίωνα και αποτελούν πλέον πολύ μακρινό παρελθόν (αιώνων)
στο παρόν όμως ελλοχεύει ο (υπαρκτός) κίνδυνος της τζιχάντ